Arkadaşlar ilanı yeniledim. ilgilenenlere duyrulur.
http://www.sahibinden.com/en_temiz_d...XQQdisplayitem
Acemi 85 ;
Kardeşim Senin Motoru alma hayallerim bitti... Artık bir motor sahibiyim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hayirli olsun.
First Day Of My Life
hayırlı olsun cakalaz
uğur sen ne durumdasın kardeşim;?? ne kadar kaldı??
orhan sen neler yapıyosun??
erdem kawayla kaç bastın en son?
cihan sende ne var ne yok??
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
Tekrar hayirli olsun cakaloz , koraycim saolasin her sey yolunda saglikli bir sekilde gelisiyor kizim nasip olursa 15 gun icerisinde baba olacagim , kisa zamanda goruselim abi cok ara verdik.
Erdemin sesi cikmiyor cihan desen oyle orhan nerelerdesin ?
First Day Of My Life
beyler ben buralardayım.ama bi türlü giripte 2 cumle bişi yazamıyorum. evın tadılatı işler falan derken kafamı kaşıyacak zaman yok.İşten cıkıyorum dırek eve ustaların basına gıdıyorum.Haftasonlarıda aynen anlattıgım gıbı gecıyor.Siz neler yapıyosunuz.
Valla cihancim allah kolaylik versin , kendi adima benim bir sey yaptigim yok sorunda orda zaten heralde kimse bir sey yapmiyor ama birinin tetiklemesi lazim heralde bizi valla bu bir hafta icinde bulustuk bulustuk yoka ben hayatta gelemem bir sure haberiniz olsun
First Day Of My Life
acemi şaşırdın heralde?? hiç bi motor derbiden hızlı olamazki
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
Kalkışta geçemeyeceği kesin de azami hızı bir 20 km/s fazla. Çok uzun düzlüğü olmayan bir pistte Derbi tozutur bence.
gerçekten doğru söylüyosun ben geçen maslaktan-mahmutbeye gidiyodum 153 km hız gördüm ama ne titreme ne bir sallanma vardı motorda. Devirde daha 11 de falandı. hoyoyla bu hızda dağılır herhalde.
@ EXTREMA ;
Olum ne kötülüyosun motoru
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
anaaaa cakooo maotor almıssssshayırlı olsun akrdesım allah kaza bela goztermesın sonunda sınunda arkadaslar cakonun bos bos sorularından kurtulmus olduk bu satede
---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:54 AM ----------
ugur kardesım allah analı babalı buyutsun kardesım benımkıde ayın 16 sında 1 yasına bastı ılk dogum gununu kutladık ınsallah senınkısıde hayırlısyla dogar ve dunyaya merhaba derrrr
fazla soze gerek yok
Iyi dileklerin icin tesekkurler kemalcim.
First Day Of My Life
Arkadaşlar bu benzin biterken benzin işareti yanıp sönüyo bide 01-02-03-04... şu an bende 07 de böyle sayılar çıkıyo. depoyu 25 tl ye doldurmustum şimdi 130 km falan yapmısım bu sayılar nedir bilen var mı? kaça kadar gidiyo ve full depo siz kaç km yapıyosunuz.
Biraz önce 143 km de depoyu tekrar doldurdum 30 Tl Ye. 9.3 Lt benzin aldı. Yalnız yine o sayılar artıyodu en son 18 de kaldı. Nedir bu sayı kaça kadar gidiyo?
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)