Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ferco parça stok listesinde 300euro yazıyor komple ama ellerinde yokmuş sanırım 2 hafta sonra getiriyorlarmış
    Sen o siteye bakma dostum
    İstersen Ferco Merkez'i ara hemen sor, denemesi bedava : 0212 346 15 13

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı Orhanko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haa, sadece susturucu diyorlardır ya tamam. Sadece susturucu zaten 100 € civarında. O paraya satılan şeye 620 TL almaları mantıklı bak Ferco açısından.
    Aynen ben de öyle düşünmüştüm. Ferco yani bu. Rahat %300 almaları lazım
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

doğrudur aramaya gerek yok

edit 300 euroymuş acemi85 in dediğine göre

ben doğrudur derken Orhanko doğru diyordur demiştim ama ferco doğrudur gibi oldu ama ferco doğru diyormuş yanlış anlaşılmasın

Acemi85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GPR125R
    Şimdi aradım 287€ kdv dahil işçilik dahil komple önden arkaya sistem dedi. istersen ara sor. 650 Tl ye geliyo yani.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Cidden enteresan bir durum. Dışarıda sadece parça olarak 300 € olan bir şeyin burada işçiliğiyle 287€ olması
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Neise o zaman bakalım kaça satacaksınız

Sahibinden.com da 6000 isteyenler 4500 e bırakıyor motoru
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    GPR125R
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neise o zaman bakalım kaça satacaksınız

Sahibinden.com da 6000 isteyenler 4500 e bırakıyor motoru
    5.500 e bırakıyım ozaman bende sana
    ama sadece sana başkası sorarsa 5.900

Motosikleti
    DERBİ GPR125
    6000 isteyipde 4500 bırakanlarınki 2007 modelmi 2006 modelmi artı olarak ne var ?

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Şaka gibi
    Ferco'yu ben de aradım. Ferco yedek parçadan daha 3 ay önce birebir konuştuğum ve bana 1200TL diyen kişi olan Kadir Bey bugün bana komple kite 625TL diyor. İnanılır şey değil. Dediğine göre bu üründe kampanya varmış.
    Helal olsun diyorum, başarılarının devamını diliyorum..

Motosikleti
    GPR125R
    Alıntı Orhanko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şaka gibi
    Ferco'yu ben de aradım. Ferco yedek parçadan daha 3 ay önce birebir konuştuğum ve bana 1200TL diyen kişi olan Kadir Bey bugün bana komple kite 625TL diyor. İnanılır şey değil. Dediğine göre bu üründe kampanya varmış.
    Helal olsun diyorum, başarılarının devamını diliyorum..
    olsun kardeşim boşver onun dışardan gelme heycanı kendi elinle takman milyarlara değer. olur böyle şeyler 3-5 i aramaya gerek yok bu olaylarda. 10 numara olmuş egsozun güle güle kullan.

koromako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    Orhan fena mantar olmuşsun ne diyim.. Keşke aksiyon almadan tekrar bi sorsaydın
    Neyse kısmet diyelim..
    Alın size 2009 gpr 125 4T videosu

http://www.youtube.com/watch?v=kZv0exYqb6c

Gösterge paneli çok şık haa
    Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın

slm

slm arkadaşlar bu hafta gezi yapıyormusunuz.netleştirelim şu konuyu bende marmarise dönmeden sizlerle tanışayım.derbi ci bulmak zor ege taraflarında.benim telefon numaram 5558435316 bu hafta mutlaka yapalım arkadaşlar.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı koromako adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Orhan fena mantar olmuşsun ne diyim.. Keşke aksiyon almadan tekrar bi sorsaydın
    Neyse kısmet diyelim..
    Alın size 2009 gpr 125 4T videosu

http://www.youtube.com/watch?v=kZv0exYqb6c

Gösterge paneli çok şık haa
    Ya o bu değil de videonun altındaki yorumlardan birinde İtalya'da 3880 € denmiş. Bu makine İtalya'da o paraysa burada kimse beklemesin. 3880 € yaklaşık 8500 TL. direk oradaki fiyatın bizdeki karşılığı. Bunun vergisiydi, distribütörün kar yüzdesiydi falan derken rahat 11-12 bin TL'yı bulur. Olaya bakın

slm

aerkadaşlar geziye kendi motorumla katılacam bilginize.gezi olmazsa bile biryerlerde buluşup çay kahve içelim.telefon numaramı yazdım zaten.bana telden ulaşın.forumu takip edemeyebilirim.

astral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera, Derbi, Yamaha, Piaggio, Aprilia, Ducati, F
    Egzosunuz hayırlı olsun, söylendiği gibi daha önce ferco 1000küsüre satıyordu egzosu,esasında normal fiyatı bu çünkü yurdışında zaten 800TL'ye denk geliyor,şimdi bile!Ama arkadaşlar,elde sıfır motor olmayınca egzosu ne yapacak,kim alacak!Düşünmüşlerdir elde kalanlar bir şekilde satılmalı bu yüzden fiyatı düşürmüşlerdir,çünkü oldukça yüksek fiyat...Bu arada egzos paslanmaz değil,egzos çıkışından sonra gelen kaynaklı ve vernikli kısım paslananiliyor,birde borular,ben bunları egzos spreyi ile siyaha boyadım,süper oldu!Birde egzosda sizinkinle ufak fark var,bendeki giannelli'de arka susrueucuda marka etiketi var,kabartmalı metal...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:00 AM ----------

Egzosdan sonra karbüratör ayarı yaptırdınız mı!Bende şuan iridyum buji var,buna ek olarak reed valve ve büyük karbüratör memesi takarsam gidiş daha da süper olacak,bu parçalar ucuz hem de...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:05 AM ----------

Bu arada egzos hava yoluyla da gelse gümrüğe girecekti,kara,hava farketmiyor son durak gümrük...
    İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar

Motosikleti
    GPR125R
    Arkadaşlar ben satmadan şu gezi işini yapalım diyorum. Hem tanışma fırsatı buluruz. Aslında bu pazar çok iyi olurdu ama plan yapamadık. Ama hala geç değil yarın müsait olan varsa ufak bir buluşma yapalım. Yada haftaya cumartesi de olabilir.

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    Alıntı Acemi85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben satmadan şu gezi işini yapalım diyorum. Hem tanışma fırsatı buluruz. Aslında bu pazar çok iyi olurdu ama plan yapamadık. Ama hala geç değil yarın müsait olan varsa ufak bir buluşma yapalım. Yada haftaya cumartesi de olabilir.
    bence siz yarın bize katılın
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    GPR125R
    haydaa siz bugun buluştunuz mu. Tühh bilseydim gelirdim.. nereleri gezdiniz bakalım..

Motosikleti
    Gt250r
    bende istiorm bundan banada alın
    [B][/B]Balıkesir [COLOR="Red"][/COLOR]MT

Motosikleti
    please wait mode...
    arkadaslar bu motoru internette arattımda fiyatlar 4-5-6 civarında
    ve kilometreler 1,000 ila 6,000 arasında genellikle! neden boyle anlayamadım yani o kadar sıkıcı bi motorssikletmiki millet bunu bi dunya paraya alıp 1,000 km sonra yarı fiyatına satıyo?rs 125 içinde geccerli bu soylediklerim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler