doğrudur aramaya gerek yok
edit 300 euroymuş acemi85 in dediğine göre
ben doğrudur derken Orhanko doğru diyordur demiştim ama ferco doğrudur gibi oldu ama ferco doğru diyormuş yanlış anlaşılmasın
Şimdi aradım 287€ kdv dahil işçilik dahil komple önden arkaya sistem dedi. istersen ara sor. 650 Tl ye geliyo yani.
Cidden enteresan bir durum. Dışarıda sadece parça olarak 300 € olan bir şeyin burada işçiliğiyle 287€ olması
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Neise o zaman bakalım kaça satacaksınız
Sahibinden.com da 6000 isteyenler 4500 e bırakıyor motoru
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
6000 isteyipde 4500 bırakanlarınki 2007 modelmi 2006 modelmi artı olarak ne var ?
Şaka gibi
Ferco'yu ben de aradım. Ferco yedek parçadan daha 3 ay önce birebir konuştuğum ve bana 1200TL diyen kişi olan Kadir Bey bugün bana komple kite 625TL diyor. İnanılır şey değil. Dediğine göre bu üründe kampanya varmış.
Helal olsun diyorum, başarılarının devamını diliyorum..
Orhan fena mantar olmuşsun ne diyim.. Keşke aksiyon almadan tekrar bi sorsaydın
Neyse kısmet diyelim..
Alın size 2009 gpr 125 4T videosu
http://www.youtube.com/watch?v=kZv0exYqb6c
Gösterge paneli çok şık haa
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
slm arkadaşlar bu hafta gezi yapıyormusunuz.netleştirelim şu konuyu bende marmarise dönmeden sizlerle tanışayım.derbi ci bulmak zor ege taraflarında.benim telefon numaram 5558435316 bu hafta mutlaka yapalım arkadaşlar.
Ya o bu değil de videonun altındaki yorumlardan birinde İtalya'da 3880 € denmiş. Bu makine İtalya'da o paraysa burada kimse beklemesin. 3880 € yaklaşık 8500 TL. direk oradaki fiyatın bizdeki karşılığı. Bunun vergisiydi, distribütörün kar yüzdesiydi falan derken rahat 11-12 bin TL'yı bulur. Olaya bakın
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
aerkadaşlar geziye kendi motorumla katılacam bilginize.gezi olmazsa bile biryerlerde buluşup çay kahve içelim.telefon numaramı yazdım zaten.bana telden ulaşın.forumu takip edemeyebilirim.
Egzosunuz hayırlı olsun, söylendiği gibi daha önce ferco 1000küsüre satıyordu egzosu,esasında normal fiyatı bu çünkü yurdışında zaten 800TL'ye denk geliyor,şimdi bile!Ama arkadaşlar,elde sıfır motor olmayınca egzosu ne yapacak,kim alacak!Düşünmüşlerdir elde kalanlar bir şekilde satılmalı bu yüzden fiyatı düşürmüşlerdir,çünkü oldukça yüksek fiyat...Bu arada egzos paslanmaz değil,egzos çıkışından sonra gelen kaynaklı ve vernikli kısım paslananiliyor,birde borular,ben bunları egzos spreyi ile siyaha boyadım,süper oldu!Birde egzosda sizinkinle ufak fark var,bendeki giannelli'de arka susrueucuda marka etiketi var,kabartmalı metal...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:00 AM ----------
Egzosdan sonra karbüratör ayarı yaptırdınız mı!Bende şuan iridyum buji var,buna ek olarak reed valve ve büyük karbüratör memesi takarsam gidiş daha da süper olacak,bu parçalar ucuz hem de...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:05 AM ----------
Bu arada egzos hava yoluyla da gelse gümrüğe girecekti,kara,hava farketmiyor son durak gümrük...
İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar
Arkadaşlar ben satmadan şu gezi işini yapalım diyorum. Hem tanışma fırsatı buluruz. Aslında bu pazar çok iyi olurdu ama plan yapamadık. Ama hala geç değil yarın müsait olan varsa ufak bir buluşma yapalım. Yada haftaya cumartesi de olabilir.
haydaa siz bugun buluştunuz mu. Tühh bilseydim gelirdim.. nereleri gezdiniz bakalım..
bende istiorm bundan banada alın
[B][/B]Balıkesir [COLOR="Red"][/COLOR]MT
arkadaslar bu motoru internette arattımda fiyatlar 4-5-6 civarında
ve kilometreler 1,000 ila 6,000 arasında genellikle! neden boyle anlayamadım yani o kadar sıkıcı bi motorssikletmiki millet bunu bi dunya paraya alıp 1,000 km sonra yarı fiyatına satıyo?rs 125 içinde geccerli bu soylediklerim
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)