satmaayı dusunuyorum bende ama 600rr alırsam eger alıcak olan arkadaş varsa görüşebilirim .
Ya Bilo ben o arkadaşının motorunun durumunu cidden merak ediyorum. Güzel gibi gözüküyor da kendisi yarışlara falan gireceğini, giremediğini ya da biraz girdiğini türünde birşeyler söyledi. Açıkcası yarışlara girmiş bir motorun durumu nedir ne olur bilmediğimden tereddütteyim. Bir yandan da şu final dönemimin geçmesini bekliyorum ki gidip motora bir bakacağım. Hayırlısı olsun artık
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
gecen sene yarısları yapılcak diye almıstı yapılmayınca normal olarak kullandı mhyen
yağ konusunda kimse bişey yazmayacakmı?
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
http://www.motosiklet.net/forum/konu...-secerken.html
yağ konusunda başlık açtım biraz baştan sağma oldu ama bi bakmanı öneririrm.
kaynakça kısmında 2 link koydum araçların uzun yol testinde yağ sonuçları var
motorun hayırlı olsun bu arada ama neden 50 lik aldın
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
günaydın derbiciler
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
ee bu pazar yapıyo muyuz iznik gezisini? Uğur sen gelebilecen mi ??(7sinde gelemeyebilirim die yazdığını hatırlıyorum sanki )
amcaoğlum da gelebilir gezi olursa yamaha xmax 250 ile.
kuyucadısı sen de gel
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
Ya meraktan bişiler soracağım derbiciler.. Hiç öyle önceki sayfaları oku demeyin ...
*0/100 km; Kaç saniye derbi ile ?
*Görebildiğiniz son hız nedir ?
*İki zamanlı olmasının motor ömrü için bi zararı var mı ?
*Her hangi bir kronik sorun la karsılastınız mı ?
*Derbi Kullanan her hangi bir arkadasın yasadığı en masraflı sorun nedir?
*Ara hızlanmalar ne durumda ?
*İki kişi ile rahat bir motor mu ?
*Arkadan CBR gibi mi gözüküyo
Bu sorulara detaylı cevaplar bekliyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ne o çako hyodan derbiye dönüş mü bu
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Hyo.ları görüyoruz,yarısı patlıyor,bizde de adamlar bir motor koymuş 11000 devri görmezsen rahat edemiyorsun
Bu arada Türkiye'nin en temizi vs yazan arkadaş araştırmadan sallamış,bu motorların hepsi euro2,fren balataları,süspansiyon hepsi aynı sadece son çıkanlarda renk seçenekleri arttı ve stickerler değişti...
İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar
Valla bilmiyorum hyoyu tartışmıycam şimdi
Aam tek sinir olduğum şu rxi öve öve bitiremeyen şahsiyet
Ya bende rx vardı motoru bilmesem susucam ama bildiğim şeyi abartmıyorlar mı sinir oluyorum..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)