Avatar guzel olmus ama derby tek bicak degik cift bicak " 2t "
Avatar guzel olmus ama derby tek bicak degik cift bicak " 2t "
First Day Of My Life
))) derbi nin en meşhuru tek bıçak olanı yau aaa :D askerde bi onu veriolardı kantinde
Cadı her yerde
Bu arada Mesajlar: 4.998
cadı 5,000 i bana yazarsn inŞ.
:D Thank's cadı
oLmadı Uygun bi F düşüremedik be gökhanım Bu Sezonu idareten derbiyle Kapialım die düşündüm hyo ile sezon geçirmektense derby daha mantıklı qeldi
saol tomass
Hehe yok, kullanıp çarpmadığını biliyorum. Oturduğu yer çok rüzgarlı gerçekten. Ama bir türlü rüzgardan korunacak bir yer bulamasına çıldırdım, o kadar. Senin de yeni Derbi'n hayırlı olsun.
Smail geçmiş olsun. İyi ki götürememişler motorunu, ona sevindim doğrusu.
Cihan sen de satmışsın, hayırlı olsun. İleride daha iyilerine sahip olursun umarım. Ayrıca nişanın da hayırlı olsun şimdiden. Allah tamamına erdirsin.
Erdem, umarım vakit bulursun da kendin km saatine bir bakarsın. Ben döndüğümde boş vaktim olursa beraber bakabiliriz. Giannelli'yi de kendim takmayı düşünüyorum, senin km'yi hallederiz arada
Derbici52, hayırlı olsun senin de cross'un. Sana başarılar diliyorum onu toparlamak konusunda Resimleri bekliyoruz.
Bahriyeli, senin hala burda olmana sevindim. Gezide buluşuruz. Tarihi unutma.
Koray, iridyum bujiyi taktın mı motora? Var mı farkedilir bir değişim?
Şimdii, gelelim gezi konusuna.. Gezi güzergahı olarak:
Levent - Eskihisar - Yalova - İznik (yemek) - Gemlik (çay,kahve) - Yalova - Eskihisar kabul edildi zannediyorum ki. Zaten İznik'e gidene kadar çok eyleneceğiz eminim ki, yollar harika. İznik'ten yemekten kalkma saatimize göre Gemlik'e geçeriz veya hiç Gemlik'e uğramadan direkt İstanbul'a dönebiliriz de. Gezi tarihi 31 Mayıs Pazar herkese uygun mu hala?
Motoru belirsiz olan Uğur, Kadir, Cihan kardeşlerim. Ne yapın ne edin bir motor bulun altınıza. Gerekirse kaçırın arkadaşınızın motorlarını. Ama bir şekilde motorlu olun diyorum. Çünkü bizim Derbi'lerde artçı işi uzun yolda hem artçıya hem sürücüye işkenceye dönüşüyor. Yalnız şu olabilir, Uğur Dragstar gibi bir makinayla gelirse, Uğur için de uygunsa ikinizden biri çok rahat artçı olabilirsiniz. Hatta Erdem'e uyarsa o da Kawa'yla gelip birinizi alabilir. Demek istediğim gerçekten keyif alabilmeniz için ya bir motorla gelin ya da büyük motorlarda artçı yapalım sizi. Bu arada benim iki arkadaşımın daha geziye katılma ihtimali var. Birinde SV650s, diğerinde 1000rr var. Bize göre güçlü de olsalar şehirlerarası yolda ortama hızlarda gideceğimiz için fark olmaz zaten.
Uğur, Kadir, Cihan en kısa zamanda gezi için haberlerinizi bekliyorum.
Gelecek hafta bugün bu saatlerde kısmetse özgür bir insan olacağım. Toplam 8 kg vermiş olarak dönüyorum (weight reduction). Giannelli fln derken Cihan'ın tahmin ettiği gibi hepinizi ayıklamaya geliyorum haberiniz olsun.
Amaninbo diyerek başlamak istiyorum =) motorda 8 kilo ağırlık azaltmak istesen milyarlara malolur =) Eper karlı oldu bu askerlik işi =) Km saatine bigün gireriz çok şahane olur Orhan.. Sen de müsait olursan tabi. Yalnız şöyle bir durum var, 30-31 mayıs benim final günüm =( AÖF denen sistemde bütün kaderin tek bir günde belli oluyor. Yani uzun dönem mi kısa dönem mi askerlik yapacam hepsi o gün belli olacak =) Sınavlardan çıkıp sizi yakalayabilirim (saat kaçta olacak bilmiyorum)
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
Selamlar ,
Dragstar ile katilmayi cok istiyorum geziye, tabiki o tarihe kadar satilmaz ise. " sahibinden.com da satisda su an "
fakat olabilicek aksi bir durum icin suleyman arkadasimiza artci olabilecegimi soyledim . Kendisi Runner den Nexus 500'e a gecis yapti , dolayisi ile rahat bir yolculuk yapacagim
Ama tabiki gonul istiyorki kendi motosikletim ile katilayim bakarsiniz bi cross alirim o gune kadar , nasip.
Saygilar.
First Day Of My Life
romeo hayırlı olsun motorun
orhan şimdiden hayırlı teskereler..
iridyum bujiyi taktım, bence faydalı. marşa dokunmanla motorun çalışması bir oluyor ( soğuk olmayan motorda ). motor gazı açınca daha çabuk tepki veriyor sanki. kalkışda daha seri oldu motor. bir de sahilde hep gazladığım bir düzlük var, orda viraja gelene kadar 125 km hıza falan ulaşıyodum, aynı düzlükte 132 km falan gördüm. tabi bunlar psikolojik de olabilir bir kaçınızın da takıp kullanıp yorumlamanız lazım.. bence takın kafanız rahat etsin zararı olmaz yararı olmasa da en azından uzun ömürlü olduğundan ve yüksek ısıya dayanıklı olduundan bizim motorlar için en ideal buji bu bence
orhan ve diğer kilosu az olan arkadaşlar: arkanıza kum torbası bağlıycam hepinizin.. ben oldum 90 kg.. haksız rekabet oluyo sonra )))
uğur babalık durumları nedir bu arada?? ne kadar kaldı??
cihan senin izdivaç ne zaman??
kadir nie motoru verdin kardeşine? )
erdem bi km telini takacak zaman bulamıyosun gidip kawasaki almaya vakit buluyosun ha )
bahriyeli geziye gel mutlaka
bilo sen de gel orhanı bi tek sen haklarsın senin gidişini gördüm caddede fenaa)
extrema senin memleket nereydi? geziye katılma şansın olmaz mı??
derbici ordudan bin otobüse koy bagaja da derbiyi gel geziye
pazar sahilde gidiyorum.. ışıklarda durdum. bi tane kawa zx-6 mı 10 mu ne durdu. selamlaştık.. ışık yandı ben önce kalktım. 1,2,3 derken yanıma geldi bi kaç saniye yanımda durdu ardına gazı bi açtı sanki ben duruyo gibi oldum )) sağlam da kullanıyodu arkadaş uzadı gitti gözden kayboldu yok seneye bi bi 600lük şart oldu )
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------
ya baba olucan hala cross peşindesin ha al bi enduro falan takıl çıtırdan
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
Abi sorma kovulacam Kawa yüzünden. Bi gün öğlen izin aldım "motora bakıcam" diye.. Sonra "almaya gidiyorum" dedim, geçen hafta da "muayene zart zurt" diye izin aldım artık tepki topluyorum =) Zaten bütün paramı yedi Kawa.. cepte 20 lirayla bu ayı bitirmeye kasıyorum. Cumartesi günüm boştu, öğlen 12den akşam 9a kadar sanayide kawa'nın peşinde geçirdim. Derbi'm öksüz gibi kaldı =( Km telini halletmek için para lazım olacak. Ama Ferco'ya gidip öpülmeden önce Orhan'ın da dediği gibi bi açıp bakmak gerek.
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
hayırlı ugurlu olsun remeoo kardes senı yenı gordum burda ama hos geldın aramızaa
fazla soze gerek yok
koromako Ben bu aralar motoru garajdan bile çıkarmıyorum gezilere gideceğimi hiç sanmam
Malum motor satılık kaza falan olur boşu boşuna derde sokmıyım diyorum kendimi
Zaten ağustosta askeriz
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
arkadaşlar gezi yaptığınız tarihte yüksek ihtimalle bende istanbulda olacam.motorumu getirebilirsem motorum la getiremezsem artç olarak sizlere katılmayı çok isterim.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)