Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    derbici_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC
    Alıntı ketchup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi düz yolda 150 çok iyi rakam. Zaten oluru da 150. 160 basan arkadaşlar hafif yokuş aşağı basıyor.
    EVET HAKLSIN YA BENIM KILOM 70 FELAN OLSA VAR BEN 170 BASARIM MAKINAYA VARYAAA AMA TUNENLDEN CIKINCA 140 ZOR VURUYOR TUNELDE HAVA SURKILESYONU AZ OLDUGUNDAN HIZ YAPIYORRR YA ODA YETER PAZAR GUNU 4 ARKADAS YOLA CIKTIK BIR GPR 125 BIR GS 500 BIR MZ BIRDE HONDA CBF 150 BENIM MAKINA GS 500 U ISIKLARDA YEDI ATTI AMA UZUN YOLDA HALIYLE O BENI YEDI ATTI GS 500 ONDE BEN ARKASINDA BENIM ARKAK MDA MZ ONUN ARKASINDADA CBF 150 OTABANDA TAKILDIK GECEN HAPTA GUZEL BIR GEZI OLDU
    fazla soze gerek yok

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Acemi85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GPR125R
    Alıntı tomass adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motul 710 2t yada castrol power 1 racing 2t yağ kullanacaksın. eski yağı boşaltabilirsen daha iyi olr ama boşaltmak zor gibi geldi
    castrol'ü BP istasyonlarından (kızılelmadaki bp de yok boşuna bakma ) ya da bauhause'dan alabilirsin.
    motul'u nereden bulabileceğimi ben de daha bilmiyorum
    motorunun 150 km de 1 lt yağ yakması çok ilginç ilk defa bu kadar çok yakan duydum. koray abinin de dediği gibi bizim motorların yağ tüketimi 500km ile 1200 km arasında değişiyor.
    bende bugun baktım kızılemla bp ye bulamadım hem sen nerde oturuyosun yaa yakınsın ozaman bana.. hatta bakırköye mertere falanda baktım bulamadım nasıl bir yağ anlamadım ben bunu. fatih çevresinde yada yakınında nerden bulucam tam bir adres kroki telefon ne varsa bir tarif edinde temin ediyim. bide kutusunun şekli şemali nasıl gidip normal castrol yada motul almıyım üstünde tam sentetik falan yazıyo mu?

jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    Acemi85

Bir onceki mesajimda sana yag konusunda yardimci olabilecegimi belirttim, sayet halen sıkıntın devam ediyorsa iletisim kur locasyon bilgilerini verelim.

Sorulan sorunun cevabi verildigi halde ayni soruyu bilgi payasim basligina yazarak goz yoruyorsun.

yag dedin nerede ne sekilde alacagin konusunda bilgilendirdik.

Yazilan mesajlari es gecmemen dilekleri ile.

----------------

Dolapdere isiklardan sola don 50 mt ileride sagda kose basinda yag istasyonu var oradan satin alabilirsin.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    GPR125R
    Alıntı jonturq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Acemi85

Bir onceki mesajimda sana yag konusunda yardimci olabilecegimi belirttim, sayet halen sıkıntın devam ediyorsa iletisim kur locasyon bilgilerini verelim.

Sorulan sorunun cevabi verildigi halde ayni soruyu bilgi payasim basligina yazarak goz yoruyorsun.

yag dedin nerede ne sekilde alacagin konusunda bilgilendirdik.

Yazilan mesajlari es gecmemen dilekleri ile.

----------------

Dolapdere isiklardan sola don 50 mt ileride sagda kose basinda yag istasyonu var oradan satin alabilirsin.

tmm kardeşim kusura bakma görmemiştim mesajını.. sağol bugun gidip alıyım..

Motosikleti
    Cosa 200
    Sirt cantan varsa onuda gotur yaninda bir tane fazla alirsin , bazen bulunmasi seninde fark ettigin gibi zor olabiliyor.

Yedekde bir lt bulundurman yararina olacakdir.

Selamlar.
    First Day Of My Life

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Alıntı Acemi85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende bugun baktım kızılemla bp ye bulamadım hem sen nerde oturuyosun yaa yakınsın ozaman bana.. hatta bakırköye mertere falanda baktım bulamadım nasıl bir yağ anlamadım ben bunu. fatih çevresinde yada yakınında nerden bulucam tam bir adres kroki telefon ne varsa bir tarif edinde temin ediyim. bide kutusunun şekli şemali nasıl gidip normal castrol yada motul almıyım üstünde tam sentetik falan yazıyo mu?
    ben çapada oturmuorum ama hergün oradayım. okul orada olunca
    benim aldığım castrolün kutusu farklı ama içerik aynı

Motosikleti
    GPR125R
    hadi yaa bende fındıkzade de oturuyorum... msne eklesene kardeşim. acemi85@hotmail.com bu arada jonturq kullanıyosan sende eklesene kardeşim.

Motosikleti
    KTM 450 EXC
    acemı kardesım yaa sen neden kendın almaya ugrasıyorsunkı benım ve kadır arkadsımın verdıgı ınternet sıtesınden hemen alabılrısn nedne kendın ugrasıyorsunkıı sana bu lınkı ıkı defa verdıgım haldeee anlamadım kardesım neyse kolay gelsınnnnnn
    fazla soze gerek yok

Motosikleti
    GPR125R
    evet arkadaşım haklısın... önce siteye güvenemedim ama sonra öğlen saatlerinde zaten sipraiş verdim 2 tane Castrol Power 1 Racing 2T Yağ 1 Lt sipariş verdim. Bakalım nezaman elime ulaşıcak. inş güvenli bir sitedir.

koromako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    Castrolün şişesi 1,5 litre miydi yoksa 1 litre mi hatırlamıyorum???
    dün depomda kalan yaklaşık 0,5 litre castrolü benzincide boşattırdım, motulla fulledim. bakalım dedikleri kadar var mı bu yağ.. yağı doldururken rengi dikkatimi çekti, castrol gibi değil garip bi rengi var ve daha cıvık gibi.. deneyelim görelim bakalım
    Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın

Motosikleti
    Cosa 200
    Koraycim 1 Lt , dene bakalim goruslerinide ivedi olarak paylas bizimle.

Orhan gelsede bi toplansak artik yahu cok ozledim kahvaltiyi sohbeti geziyi.
    First Day Of My Life

koromako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    yapalım vallaa ben de çok özledim
    Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın

Motosikleti
    KTM 450 EXC
    Alıntı Acemi85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet arkadaşım haklısın... önce siteye güvenemedim ama sonra öğlen saatlerinde zaten sipraiş verdim 2 tane Castrol Power 1 Racing 2T Yağ 1 Lt sipariş verdim. Bakalım nezaman elime ulaşıcak. inş güvenli bir sitedir.
    kardesım sıte guvenlı bır nsıte castrolun kendı sıtesı baska yer satmıyo bu yagıı hıc bısıtede bulamassın bu arada sevındımm
    fazla soze gerek yok

Motosikleti
    GPR125R
    Alıntı derbici_52 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardesım sıte guvenlı bır nsıte castrolun kendı sıtesı baska yer satmıyo bu yagıı hıc bısıtede bulamassın bu arada sevındımm
    Sağolun arkadaşlar yardımlarınız için.

1 lt 1200 km

arkadaşlar forumda okuduğuma göre 1 lt re yağ ile 1200 km giden arkadaşlar var.arkadaşlar mikser ayarı yaptıran varmı aranızda daha önce.yada bildiğiniz usta varmı bu işi yapan.

Motosikleti
    CBR 125R
    0 km. war mı warsa ne kadar ?? :/
    [COLOR="DeepSkyBlue"][U][B][I]Özgrlk için motosklt..![/I][/B][/U][/COLOR] :cat: [B]CBR[/B][COLOR="#FF0000"][B] 125[/B][/COLOR][B]R[/B]

shadow_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600RR
    derbı 125 ın ss modelı sıfır fıyatları ne acaba bılen warmı __??
    Rüzğarı_hissSet

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Derbi GPR 125 'in ne racing ne de nude versiyonunun sıfırının satışı yok 1 senedir Türkiye'de. Bundan sonra da olmayacak. Derbi Türkiye temsilcisi bundan sonra GPR 125 getirmeme kararı aldı.

Şu yağ işini bir netleyelim. Bizim motorların yağ deposu 1,5 lt. Yağ deposunda son 0,5 lt yağ kaldığında yağ ışığı yanıyor. Piyasadan aldığımız 2T kutu yağlar genelde 1 lt oluyor. Ama size bir tavsiye, eksilen yağınızı tamamlamak için ışığın yanmasını beklemeyin. Bir kere başıma geldi, ışık yeni yanmıştı; bir sonraki gün alırım yağı diyerek yola çıktım. Bir baktım ki motordan boğuluyormuş gibi sesler geliyor, yüksek devirlerde çok cansız. Hemen gittim tamamladım depoyu; düzeldi. Yani yağ az kalınca da tam yağlama yapamıyor olabilir haberiniz olsun.

Motul ve Castrol'ü üstüste kullanıp kıyaslamıştım ben en son. Motul kesinlikle ve kesinle çok daha kaliteli bir yağ. O yüzden de 2 katı fiyatı var Castrole göre ama değer buna. Ve zannederim ki Motul daha ince bir yağ. Motul'le kullandığımda ilk farkettiğim şeylerden biri egzosun biraz daha sessiz olması ve motorun daha az titreşimli çalışması. Zaten sadece bu daha iyi yağlama olduğunun göstergesi. Yüksek devir ve yüksek hızlarda da motor daha atik oluyor. Yağ ince olduğu için ilk çalıştırmalar daha sorunsuz oluyor ve daha az duman atıyor motor ısınana kadar. Castrol ile dağlar kadar fark var demek yanlış olur ama fark var.. Tavsiye olunur.

MOTUL Yağ için :

MOTO STATION
    Vedat İşçi
    0216 411 33 31
    Ethem Efendi Cad. Mustafa Şenol Apt. No:91 Erenköy

Alın size İzmir'den fanatik Derbici çavuş fotoğrafı (beni tanıyanlar bu halimi tanımakta güçlük çekebilir )

Motosikleti
    Cosa 200
    Sac sakal gidince tabi seni tanimakta zorluk cekiyoruz Bide kilo vermissin anladigim kadari ile , mangal kahvalti vesayre derken alirsin gene kilolari gelince. Isimlik cok guzel olmus valla yeniden asker olasim geldi :*)

------------

Motosikletin 0 satisi ve fiyati konusunda defalarca bu baslik altina yazdik , sorularinizi yoneltmeden once biraz baslikta arastirma yapalim arkadaslar.

Selamlar.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Yok hiç gelmesin tekrar asker olmak Kilo verdim evet, lise yıllarımdaki standardıma indim bariz. Ama mekik, şınav derken formu kaybetmiyorum. İyice güçleneyim de motoru daha rahat zaptedeyim derdindeyim şu anda

Buluşma burnumda tütüyor tam anlamıyla. Yeni arkadaşlardan da katılım bekliyoruz. Yalnız şu saydığım (Jonturq, Koromako, Cihan, ketchup, tomas) konu kurucuları sayılan arkadaşlar mutlaka ve mutlaka buluşmaya gelecek; öyle veya böyle. Ben anlamam..

Güncel buluşma tarihi : 31 Mayıs 2009 Pazar

Vakit yakınlaştıkça tarihi tekrar konuşuruz.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler