Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Nisan 2009, 00:06
ketchup adlı üyeden alıntı
Abi düz yolda 150 çok iyi rakam. Zaten oluru da 150. 160 basan arkadaşlar hafif yokuş aşağı basıyor.
EVET HAKLSIN YA BENIM KILOM 70 FELAN OLSA VAR BEN 170 BASARIM MAKINAYA VARYAAA AMA TUNENLDEN CIKINCA 140 ZOR VURUYOR TUNELDE HAVA SURKILESYONU AZ OLDUGUNDAN HIZ YAPIYORRR YA ODA YETER PAZAR GUNU 4 ARKADAS YOLA CIKTIK BIR GPR 125 BIR GS 500 BIR MZ BIRDE HONDA CBF 150 BENIM MAKINA GS 500 U ISIKLARDA YEDI ATTI AMA UZUN YOLDA HALIYLE O BENI YEDI ATTI GS 500 ONDE BEN ARKASINDA BENIM ARKAK MDA MZ ONUN ARKASINDADA CBF 150 OTABANDA TAKILDIK GECEN HAPTA GUZEL BIR GEZI OLDU
fazla soze gerek yok
Reklamlar
-
22 Nisan 2009, 00:47
tomass adlı üyeden alıntı
motul 710 2t yada
castrol power 1 racing 2t yağ kullanacaksın. eski yağı boşaltabilirsen daha iyi olr ama boşaltmak zor gibi geldi
castrol'ü BP istasyonlarından (kızılelmadaki bp de yok boşuna bakma
) ya da bauhause'dan alabilirsin.
motul'u nereden bulabileceğimi ben de daha bilmiyorum
motorunun 150 km de 1 lt yağ yakması çok ilginç ilk defa bu kadar çok yakan duydum. koray abinin de dediği gibi bizim motorların yağ tüketimi 500km ile 1200 km arasında değişiyor.
bende bugun baktım kızılemla bp ye bulamadım hem sen nerde oturuyosun yaa yakınsın ozaman bana.. hatta bakırköye mertere falanda baktım bulamadım nasıl bir yağ anlamadım ben bunu. fatih çevresinde yada yakınında nerden bulucam tam bir adres kroki telefon ne varsa bir tarif edinde temin ediyim. bide kutusunun şekli şemali nasıl gidip normal castrol yada motul almıyım üstünde tam sentetik falan yazıyo mu?
-
22 Nisan 2009, 02:02
Acemi85
Bir onceki mesajimda sana yag konusunda yardimci olabilecegimi belirttim, sayet halen sıkıntın devam ediyorsa iletisim kur locasyon bilgilerini verelim.
Sorulan sorunun cevabi verildigi halde ayni soruyu bilgi payasim basligina yazarak goz yoruyorsun.
yag dedin nerede ne sekilde alacagin konusunda bilgilendirdik.
Yazilan mesajlari es gecmemen dilekleri ile.
----------------
Dolapdere isiklardan sola don 50 mt ileride sagda kose basinda yag istasyonu var oradan satin alabilirsin.
-
22 Nisan 2009, 09:23
jonturq adlı üyeden alıntı
Acemi85
Bir onceki mesajimda sana yag konusunda yardimci olabilecegimi belirttim, sayet halen sıkıntın devam ediyorsa iletisim kur locasyon bilgilerini verelim.
Sorulan sorunun cevabi verildigi halde ayni soruyu bilgi payasim basligina yazarak goz yoruyorsun.
yag dedin nerede ne sekilde alacagin konusunda bilgilendirdik.
Yazilan mesajlari es gecmemen dilekleri ile.
----------------
Dolapdere isiklardan sola don 50 mt ileride sagda kose basinda yag istasyonu var oradan satin alabilirsin.
tmm kardeşim kusura bakma görmemiştim mesajını.. sağol bugun gidip alıyım..
-
22 Nisan 2009, 11:17
Sirt cantan varsa onuda gotur yaninda bir tane fazla alirsin , bazen bulunmasi seninde fark ettigin gibi zor olabiliyor.
Yedekde bir lt bulundurman yararina olacakdir.
Selamlar.
-
22 Nisan 2009, 12:16
-
22 Nisan 2009, 15:36
ben çapada oturmuorum ama hergün oradayım. okul orada olunca
benim aldığım castrolün kutusu farklı ama içerik aynı
hadi yaa bende fındıkzade de oturuyorum... msne eklesene kardeşim. acemi85@hotmail.com bu arada jonturq kullanıyosan sende eklesene kardeşim.
-
22 Nisan 2009, 16:43
ben çapada oturmuorum ama hergün oradayım. okul orada olunca
benim aldığım castrolün kutusu farklı ama içerik aynı
acemı kardesım yaa sen neden kendın almaya ugrasıyorsunkı benım ve kadır arkadsımın verdıgı ınternet sıtesınden hemen alabılrısn nedne kendın ugrasıyorsunkıı sana bu lınkı ıkı defa verdıgım haldeee anlamadım kardesım neyse kolay gelsınnnnnn
fazla soze gerek yok
-
22 Nisan 2009, 20:58
evet arkadaşım haklısın... önce siteye güvenemedim ama sonra öğlen saatlerinde zaten sipraiş verdim 2 tane Castrol Power 1 Racing 2T Yağ 1 Lt sipariş verdim. Bakalım nezaman elime ulaşıcak. inş güvenli bir sitedir.
-
22 Nisan 2009, 23:52
Castrolün şişesi 1,5 litre miydi yoksa 1 litre mi hatırlamıyorum???
dün depomda kalan yaklaşık 0,5 litre castrolü benzincide boşattırdım, motulla fulledim. bakalım dedikleri kadar var mı bu yağ.. yağı doldururken rengi dikkatimi çekti, castrol gibi değil garip bi rengi var ve daha cıvık gibi.. deneyelim görelim bakalım
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
-
23 Nisan 2009, 00:25
Koraycim 1 Lt , dene bakalim goruslerinide ivedi olarak paylas bizimle.
Orhan gelsede bi toplansak artik yahu cok ozledim kahvaltiyi sohbeti geziyi.
-
23 Nisan 2009, 00:28
yapalım vallaa ben de çok özledim
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
-
23 Nisan 2009, 19:06
Acemi85 adlı üyeden alıntı
evet arkadaşım haklısın... önce siteye güvenemedim ama sonra öğlen saatlerinde zaten sipraiş verdim 2 tane Castrol Power 1 Racing 2T Yağ 1 Lt sipariş verdim. Bakalım nezaman elime ulaşıcak. inş güvenli bir sitedir.
kardesım sıte guvenlı bır nsıte castrolun kendı sıtesı baska yer satmıyo bu yagıı hıc bısıtede bulamassın bu arada sevındımm
fazla soze gerek yok
-
24 Nisan 2009, 00:53
derbici_52 adlı üyeden alıntı
kardesım sıte guvenlı bır nsıte castrolun kendı sıtesı baska yer satmıyo bu yagıı hıc bısıtede bulamassın bu arada sevındımm
Sağolun arkadaşlar yardımlarınız için.
-
24 Nisan 2009, 20:47
1 lt 1200 km
arkadaşlar forumda okuduğuma göre 1 lt re yağ ile 1200 km giden arkadaşlar var.arkadaşlar mikser ayarı yaptıran varmı aranızda daha önce.yada bildiğiniz usta varmı bu işi yapan.
-
25 Nisan 2009, 02:00
0 km. war mı warsa ne kadar ?? :/
[COLOR="DeepSkyBlue"][U][B][I]Özgrlk için motosklt..![/I][/B][/U][/COLOR] :cat: [B]CBR[/B][COLOR="#FF0000"][B] 125[/B][/COLOR][B]R[/B]
-
25 Nisan 2009, 02:05
derbı 125 ın ss modelı sıfır fıyatları ne acaba bılen warmı __??
Rüzğarı_hissSet
-
25 Nisan 2009, 11:12
-
25 Nisan 2009, 11:17
Sac sakal gidince tabi seni tanimakta zorluk cekiyoruz Bide kilo vermissin anladigim kadari ile , mangal kahvalti vesayre derken alirsin gene kilolari gelince. Isimlik cok guzel olmus valla yeniden asker olasim geldi :*)
------------
Motosikletin 0 satisi ve fiyati konusunda defalarca bu baslik altina yazdik , sorularinizi yoneltmeden once biraz baslikta arastirma yapalim arkadaslar.
Selamlar.
-
25 Nisan 2009, 12:36
Yok hiç gelmesin tekrar asker olmak Kilo verdim evet, lise yıllarımdaki standardıma indim bariz. Ama mekik, şınav derken formu kaybetmiyorum. İyice güçleneyim de motoru daha rahat zaptedeyim derdindeyim şu anda
Buluşma burnumda tütüyor tam anlamıyla. Yeni arkadaşlardan da katılım bekliyoruz. Yalnız şu saydığım (Jonturq, Koromako, Cihan, ketchup, tomas) konu kurucuları sayılan arkadaşlar mutlaka ve mutlaka buluşmaya gelecek; öyle veya böyle. Ben anlamam..
Güncel buluşma tarihi : 31 Mayıs 2009 Pazar
Vakit yakınlaştıkça tarihi tekrar konuşuruz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler