Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawasaki Z250 SL
    Alıntı ketchup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yahu şaka yaptım =)
    yazılı ortamlarda yanlış anlaşılma oluyor kusura bakma. bende er6-n düşünüyorum ve selvi boylu olmadığım için sele yüksekliği benim için önemli arkadaşımda da gpr olunca aradaki farkı merak etmiştim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Alıntı eczemre adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yazılı ortamlarda yanlış anlaşılma oluyor kusura bakma. bende er6-n düşünüyorum ve selvi boylu olmadığım için sele yüksekliği benim için önemli arkadaşımda da gpr olunca aradaki farkı merak etmiştim.
    heheh rica ederim =) ben de sayende öğrendim ki sele yüksekliği herşey değilmiş. GPR'da motoru geri çekmek için topuklarımdan dahi güç alabiliyorken er6'da bunu yapamıyorum. Sele genişliği de çok önemliymiş. Özellikle yokuş aşağı park ederken dikkat etmek gerek. Herzaman ileri gidebilecek pay bırakmalı. Yoksa benim eskiden burgman'da yaptığım gibi "abi be şunu önden iter misin biraz?" cümleleri kurmak gerekiyor.

Beyler bu arada üzülerek ilanı verdim bugün;

http://www.sahibinden.com/3000_de_te...em?source=flsh

Hayırlısı =/
    GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Alıntı Acemi85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyni elime aldım derken ne oldu marşa falan bastın çalışmadı mı? ne sorun çıkardı? Yaa ben bir salaklık yaptım gittim yıkattım aptal gibi bir arkadaşın aklına uyup. neyse çalıştı falan sonra kendı kendıne marş basaya basladı sonra düzeldi sonra tekrar yolda giderken bastı falan durdum tekrar düzeldi.. bende garaja koydum kurusun diye 2 gundur daha calıstırmadım.. benımde mi beyin gitti :( çalıştırmayada korkuyorum sorun çıkıcak diye :(
    merak etme sen motoru yıkayınca marş düğmesinin olduğu bölüm su almış olabilir. kısa devre yapıp marş basmıştır. Benim problemim
    de motor yolda giderken stop etti ve bir daha ne yaptık ettiysek çalıştıramadık.(hatta gezi esnasındaydı, arkadaşlar yardımlarını esirgemediler sağolsunlar buradan onlara tekrar teşekkür edeyim )
    bundan sonra yıkamak yerine ıslak bezle silmeyi dene.....

derbici_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC
    Alıntı ketchup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    heheh rica ederim =) ben de sayende öğrendim ki sele yüksekliği herşey değilmiş. GPR'da motoru geri çekmek için topuklarımdan dahi güç alabiliyorken er6'da bunu yapamıyorum. Sele genişliği de çok önemliymiş. Özellikle yokuş aşağı park ederken dikkat etmek gerek. Herzaman ileri gidebilecek pay bırakmalı. Yoksa benim eskiden burgman'da yaptığım gibi "abi be şunu önden iter misin biraz?" cümleleri kurmak gerekiyor.

Beyler bu arada üzülerek ilanı verdim bugün;

http://www.sahibinden.com/3000_de_te...em?source=flsh

Hayırlısı =/
    erdemcım kava ıcın hayırlı olsun ama bırsey soylemek ıstıyorum senın makına daha kız gıbı yaa derbı ıcın soyluorum daha 3200 de bu ne kardesım sen hıc makınayla yol yammamıssın yahuuu ama makınan kız gıbı duruyor hayırlı satıslar dıyım nedımm cok begendımmm

[QUOTE=tomass;1515718]harbiden grenajları iyi yapmışlar. yeni gibi olmuş birgün lazım olursa oraya yaptırırız artık. tabi allah onlara muhtaç etmesin

amın kardesım herzaman alllah onlarsızda bırakamasın anlarada dusurmesın boyleydı sanırım bızım ugur yok galıba yorum gelemmıssssss
    fazla soze gerek yok

Motosikleti
    [QUOTE=derbici_52;1517190]erdemcım kava ıcın hayırlı olsun ama bırsey soylemek ıstıyorum senın makına daha kız gıbı yaa derbı ıcın soyluorum daha 3200 de bu ne kardesım sen hıc makınayla yol yammamıssın yahuuu ama makınan kız gıbı duruyor hayırlı satıslar dıyım nedımm cok begendımmm

Alıntı tomass adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    harbiden grenajları iyi yapmışlar. yeni gibi olmuş birgün lazım olursa oraya yaptırırız artık. tabi allah onlara muhtaç etmesin

amın kardesım herzaman alllah onlarsızda bırakamasın anlarada dusurmesın boyleydı sanırım bızım ugur yok galıba yorum gelemmıssssss
    derbici çok teşekkürler. Aslında motoru bir yıldır hiç yatırmadım, hep kullandım. Kar yağarken bile kullandım. ama ev ile işyerim arası çok çok yakın olduğu için az kilometre yaptı. Bana kalsa hemen satmazdım aslında ama şirketin önünde çalıştırmak ve sabahları evin önünde gazlamak falan problem oluyordu. En önemlisi de artçım rahat değildi. Tabi bundan da önemlisi Er6'yı kaçırılmayacak bi fiyata buldum. 2003 yılından beri RS125 hastasıydım. İlk başlarda 125cc bir makinenin, benim 400cc'lik Burgman'ımı nasıl geçtiğini bir türlü anlayamıyordum. Sonra makineyi tanıdıkça içimde ukte oldu. Hep iki zamanlı spesyal bir makine kullanmak isteyip durdum. Bu makineyi kullanmadan gitmek istemiyordum. Hevesimi tam olarak alamadım aslında ama iki motor barındıracak lüksüm yok malesef. Borcumun yarısını kapatmak için GPR'ı satmam gerekiyor. Ama içimde öyle bi his var ki 50 yaşıma da gelsem en eğlendiğim motor Derbi olarak kalacak sanırım. Motor zevkini en çok bu motorla tattım ben. Ouuvv amma yazmışım yau..

Bu arada Uğur Abi "motoru nereye sığdırdın?" diye sormuştu. Derbi'nin önüne sıkıştırıp birbirlerine zincirliyorum. Elimde üç kuruş olsa alarmlı bi disk kilidi alıcam içim rahat edicek de... Önümüzdeki 12 ay boyunca ne yeni lastik ne de kask alabilirim =)

Acemi85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GPR125R
    Çok şükür çalıştırdım motoru dediğin gibi herhalde sudan dolayı kıs devre aypmıs 1 saat falan gezdim bir problem yok ohh bee bidaha yıkatırsam iki olsun ama..
    Yalnız önemli bir sorun var bu aldıgımdan beri var.. Motor viteste olsa bile N ışığı sürekli yanıyo vites atarken sönüyo yalnız yolda giderken yine yanıyo. bu neden oluyo arkadaşlar başına gelen var mı?

koromako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    Çok şükür çalıştırdım motoru dediğin gibi herhalde sudan dolayı kıs devre aypmıs 1 saat falan gezdim bir problem yok ohh bee bidaha yıkatırsam iki olsun ama..
    Yalnız önemli bir sorun var bu aldıgımdan beri var.. Motor viteste olsa bile N ışığı sürekli yanıyo vites atarken sönüyo yalnız yolda giderken yine yanıyo. bu neden oluyo arkadaşlar başına gelen var mı?
    Ben bir kez tazikli suyla yıkatmıştım, bir şey olmamıştı. Artık sadece siliyorum, jant kısımlarını ise kova ve fırçayla yıkıyorum ( Jantları ve lastik yanaklarını silmek deli işi geliyor). Tazikli su probleme yol açabilir düşüncesindeyim.

[QUOTE=ketchup;1517289]
    Alıntı derbici_52 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    erdemcım kava ıcın hayırlı olsun ama bırsey soylemek ıstıyorum senın makına daha kız gıbı yaa derbı ıcın soyluorum daha 3200 de bu ne kardesım sen hıc makınayla yol yammamıssın yahuuu ama makınan kız gıbı duruyor hayırlı satıslar dıyım nedımm cok begendımmm

derbici çok teşekkürler. Aslında motoru bir yıldır hiç yatırmadım, hep kullandım. Kar yağarken bile kullandım. ama ev ile işyerim arası çok çok yakın olduğu için az kilometre yaptı. Bana kalsa hemen satmazdım aslında ama şirketin önünde çalıştırmak ve sabahları evin önünde gazlamak falan problem oluyordu. En önemlisi de artçım rahat değildi. Tabi bundan da önemlisi Er6'yı kaçırılmayacak bi fiyata buldum. 2003 yılından beri RS125 hastasıydım. İlk başlarda 125cc bir makinenin, benim 400cc'lik Burgman'ımı nasıl geçtiğini bir türlü anlayamıyordum. Sonra makineyi tanıdıkça içimde ukte oldu. Hep iki zamanlı spesyal bir makine kullanmak isteyip durdum. Bu makineyi kullanmadan gitmek istemiyordum. Hevesimi tam olarak alamadım aslında ama iki motor barındıracak lüksüm yok malesef. Borcumun yarısını kapatmak için GPR'ı satmam gerekiyor. Ama içimde öyle bi his var ki 50 yaşıma da gelsem en eğlendiğim motor Derbi olarak kalacak sanırım. Motor zevkini en çok bu motorla tattım ben. Ouuvv amma yazmışım yau..

Bu arada Uğur Abi "motoru nereye sığdırdın?" diye sormuştu. Derbi'nin önüne sıkıştırıp birbirlerine zincirliyorum. Elimde üç kuruş olsa alarmlı bi disk kilidi alıcam içim rahat edicek de... Önümüzdeki 12 ay boyunca ne yeni lastik ne de kask alabilirim =)
    Ya erdem hepmerak ediyorum burgmanla kalkış yapsak nolur diye hiç de denk gelmedi yolda biliyor musun.. sen iki motoru da kullanan biri olarak ne diyosun?? burun falan çıkaramaz mı burgman iyi bir kalkışla?? derbiden önce mondialle giderken ışıklarda burgmanların çok seri kalktıklarına ve gıptayla arkalarından baktıklarına şahit olmuştum.. şimdi derbi var hiç denk gelmiyorum yaw intikam duygum içimde kaldı )) bi anlatsana kalkış olsa ne olur? mesafe ne kadar açılır vs???
    Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın

Rakun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ER6-F 2006 Siyah Kırmızı
    Bu gün ilk defa gördüm bu makineden çok sevimli, sessiz ve kibar bi alet ilk defa bi race hoşuma gitti yahu

Kazasız sürüşler
    34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
    Kartal/İstanbul

Motosikleti
    GPR125R
    Arkadaşlar motorda N yani boş ışığı niye yanıyo ya :( vitesin 2 de 3 te olmasına rağmen N yanıyo giderken. Sebebini bilen var mı?

Motosikleti
    Arkadaşlar motorda N yani boş ışığı niye yanıyo ya :( vitesin 2 de 3 te olmasına rağmen N yanıyo giderken. Sebebini bilen var mı?
    hiç bir fikrim yok malesef

jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    Kemalcim granajlar gayet basarili , rengi tutturmus olmalarina sevindim masallah.Erdemcim allah kaza bela yuzu gostermesin cok guzel yeni motosikletin , derbiden ayriliyor olmana uzuldum ama bazen secim yapmak zorundayiz hayatta Acemicim N isigini yikamadan sonrami ariza cikardi oncesinde dikkat ettinmi varmiydi boyle bir sorun ?

Kadir ne o ayran ictik ayrimi dustuk arada gelirdin cay corma icerdik ? motosikletten ayrildin taksime cikmazmi oldun hayirsiz.

Saglicakla kalin.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    GPR125R
    Alıntı jonturq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kemalcim granajlar gayet basarili , rengi tutturmus olmalarina sevindim masallah.Erdemcim allah kaza bela yuzu gostermesin cok guzel yeni motosikletin , derbiden ayriliyor olmana uzuldum ama bazen secim yapmak zorundayiz hayatta Acemicim N isigini yikamadan sonrami ariza cikardi oncesinde dikkat ettinmi varmiydi boyle bir sorun ?

Kadir ne o ayran ictik ayrimi dustuk arada gelirdin cay corma icerdik ? motosikletten ayrildin taksime cikmazmi oldun hayirsiz.

Saglicakla kalin.
    önceden vardı..

Motosikleti
    Cosa 200
    Ferco motor servis bolumu ile iletisime gec durumu anlat cevabi bizler ile paylas , muhtemelen elektronik bir aksamin gorevini yapmamasindan kaynaklaniyordur.

Selamlar.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Alıntı jonturq adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Saglicakla kalin.
    en kısa zamanda yanına gelcem insallah uğur abi..
    taksime geldiğimde genelde gece oluyor, o zaman da sen olmuyorsun...

Motosikleti
    Cosa 200
    ara aslanim sende burda olmuyorsam evdeyimdir ev ise 4 dk nedir yani gelirim
    First Day Of My Life

derbici_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC
    [QUOTE=ketchup;1517289]
    Alıntı derbici_52 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

sana katılıyorum erdemcımm valla aynen dun gezıye cıkktım ve bu soyledıklerıne aynen katılıyorum bu derbının turbo olayıııı cok super bırsey adamı adranelın yaratıyorr (bu arada arkadaslarrr ben bırseyı test ettım depom 25 tlye fulledım ınanın ve bu depoyla tam 135 km gıttım acaba cokmu yakktımm sızce goruslerınızı beklıyorum

[QUOTE=jonturq;1518253]Kemalcim granajlar gayet basarili , rengi tutturmus olmalarina sevindim masallah.
    evet ugurcum haklısın ebnde ılk gordugumde wawwww dedım ama adamı aradım ve tsekkurlerımı sundum hepsı 160 tl bıttı vallaaa
    fazla soze gerek yok

Motosikleti
    Alıntı koromako adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya erdem hepmerak ediyorum burgmanla kalkış yapsak nolur diye hiç de denk gelmedi yolda biliyor musun.. sen iki motoru da kullanan biri olarak ne diyosun?? burun falan çıkaramaz mı burgman iyi bir kalkışla?? derbiden önce mondialle giderken ışıklarda burgmanların çok seri kalktıklarına ve gıptayla arkalarından baktıklarına şahit olmuştum.. şimdi derbi var hiç denk gelmiyorum yaw intikam duygum içimde kaldı )) bi anlatsana kalkış olsa ne olur? mesafe ne kadar açılır vs???
    Abi bak şöyle söylim.. Ben Burgman'ı aldığımda bi arkadaşta da 2t runner sp vardı. Kalktığımız zaman eğer ben savsaklayıp kalkarsam Runner kalkışta geçiyor, 80-85 kms'ye gelirken yakalayıp ben geçiyodum. Eğer ön fren ve dip gazla kalkarsam kafa kafaya kalkıp sonrasında yine geçiyodum. Bizim motorlar da Runner'dan biraz daha ivmeli ve Runner 100de ivme kaybediyorsa, bizimki 120de ivme kaybetmeye başlıyor. Burgman'la çok kafa kafaya kapışır yani =) tabi Burgman'ın son hızı daha yüksek.. Ama ben Derbi'yle gaza gelip bi Nexus500 bir de Piaggio'nun 500lüğü ile kalktım. Geçtiler tabi.. Ama pes etmedim çok pis kovaladım. Işıklarda durunca da herkes onlara değil benim motora bakıyordu tabi hayran hayran

Motosikleti
    GPR125R
    Arkadaşlar şu excup olayını bir açıklıyaiblirmisiniz. Şimdi benim motor daha 450 km de. galiba daha excup olayı yok. okudugum kadarıyla excupu 1000 km den sonra ferco motora gidicem onlar sigortasını mı takıcak?

derbi

merhaba abilerim. ehliyetimi bu yaz alıyorum. 2 yıldır kanuni hussar kullanıyordum. değiştirmek istiyorum ve derbiler çok hoşuma gidiyor. daha önce cbr 125 e karar vermiştim ama derbi aklımı çeldi yazdıklarınızıda okudum biraz onlarında etkisi var. bana yardımcı olabilirmisiniz motorunu satmak isteyen varsa siz veya tanıdıgınız konuşabilirsek çok iyi olur.. ve ilk kez vitesli motor sahibi olacak bir 17 yaşındaki için nasıl olur beni bilgilendiren olursa çok sevinirim. şimdiden hepinize çok teşekkürler.

Motosikleti
    Arkadaşlar şu excup olayını bir açıklıyaiblirmisiniz. Şimdi benim motor daha 450 km de. galiba daha excup olayı yok. okudugum kadarıyla excupu 1000 km den sonra ferco motora gidicem onlar sigortasını mı takıcak?
    evet aynen öyle olacak. selenin altında sağ tarafta sigorta bağlantısı var or
    aa sigorta takacaklar. motorun şuankinden çok daha güçlü olacak. adeta çıldıracak

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler