Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Herkese çok teşekkür ederim! Abi Sinem'in şerrinden aldım diyebilirim bunu. Derbi'ye binemiyodu malum.. Hangi motoru kullanırsam kullanayım, Derbi çok başka! Hayatımda hiçbi motorun görüntüsüne bu kadar hayran kalmadım. Resmen karşısına geçip izliyorum. Çok fantastik çizgileri var. Ve inanılmaz eğlenceli. Yani 110 beygirlik bi makinede gazı açıp da 0-100 yapmaktan çok daha ötesi var bu makinede. Sesiyle, görüntüsüyle, kıvraklığı, en önemlisi hafifliğiyle inanılmaz eğlenceli bi makine. Ömrüm boyunca unutmicam.
    GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    Duygulandirmayami calisiyorsun bizi allah aslina Ama yazdiklarin dogru , ben bu kadar takintili degildim motosikletim icin ama seni anliyabiliyorum.

Bu arada 06 yilinda almis oldugumum arabanin bugun taksidi bitti cok sukur ogleden sonra ruhsattan rehin kaldirma yazisini almak icin bakirkoy subeye gecicem , bankadan rehin kaldirma yazisi sonrasi noterde yapilicak masraflar hakkinda bilgisi olan arkadas varmi ?
    First Day Of My Life

derbici_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC
    Alıntı jonturq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay vay vayyyy aldinda sinemden izin alip binebilcenmi bakalim Saka bi yana hayirli olsun erdemcim seni ne kadar sevdigimi bilirsin , tez zamanda resimleri ekle bizde gorelim.

Kemal sende Alex'den gelince resimleri paylas bizlerle

Selamlar.
    yarın elımde granajlar ugur resımlerı cekıp koyarım hem granassız halınıde cekıcem motorun bu arada erdem kardesım yenı makınan hayırlı olsun bırde bız gorsek
    fazla soze gerek yok

jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    Hadi hanimis resimler.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Erdem, Kawasakin hayırlı olsun, güle güle kullan. Uğur senin taksidin bitişi de hayırlı olsun, sevindim.
    Geri dönmeyi dört gözle bekliyorum arkadaşlar, benim 31 Mayıs Buluşma önerim hala geçerli. Kısmetse Mayıs 17'de İstanbul'dayım, tekrar konuşabiliriz buluşma tarihini. Görüşmek üzere.

derbici_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC
    Alıntı jonturq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi hanimis resimler.

merhaba arkadaslar ıste resımler bakıcaksınız bu kırılan ve parcalanan granjmı dıyeceksınız bende ılk gordugumde cok sasırdım adamlar cok ıyı ıscılık yapmıslar renk olayına gelınce aynen tutturmuslarrr bu ılk resım bu ıcten gorunum ,

buda on yuzu adamlar ısını bılıyorlarmısss
    fazla soze gerek yok

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    harbiden grenajları iyi yapmışlar. yeni gibi olmuş birgün lazım olursa oraya yaptırırız artık. tabi allah onlara muhtaç etmesin

erdem bu arada hala er6 fotosu bekliyoruz

Motosikleti
    Dün grenajları taktım, debriyaj manetini taktım (salak bi vida somun koymuşlar, çıkarana kadar yuvayı çizdim) üstüne bi de temizlik yaptım. Naked olmasının verdiği rahatlıkla epey bi pis bırakmıştım. Pırıl pırıl oldu. Hemen fotoraf çektim. Yanyana resimlerini de çektim ki boy farkı görülsün. Derbi çok gaz makine ya.. Grenajları takıp da temizleyince bi gaza geldim, Kawa'yı bırakıp bununla gezdim. Çok gaz makine ya.. Neyse, buyrun resimler;

Edit: 4. resimde Derbi çok küçük gibi görünmüş çünkü hem makineyi ufuk çizgisinde tutmamışım hem de durdukları yer yokuş. Arkadan çekilen resimlere bakarsanız çok az fark olduğu görülür (orda da yokuşta duruyolar ama olsun) Ebat olarak Kawa ile tek farkları sele yükseklikleri. Kawada derbide olduğu kadar sağlam basılamıyo yere. Basılıyo ama güç alınamıyo. geri geri çekerken falan ayaklara yeterli gücü iletmek nispeten zor. Ama kawa da hafif makine hakkını yemeyelim.

Motosikleti
    ooo tekrar hayırlı olsun erdemcm. fotolar çok güzel

koromako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    tekrardan hayırlı olsun erdemcim. ikisi de çok güzel görünüyor. bence imkanın varsa derbiyi de satma. uzun mesafelerde ve sinemle kawasaki, kısa mesafelerde derbi hesaabıı
    Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın

Motosikleti
    bu arada erdem park olayını ne yapacaksın. yanlış hatırlamıyorsam sen motoru zaten ancak bir motor sığabilen bir yere koyuyordun 2 motor oldu şimdi, ne yapıyorsun ?

Motosikleti
    Kawasaki Z250 SL
    Alıntı ketchup adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Edit: 4. resimde Derbi çok küçük gibi görünmüş çünkü hem makineyi ufuk çizgisinde tutmamışım hem de durdukları yer yokuş. Arkadan çekilen resimlere bakarsanız çok az fark olduğu görülür (orda da yokuşta duruyolar ama olsun) Ebat olarak Kawa ile tek farkları sele yükseklikleri. Kawada derbide olduğu kadar sağlam basılamıyo yere. Basılıyo ama güç alınamıyo. geri geri çekerken falan ayaklara yeterli gücü iletmek nispeten zor. Ama kawa da hafif makine hakkını yemeyelim.
    sele yükseklikleri arasında fark var demişsin ama kawa.nın sele yüksekliği daha düşük değil mi? daha geniş olduğundan mı yere basmada zorluk çekiliyor.

Acemi85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GPR125R
    Arkadaşlar komik gelebilir ama yeni kullanıcı olmanın cahililihine verin
    Yaa motoru yıkatmamızda bir sorun olur mu? Benim Gpr 125R ı yıkatsam yıkamacıda tazikli su falan beyinle ilgili problem yaşarmıyım? Yıkatan arkadaş var mı aranızda?

Motosikleti
    tazikli suyla yıkatma kesinlikle. ben tazikli su ile yıkadıktan bir gün sonra beyni elime aldım :> kesin sebep bu değil ama en olası ihtimal bu.
    Lastik-jant kısmını taziki yıkatabilirsin ama sakın deponun alt taraflarına su tutma.

Motosikleti
    GPR125R
    beyni elime aldım derken ne oldu marşa falan bastın çalışmadı mı? ne sorun çıkardı? Yaa ben bir salaklık yaptım gittim yıkattım aptal gibi bir arkadaşın aklına uyup. neyse çalıştı falan sonra kendı kendıne marş basaya basladı sonra düzeldi sonra tekrar yolda giderken bastı falan durdum tekrar düzeldi.. bende garaja koydum kurusun diye 2 gundur daha calıstırmadım.. benımde mi beyin gitti :( çalıştırmayada korkuyorum sorun çıkıcak diye :(

Motosikleti
    Alıntı eczemre adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sele yükseklikleri arasında fark var demişsin ama kawa.nın sele yüksekliği daha düşük değil mi? daha geniş olduğundan mı yere basmada zorluk çekiliyor.
    Çok biliyosun sen!

ehehe evet Kawa'nın sele 1.5cm daha alçakmış. Genişliğinden dolayı yere basmak zormuş.

ugur92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    erdem abi hayırlı olsun gule gule kullan derbi cebini delmemiş ama canını yakmıs anlasılan
    ..................

Motosikleti
    Kawasaki Z250 SL
    Alıntı ketchup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok biliyosun sen!

ehehe evet Kawa'nın sele 1.5cm daha alçakmış. Genişliğinden dolayı yere basmak zormuş.
    Niye hararet yaptın anlamadım. Kullanıcı olarak bir yorum yapmışsın bende sebebini sordum. İlerde bende bir er6-n düşünüyorum ve arkadaşımda da gpr racing var ona göre kıyaslama açısından sormuştum.
    Çok bilmeyede gerek yok okuduğumu anlıyabiliyorum ;)
    derbi gpr 125 sele yüksekliği 810 mm , kawasaki er6-n sele yüksekliği 785 mm

Motosikleti
    GPR125R
    Alıntı Acemi85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyni elime aldım derken ne oldu marşa falan bastın çalışmadı mı? ne sorun çıkardı? Yaa ben bir salaklık yaptım gittim yıkattım aptal gibi bir arkadaşın aklına uyup. neyse çalıştı falan sonra kendı kendıne marş basaya basladı sonra düzeldi sonra tekrar yolda giderken bastı falan durdum tekrar düzeldi.. bende garaja koydum kurusun diye 2 gundur daha calıstırmadım.. benımde mi beyin gitti :( çalıştırmayada korkuyorum sorun çıkıcak diye :(
    cvp vericek yok mu arkadaşlar?

Motosikleti
    Alıntı eczemre adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Niye hararet yaptın anlamadım. Kullanıcı olarak bir yorum yapmışsın bende sebebini sordum. İlerde bende bir er6-n düşünüyorum ve arkadaşımda da gpr racing var ona göre kıyaslama açısından sormuştum.
    Çok bilmeyede gerek yok okuduğumu anlıyabiliyorum ;)
    derbi gpr 125 sele yüksekliği 810 mm , kawasaki er6-n sele yüksekliği 785 mm
    yahu şaka yaptım =)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler