Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Nisan 2009, 11:42
Herkese çok teşekkür ederim! Abi Sinem'in şerrinden aldım diyebilirim bunu. Derbi'ye binemiyodu malum.. Hangi motoru kullanırsam kullanayım, Derbi çok başka! Hayatımda hiçbi motorun görüntüsüne bu kadar hayran kalmadım. Resmen karşısına geçip izliyorum. Çok fantastik çizgileri var. Ve inanılmaz eğlenceli. Yani 110 beygirlik bi makinede gazı açıp da 0-100 yapmaktan çok daha ötesi var bu makinede. Sesiyle, görüntüsüyle, kıvraklığı, en önemlisi hafifliğiyle inanılmaz eğlenceli bi makine. Ömrüm boyunca unutmicam.
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
Reklamlar
-
10 Nisan 2009, 12:41
Duygulandirmayami calisiyorsun bizi allah aslina Ama yazdiklarin dogru , ben bu kadar takintili degildim motosikletim icin ama seni anliyabiliyorum.
Bu arada 06 yilinda almis oldugumum arabanin bugun taksidi bitti cok sukur ogleden sonra ruhsattan rehin kaldirma yazisini almak icin bakirkoy subeye gecicem , bankadan rehin kaldirma yazisi sonrasi noterde yapilicak masraflar hakkinda bilgisi olan arkadas varmi ?
-
10 Nisan 2009, 21:00
jonturq adlı üyeden alıntı
vay vay vayyyy aldinda sinemden izin alip binebilcenmi bakalim
Saka bi yana hayirli olsun erdemcim seni ne kadar sevdigimi bilirsin , tez zamanda resimleri ekle bizde gorelim.
Kemal sende Alex'den gelince resimleri paylas bizlerle
Selamlar.
yarın elımde granajlar ugur resımlerı cekıp koyarım hem granassız halınıde cekıcem motorun bu arada erdem kardesım yenı makınan hayırlı olsun bırde bız gorsek
fazla soze gerek yok
-
12 Nisan 2009, 00:36
Hadi hanimis resimler.
-
12 Nisan 2009, 17:24
Erdem, Kawasakin hayırlı olsun, güle güle kullan. Uğur senin taksidin bitişi de hayırlı olsun, sevindim.
Geri dönmeyi dört gözle bekliyorum arkadaşlar, benim 31 Mayıs Buluşma önerim hala geçerli. Kısmetse Mayıs 17'de İstanbul'dayım, tekrar konuşabiliriz buluşma tarihini. Görüşmek üzere.
-
12 Nisan 2009, 20:41
fazla soze gerek yok
-
13 Nisan 2009, 00:20
harbiden grenajları iyi yapmışlar. yeni gibi olmuş birgün lazım olursa oraya yaptırırız artık. tabi allah onlara muhtaç etmesin
erdem bu arada hala er6 fotosu bekliyoruz
-
13 Nisan 2009, 01:27
-
13 Nisan 2009, 01:33
ooo tekrar hayırlı olsun erdemcm. fotolar çok güzel
-
13 Nisan 2009, 01:37
tekrardan hayırlı olsun erdemcim. ikisi de çok güzel görünüyor. bence imkanın varsa derbiyi de satma. uzun mesafelerde ve sinemle kawasaki, kısa mesafelerde derbi hesaabıı
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
-
13 Nisan 2009, 03:06
bu arada erdem park olayını ne yapacaksın. yanlış hatırlamıyorsam sen motoru zaten ancak bir motor sığabilen bir yere koyuyordun 2 motor oldu şimdi, ne yapıyorsun ?
-
13 Nisan 2009, 11:47
ketchup adlı üyeden alıntı
Edit: 4. resimde Derbi çok küçük gibi görünmüş çünkü hem makineyi ufuk çizgisinde tutmamışım hem de durdukları yer yokuş. Arkadan çekilen resimlere bakarsanız çok az fark olduğu görülür (orda da yokuşta duruyolar ama olsun) Ebat olarak Kawa ile tek farkları sele yükseklikleri. Kawada derbide olduğu kadar sağlam basılamıyo yere. Basılıyo ama güç alınamıyo. geri geri çekerken falan ayaklara yeterli gücü iletmek nispeten zor. Ama kawa da hafif makine hakkını yemeyelim.
sele yükseklikleri arasında fark var demişsin ama kawa.nın sele yüksekliği daha düşük değil mi? daha geniş olduğundan mı yere basmada zorluk çekiliyor.
-
13 Nisan 2009, 12:35
Arkadaşlar komik gelebilir ama yeni kullanıcı olmanın cahililihine verin
Yaa motoru yıkatmamızda bir sorun olur mu? Benim Gpr 125R ı yıkatsam yıkamacıda tazikli su falan beyinle ilgili problem yaşarmıyım? Yıkatan arkadaş var mı aranızda?
-
13 Nisan 2009, 13:35
tazikli suyla yıkatma kesinlikle. ben tazikli su ile yıkadıktan bir gün sonra beyni elime aldım :> kesin sebep bu değil ama en olası ihtimal bu.
Lastik-jant kısmını taziki yıkatabilirsin ama sakın deponun alt taraflarına su tutma.
-
13 Nisan 2009, 14:48
beyni elime aldım derken ne oldu marşa falan bastın çalışmadı mı? ne sorun çıkardı? Yaa ben bir salaklık yaptım gittim yıkattım aptal gibi bir arkadaşın aklına uyup. neyse çalıştı falan sonra kendı kendıne marş basaya basladı sonra düzeldi sonra tekrar yolda giderken bastı falan durdum tekrar düzeldi.. bende garaja koydum kurusun diye 2 gundur daha calıstırmadım.. benımde mi beyin gitti :( çalıştırmayada korkuyorum sorun çıkıcak diye :(
-
13 Nisan 2009, 15:20
eczemre adlı üyeden alıntı
sele yükseklikleri arasında fark var demişsin ama kawa.nın sele yüksekliği daha düşük değil mi? daha geniş olduğundan mı yere basmada zorluk çekiliyor.
Çok biliyosun sen!
ehehe evet Kawa'nın sele 1.5cm daha alçakmış. Genişliğinden dolayı yere basmak zormuş.
-
13 Nisan 2009, 15:23
erdem abi hayırlı olsun gule gule kullan derbi cebini delmemiş ama canını yakmıs anlasılan
-
13 Nisan 2009, 15:33
ketchup adlı üyeden alıntı
Çok biliyosun sen!
ehehe evet Kawa'nın sele 1.5cm daha alçakmış. Genişliğinden dolayı yere basmak zormuş.
Niye hararet yaptın anlamadım. Kullanıcı olarak bir yorum yapmışsın bende sebebini sordum. İlerde bende bir er6-n düşünüyorum ve arkadaşımda da gpr racing var ona göre kıyaslama açısından sormuştum.
Çok bilmeyede gerek yok okuduğumu anlıyabiliyorum ;)
derbi gpr 125 sele yüksekliği 810 mm , kawasaki er6-n sele yüksekliği 785 mm
-
13 Nisan 2009, 17:26
Acemi85 adlı üyeden alıntı
beyni elime aldım derken ne oldu marşa falan bastın çalışmadı mı? ne sorun çıkardı? Yaa ben bir salaklık yaptım gittim yıkattım aptal gibi bir arkadaşın aklına uyup. neyse çalıştı falan sonra kendı kendıne marş basaya basladı sonra düzeldi sonra tekrar yolda giderken bastı falan durdum tekrar düzeldi.. bende garaja koydum kurusun diye 2 gundur daha calıstırmadım.. benımde mi beyin gitti :( çalıştırmayada korkuyorum sorun çıkıcak diye :(
cvp vericek yok mu arkadaşlar?
-
13 Nisan 2009, 17:29
eczemre adlı üyeden alıntı
Niye hararet yaptın anlamadım. Kullanıcı olarak bir yorum yapmışsın bende sebebini sordum. İlerde bende bir er6-n düşünüyorum ve arkadaşımda da gpr racing var ona göre kıyaslama açısından sormuştum.
Çok bilmeyede gerek yok okuduğumu anlıyabiliyorum ;)
derbi gpr 125 sele yüksekliği 810 mm , kawasaki er6-n sele yüksekliği 785 mm
yahu şaka yaptım =)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler