Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    derbici_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC
    orhan kardes bende hıc sorun yasamdan acılıyor sanmıyorum bır sorunoldunu herzamn yaptıgım gbı yaptım bırdaha bakarsan sevınrım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    Tamam simdi acildi biraz once forum'da sanirim bir sikinti oldu onun icin goruntulememis olabiliriz.

Bu resimlerin Erdemi tatmin edecegini dusunmuyorum o full granajsiz bir resimden bahsediyordu yanilmiyorsam Bu arada km eskisi gibi oldumu ? Km saatini soken arkadas daha once sokmusmuydu Ben soksem kesinlikle fazla parca cikartirdim icerisinden bu arada yagi degistirdikten sonra vites gecislerin rahatladimi ?
    First Day Of My Life

Motosikleti
    KTM 450 EXC
    Alıntı jonturq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamam simdi acildi biraz once forum'da sanirim bir sikinti oldu onun icin goruntulememis olabiliriz.
    nasıl pekı ugur kardesım makınem valla on kafayı cıkartınca aynı dukatıye benzmıs valla

anılyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi Falcon 125 (2006) Hyosung MS3 250 (2010)
    Alıntı jonturq adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bende dün gece forumdaydım saat 3.30 gibi foruma bişey oldu hiş bir şekilde foruma giremedim bunu sebebini bilen varmı arkadaşlar
    Bianchi Falcon 125 41 N 3103
    Hyosung MS3 250 35 AP 4831
    Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .

Motosikleti
    Cosa 200
    Mat siyaha boyariz onu super olur

Alıntı anılyuksel adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bende dün gece forumdaydım saat 3.30 gibi foruma bişey oldu hiş bir şekilde foruma giremedim bunu sebebini bilen varmı arkadaşlar
    ---------------

Fikrim yok ama vbulletin kullanan sitelerin tumunde yer yer sayfa gecislerinin durma noktasina geldigini duymusdum 2 gundur sure gelen bir sorun sanirim.

Ama motosiklet.net'deki sorun nedir bilemiyorum su an sorunsuz calisiyor ne mutlu motosiklet.net'e
    First Day Of My Life

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Selamlar! =) Bende şuanda da görünmüyo resimler. İyi dilekler için teşekkürler. Bu yaz gezilere sanırım GPR ile katılırım, kolay satılacağını sanmıyorum. Bu arada Orhan hayırlı olsun yeni ürünlerin =) bence egzozla oynamışken bi cesaret et de Athena işine gir. gözümüz arkada gidicez, bak sahibinden'de ilan var adam satıyo =)
    Motor değiştirme işi şöyle oldu, ben birkaç sene daha Derbi'yi kullanıp param birikince CB900F düşünüyodum. Sonra oturup ciddi ciddi düşündüm, işten eve, evden işe... Başka biyere gidemiyorum malesef böle irenç bi kıskaçtayım. Askerlik aradan çıkıncaya kadar da böle olcak yani.. CB900'ün ikinci vitesini bile göremicem şehir içinde. Üstüne de kaybettiğimiz iki arkadaşın verdiği soğuklukla 4 silindirli o canavardan vaz geçmeye başlamıştım ki acaip ucuza bi Er6n buldum. O kadar ucuzdu ki almasam olmaz yani. Yatırım olarak da düşünüyorum. Bir sene sonra aldığımdan biraz pahalıya bile satabilirim. O krediyi nasıl ödicem hiçbi fikrim yok ama para biriktirmek için iyi bi yol olcak. Başka türlü birikmiyo. En azından motorun modelini büyütüp asker dönüşü satarak az zarar da etsem hem motor hayallerimi tatmin etmiş hem de para biriktirmiş oluyorum. Keşke parasal yönden sıkıntım olmasaydı, asla GPR'ı elden çıkarmazdım. Hayatımda kullandığım en eğlenceli motor bu. Aman nazar değmesin, dün eve doğru gazlarken "ulan süpersin sen! hastayım lan sana!" diyodum içimden. sesine kurban =)
    GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Valla Uğurum, yapan bilir. Askerde yokluktan dolayı insan herşeye sahip olmak istiyor. Bari önden hazırlığımı yapayım da güzel bir yaz tatili geçireyim dedim tamamlanmış motorumla. Yine egzosu falan bir kenara bırakalım; motor bahane, geziler şahane. Mayıs ayı içinde yapalım organizasyonların birini. Mesela 31 Mayıs Pazar gününe ne diyorsunuz?

Bu arada Athena 170cc kiti biliyorum. Sahibindendeki ilan cazip ama satıcının tavrını sevmedim. "Bu kadar temizi varken dışarıdan getirmek bilmemneliktir.." falan. Öyle adamdan almam ben parça marça. Ayrıca ben 125 cc hastasıyım, dahasını istesem 250ye geçerdim Sonuçta Giannelli ile motorun üst devirdeki gerçek performansını alacağım ama daha fazlası da fazla bu şasiye. Bir de yumuşak lastik aldık mı iyice keyif aleti olur diye planlıyorum.

koromako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    Orhanım sana katılıyorum fazla abartmamak gerek. sonra usandırabilir insanı yok ayarı kaçtı yok bilmemne falan filan. motoru da fazla zorlamamak lazım.
    31 mayıs pazar gününe ben varım!

Erdem sana da katılıyorum her marşa basıp yola çıktığımda ben de aynı şeyleri hissediyorum.

Arkadaşlar havalar ısınıyo yayalar da dahil olmak üzere trafikteki herkeste bi dikkatsizlik var. Bu yaza geçiş döneminde her zamankinden daha fazla dikkat gösterelim lütfen..
    Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Koray'ın dediği gibi yollarda dikkatli olun arkadaşlar. Derbici, resimler açıldı bugün sonunda, güzel pozlar, teşekkürler.

Gruba yeni katılan arkadaşlar var, hepsinin hangi şehirde olduklarını takip edemedim ben. Umarım herkes İstanbul'dadır. Çünkü aylar sonra ilk geleneksel gezimizin ilanını gururla yazıyorum

GELENEKSEL GPR TOPLANTISI 2009/1
    Tarih : 31 Mayıs, Pazar
    Saat : 09:30
    Buluşma yeri : 4. Levent Metro durağı
    Gezi Programı : Çoktan seçmeli (Durusu, Ağva, Şile, Çatalca, Maşukiye, Rumeli Feneri)
    Katılanlar :
    1. Orhanko - Orhan
    2. Koromako - Koray
    3. ???

Yapılacak gezi programına göre buluşma noktası başka bir yere alınabilir veya Anadolu yakasında da ayrıca bir buluşma noktası yapılabilir. Gezi programı olarak ne yapalım sizce? Durusu güzel olabilir.

Motosikleti
    KTM 450 EXC
    Alıntı Orhanko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Koray'ın dediği gibi yollarda dikkatli olun arkadaşlar. Derbici, resimler açıldı bugün sonunda, güzel pozlar, teşekkürler.

Gruba yeni katılan arkadaşlar var, hepsinin hangi şehirde olduklarını takip edemedim ben. Umarım herkes İstanbul'dadır. Çünkü aylar sonra ilk geleneksel gezimizin ilanını gururla yazıyorum

GELENEKSEL GPR TOPLANTISI 2009/1
    Tarih : 31 Mayıs, Pazar
    Saat : 09:30
    Buluşma yeri : 4. Levent Metro durağı
    Gezi Programı : Çoktan seçmeli (Durusu, Ağva, Şile, Çatalca, Maşukiye, Rumeli Feneri)
    Katılanlar :
    1. Orhanko - Orhan
    2. Koromako - Koray

Yapılacak gezi programına göre buluşma noktası başka bir yere alınabilir veya Anadolu yakasında da ayrıca bir buluşma noktası yapılabilir. Gezi programı olarak ne yapalım sizce? Durusu güzel olabilir.
    orhancım ben orduda oldugum ıcın sıze katılamıcam o yuzden cok uzgunum keske oralarda olsamda gezılere katılabılsem sıze ığı elenceler ama bızıde fotolardan mahrum bırakmassınız umarım bu arada resımler hakkındakı yorumun ıcın tsk hayırlı teskerelerrr

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Fotosuz bırakmayız tabi. Uzak aslında ama yolun İstanbul tarafına düşerse muhakkak haberimiz olsun kardeşim.

Motosikleti
    derbici resimler için çok saol, bende bi motogp oyununda kendime hep o tip cadde motorları yapıyorum =) naked motora yarış gidonu çok yakışıyo..

Orhan, daha gelmeden programı yaptın hem helal olsun hem hayırlı olsun =) Bu arada 125cc konusundaki tutumun beni çok duygulandırdı =) heheh tiye alıyorum sanma, gerçekten çok hoşuma gitti. ben kendimi aklı kısmen başında birisi diye sınıflandırırdım ama sen daha kontrollü çıktın =) Senin motor gianelli ile on numara olucak eminim..

Buluşma konusuna gelince, geçen sene bu açık öğretim denen nanenin finalleri 31 Mayıs'a denk gelmiş. ama "her sene aynı tarihte olmuyo" dediler. Ben şimdiden kesin bişey söyleyemiyorum malesef. Ama finallere denk gelmezse mutlaka ordayım =)

Bu arada Smail'den ses çıkmıyor. Smail, senin km saatindeki problem neymiş?

Motosikleti
    KTM 450 EXC
    merhaba arkadaslar cok sınırlı ve cok uzgunum bugun gozu gıbı baktıgım makınamla kaza yaptım allha sukur bende bırsey yok ama makınamın sol alt gıranjı kullanılamz hale geldı bırde debrıyaz kolu kırıldı kolun pek onemı yok ama granjı fercoya sordum kdv sız 185 avro dediler acaba granajı ucuz getırme sansımız varmı varsa yardımcı olursanız sevınrım bırde bızım kırmızı gpr lerın boya kodunu bılen varsa yazarsa sevınrım ıyı aksamlarrrrr

Motosikleti
    Cosa 200
    ciz bakalim erdemcim yanlari ciz Listeye benide ekleyin aslanlar gibi :B
    First Day Of My Life

ugur92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ugur abi beni facebookta eklemıosun he cok kırıldım
    ..................

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar benide eklermisin msne..
    replicad@hotmail.com
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Motosikleti
    Cosa 200
    Uğurcum sana ozel bir sey degil bu ben cok fazla kisiyi eklemiyorum listeme , bunda alinicak bir sey yok sadece uzme kendini.

Extrema seni nereye eklicez yahu
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Abi yan çizmek değil bu gözünü sevim =) bu sınavlardan bi çakarsam askerim.. Yani 15 ay yapmak var bi de bu sınavları verip 5 ay yapmak var =) Ama sınav o tarihe denk gelmiyosa mutlaka gelicem.

Derbici, hiç canını sıkma kardeşim. Grenajlarda koparak eksilmiş parça yoksa hallolur. Benim de debriyaj kırıldı biliyosun, ben metal epoksi ile yapıştırdım. Bir de orjinalliği bozulmasın diye orjinal debriyaj maneti sipariş ettim. Eğer debriyaj problem olursa, sana yapıştırdığım parçayı gönderebilirim. Dert etme.

Motosikleti
    Cosa 200
    Gecmis olsun derbici , granaj kullanilamaz hale geldi derken bir kac resmini cek koy bakalim neymis gorelim bizde ona gore bir yol yordam gosteririz resimleri detayli cek mumkunse burada granaj kaynak yapan bir kac arkadasim var onlara mail atarim olabilicek gibiyse kargolarsin halledip yeniden yollariz sana.

Tekrar gecmis olsun sana bir sey olmamasi sevindirici .

Bizim icin 10 ay fazla yaparsin nedir yani erdemcim
    First Day Of My Life

Motosikleti
    DERBI GPR125 R'ımı SATTIM:(
    Beyler gezi için beni artçı olarak alan olursa gelmek ısterim.Motoru arkadasın dukkana bıraktım Genç Moto'da satışta duruyor.Motorsuzum yani.

Koray senın makineye ikimız binelım tam fotograflık oluruz hee Motor ıkımızın altında Pocket Bike gibi kalır vallaa enstantane oluruz.

Ugurcum persembe gunu aksam 19:30 cıvarları senın dukkana ugradım yoktun.Yıne araziye uymuşsun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler