Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Selam arkadaşlar. Acemi85 105. sayfanın en başındaki cevabında "Motor 350 km'deymiş, 650 yazan bakım zamanıymış" demiş. Motor sıfırken ilk 1000'de servise gittiği için 350 + 650 olması mantıklı. Ayrıca Acemi85 arkadaşım, ilk 1000'de olduğu için motorunda exup sigortası da yüksek ihtimalle takılı değildir. İlk 1000 km bakımında takılıyor bu sigorta. Exup sigortası yokken motor 14 hp veriyor, sigorta takıldıktan sonra 21 hp veriyor, gerçek motosiklet zevkini alıyorsun.

Astral, sen diyorsan ki arkadaşın motoru sıfırlanmıştır, o halde neden 2350km gibi birşeyken sıfırlamışlardır diyorsun? Atıyorum belki 1500 km, belki 5000km'deydi ve sıfırladılar.

Askerden döndüğümde bir set lastik alacağım ben. Erdem ve Koray'da da bu ışığı görüyorum şu anda Fazla para verecek olsak bile Michelin Pilot road'ları alalım, yata yata virajlara girelim artık diyorum. Hem çoklu alımda indirim yaptırabiliriz. Başka lastik değiştirmek isteyen varsa haber versin ve yaza kendini ayarlasın diyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Acemi85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GPR125R
    Şükürler olsun motoruma bugun kavuştum.. dediğim gibi motor 350 kmde.. ilk aldıgımda calismamasının nedenide buji ve karburatörmüş.. bide akü aldım(1.5 sene yatmış motor malum). zinciride yağladım, şanzıman yağınıda değiştirdim valla kız gibi oldu.. zaten öyleydi ilk defa vitesli motor kullanıyorum gerçekten çok zevkliymiş... 10dk da kaptım işi 110 u gördüm gerçi daha rodaja girmemiş makina basmak iyi değil ama heves işte.. bu arada excup olayını kim nerde takıcak ki.. ne saçma şey yaa bu üstünde orjinal gelmiyo mu?
    çok merak eden oldu onun için akşam çekildiğim 1-2 resmi ekliyorum..

ugur92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cosmussun acemi kaskını takmayı unutma.. güle güle kullan

Alıntı jonturq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cineracafe.com

Musteriye ihtiyacim var
    yakın zamanda yanındaım abicim
    ..................

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Acemi hayırlı olsun =) Exupın bi sigortası var. onu takınca devreye giriyo. Rodajdaki makineye yatak falan sardırmamak, kullanıcının da alışmasını sağlamak için böle bi uygulama yapılıyo sanırım. o sigorta zaten servislerde falan var. koltuğun altındaki bi kablonun ucuna takılıyo. büyütülecek bişey değil, o kısmını hiç düşünme bile =)
    GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!

koromako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    Güzel bi pazar günü deli gibi motorla gezdim. Havalar ısınıyo gezi organizasyonu yapmaya başlayalım derim arkadaşlar. Bugün 17:00 gibi pendik sahil yolunda kırmızı bi gpr gördüm park etmişti. bizden biri mi??
    Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    tekrardan hayırlı olsun acemi güle güle kullan. motorun çok güzel forumda kimsede yeşili yoktu. seninki bir ilk oldu

Motosikleti
    GPR125R
    teşekkürler arkadaşlar allah hiçbirimize kaza bela vermesin.. peki şimdi güvenilir servis nereyi tavsiye ediyosunuz.. 1000 km bakımında kime - nereye götüriyim motoru?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Leike gitti kaldık kawaya
    bu motor bozuk =)

derbici_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC
    hayırlı ugurlu olsun acemı kardes motorun cıncık gıbı valla allah kaza bela vermesın

Motosikleti
    GPR125R
    Alıntı erdemd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motor bozuk =)
    senin kavasaki bozuk bence harcadıgın paralar motorun fiyatını geçti hala çalışmıyor... nezaman cıkıcan caddelere

jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    Acemi motosikletin hayirli olsun , kaza yuzu gormezsin insallah . Evet koraycim havalar isindi ufaktan gezi planlari canlandiralim gozumuzde , orhansiz pek tadi cikmaz ama olsun o geldiginde'de yenisini yapariz. Bu arada dun telefonla konustuktan sonra sorun ciktimi muayene istasyonunda ve prosedur nedir bizlerle paylasirsan seviniriz.

Selamlar saygilar.
    First Day Of My Life

koromako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    hiç bir sorun çıkmadı. far ayarına baktılar. sinyaller ve fren lambasına falan baktılar. lastik ebatlarına ve diş derinliğini ölçtüler. şase ve motor numarasına baktılar (motor numarası da dışardan bakınca görünüyormuş bu arada ben nasıl göremedim anlamadım ).
    bir de 5 metre gidip arka freni sıktım, döndüm bi de ön freni sıktım o kadar. kısa farım biraz ayarsız olarak hafif kusurla geçtim muayeneden. ruhsata ve plakaya pul yapıştırdılar ve muayene raporunu verdiler. 2 sene geçerli muayene bu arada. muayene ye gitmeden önce ogs geçiş cezası, trafik cezası ve motorlu taşıtlar vergi borcunuz varsa ödemelisiniz ( gelirler.gov.tr den ödedim ben kredi kartıyla çok rahat. vezne derdi yok, makbuz yok, zart yok zurt yok. teknolojinin gözünü seviyim)
    sıra beklemek istemiyosanız arkadaşlar ya randevu alıp gidin ya da akşam 20:30 gibi gidip kayıt yaptırın. hemen sıra geliyo o saatlerde. herşeyi que matik şekli yapmışlar gayet başarılı. aradan giren yok sırada bekleme zorunluluğu yok falan. haa bu arada gereksiz soru soran sürücüler bolca mevcut.
    - Bu çin malı mı?
    - Evet.
    - Kaç basıyo?
    -80 falan en fazla
    -Parçası pahalı mı?
    -Tofaş gibi çok ucuz
    -600 rr ı geçer mi?
    -Funda Arar'ı bile geçer!

Ee onlar da olmasa zaman geçmiycek )))

Sen de deeri hazırla ufaktan geziler için haa
    Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın

ctef - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    derbi gpr125R
    Slmlar arkadaşlar derbici_52 kardeşim seni msn de göremedim burdan yazayım dedim şanzıman yağını kesinlikle castrol ile değiştir zincire de dikkat et benden şimdilik bukadar..;)
    gpr125R

Motosikleti
    KTM 450 EXC
    Alıntı ctef adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Slmlar arkadaşlar derbici_52 kardeşim seni msn de göremedim burdan yazayım dedim şanzıman yağını kesinlikle castrol ile değiştir zincire de dikkat et benden şimdilik bukadar..;)
    tsk huseyın kardesım saol evet benmde bugun onu yapacam yagı alacam ve granjları sokmeye basladım sayılır ha zıncır degıncee zıncır bıtmıs bazı baklaar ıslem goremıyor bende mz zıncırı alıf degıstırecem mz le aynı zaten onuda makul bır sekılde halledıyorum bu arada ılgın ıcın cok tsk (bu arada derbıcı arkadslar benıum derbımın oncekı sahıbı ctef arkadas ıste derbıcı dedıgın boyle olur adam makınası sattı ama hala ılgılenıyor cok guzel bır alıs verıstı herkesınde boyle olmasını sıterım

Motosikleti
    Cosa 200
    Iste bakalim herkezin oyle olmasini bakalim olacaklarmi Koraycim gayet iyi aciklamissin eline saglik.

Erdem sesin cikmiyor nerelerdesin?
    First Day Of My Life

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Alıntı jonturq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Iste bakalim herkezin oyle olmasini bakalim olacaklarmi Koraycim gayet iyi aciklamissin eline saglik.

Erdem sesin cikmiyor nerelerdesin?
    Abi ben işten güçten başımı kaldıramıyorum. İki yan grenaj, iki haftadır serviste duruyo. Gidip de alamadım parçaları. Bu arada bi gelişme oldu. HSBC su koyvermezse haftaya Er6n alıyorum. Bu parasızlıkta, bu sıkışık zamanda maaşımın yarısını krediye bağlicam. Nasıl oldu ben de anlamadım. Bir anda kendimi kredilerle falan uğraşırken buldum. Bu yaz boyunca GPR da bende duracak. Kolay kolay satılacağını sanmıyorum. Bu haftayı atlatınca biraz daha rahat olacam. uzun uzun yazarım =)
    GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!

Motosikleti
    Cosa 200
    vay anam vay Ne diyelim simdiden hayirli olsun.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    KTM 450 EXC
    merhaba arkadaslar bızın forumda forumda derbının granajsız nasıl olur dıye merak eden bı arkadas vardı bende makınamın yagını degıstırırken granajı sokmustum ve bu fırsat resmınıde cektım

bu resımlerde km saatıın lambaları kesmıstı onları degıstırırken buyrun yorumm sızın

Motosikleti
    Derbi GPR125r
    Selam millet. Derbici, göndermiş olduğun grenajsız fotoğraflar görüntülenemiyor. Bir ayar çekiver onlara.

Erdem seni takip etmekte güçlük çekiyoruz grupça. Er6n nerden çıktı?? İyi yapmışsın aslında, hayırlı olsun. Çok güzel bir motor o. Geçen sene motor fuarında binmiştim de süper rahat bir makine. Gezide bir Kawa'mız da olsun artık, bekleriz. Yalnız sendeki bu gazla gelecek yaz bir anda "Goldwing aldım abi" diye çıkarsan hiç şaşırmayacağım.

Arkadaşlar yazın benim motorda birtakım değişiklikler olacak gibi, şimdiden açıklayayım. Dün itibarıyla İtalya'dan bir adet Giannelli komple egzosum gelmiş bulunuyor. Satıcının enayiliği yüzünden gümrüğe takıldı ama ucuz bir şekilde geçirmeye çalışıyoruz. Toplamda 400 Euro gibi bir rakama gelecek. Lastikleri de yenileyeceğim, biliyorsunuz. Sanırım ben Michelin'in de tavsiye ettiği gibi Michelin Pilot Activ'leri kullanacağım. En daha ucuz hem de oldukça yumuşak hamurlu ve uzun ömürlü olduğunu yazıyorlar heryerde. Yalnız aklıma bişey takıldı. Bizim motorların ön lastiği 110/70/17 mi yoksa 110/80/17 mi? Bir motorunuzun yanına gittiğinde bakabilir misiniz? Nette farklı farklı bilgiler dolaşıyor. Sonra yanlış lastiği takıp hız göstergesini yanıltmayalım.

Benim şafak oldu Johny 30lara iniyorum bu haftabaşında arkadaşlar. Mayıs'ta ordayım. Hiçbir yere ayrılmayın. Görüşürüz.

Motosikleti
    Cosa 200
    Orhancim selamlar , sende bizi sasirtmiyor degilsin bakarmisin silah altindayken Giannelli siparis etmis yurda getirtmissin sevindim hayirli olsun ben 110/70/17 diye biliyorum ama bizim cocuklar bakar ve onlar yazarsa daha kesin olacakdir. Demek safak Johny oldu hey masallah az kaldi bitti.Bu yaz guzel gezilere hep beraber imza atariz insallah cok ozledim vallahi.

Saygilar selamlar.
    First Day Of My Life

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler