Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Acemi85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GPR125R
    Alıntı astral adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence sorun bujide yakma ile geçici çözüm olur, sıfır buji al, birde çalıştırırken jikleyi tam çek sakın gazı filan elleme, motoru sadece jiklede çalıştır,2-3dk sonra jikleyi kapa motor rölantide çalışsın,ilk çalışmada sadece gaz kolu ile çalışmaz!Sadece jikle!Marşı bastın çalışmadı ama marş düzgün çevirdi, yarım kontakta da gösterge ibrelerin oynuyor,km ekranı gidip geliyorsa akün bitmiştir...Ateşleme yaptığından emin olmak için bujiye giden kablonun çıplak ucunu metal bir yere değdirip marşa bas eğer kıvılcım atıyorsa ateşlemede sorun yoktur!
    Ben motorumu haftada bir ancak 10km kullanıyorum benim kilometre 1900'de, bu motor neden hiç kullanılmadan depoya konmuş araştırdın mı? Bir sorunu olmasın? Birde servis kayıtlarını inceledin mi gerçekten 650km de mi diye, çünkü km oynama işleri çok basit ya da bunlarda olan gösterge arızası sonucu tamirat veya değiştirme sonucu km sıfırdan başlamış olabilir...
    şükürler olsun motorda bir sorun yokmus.. karbıratör temizliğinden sonra motor calismis. ama ben yinede bujiyi-bujinin takıldıgı yeri de degistiyorum.. bu arada motor 350 km deymiş 650 yazan bakım zamanıymış.. c.tesi gunu ista dondugum zaman motoruma kavusucam inş. ondan sonra resmlerını siteye eklerim.. motor için onerileriniz nedir arkadaşlar.. sonucta rodaja falan girmemiş?? ohh yaa motorumun calıstıgına cok sevindim ama daha kullanmak nasip olmadi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    astral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera, Derbi, Yamaha, Piaggio, Aprilia, Ducati, F
    Alıntı Acemi85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şükürler olsun motorda bir sorun yokmus.. karbıratör temizliğinden sonra motor calismis. ama ben yinede bujiyi-bujinin takıldıgı yeri de degistiyorum.. bu arada motor 350 km deymiş 650 yazan bakım zamanıymış.. c.tesi gunu ista dondugum zaman motoruma kavusucam inş. ondan sonra resmlerını siteye eklerim.. motor için onerileriniz nedir arkadaşlar.. sonucta rodaja falan girmemiş?? ohh yaa motorumun calıstıgına cok sevindim ama daha kullanmak nasip olmadi
    Geçmiş olsun, bu arada servis km'si 3000km'den geriye sayar sizinki 650km'ye geldiğine göre 2350km yapmış demektir, ki bu her 3000km'de sıfırlanır veya siz sıfırlarsınız böyle bir durumda 2350+3000+3000+3000....yani kaç 3000 sıfırlanmış bulamayız ancak kayıtlardan çıkar, servis 650 gösteriyorsa minimum 2350km yapmış demek, bence servis kayıtlarını araştırın bana şüpheli geldi.
    İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı koromako adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Senin rs250de artçı için sele var mı?? Fotoğraflardan yok gibi görünüyor??
    Evet var ama çok rahatsız edici..
    Mono kapak gibi duruyor
    Zaten normalde çıkarıyorum artçı almak istediğimde bagajdan çıkarıp takıyorum
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Leike gitti kaldık kawaya
    Geçmiş olsun, bu arada servis km'si 3000km'den geriye sayar sizinki 650km'ye geldiğine göre 2350km yapmış demektir, ki bu her 3000km'de sıfırlanır veya siz sıfırlarsınız böyle bir durumda 2350+3000+3000+3000....yani kaç 3000 sıfırlanmış bulamayız ancak kayıtlardan çıkar, servis 650 gösteriyorsa minimum 2350km yapmış demek, bence servis kayıtlarını araştırın bana şüpheli geldi.
    odo = 350
    srvs = 650 yazıyor.

motor rodajdan sonra ilk 1000 km de yağ değişimine girmez mi.

odometre yani km sayacı 350 km de.

kantele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Derbi STX-150
    Beyler bu motorun sıfırı nerede satılıyor? Bayisi kim? İnternette baktım, bulamadım bayisini.

jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    Basligi dikkati incelersen bu motosikletin 0'i nerede satiliyor seklindeki soruna cevap bulursun.

Hizlandiralim ve isini kolaylastiralim Derbi 2009 ulkemize gelmedi ve gelmiyecek diye biliyorum detayli bilgiyi ; http://www.vespaturkiye.com/ adresinden ogrenebilirsin .

Soru sormadan once forumu biraz arastirmaliyiz diye bir not dusuyorum.
    First Day Of My Life

Motosikleti
    Alıntı erdemd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    odo = 350
    srvs = 650 yazıyor.

motor rodajdan sonra ilk 1000 km de yağ değişimine girmez mi.

odometre yani km sayacı 350 km de.
    Tamam işte benim demek istediğim de bu, yani servis göstergesi 3000den düşmeye başlamış 650km'ye gelmiş, servis göstergesi 3000 den geriye sayar bu da geriye saymış 650'ye gelmiş,yani 2350km yol yapmış ama ODO 350km diyorsun işte burada tuhaflık var, yani ODO da en az 2350km yazması gerekli...Daha öncede servis gördüyse 3000+2350=5350km olur yani motor en az 2350km gitmiş...

Acemi85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GPR125R
    Tamam işte benim demek istediğim de bu, yani servis göstergesi 3000den düşmeye başlamış 650km'ye gelmiş, servis göstergesi 3000 den geriye sayar bu da geriye saymış 650'ye gelmiş,yani 2350km yol yapmış ama ODO 350km diyorsun işte burada tuhaflık var, yani ODO da en az 2350km yazması gerekli...Daha öncede servis gördüyse 3000+2350=5350km olur yani motor en az 2350km gitmiş...
    peki bunun kaç km de oldgunu nasıl anlıycaz yaaa... gostergede yok mu bu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ufuk şimdi ferco motoru aradım. konuştugum usta ilk olarak motor sıfır oldugu için 1000 km den düşer diyor. üstüne üstlük kmsi ile oynıcak adam olmadıgını söylüyor tamamen şehir efsanesi dedi usta.

Motosikleti
    Cosa 200
    vay usta vay.
    First Day Of My Life

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ben bilmez 2 ustaya sordum bide motovizyon u aradım =) oda aynısını dedide

Motosikleti
    Ya arkadaşlar efsane filan değil bu olaylar, fercodaki ustaların ustalıkları burada çok konuşuldu, gerçekten fransız arkadaşlar! Ben canlı olarak biliyorum km'si sıfırlanmış derbi gpr, bunlar basit işler! Benim motorda sıfırdan başladı ama 1000'de değil,ilk servis bile 3000'den düştü,yani hep 3000 gidiyor, motorun şase vs plaka numarasını fercodan sorgulayın, oradan ne olduğu çıkar...

Motosikleti
    Cosa 200
    Benim bu konuda pek bilgim yok GPR kullandigim zaman hiz gostergesi harici rakam kontrol etmezdim ama astral'in fikirleri ve soylemleri guvenilirdir daima.
    First Day Of My Life

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    benim bildiğim kadarı ile servis için belirli aralıklar var o aralıklardan geriye sayıyor.
    ilk servis için 1000kmden geriye sayıp servise ne kadar kaldığını gösteriyor.yani motor 1000km de servise giriyor.
    ikinci servis için 3000km den geriye sayıyor yani motor 4000km de giriyor servise. 3000 ve 4000 rakamları konusunda tam emin değilim ama 1000 km konusunda eminim....
    ama astralın dediği gibi km ile oynamak çok zor değil....

koromako - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er6-F
    ya motor diriyse, sorunsuzsa, exupu açıyosa ha 2000 ha 5000 ne farkeder binin gitsin işte motor az km dedir ama önceki kullanıcı soğuk motora atlayıp yüklenmiştir gaza sürekli motoru yağsız susuz bırakmıştır... motor çok km dedir ama önceki kullanıcı ısıtmadan yola çıkmamıştır yağını suyunu eksik etmemiştir. az km de diye daha iyi olacak diye bir şey yok önceki kullanıcının nasıl kullandığını bilmeden..
    Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın

derbici_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC
    herkese merhaba arkadslar sonunda cezam bıttı yenıden arnızdayım ne mutlu bana cezalıyken cok uzuluyordum ama bundan sonra yanlıs yapamam herhaldee

ugur92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ugur abi senin cafenin adı nedir ? musterin olalım ogrencıyız hem
    ..................

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar maleef motoru satmak zorundayım zor bi karar ama..
    Ağustosa kadar çalışmadan eldeki parayı yemek olmaz..

Link burada isteyen varsa yardımcı olursunuz..

http://www.sahibinden.com/5100_kmde_...XQQdisplayitem
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

derbici_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC
    Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar maleef motoru satmak zorundayım zor bi karar ama..
    Ağustosa kadar çalışmadan eldeki parayı yemek olmaz..

Link burada isteyen varsa yardımcı olursunuz..

http://www.sahibinden.com/5100_kmde_...XQQdisplayitem
    hayırlı satıslar kardesım ınsanlah ıstegın fıyata satarsın ve askerlını yapıp gelırsın

Motosikleti
    Cosa 200
    cineracafe.com

Musteriye ihtiyacim var
    First Day Of My Life

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler