kaldırır canım neden kaldırmasın altı üstü led ucları kablo ucunda bişey yoktu bende geçmeli küçük soketlerden aldım adı neyse bilmiyorum metalden parkların yuvasını çıkarttım başta kabloları kesip bağlıcaktım baktım yuvanında içinde iki tane çentik var bende geçirdim oraya (anlatımım biraz kötü )
nakit sıkıntım var belki yaza yaparımnormal led ampul soket ucu alıp içinden geçirdikmi tamam orjinal gibim olur nefis olur..
motorun koltuğunu beyaz vilneks deriyle kaplatıcam..
yaa hussarcılar nolduuu olm tarihmi oldunuz..
kanunı popcornum var dun servısteydı yag problemı vardı yere akıtoyrdu yapıldı dedıler garaja soktum hala yag akıtıyor neyapılması lazım
slm hussar kullanıcıları,bende kanuni hussarın ılk cıktıgı yıllardan berı hayranıyım.bendede 2004,2005 trafık cıkıslı bı hussarım var,motorumu satmak ıstıyorum,cok temız ve bakımlı bır motordur.eger alıcı arkadaslar olursa benımle ırtıbata gecsınler..0536 372 35 79
Merhabalar.. Kanuni Popcorn 90.. Motorun ayak ateşleme bölümünün, karşı dişlisi aşınmış.. Sıyırıyor.. Bu nedenle sadece elektrikle çalışıyor.. Elinizde bu dişliden var mı, ya da fiyat bilen var mı? Saygılar..
arkadaşlar bişey sorucam hussar 2004 var bende kerem bilir kırmızı...bu motorlarda süspansiyonda çok sert acaba nasıl yumuşatılabilir yani varmı yokmu belli değil taş dökemeye birebir
amortisörü yumuşatamazsın tek amortisör olduğu için sert imal edilmiştir..
onun yerine yumuşak bir amortisör alıp takarsan daha mantıklı olur..
hussarların geneli böyle kütük üstünde gidiyormuş gibi oluyor..
mt scooter / atom karıncalar
gurubumuz acılmıştır tanışma bölümündedir ilgi görürse diğerleri gibi sabitlenecektir..
Arkadaşlar benim 2004 125 lik hussar var. ikinci el aldım baya bir dökük. plastikleri kırık. 1 hafta önce biyel kolundan ses geliyor diye motoru indirttim. krank milini değiştirdiler ama şimdi içinden acayip sesler geliyor. bende motoru komple değiştireyim diye düşünüyorum. ne dersiniz.
2004 hussarım var biyel kolundan ses geliyordu. tamirciye götürdüm krank milini komple değiştirdi. ama şimdi motorun içinden garip sesler geliyor. Yakıt tüketimide iki katına çıktı. eksozdan duman çıkıyor. sizce problem nerede yanlış tamircimi buldum, yoksa tamircimi yanlış yaptı.
motor sıfırmı, kullanılmışmı, fiyatı nedir.
bana amortisör lazım var mı elinde çıkma olan arkadaşlar
arkadaşlar hussar' almayı düşünyorum düşüncelerinz neler?
[B][COLOR="Red"] [ BU ALANA REKLAM ALINIR ][/COLOR][/B] ::tutkuy::
hussar iidir hoştur şekli vardır yüksektir az yakar yeşil rengine kızlar hasta olur (ki bende manitalar baksın die aldım... 2005 model ve üstünde çift amortisör vardır eksoz büyüktür pek bi işe yaramıyo ufak veya büyük olması farketmiyo yani...son çıkan eksozlar biraz daha ucuz ondan dolayı taktılar onları sanırım...buradaki kanuni servisi yapan elemanlar çok yavşaklar sinir oluyorum hiç gitmemek istiyorum ama malum...benim motor 8000 km de....debriyajı yedim ve arka sol amortisörü patlattım....hava filtresini dağıttım kendi çabamla....beyaz ampul taktım..sele altına açınca yanan lamba taktım...4 lü flaşör yaptım ama söktüm....motor temiz kullanılınca çok ii bi motor ..uzun seneler gider ama benim gibi kullanınca yani biraz hayvanca... dayanamıyor ...
slm arkadaşla bende hussar kullanıcısıyım motoru daha yeni aldım size benimde bi sorum var motor da ö fireni sıkınca ön camurluk sürtme yapıyo iki kişiyken bu sorun daha cok oluyo acaba sorun ne dir ve bu mormalmiidir bole bi sorun la karşılaşan arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin
merhaba arkadaşlar
bu forumu uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. benim egzost pert vaziyette. her ne kadar aradımsa da İstanbul içinde bulamadım. bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa sevinirim.
walla ben aradım bulamadım. benim aradığım popcprn egzostu. ama hussarla aynı olabilir. lider oto ya sormuştum bir ara 177 ytl demişlerdi. bana sadece susturucu kısmı lazım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)