Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

Kanuni Hussar ve Kanuni Popcorn sahipleri bu başlıkta!!!

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı gursus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...nceler-31.html
    bunlar basit daha profosyonelleri var fiyatıda yüksek
    antalyada bi kaç aksesuarcıda senin taktığın angel eye dan var kutudan 4 tane çıkıyo 25 ytl..

sen nasıl bagladın angel kablusunun ucu soket mi yoksa tel mi baglanma yöntemini bilsem bende takarım birde kanuni hussar kaldırırmı..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gursus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F
    kaldırır canım neden kaldırmasın altı üstü led ucları kablo ucunda bişey yoktu bende geçmeli küçük soketlerden aldım adı neyse bilmiyorum metalden parkların yuvasını çıkarttım başta kabloları kesip bağlıcaktım baktım yuvanında içinde iki tane çentik var bende geçirdim oraya (anlatımım biraz kötü )

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    nakit sıkıntım var belki yaza yaparımnormal led ampul soket ucu alıp içinden geçirdikmi tamam orjinal gibim olur nefis olur..
    motorun koltuğunu beyaz vilneks deriyle kaplatıcam..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    yaa hussarcılar nolduuu olm tarihmi oldunuz..

Motosikleti
    Yamaha Ybr 125+Kanuni Popcorn 90

selam

Alıntı soress adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Slmm merhaba arkadaşlar bende hussar yok ama popcorn kullanıyorum. Ama makina müthiş yani bir amatöre göre 2.500 km yaklaştım motor her geçen gün kendini buluyorum. Kanuniyi herkese tavsiye ederim.
    arkadaş benımde popcorn var daha dun servıse goturdum yag akıtıyor dıye suanda 2800 km de ve garaja sokmamla bırlıkte gene yag akıtmaya basladı tavsıyen nedır

Alıntı mhrm07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaw arkadaşlar bu gun benim motorda bi sorun oldu
    yağmurdanmıdır benznidenmidir? motor bi türlü rolanetide çalışmaadı gazı bıraktıgım anda istop etti hep nedendir acaba bilen warmı??
    bende oluyor havalarda soguluktan olabılır gunduz hıc basıma gelmıyor cunku

Motosikleti
    Yamaha Ybr 125+Kanuni Popcorn 90

yardım plz

kanunı popcornum var dun servısteydı yag problemı vardı yere akıtoyrdu yapıldı dedıler garaja soktum hala yag akıtıyor neyapılması lazım

slm hussar kullanıcıları,bende kanuni hussarın ılk cıktıgı yıllardan berı hayranıyım.bendede 2004,2005 trafık cıkıslı bı hussarım var,motorumu satmak ıstıyorum,cok temız ve bakımlı bır motordur.eger alıcı arkadaslar olursa benımle ırtıbata gecsınler..0536 372 35 79

imacosfx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Minsk
    Merhabalar.. Kanuni Popcorn 90.. Motorun ayak ateşleme bölümünün, karşı dişlisi aşınmış.. Sıyırıyor.. Bu nedenle sadece elektrikle çalışıyor.. Elinizde bu dişliden var mı, ya da fiyat bilen var mı? Saygılar..

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    arkadaşlar bişey sorucam hussar 2004 var bende kerem bilir kırmızı...bu motorlarda süspansiyonda çok sert acaba nasıl yumuşatılabilir yani varmı yokmu belli değil taş dökemeye birebir

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı gezgin290 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bişey sorucam hussar 2004 var bende kerem bilir kırmızı...bu motorlarda süspansiyonda çok sert acaba nasıl yumuşatılabilir yani varmı yokmu belli değil taş dökemeye birebir
    amortisörü yumuşatamazsın tek amortisör olduğu için sert imal edilmiştir..

onun yerine yumuşak bir amortisör alıp takarsan daha mantıklı olur..

hussarların geneli böyle kütük üstünde gidiyormuş gibi oluyor..

mt scooter / atom karıncalar

gurubumuz acılmıştır tanışma bölümündedir ilgi görürse diğerleri gibi sabitlenecektir..

2004 hussar

Arkadaşlar benim 2004 125 lik hussar var. ikinci el aldım baya bir dökük. plastikleri kırık. 1 hafta önce biyel kolundan ses geliyor diye motoru indirttim. krank milini değiştirdiler ama şimdi içinden acayip sesler geliyor. bende motoru komple değiştireyim diye düşünüyorum. ne dersiniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda CBR600F,Kanuni Windy S
    Alıntı 01cafer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar benim 2004 125 lik hussar var. ikinci el aldım baya bir dökük. plastikleri kırık. 1 hafta önce biyel kolundan ses geliyor diye motoru indirttim. krank milini değiştirdiler ama şimdi içinden acayip sesler geliyor. bende motoru komple değiştireyim diye düşünüyorum. ne dersiniz.
    bende komple hussar motoru var 2006 model bazı parçalarıda var

2004 hussarım var biyel kolundan ses geliyordu. tamirciye götürdüm krank milini komple değiştirdi. ama şimdi motorun içinden garip sesler geliyor. Yakıt tüketimide iki katına çıktı. eksozdan duman çıkıyor. sizce problem nerede yanlış tamircimi buldum, yoksa tamircimi yanlış yaptı.

motor sıfırmı, kullanılmışmı, fiyatı nedir.

bana amortisör lazım var mı elinde çıkma olan arkadaşlar

Motosikleti
    Yamaha Cygnus [RS]
    arkadaşlar hussar' almayı düşünyorum düşüncelerinz neler?
    [B][COLOR="Red"] [ BU ALANA REKLAM ALINIR ][/COLOR][/B] ::tutkuy::

hussar iidir hoştur şekli vardır yüksektir az yakar yeşil rengine kızlar hasta olur (ki bende manitalar baksın die aldım... 2005 model ve üstünde çift amortisör vardır eksoz büyüktür pek bi işe yaramıyo ufak veya büyük olması farketmiyo yani...son çıkan eksozlar biraz daha ucuz ondan dolayı taktılar onları sanırım...buradaki kanuni servisi yapan elemanlar çok yavşaklar sinir oluyorum hiç gitmemek istiyorum ama malum...benim motor 8000 km de....debriyajı yedim ve arka sol amortisörü patlattım....hava filtresini dağıttım kendi çabamla....beyaz ampul taktım..sele altına açınca yanan lamba taktım...4 lü flaşör yaptım ama söktüm....motor temiz kullanılınca çok ii bi motor ..uzun seneler gider ama benim gibi kullanınca yani biraz hayvanca... dayanamıyor ...

slm arkadaşla bende hussar kullanıcısıyım motoru daha yeni aldım size benimde bi sorum var motor da ö fireni sıkınca ön camurluk sürtme yapıyo iki kişiyken bu sorun daha cok oluyo acaba sorun ne dir ve bu mormalmiidir bole bi sorun la karşılaşan arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin

egzost problemi

merhaba arkadaşlar
    bu forumu uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. benim egzost pert vaziyette. her ne kadar aradımsa da İstanbul içinde bulamadım. bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa sevinirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda CBR600F,Kanuni Windy S
    Alıntı bahabey_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar
    bu forumu uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. benim egzost pert vaziyette. her ne kadar aradımsa da İstanbul içinde bulamadım. bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa sevinirim.
    NASIL BULAMADIN YA HERYERDE VAR EKSOZ,HUSSAR EKSOZUNU DEMİYORMUSUN??

popcorn

walla ben aradım bulamadım. benim aradığım popcprn egzostu. ama hussarla aynı olabilir. lider oto ya sormuştum bir ara 177 ytl demişlerdi. bana sadece susturucu kısmı lazım.

8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler