Kanuni Hussar ve Kanuni Popcorn sahipleri bu başlıkta!!!
Reklamlar
-
21 Nisan 2007, 03:45
Reklamlar
-
22 Nisan 2007, 19:08
yey
bende popkorn var çok güzel motor daha yeni toplandı motor hava filitresi temizlenmesi lazım ama nerede olduğunu bilmiyorum acaba bilen arkadaşlar varsa lütfen bilgilendirsinler cut
-
19 Mayıs 2007, 12:07
ark lar benmi hussara solucan egzost almayı düşünüyom bana kaça mal olur bilen warsa yazsın lütfen
[COLOR="Magenta"]motosiklet [B]araç[/B] değil [B]amaçtır[/B] kullanın, kullanmazsanız kendinizden kıllanın...[/COLOR]
-
12 Temmuz 2007, 01:54
bnde atv 250 war gerçi sizin konuyla pek alakası yok ama bn bnm mağduriyetimi dile getirmek için yazmak istedim motor 3000 3500 km de 2006 model bi yerden toz mu ne gimiş krank piston miston değişecekmiş garantiye girmiyo diolar lafı ağızlarında geweliyolar sabit bişi sölemiolar gene sinirlerim bosuldu şimdi ama fabrikaya şikayetler felan yolladım bir sürrü şey yazdım motor şu anda serwiste yatıyo kanuni mi uzak duruyorum artık servis denen hiçbir şey yok adamlarda kanuni den uzak durun derim
-
18 Temmuz 2007, 12:14
Popcorn kullanıcısıyım.. Şikayetim yok..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
18 Temmuz 2007, 17:20
popcorn 90 cc
hussar 125 cc
popcorn hussardan daha fazla yakıyor
-
01 Ağustos 2007, 01:50
[COLOR="Magenta"]motosiklet [B]araç[/B] değil [B]amaçtır[/B] kullanın, kullanmazsanız kendinizden kıllanın...[/COLOR]
-
01 Ağustos 2007, 17:26
slm millet bnde bi hussar kullanıcısıyım.motoru gecen sen ağustosda aldım hiç bi sorun çıkarmadı bana allaha şükür.halada biniyorum.dün 7500 bakımını yaptırdım.saat gibi çalışıo.modifiede yaptım biraz süper oldu..bendeki 2006 model.bu modeller birazdaha ii galiba..eskilerinde tek amatisör ve lastikleri küçük....ben memnunum
-
12 Kasım 2007, 22:26
herkwse merhaba ben 2.el kanuni hussar almayı dusunuyorum bu motor nasıl ıyımı benzın konusunda falan cok yakarmı bu motoru almamı tavsıye edermısınız yorumlarınızı yazarsanız sevınırım
nıye kımse msj atmıyo yaa en son ağustosta atılmıs yaksa kımsede hussar yokmu
-
14 Kasım 2007, 23:48
hemserımm bendende hayırlı olsun..bı ara benım topıge uğra beat ıcın .....
-
30 Aralık 2007, 17:54
slm arkadaslar 2.el modifiyeli hussar aldım solucaneksozun üzerindeki
baglantı noktaları
çatladı 1 2 defa kaynattırdım suan iyi görünüyor fakat degiştirmek
istersem nasıl 1 eksoz almalıyım ve de motoruma yakışmasını istiyorum
-
30 Aralık 2007, 21:38
slm arkadaslar hussarın arka lastigi patlayan 1 arkadas vardı benim tavsiyem
nasıl olsa o lastik tubeles koltugun en ucuna otur 20 - 30 km ile enyakın lastık tamircisine git 5 ytl ye fitil yapsınlar canavar gibi oluyo ben yaptıralı 1 haftayı gecti tık yok. ayrıca
(POWERBYAYDIN) arkadasımda kalkıs sorunu var galıba bunun ilk 2 sebebi motor kayısı ve variatör bilyası olabilir bence bunlara 1 baktır derim
ve fren diskine kesinlikle yag sürmeyin balatalar bitmiş olabilir cıyyk diye
gelen 1 sesden kurtulayım derken canından olursun fren çok önemli
ALLAH KORUSUN..
-
06bluedragger adlı üyeden alıntı
slm arkadaslar 2.el modifiyeli hussar aldım solucaneksozun üzerindeki
baglantı noktaları
çatladı 1 2 defa kaynattırdım suan iyi görünüyor fakat degiştirmek
istersem nasıl 1 eksoz almalıyım ve de motoruma yakışmasını istiyorum
slm arklar epeydir giremiyorum foruma kardeşim hayrlı olsun motorun. memnun kalıcan bi alet almışsın. aynı egzost tan bendede war çok şekr duruooo..bişi sorcam motorumu boyatcam bilgisi olan varsa bu işleri kim yapar bana bi yol gösterirseniz sevinirim...
üstteki link çalışmazzsa http://www.youtube.com/watch?v=gTUvmi-hY5A
http://www.youtube.com/watch?v=3EgcHSUXsyQ
bunları bi izleyin çalışma sesini kaydettim...
-
mhrm noldu kanka boyatma işi yaptırmadın galiba kafa grenajındaki fosforlu sarı
çok hoş bütün grenajlar o renk manyak olur..
-
evet kardeşim haklısın en kısa zaman da boyatcam.ama maddi olarak durumu düzeltmem lazım birde kaça boyarlar onu araştırcam.
bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim......
-
eski sanayide mng nin tam karsısındaki sokakta yılmaz otoboya diye 1 yer varmıs oraya git 1 sor benim motorun eski sahibi oraya boyatmış fiat ne kadardır onu bilemicem ayrıca far içine angel satan 1 yer lasım..
-
angel işini bi araştırıyım...
-
mhrm07 adlı üyeden alıntı
angel işini bi araştırıyım...
ben sana söyliyim weblebi.com diye bir site var ister ordan al ister başka yerden motorun farı sök camını çıkart park ampüllerini çıkart aldığın angelleri tak ama halkaları silikonlayarak yapıştırınca özelliğini yitiriyor normal mavi park gibi oluyor ona dikkat et istersen mondial 150hs topicine bak orda resim eklemiştim he bu arada angeller toplam 14 ytl ye mal oldu .
-
gursus adlı üyeden alıntı
ben sana söyliyim weblebi.com diye bir site var ister ordan al ister başka yerden motorun farı sök camını çıkart park ampüllerini çıkart aldığın angelleri tak ama halkaları silikonlayarak yapıştırınca özelliğini yitiriyor normal mavi park gibi oluyor ona dikkat et istersen mondial 150hs topicine bak orda resim eklemiştim he bu arada angeller toplam 14 ytl ye mal oldu .
kanka netten alışveriş aklıma yatmıyo
bi de topici uzun sure aramayım link koyarsan daha iyi olur..
-
http://www.motosiklet.net/forum/moto...nceler-31.html
bunlar basit daha profosyonelleri var fiyatıda yüksek
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler