Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Kanuni Hussar ve Kanuni Popcorn sahipleri bu başlıkta!!!

REKLAM ALANI
    carlos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Popcorn
    Arkadaslar Popcornumla 5000 km de Tökezledik Önce ampul kesmesi, daha sonra km teli kopması,ilerleyen zamanlarda aktarma kısmından gelen sesin bakıma girmesine ragmen önlenememesi ve kacınılmaz arzayı yapması (bilye dağılmış) Durun daha bitmedi 2 kez akünün değişmesine rağmen marş sorununun çözülememesi ve en önemlisi hiçbir parçanın garantiye girmemesi Açıkcası Kanuniden soğuttu beni...Yani bu ''Marka''yı her gördüğümde bu acı gunler hep aklıma gelecek Elimdeki makineyi şimdi sıfırdan yaptırcam ve kuzenıme vericem Ama buna uzulceğimi hiç sanmıyorum Baya Bi tecrube Sahibi Yaptılar Beni Eksik olmasınlar Ozellıkle Sevis ve Arıza Konusunda...Artık Kanuni mi ASLA...Bundan Sonraki ortağım buyuk ihtimal Zealsun gs200 olcak umarım..Mademki çinli alabiliyorum bari çinlinin iyisini almalıyım ..

Görüşmek Uzere Arkadaslar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

yey

bende popkorn var çok güzel motor daha yeni toplandı motor hava filitresi temizlenmesi lazım ama nerede olduğunu bilmiyorum acaba bilen arkadaşlar varsa lütfen bilgilendirsinler cut

Motosikleti
    hussar
    ark lar benmi hussara solucan egzost almayı düşünüyom bana kaça mal olur bilen warsa yazsın lütfen
    [COLOR="Magenta"]motosiklet [B]araç[/B] değil [B]amaçtır[/B] kullanın, kullanmazsanız kendinizden kıllanın...[/COLOR]

Motosikleti
    polaris sportsman 700 twin
    bnde atv 250 war gerçi sizin konuyla pek alakası yok ama bn bnm mağduriyetimi dile getirmek için yazmak istedim motor 3000 3500 km de 2006 model bi yerden toz mu ne gimiş krank piston miston değişecekmiş garantiye girmiyo diolar lafı ağızlarında geweliyolar sabit bişi sölemiolar gene sinirlerim bosuldu şimdi ama fabrikaya şikayetler felan yolladım bir sürrü şey yazdım motor şu anda serwiste yatıyo kanuni mi uzak duruyorum artık servis denen hiçbir şey yok adamlarda kanuni den uzak durun derim

SeRHaTeKiNci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    Popcorn kullanıcısıyım.. Şikayetim yok..
    Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
    Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    popcorn 90 cc
    hussar 125 cc
    popcorn hussardan daha fazla yakıyor

Motosikleti
    hussar
    Alıntı dishy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oooo hayırlı olsun hemşerim topiğin
    saolasın kardeşim teşekkür ederim uzun zamandır giremiodumm..

HUSSAR MODİFİE BURAYA......
    HUSSARCILAR NEREDESİNİZ YAAA...
    arkadaşlar hussarıma solucan egzost ve angel eyes far taktımm harika oldu resimleri eklicem en kısa sürede.bugun 7500 bakımı yaptırdım...amortisörün tekini söküp birazda yükselttim motoru.ön amortisörde yükseltildi bugün bakalım nasıl olacak deniyecezzz....
    [COLOR="Magenta"]motosiklet [B]araç[/B] değil [B]amaçtır[/B] kullanın, kullanmazsanız kendinizden kıllanın...[/COLOR]

Motosikleti
    hussar
    slm millet bnde bi hussar kullanıcısıyım.motoru gecen sen ağustosda aldım hiç bi sorun çıkarmadı bana allaha şükür.halada biniyorum.dün 7500 bakımını yaptırdım.saat gibi çalışıo.modifiede yaptım biraz süper oldu..bendeki 2006 model.bu modeller birazdaha ii galiba..eskilerinde tek amatisör ve lastikleri küçük....ben memnunum

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    inşallah dylan olcak
    herkwse merhaba ben 2.el kanuni hussar almayı dusunuyorum bu motor nasıl ıyımı benzın konusunda falan cok yakarmı bu motoru almamı tavsıye edermısınız yorumlarınızı yazarsanız sevınırım

nıye kımse msj atmıyo yaa en son ağustosta atılmıs yaksa kımsede hussar yokmu

Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    hemserımm bendende hayırlı olsun..bı ara benım topıge uğra beat ıcın .....
    MT ANTALYA

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    slm arkadaslar 2.el modifiyeli hussar aldım solucaneksozun üzerindeki
    baglantı noktaları
    çatladı 1 2 defa kaynattırdım suan iyi görünüyor fakat degiştirmek
    istersem nasıl 1 eksoz almalıyım ve de motoruma yakışmasını istiyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    slm arkadaslar hussarın arka lastigi patlayan 1 arkadas vardı benim tavsiyem
    nasıl olsa o lastik tubeles koltugun en ucuna otur 20 - 30 km ile enyakın lastık tamircisine git 5 ytl ye fitil yapsınlar canavar gibi oluyo ben yaptıralı 1 haftayı gecti tık yok. ayrıca
    (POWERBYAYDIN) arkadasımda kalkıs sorunu var galıba bunun ilk 2 sebebi motor kayısı ve variatör bilyası olabilir bence bunlara 1 baktır derim

ve fren diskine kesinlikle yag sürmeyin balatalar bitmiş olabilir cıyyk diye
    gelen 1 sesden kurtulayım derken canından olursun fren çok önemli
    ALLAH KORUSUN..

Motosikleti
    hussar
    Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaslar 2.el modifiyeli hussar aldım solucaneksozun üzerindeki
    baglantı noktaları
    çatladı 1 2 defa kaynattırdım suan iyi görünüyor fakat degiştirmek
    istersem nasıl 1 eksoz almalıyım ve de motoruma yakışmasını istiyorum

slm arklar epeydir giremiyorum foruma kardeşim hayrlı olsun motorun. memnun kalıcan bi alet almışsın. aynı egzost tan bendede war çok şekr duruooo..bişi sorcam motorumu boyatcam bilgisi olan varsa bu işleri kim yapar bana bi yol gösterirseniz sevinirim...
    üstteki link çalışmazzsa http://www.youtube.com/watch?v=gTUvmi-hY5A

http://www.youtube.com/watch?v=3EgcHSUXsyQ

bunları bi izleyin çalışma sesini kaydettim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    mhrm noldu kanka boyatma işi yaptırmadın galiba kafa grenajındaki fosforlu sarı
    çok hoş bütün grenajlar o renk manyak olur..

Motosikleti
    hussar
    evet kardeşim haklısın en kısa zaman da boyatcam.ama maddi olarak durumu düzeltmem lazım birde kaça boyarlar onu araştırcam.
    bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim......

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    eski sanayide mng nin tam karsısındaki sokakta yılmaz otoboya diye 1 yer varmıs oraya git 1 sor benim motorun eski sahibi oraya boyatmış fiat ne kadardır onu bilemicem ayrıca far içine angel satan 1 yer lasım..

Motosikleti
    hussar
    angel işini bi araştırıyım...

gursus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F
    Alıntı mhrm07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    angel işini bi araştırıyım...
    ben sana söyliyim weblebi.com diye bir site var ister ordan al ister başka yerden motorun farı sök camını çıkart park ampüllerini çıkart aldığın angelleri tak ama halkaları silikonlayarak yapıştırınca özelliğini yitiriyor normal mavi park gibi oluyor ona dikkat et istersen mondial 150hs topicine bak orda resim eklemiştim he bu arada angeller toplam 14 ytl ye mal oldu .

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı gursus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben sana söyliyim weblebi.com diye bir site var ister ordan al ister başka yerden motorun farı sök camını çıkart park ampüllerini çıkart aldığın angelleri tak ama halkaları silikonlayarak yapıştırınca özelliğini yitiriyor normal mavi park gibi oluyor ona dikkat et istersen mondial 150hs topicine bak orda resim eklemiştim he bu arada angeller toplam 14 ytl ye mal oldu .
    kanka netten alışveriş aklıma yatmıyo
    bi de topici uzun sure aramayım link koyarsan daha iyi olur..

gursus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...nceler-31.html
    bunlar basit daha profosyonelleri var fiyatıda yüksek

7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler