Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Kanuni Hussar ve Kanuni Popcorn sahipleri bu başlıkta!!!

REKLAM ALANI

Slmm merhaba arkadaşlar bende hussar yok ama popcorn kullanıyorum. Ama makina müthiş yani bir amatöre göre 2.500 km yaklaştım motor her geçen gün kendini buluyorum. Kanuniyi herkese tavsiye ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    hussar
    evet popcorn hussardan kalite olarak birazdaha ii gibi benim servisin sahibide ondan kullanıo ii bi motor (bişi sorcam resim yüklücem ama bulamadım nerden oluyo bu)
    [COLOR="Magenta"]motosiklet [B]araç[/B] değil [B]amaçtır[/B] kullanın, kullanmazsanız kendinizden kıllanın...[/COLOR]

banistercaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    www.imageshack.us tan resimlerini upload edebilirsin
    buarada bende arkadaşımın hussar ını birgün boyunca kullanma fırsatı bulmuştum. benzerlerine göre daha iyi bir motor sanırım tek sorunu titreşimiydi. bana epey fazla gelmişti
    Gilera Runner vxr 200 (pert...)
    Piaggio Xevo 250ie

Kardeşim valla bende az önce üye oldum malesef yardımcı olamayacağım......:(

Motosikleti
    hussar
    Alıntı banistercaq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    www.imageshack.us tan resimlerini upload edebilirsin
    buarada bende arkadaşımın hussar ını birgün boyunca kullanma fırsatı bulmuştum. benzerlerine göre daha iyi bir motor sanırım tek sorunu titreşimiydi. bana epey fazla gelmişti
    evet kardeş haklısın titreşim biraz fazla ama beni tatmin eden tarafı kalkışı sınıfına göre ii kalkıo.bi de götü çok yanlıo .dönerken asfaltta bile kayıbilio gAZA dikkat etmek lazım..
    [COLOR="Magenta"]motosiklet [B]araç[/B] değil [B]amaçtır[/B] kullanın, kullanmazsanız kendinizden kıllanın...[/COLOR]

eroldayı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yoktur
    resim yüklemek için konusu vardı arama yaparsan bulursun
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

Evet evet mhrm07 arkadaşım çok doğru söylüyorsun. Ben ilk kullandığımda dönüşlerde motor altımdan kayıp gidiyordu. Yağışlı havalarda olduğu kadar kimi kaygan asfaltlarda buna çok dikkat etmek gerekiyor. Ayrıca motor hafif olduğundan dolay hızı 80 ile 90 arası buldumu motor çok sallanıyor. Bence 65'i geçmemek lazım. Çok hızlı olunca motoru durdurmakta sorun oluyor.

Motosikleti
    hussar
    http://img295.imageshack.us/my.php?i...3071834kk6.jpg

banistercaq dediğn gibi yaptım ama oldumu bilmio.

banistercaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok

evet olmuş
    Gilera Runner vxr 200 (pert...)
    Piaggio Xevo 250ie

Motosikleti
    ybr
    hayırlı oslun topicin muho bende buraya gelebilirim demi neyse hussar lar sende

toplanıyor öyle mi... hadi bakalım kolay gele

eroldayı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yoktur
    Alıntı mhrm07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://img295.imageshack.us/my.php?i...3071834kk6.jpg

banistercaq dediğn gibi yaptım ama oldumu bilmio.
    image programından resimi göz at host it işlemlerini yaptıktan sonra resim ekrana gelicek 1 ve 2 nolu ikonlar geliyorya 1.ikonu tıkla koyu olucak farenin sağından tıkla kopyala yap kendi yazacağın yere yani resmi yapıştır resim o zaman açılır kolay gelsin
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

Motosikleti
    hussar
    Alıntı banistercaq adlı üyeden alıntı Mesajı göster

evet olmuş
    kardeş asıl yaptın yaaw banada sölesen tam süper olacak

arkadaşlar aria_07 de ybr cidir.saol kardeşim arif asfaltları ağlatıcaz bu yaz..

erodesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 250 EXC 2T
    ilk motorum hussar dı. defalarca arıza cıkardı. yolda kaldım. sattığımda 2000 km de idi. 1000 km si servise gide gele yapılmıştı. çok eziyet çektim. belkide benim şanssızlığımdı. kimbilir... sizlere kazasız sürüşler dilerim.

Motosikleti
    hussar
    eroldayı saolasın teşekkür.denedim inşllah bu sefer olmuştur.

Alıntı erodesign adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilk motorum hussar dı. defalarca arıza cıkardı. yolda kaldım. sattığımda 2000 km de idi. 1000 km si servise gide gele yapılmıştı. çok eziyet çektim. belkide benim şanssızlığımdı. kimbilir... sizlere kazasız sürüşler dilerim.
    kardeş sendede baya bi şansızlık olmuş galiba.ama dediğin gibi bazı arızalar bendede oldu ama giderildi.şimdi tek sorun egzos perçin atıo garaniye girermi acaba daha garanti de dolmadı..

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Oooo hayırlı olsun hemşerim topiğin
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Motosikleti
    hussar
    Alıntı dishy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oooo hayırlı olsun hemşerim topiğin
    saol kardeşim kapımız herkese açık.

Motosikleti
    hussar
    yaw arkadaşlar bu gun benim motorda bi sorun oldu
    yağmurdanmıdır benznidenmidir? motor bi türlü rolanetide çalışmaadı gazı bıraktıgım anda istop etti hep nedendir acaba bilen warmı??

Motosikleti
    hussar
    arkadaşlar bu kanuninin çıkardığı hussar popcorn deer ve bi kaç model daha CPİ die (yanılmıyosam canada olması lazım) bi markaya ait oldugunu biliyomuydunuz.

tayvan malı CPI. salcano motor da aynı motordan getirdi . cpı 170 adıyla getırdı hemde. deer 152 nin 170 lık versıyonu.

Motosikleti
    hussar
    cpi motorun motorlarına netten baktım videolarını izledim baya bi kaliteliye benziolar kanuniye göre

6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler