Kanuni Hussar ve Kanuni Popcorn sahipleri bu başlıkta!!!
Reklamlar
-
ben popcorn kullanıcısıyım benim sorunum bitmiyor arkadaşlar
1. km teli daha 2900 olmasına rağmen ilki 2400 de ikinciside 300 km sonra koptu neden anlamadım
2. geçen ana asfaltta giderken birden keni kendine istop etti motor zorla çalıştırdım 100 mt gittim tekrar istop etti sorunu yağın itmesi olduğunu allahtan erken farkettim yağ ikaz lambası yanmadı
3. yakıt fazla 10000 yt le ile sadece 80 km gidiyorum
4 frene basmadığım halde fren ışığı kendi kendine yanıyor.
sorunlarımı nasıl çözebilirim aksilik birde ilçede oturuyorum servisi yok
Reklamlar
-
3. sorun için : iki zamanlı motor olduğu için fazla yakar
4. sorun için : O problemde sigortadan kaynaklanıyor.Sigorta ıslanınca veya zarar görünce takılıp kalıyo.Bende Hussar var su kaçınca sinyaller takılı kalıyor
-
yağ ikaz lambası yanmadığından motorun büyük ihtimalle krank mili gitmiş olabişlir diyorlar acayip ses geliyor motordan acaba garanti kapsamındamıdır arkadaşlar
-
05 Haziran 2006, 11:37
arkadaşlar bende Kanuni Hussar war. dün arka lastiim patladı. fakat bizim buırda ne motoru yaptırabiliceem biyer war nede taşıyabiliceem bi araba... arka lastii sökmem lazım. ama nası sökücem bilemiorum . bilen bi arkadaşım ban abilgi werebilirmi? teknik olarak konuya hakimim ama arkalastii nası çıkartırım bilmiorum bi teknii warsa yardımcı olun noolur..
-
06 Haziran 2006, 15:15
carlos adlı üyeden alıntı
+ beyler bu makinayı satmayı dusunuyorum fiyat araştırması yapan var mı bize 2milyara mal oldu... bu popcorn
2004 modellerinintemizi 2.400ytl ye gordum fakat 2005 modeller için artık ne söylersin sen ayarla 2.400rahat gider diyim ben sana
mertmer adlı üyeden alıntı
ben popcorn kullanıcısıyım benim sorunum bitmiyor arkadaşlar
1. km teli daha 2900 olmasına rağmen ilki 2400 de ikinciside 300 km sonra koptu neden anlamadım
2. geçen ana asfaltta giderken birden keni kendine istop etti motor zorla çalıştırdım 100 mt gittim tekrar istop etti sorunu yağın itmesi olduğunu allahtan erken farkettim yağ ikaz lambası yanmadı
3. yakıt fazla 10000 yt le ile sadece 80 km gidiyorum
4 frene basmadığım halde fren ışığı kendi kendine yanıyor.
sorunlarımı nasıl çözebilirim aksilik birde ilçede oturuyorum servisi yok
yakıt problemi bendede aynı şekilde 2 gidip benzin istasyonu arıyosun ve yağı bitti değişdir benzin bitti koy bilya dağıtı değişdir motorda masraf bitmiyor ama motorun performansına laf söylemem söyletmem 90 lık bi motora göre aşırı seri 2zamanlı olduğundan ama dediğim gibi masraf bitmiyor 2 zamanlı oluşundan motor çok yıpranıyor.
fren olayına gelince bendede tam tersibi olay arka frene köklemen lazımki fren lambası yansın
flammble adlı üyeden alıntı
selam arkadaslar bende 2005 popcorn sahıbıyım 3gun once aldım 18.000 km de evet bıraz fazla aldıgımda km telı takılı degıldı allah bılır gercek km sı kacda aldıgımda motordan cok kotu sesler gelıyordu ılk 20 km bı sorun yoktu ama bı hız denemesıne cıkak dedık 65 km dedı motor yıgılmaya basladı sesler arttı stop ettı bujı bozulmus degıstım motor ustasına goturdum grank degısecek dedı ustanın yanından cıktım motor kılıtledı bugun servıse verdım bakalım ne kadar gırecek ayrıyetten pıston buyuyecek ayar yapılacak bakalım ne olacak bıde bu motorların standartları en son kac goruyor bı mesaj atarsanız sevınırım
motordan gelen sesler bendede olduhemde hiç bişey yokken ortalıkta çatırtı kopdu cazır cuzur ettı ilk baş çamurluk kopdu surtü zannetim
fakat kayışın dan tekere aktarılan sistemde bi sorun olduğunu anladık 3gün servisde bekledi bilya dağtmış balataları değişdirdik dedileraha dedim yandıkama garantiye aldılar çünkü kullanıcıdan oluşan bi hata...
Hız olayına gelince popcorndahızı tavsiye etmiyorum büyük tekerler ve yüksek bi motor buna karşıda 84 kilo bi ağırlığı var virajlarda çok çok tehlikeli oluyor zaten güven hissi sıfır motorda...HIZ a gelince ben düz yolda 80 gordum bayıraşağı 95 yapıyo
-
08 Haziran 2006, 17:01
Outbreak adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bende Kanuni Hussar war. dün arka lastiim patladı. fakat bizim buırda ne motoru yaptırabiliceem biyer war nede taşıyabiliceem bi araba... arka lastii sökmem lazım. ama nası sökücem bilemiorum . bilen bi arkadaşım ban abilgi werebilirmi? teknik olarak konuya hakimim ama arkalastii nası çıkartırım bilmiorum bi teknii warsa yardımcı olun noolur..
Arkadaşım önce ekzozu çıkaracaksın. Daha sonra lastiğin yanında ekzozu tutan bi demir var.Onu da çıkardıktan sonra lastiği çıkarabilirsin
-
08 Haziran 2006, 17:22
nedense popcorn kullanan çok az kiş var sitede üstelik hiç takılmıyolar siteye...:(
-
07 Temmuz 2006, 13:16
arkadaşlar ben 2004 yılından beri popcorn kullanıyorum kısın kullanmadığım için motor daha 5000kmde suanakadar arka fern sesinden baska sorunum olmadı o sorunumuda zorla garantiye sokturup arka jantı değiştirerek kurtuldum ancak şimdide arka frenden cok memnun deilim kanuninin herşeyi mükemmel ama servisler berbat hiç ligilenmiyorlar arkadasların basına gelen ampul patlaması ve gaz teli problemi hiç yasamadım motordan cok memnunum ancak artık kücük gelmeye basladı ne yapıcağımı bilmiyorum....
-
07 Temmuz 2006, 13:32
-
08 Temmuz 2006, 00:33
çin motorları sanırım tam bir şans işi ben gerçekten cok memnunum serviz konusunda sikayetlerinizi mail olarak atarsanız kesin sonuç alırsınız ben yılmadım ve arka jantım için bastırdım ve sonuçta değiştirdiler biz bu motorlarda canımızı tasıyoruz bu konuda gevseklik olmaz satan kişilerde bunu cok iyi biliyor eğer sizde bu konuyu dile getirirseniz kesin sonuç alırsınız...
-
14 Temmuz 2006, 11:17
valla beyler hussar 125 sahibiyim geçen sene haziran temmuz gibi felan aldım haala kullanmaktayım. Genel olarak çok az yakıyor.10 ytl ye sakarya ya gittim. atiklik konusunda okadar birden kalkıs yapmıyor ama onu da kalın büyük lastiklerine ve motorun ağırlığına veriyorum. düz yolda baya hızlı gidiyor e5 de arabaları bile solluyorum yani yeri gelince ibre 140 bile geçiyo bazen ama onu ibrenin salaklıına veriyorum geçen sakarya ya gittim arkadan babamlar araba ile geliyordu hızım en fazla 100 imiş yani 140 felan hikaye. sedece kanuni diil çin malı ve kore hepsinde % 30 felam en az bi sapma var.
motor şu an 3000 km de en ufak yağmur yağsın çıkarmıyorum binmiyorum motora. zaten ilk motorum ve ilk tecrübem. allaha şükür hiçbir kazam olmadı.
bütün bakımlarını zamanı gelmeden yaptırdım. sorunlarım ön fren diski biraz yamulmuştu snrm frene bastığımda dreksiyonu sallıyordu garantiden değiştiler.
hava filtresi ilk aldığım gün serviste iyi sıkılmadığından tek vidası düşmüş ve yük bir vidaya bindiği için dier vida yeri kırılmış bir iki hafta içinde yenisi geldi garantiden değiştiler. bir ara motor çalışmamaya başladı sadece ayaklık ile çalışıyordu sigortası atmış deiştiler oda düzeldi. motor ufak tefek çukurlarda ses yapıyordu amortisörleri yağladılar ayarladılar sesler kesildi. geçen pendik den k.köye gidiyordum tam fb stadı oralarda motor ile tekerlek arasındaki kayıs kopmuş gitmemeye başladı motor ilk defa kartal topselvideki servisimi deiştirip k.köy carrefourun karsısındaki baymoto ya gittim. kayış garanti dışı dedi ama ucuzdu 25 30 ytl miydi neydi ok dedim napalım deişin işy gittim aksam almaya gittim bi baktım yapılmamış niye abi senin kayış arka tekerlekte kayısın bağlı olduğu yeri kırmış bak felan dediler baktım harbi kırık ee buda deişcek oda 40 50 ytl felam 100 ytl ye felam gelcekti dedim olmaz garantiye girecek bu yok öle böle motor ogün orda kaldı ben fabrikayı aradım ordan da yok olmaz felan dendi kayış gibi parcalar garanti dışı ve kopan kayış yapmış garantiye girmez bende baya bi kızmıştım o zaman soradan aklıma geldi ya dedim sizin parcanız kırılıp benim kayışımı koparttıysa nerden biliniyor direk ödemem gerekiyor öle böle derken kayışı ben ödedim gerisini garantiye soktular. simdi tek sıkıntım arka lastik çukura girdiğim için ve iki kişiydik çukur da baya sağlamdı jantı yamulttu servis düzelmez deişimi de pahalı diyor öle biniyorum.dönerken fazla yatırırsam snrm jantın yamukluğundan aptallaşıyor motor nereye gidecei belli olmuyor denge bozuluyor gecen azkalsın düşüyordum. genel olarak memnunum ama bayırda bayılması iki kısı rahat edememek ve biraz kalitesiz bulduğum için soğudum azcık. bide vtesliye geçmek istemem tabiki yoksa tekrar scooter kullanmak istesem kanuni hussar bence yeterli. parcalarıda hem bulunuyor hem de cok pahalı değil bence. öle benim motorda pek arıza çıkartmadı yani bu saydıklarım beni okadar yordu gibi gözükse de okadar da diil sadece servis ve garanti olayına biraz daha özen gösterseler bence bukadar sorun bişi diil.
bir sorunda lastikler ufak bir ıslaktıkta hemen kayıyor.
ne çok yazmışım bee :D
-
19 Temmuz 2006, 10:14
ya arkadaslar benim popcorn on lastikten hava kaçırıyor
arkadaslar lastikciye gittim janttan kacırıyor dedi,çıldırtacak bu lastik yahu habire hava basıp duruyırum.Şiri.n evler tarafında güvenilir servis yada lastikçi bilen varmı?
-
14 Aralık 2006, 04:48
--- GUNCEL ---
Hussar 125 ;
- 10.000 km'ye kadar sadece ARKA CANT (1 defa) + KARBURATOR MANİFOLTU (1 defa) + ÖN FAR AMPULU (bol şekilde) değişti.
- 10.000 km'yi geçmiş durumda.Artık sorunlar başladı. KONJEKTOR + EGSOZ + ÖN FAR AMPUL YUVASI değişmesi lazım! KAYIŞ 10.000 KM dayandı ve yeni koptu!
Bir de BENZİN kapağının olduğu bölümdeki GRENAJ ilk 100 km de kırıldı.O da değişmiyor zaten!(Parçalar birbirine bağlı ; çok masraf çıkar!)
Ayrıca gösterge hatalı. Ne yazdığı belli olmuyor. Orada 7.000 KM yazıyor.Asla inanmam.10.000 'i çoktan devirdik....
-
27 Aralık 2006, 19:44
kanuni 125 kullanıcıları buraya....
merhaba arkadaşlar bende hussar var 125lik scootor olan varsa gelin biraz konuşalım
-
slm arkadaşlar bende yeniyim yarın motorumu teslim alacam kanuni hussar125
benimde pekbi bilgim yok 2005 model ikinci el anadolu yakasında oturuyorum ümraniye civarında yedek parçaları nereden ve hesaplı temin edebiliriz
burada verilen bilgi ve emeğe sagı duyuyorum hepinize teşekkür
arkadaşlar kanuni hussar yedek parça fiatları ve nereden alabileceğimizi biliyorsanız lütfen mesaj atabilirmisiniz leventtekin@msn.com acill.........
msn adresini bulamadım arkadaşım yardımcı olursan sevinirim fiat listesi için leventtekin@msn.com mesajını bekliyorum.
-
kanuni HUSSAR cılar buraya
arkadaşlar teknik olsun modifiye olsun boya olsun burada birbirimizle bilgi aktarımında bulunalım.yardımcı olcak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
arkadaşlar ben motorum bi eksoz bakıyorum ama hem fiyat hmde ses beni tatmin etmeli önerilerinizi bekliyorum
[COLOR="Magenta"]motosiklet [B]araç[/B] değil [B]amaçtır[/B] kullanın, kullanmazsanız kendinizden kıllanın...[/COLOR]
-
üstad topic hayırlı olsun ben hussarla toplam 356km yol yaptım 27,50ytl yaktı ve beni yolda üzmedi suspansiyon daha yumuşatıla bilinir çorlu istanbul gezisi yaptık resimler ve videoları var herkese kazasız sürüşler
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
haklısın eroldayı motorun yakıtı ii (5 ytl lik benzinle 70km yol gidiyom??)) 2006 ve üstü modellerde arkada çift amortisör war ondan dolayı biraz sert ama 2 kişiyle ii oluyo... hız konusunda nasıl sizce?
[COLOR="Magenta"]motosiklet [B]araç[/B] değil [B]amaçtır[/B] kullanın, kullanmazsanız kendinizden kıllanın...[/COLOR]
-
bendeki hussar emanetti 110km ye kadar çıktım çorludan çerkezköy yolundan çatalcaya döndük hadımköy istikametinden istanbula geldik bence iyi bir makine
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
11 Nisan 2007, 15:17
ooo iyi yapmışın abi ben daha 95 üstünü göremedim ama açılmadı galiba daha.5000de motor açılır diolar ya bilmiyorum.ben uzun yol yapmadım ama bu yaz bi kemer denicem bakalım 30 dk lık yer.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler