Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Kanuni Hussar ve Kanuni Popcorn sahipleri bu başlıkta!!!

REKLAM ALANI
    tarcin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    derbi gpr
    arkadaslar 2005 hussarımı satıyorum 7000km kırmızı 1 yıllık garantisi devam etmekte yeni motor alıcam ve param yetmiyo yoksa satmam çünkü çok tatlı seri ve hızlı kazasız ve tertemiz cizik yok 1750. düsünen olursa 05325977608 simdiden sagolun ve yayalara dikkat edin....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    H@NS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motorsiklet,spor
    selamünaleyküm diyorum başka bişey demiyorum....
    h@ns

H@NS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motorsiklet,spor
    bu kadar mıydı açtığınız topic
    h@ns

salpaslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hussar-2005
    hussarımı 2005 ağustos ayında aldım. ufak tefek sorunları dışında şu an 5000 km geçmiş durumda yaklaşık bir 500 km'de kilometre saatinin alt parçası arızalı olduğundan yazmadığını düşünürsek epey yol yaptım. iki kişi olarak bir kez Yalova Armutlu' ya bir kere de Adapazarı Kefken' e gittim. ama iki kişi uzun yol dayanılmaz oluyor. hele arkada seyahat eden özellikle çok hırpalanıyor.

süspansiyonu sert ama kasis ya da çukurlar da ağarlığınızı seleye vermediğiniz zaman sorun olmuyor (aksi takdirde insanın belini ağrıttğı gibi amortisörlerin patlama riskini de arttırıyor.

yaşadığım sorunlar
    montajını yapan servisin savrukluğu yüzünden düşen ve orjinalini bulamayıp uydurma civatalar takmış olmam, ayrıca patlayan pahalı olduğu için değişmediğim bir arka amortisör.

garanti kapsamında yaptırdığım arızalar (BAYMOTO kadıköy)
    komple egzos susturucusu (perçinleri döküldüğü için)
    kilometre saatinin alt parçası
    benzin şamandırası
    diyafram

benim motorum dünyanın en güzel motoru çünkü o benim motorum!
    [COLOR="Magenta"]Büyük farklar küçük ayrıntılarda gizlidir...[/COLOR]

Motosikleti
    hussar-2005
    Alıntı salpaslan adlı üyeden alıntı
    kankam motorinn nedeniyle bu konuya ilgi gösterdim. ve muhabbetinizi kıskanmadım desem yalan olur. ben hussar sahibi olduğum için size misafir sayılırım. yine de teknik konularda ki yazdıklarınız her motorcunun bilmesi gereken detaylar olduğundan hayli yararlı bir topic geliştirdiğinizi belirtmek isterim. muhabbetiniz bol dostluğunuz sağlam olsun.

HUSSAR cılar HAYDİ CANLANIN BİRAZ!!!

dünyanın en güzel motoru benim ki çünki o benim motorum...

motorinn'e selam yola devam

"yukarıdaki mesajı dostum motorinn'in açtığı mondial 150rsi isimli topice yazdım hussar' cılara duyurulur. zaten ratingindende belli değil mi?!! okuyalım da konu nasıl geliştirilir görelim ben ce."

Motosikleti
    hussar-2005
    Is There Anybody Out There

anlayana...

Hem bu başlığı da GUNCEL lemiş olduk...

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=9661

carlos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Popcorn
    slm arkadaslar aranıza yeni katıldım bende popcorn kullanıcısıyım
    ne diyebilirim adını hak ediyor
    her serviste cakılıos ama kalkıs cok guzel manevra olayı peq yok..
    yalnız artık usandırdı bu servisler ii bir servis önerebilirmisiniz ben avcılara gidiyorum ama

carlos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Popcorn
    + beyler bu makinayı satmayı dusunuyorum fiyat araştırması yapan var mı bize 2milyara mal oldu... bu popcorn

kurtuluş32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi Mach
    Beyler yaklaşık 6 ay önce bende hussar 125 sahibiydim sizi bilmem ama ben yokuşlarda bayılmasından sinir krizleri geçiriyordum yanımdan 125 cc motozetalar vızır vızırgecerken benım ıbre 20yı gösterıyordu vebende ilk basta 120yaptıgımı düsünüyordum ama bıarac sollarken yokuşaşağı arac tempraydı benım ıbre 120derken nedense tempra 92 km gösterıyordu cok sevdıgım motorumu daha 3000 kmde kafa kafaya 2004 model ybr ile değiştim hussar güzel ama belki bana kötüsü geldi arıza cıkartan parcaları sıralıyorum ve motorum 3000 km ıdı degısen parcalar(fren müşürü önve arka, karbüratör diyaframı,korna,arka ve ön ampul (ön ampul 4kere),sehpa ayaklık takımı komple ,hız gösterge telive kablosu, bagaj kilidi ve eksozu tutan cıvataların ikiside hepsı garantı kapsamında degıstı vesatmadan öncede arka cant değişmesi gerekiyordu) ben bu motorla neredeyse asfalttan cıkmadım bukadar sorun cıkarması benı endıselendırdı ve suan ybr kullanıyorum umarım sızınde basınıza sorun acmaz bu motor daha 3000 kmıdı...

kurtuluş32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi Mach
    Kanunı hussar 125 tasarımı yeter simdilerde ybr yi satıp mondıal rf 150 cc almayı düsünüyorum hem hussarın aynısı hem 150cc ve 1500 ytl nedersınız...

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Kanuni Yedek parça fiyatlarını nereden öğrenebiliriz özellikle Trex 150 nin !

arkadaşlar hemen hemen tüm yazıları okudum,benimde bir hussarım var ve ben geneliniz kadar memnun değilim.2 senedir motor bende ama ben anca 1 sene kullanabildim.ben en fazla 90 km hız yaptığını gördüm oda yeniyken.Bide rampada kasılması beni çileden çıkarıyor.Diğer yazılara bakaraktan muhtemelen bu problemler sadece benim motorumda var diye düşünüyorum.

selam arkadaslar bende 2005 popcorn sahıbıyım 3gun once aldım 18.000 km de evet bıraz fazla aldıgımda km telı takılı degıldı allah bılır gercek km sı kacda aldıgımda motordan cok kotu sesler gelıyordu ılk 20 km bı sorun yoktu ama bı hız denemesıne cıkak dedık 65 km dedı motor yıgılmaya basladı sesler arttı stop ettı bujı bozulmus degıstım motor ustasına goturdum grank degısecek dedı ustanın yanından cıktım motor kılıtledı bugun servıse verdım bakalım ne kadar gırecek ayrıyetten pıston buyuyecek ayar yapılacak bakalım ne olacak bıde bu motorların standartları en son kac goruyor bı mesaj atarsanız sevınırım

Jetix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya T-19 "06"
    Hussar kullanan arkadaşlar motor yagınızı kac binde değiştiriyorsunuz...

arkadaşlar benim sorum şu ben kanuni bayilerinin listesine ulaşamıyorum ben istanbulda yaşıyorum şişli semtinde oturuyorum bu civartlarda veya istanbul genelindeki servislerin listesini yayınlayabilirmisini servis derken şunu kastediyordum yetkili satıcılar onlarda galibna hem servşis hem satış oluyor
    Kask tak!

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    godfather , sana en yakın servis ve bayi Mecidiyeköy'de Doğan usta var. Maya center dan M.köye geldiğini düşün, Çevre hastanesine gelmeden önce E-5 den aşşağı inen köprünün dibinden sağa gir (profilo yolu, köşede banka var) sağdaki sokakta Tolga Han dans kursunun karşısında hemen.

Birde Çağlayan'da Murat usta var, oda Çağlayan meydandaki futbol sahasının yanında.
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

hee çağlayandaki yeri biliyorum bir kaç kere geçmiştim tabi mecidiyeköydeki şu anda bana daha yakın sağolasın peki bu bayiler yetkili bayimi servismi hani hem tamir hem satış desteği varmı bi bilginiz varmı acaba?
    Kask tak!

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Söylediğim iki yerde bilinen ve çok eski servis/bayi lerdir.
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

çok teşekkür ederim size çağlayandakini biliyordum ama yetkili olduğunu bilmiyordum çünkü önünde bazen farklı markalarda oluyor tekrar teşekkürler
    Kask tak!

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler