PIAGGIO LIBERTY 200 (ACİL BİLGİ !)
-
BENCE KAMPANYA COK ŞİŞİRİLDİ, KİMİ ARASAM ELLERİNDE LİBERTY VAR, BAKIN FLY DEMİYORUM, LİBERTY İ ÖN CAMLI GÖRDÜM ÇOK KOMİK DURUYOR ARKADAŞLAR, ZATEN SELE ALTI DA YOK, ARKA CANTA DA TAKILMIYORMUS, YANCANTA VE ÖN CAMDA ALIRSAN ALIM SATIM 4.000 YTL OLACAK ZATEN FİYAT VE İNANIN BEN OLSAM ALMAM, 200 CC HAVA SOĞUTMALI MOTORLAR TEHLİKELİ MOTORLARMIŞ, ZATEN BUNDAN ÖNCEKİ KAMPANYADA SADECE LİBERTY E 24 AY TAKSİT VARDI YİNE SATAMADILAR, ŞİMDİ FİYAT DÜŞTÜ SATIŞLAR YİNE AZ, ALANIN ELİNDE KALIR DERİM BEN AMA FLY İÇİN BİR ŞEY DİYEMEM O TAM SCOOTER AMA LİBERTY OFSAYT'A ÇOK DÜŞER GİBİ GELİYOR BANA, TABİ BUNLAR BENİM GÖRÜŞÜM KİMSEYİ BAĞLAMAZ...
Reklamlar
-
ben 3000-3500 ytl civarında bi scooter düşünüyorum,bu fiyatlara daha makul bi secim yok gibi liberty dışında,yani daha önce 6000 ytl miş fiyatı,o fiyatı bende almazdım 24 ay taksit bile olsa.bulunabiliyo ayrıca şu anda istanbulda.4-5 tane buldum ben.izmire de geleceğini söylüyolar henüz bekliyoruz gerçi. bu fiyatlara başka bi öneriniz varmı?
-
arkadaslar piaggio markasının kalitesini bilemem ama inanın motor ole abartılacak bi motor degil(liberty 200 u kasdediyorum) bi kere 200 cc ve 12,5 bg ve hava sogutma... bana cok mantıklı gelmedi acıkcası ama gene vardır diyorum yapan italyanın bi bildigi... bide motorun 99 kg oolmasına ne diyeceksiniz! ben biraz iri bi adam olmamla birlikte (190cm 105 kg) motor bana oyuncak gibi oldu! zaten arkadaslarında yazdıgına katılıyorum bundan onceki kampanyada en fazla taksit secenegi olan motordu yani ellerinde kalan! koltuk altı boslugu ancak bloknot defter koyacak kadar! hadi bide arka cantasını alayım orjinalınden deseniz motora zaten o zaman 4 milyara yakın olyu fiyatı. Fly a gelince 125-150 cc hava sogutmalı sehir ici binilecek scoooter konusunda bence suan alınabilecek fiyat-getiri degeri en iyi motor! bakalım sezon sonu kampanyalar birer birer basladı ve devam ediyo herkese kolay gelsin secmek zor....
-
FLY 150 AL DAHA İYİ, HEM PARAN CEBİNDE KALIR YADA FLY AKSESUARINI ALIRSIN...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
-
Süper Moderatör (BBRR)
satamıyolar kampanyalar zaten elde şişen malı satmanın ticari anlatımıdır çinliler saolsun
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
bbrr abim neredeyse banka kredisiyle bu motorlardan birini alıyodum...aldıktan sonra düştüğünü düşünmsene...bana koyardı valla...kahrımdan ölürdüm...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Arkadaşlar belli zaman sonra büyük bir hevesle aldığınız motosikletinizden sıkılıp değişik bir tarz veya yüksek hacimlisini isteyeceksiniz. Bana kalırsa aynı fiyata mükemmeller piyasada geziyooo.Birde onlara bakın derim.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Anlaşılır gibi değil.italyanlar bu güne kadar benzin canavarlarından başka ne yapmışlar acaba da motosiklet üretimi yapıyolar(düşük hacimli motorlar) .Görüyoruz palio-albea-marea motorlarını yarı ölü çalışıyooo ve tüketimleri ancak ve ancak düşük fiyatıyla ve bol yedek parçasıyla kamufle olabiliyor.italyanlar bir şeyi efsane haline getirip hemen fiyat attırıyolar.yani 1 liralık malı 5 liraya italyan stili satmaya çalışıyorlar.
eeeeeee nede olsa kankayız -akdeniz insanı düşünme stili.Kısa yoldan......
Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi
-
baba yapma yav...piyasadaki motorlar (örn.150lik)içerisinde bir skipper 150 gibi kaçabilen kaç tane motor vardır...bizzat parkormanda test ettim.....ha kazık yiyoruz diyorsan orda haklısın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Ben aldım..
Ben bu motoru aldım ve çok memnunum. Büyük tekerlekli olması bence bagajı olmamasını affettirir..
-
arkadaşlar herkes yorum yapıyo, yok ellerinde kalmış, yok daha öncede taksit yapmışlar.Sonuç olarak 200 lük bir scooter,yılların deneyimi piaggio ki herifler sadece scooter yapıyolar ve italyan malı, italyadaki scooter kullanımı da bilinen bir gerçektir,tecrübeliler yani. 3250 ytl gibi bir fiyata ben açıkçası başka bir alternatif bulamadım scooter olarak. Varsa bu fiyata başka bir alternatif önerilerinize açığım...
-
-
makarna hayırlı olsuuun)
-
ALAN HERKESE HAYIRLI OLSUN ARKADAŞLAR, HERKESİN ELEŞTİRİSİ KENDİNİ BAĞLAR, HERKESİN ZEVKİ BAŞKADIR, BEN UCUZ DİYE BİR MAL ALIP ZEVKLERİNDEN TAVİZ VEREN BİRİSİ OLMADIĞIM İÇİN BU YORUMLARI YAPTIM, ALAN HERKESE KAZASIZ BELASIZ GÜNLER DİLERİM... METEHAN SEN HİÇ ÜZÜLME DAHA NE FİYATLAR ÇIKAR GÖRECEKSİN , DAHA İYİNİ ALIRSIN DOSTUM...
- Bu Uyarı Mesajı Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
- Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
*******************I***********************
-
Kobayashi adlı üyeden alıntı
makarna hayırlı olsuuun
)
tesekkurler
-
makarna, nasıl liberty?çekişi yakıt sarfiyatı falan?? bende bu hafta içinde alıcam işallah bekliyorum , pztesi veya salı gelir dediler.
-
bu arada makarna güle güle ( ) kullan kazasız sürüşler dilerim.
-
-
kobayashi, liberty 200 ile sym joyride 200 ü kıyaslarmısın ? artılar ve eksilerle sence hangisi daha seri, kullanışlı, v.s.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler