boşa beklemeyin bu motor 9-10 binliradan aşşağı değildir türkiye pazarına uygun değil
boşa beklemeyin bu motor 9-10 binliradan aşşağı değildir türkiye pazarına uygun değil
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Gerçekten çok hoş, 600cc olması şartıyla düşünürdüm gerçek bi çıplak
Ducati Monster havası var ama harbi gelse çok kalp çalacağı kesin. Ama nerde.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
görünce ilk aklıma gelen şey ducati oldu.görünüş olarak sevmedim ama mtosikletinmotor kısmına bakıldığında gerçekten performanslı bir alete benziyor.görmek denemek lazım.
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
beyler bilinçli bir hortlatma yapmak istedim bu motor her an tr ye girebilir demedi demeyin kaynak sağlam sayılır ama isim kurum veremem
umarım gelir bence çok güzel bi motor ducati'yi anımsatan ve honda kalitesi olan bu modele sahip olmak keyifli olur tabi fiyatı da önemli
videosunda çok duygusal güzel bi teması var
http://www.ktunnel.com/index.php/101...5af33233a16833
Gelse ne olacak ki 10.000 tl den aşağı satmazlar. o fiyata ne makinalar var doğru değilmi.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Aa çok hoş duruyor.. Sade ve çekici ama Ducati gibi olmuş arkadaşların da dediği gibi..
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
Güzel bir model...
Fakat Cb400 Super Four Hyper Vtec'in yerini alamaz...
Aşağıdaki fotograftaki bizim sokakta duruyor. Mükemmel bir makina.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
10bin liradan fazla olmassa ne ybr250 kalır piyasada ne hyo250 birşey bırakmaz siler süpürür param olsun almazsam...
bilincli hortlatma ise yaradı yakında tr ye geliyor
eğer ucuz olursa ilk motorum olacak, kawasaki zzr 250 bakıyordum ama bu daha çekici işallah gelir, işallah ucuz olur, işallah sorunsuz olur, işallah ben de alırım.
Çok yakında Türkiye yollarında.
bu vtr ye 7500 fiyat çekseler alınır ama nerdeee.... fiyat 10500 demedi demeyin....
Hondanın sitesinde hala naked sayfası güncellenemedi , fiyat listesi de magazin programı gibi "AZZZ SOOOONNNNRAAAA" da takılı kaldı. Sezon bitecek ama adamlar hala bilgileri yayınlayamadılar.
Kartallar yalnız uçar...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)