arkadaslar bişii sorucaam ben bu sevdayaa yenı tutuldum sayılır aceba Aprilia Rs 125 yeni başlayan biri için uygunmudur? özellikle scooter kullanmak istemıorum cunku vites olayına alısmak istıorum hedef daha buyuk bi motor cunku...
arkadaslar bişii sorucaam ben bu sevdayaa yenı tutuldum sayılır aceba Aprilia Rs 125 yeni başlayan biri için uygunmudur? özellikle scooter kullanmak istemıorum cunku vites olayına alısmak istıorum hedef daha buyuk bi motor cunku...
efet fuarda gördum bu makinayı süper
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
Makina güzel hoşta 1 iki zamanlı 2 çok para 8.000 ytl azmı arkadaşlar
o alete verilir bukadar mangır....oo 'kadar..
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
Abi bide evimin dibine motomax bayi açılıyor, bide eğitim de veriyolarmış, alınmaz mı yaw... Çayyolu Motodor, rs125'in 15nisan-1mayıs arası beklediklerini söyledi ama ben pek inanmadım. Motomaxe mail attım cvp gelmedi. Kamuoyunu yokluyolar herhalde...
@ Shrieker:Evet .nl uzantılı Hollanda sitesi...Flemenkçe midir Almanca mıdır ne acayip dil yav
Bu arada evet cok hoş makina...Ama bu fiyat ve iki zamanlı olması ve 125 cc olması ve ...diye gidiyor...
CBF 250 alırım torkum yüksek giderim...Daha mantıklı 2 milyar da cebimde kalır...He ona okadar para vereceğima kasar CBF 500 alırım...Muhteşem bir alet...
Ama o fiyat çok mantıksız...
Aptal aptal konuşup adamın asabını bozmayın yalan mı söylüyoruz biz! 1000 cc bir aletle 125 cc bir aleti sizden daha iyi ayır ederim merak etmeyin! İşte sana motomax ın linki bak bakalım 1000 cc mi 125 cc mi koyduğum resim!Shrieker adlı üyeden alıntı
Aprilia RS 125
http://www.motomax.com.tr/urungoster...=SUPER%20SPORT
özellikle açıl link koydum!
Al bu da 1000 cc olanın linki bak bakalım birbirine benziyor mu?
http://www.motomax.com.tr/urungoster...=SUPER%20SPORT
deli edeceksiniz adamı illa! İdda ediyorum arkadaşım bende 99 model Aprilia RS 125 vardı 190 kmh a ulaştım ve daha bassam giderdi! Yalan mı söylüyoruz allahım ya! Ayrıca 189 kg olan 1000 cc modeli, yargısız infaz yapmadan önce biraz araştırın ben açıp telefonu motomac da Deniz hanımla görüştüm bu topiği açtığım gün! Ayrıca 6 ay kadar 99 modelini kullandım bol keseden sallamıyoruz! ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
hehehehe Kızma kızma Çok hoşuma gitti ya
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Bunu görmemişsin Metal , ama kızmanı haklı buluyorum.. neyse olay kapanmıştır.Shrieker adlı üyeden alıntı
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
@MeTaL:Bu kadar bağırıp çağırmadan önce mesajları iyice okusak nasıl olur acep???Aptal aptal konuşup adamın asabını bozmayın
Adam özür dilemiş....İnsanlar hata yapabilir...Ama yargısız infaza gerek yokShrieker adlı üyeden alıntı
Paylaşım için burdayızzz
Kusura bakmayın arkadaşlar dün sinirliydim biraz aynı zamanda tahmin edeceğiniz üzere yazılan tüm mesajları tam anlamıyla okumadım sadece bir göz gezdirdim. Biraz fevri davrandık artık kusuruma bakmazsınız inşallah. Birde yalancılıkla suçlandığımı okuyunca zaten aşağıdaki satırlara pek bakmadım. İş stresi ve yorgunlukta eklenince (tabii gün içerisinde ters giden onlarca şeyi saymıyorum bile) patladık tabii ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Arkadaşlar bugün Ankara/Çayyolu'unda bir motosiklet mağazası açılışında bulundum, ilk işim açılış koşuşturmasında olan mağaza sahibini rs125'in gelişi konusunda sorguya çekmek oldu, kine ne dese beğenirsiniz, rs125'in gelecek haftasonu ellerinde olacağını söyledi, ciddimisiniz dedim ciddiyim dedi Hadi hayırlısı...
Ankara'ya İstanbul'dan önce gelecek ha...İlginç.Acaba buraya da gelecek de biz mi ayakta uyuyoruz Bana 15 mayısdan sonra gelecek demişti kızıltoprak motomax...
Yav o kadar koyverme kendini hemen. Burada bir arkdaşa da haziranda gelecek denmiş ...İstanbul'daki başka bir motomax bayisi tarafından galiba.Outcast adlı üyeden alıntı
Gelirse bizi de haberdar et, rahat mı selesi..Ben fuarda bütün racinglere oturdum en rahat geleni gsx-r'dı.( Yani evet cbr 125'den bile daha rahat gelmişti bana)
Arkadaşlar bugün yine uğradım motomax'e(hayallah gene dün oldu, idare ediverin)orada Hakan adında genç bir arkadaş vardı, 5 dakka ayak üstü sohbet ettik, sordum ötv sadece keeway'ler için artmadı di mi diye..O da evet dedi ve ekledi , aprilia'lar için malesef fiyatlar artacak..Konuşma devam etti, dedi rs 125'in fiyatı 9.500 ytl'yi geçebilir ötv zammı yüzünden Bana 2. el cıbır yolları göründü gene...
Yine 15 mayıs dediler bu arada motorun geliş tarihi için.
Tüh Allah cızırtılarını vermesin bunların, yahu hani ötv artışını hissettirmiceklerdi, 9.5ytl nerde, 7.5ytl nerde? Bende bu haftasonu gelmiştir diye Ankara motomax bayiğine uğricaktım...Shrieker adlı üyeden alıntı
Yaw zaten boyna motorun 10.000kmde cılkı çıkar masrafı büyük olur diyolar, şu bu, hadi onlarıda göze almıştık. Bide bu 9.5ytl meselesi benide yavaş yavaş Aprilia dışına itmeye başladı... Onu bunu bırakıp chopperamı dönsem..
arkadaşlar türkiyede kaç tane insan 9-10 milyar para verip 125cc motor alır??
Eger dediğiniz gibi olursa fiyatı, bence bu motor satmaz..
Bende almayı düşünüyorum tabi fiyatı max 8,5 olursa..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)