2011 model 4 zamanlı gelse müthiş olur,şuan kuzenimde rs 125 var hafta sonları geziler yapıyoruz,kimse benim motora bakmıyor herkes apriliaya bakıyor
Her asker yeşil bereli olamaz
4 zamanlı tek silindirli yarış motoru tipindeki motorlar olmamış yapamamışlar...Ybr 125 ve cbf 150 beş basar hepsine...
Tamam başımın üzerinde yeriniz var yeni çıkarılan modellere lafım.2011 den sonra 4 zamanlı olmuşya motorlar onun içinde söylüyorum...Rieju nun 70 ve 125 lik 2 zamanlı motoru var ona bakmıştım bir aralar Türkiye distiribütörü 2 zamanlıların girişi yasak falan demişti 2009 mu 2010 yılından sonramı dedi tam hatırlamıyorum, ama bazı yeni model iki zamanlı modeller var yine scooterda olsa.
Rs125 gibi aslının aynısı pist motoru kullananı vay be iyiymiş dedirtmeyecekse 4 zamanlı makine koymanın anlamı yok motorun üerine tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz ama iki zamanlınında eline kimse su dökemez...
tabikide 2 zamanlı motorla 4 zamanlı motorun zevkini kıyaslayamayız 2 zamanlı bambaşka,ama dediğin gibi renkler ve zevkler tartışılmaz ben rs 125 yeni kasa 4 zamanlıya bayıldım görüntüden bahsediyorum
Şu an bu modelden Türkiye'de satış var mıdır?
4 zamanlısı daha Türkiyeye gelmedi yakında gelir ama 2 zamanlısı satılıyor var
2008'den sonra yeni model Tr'ye getirilmemiş, bayiinin verdiği cevap.
2.el de alınır mı alınmaz mı kafamda soru işaretleri var.
temizi varsa neden alınmasın,2008 model düşük km yapmış bi makina alınabilir bence
İlginç bir motormuş, zarar etmemek için motor satın alma gibi bir durumum olmadığına göre alabilirim aslında.
Bu motora niyetlendim biraz, herşeyi çok güzel de sesi özellikle ilk çalıştırmada traktör gibi geliyor. Youtube'da denk gelenler hep öyle. Yüksek süratlerde tamam, ferrari gibi vızlıyo da, başlarda takır tukur...
http://www.youtube.com/watch?v=ll6fPD3ZCR8
Sesle motoru neden bağdaştırıyorsunuz anlamıyorum?Daha öncede yazmışımdır bu ses mevzusu başkasına gösterişten başka ''bak ben geliyorum makineye bak off'' tan başka birşey değildir.Yani kendin için makinesi için motorla ilgilenilse ne güzel olurdu diye düşünüyorum.
İki zamanlı motorlar hastası için şifadır!
motor güzelde fiyatta güzel Hyo 250 likle yarısıyor fiyatı
Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper
Yanlışın var hyosung rs 125 le yarışıyor, yetişemez hızınada performansınada...
dostum ben fiyatan bahsediyorum o parayı ona verceme bunu alırım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...804288/detay/?
Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper
2 zamanlı bir motor la asla 4 zamanlı bir motoru değişmem :D
bi ferrari arabalarını araştırın bakayım kaç zamanlıymışta asfaltta her aracın eline veriyormuş :D
çok sağlam motor 125 liğin içinde en iyis zaten..eski kasaları daha hızlıydı 2 zamanlı olmasına bağlıyorum..yzf r 125 ten fln daha güzel
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)