Merhaba arkadaşlar. Benim sizlere bir sorum var. HErhalde bu soruyu kullanıcı olarak en iyi siz cevaplarsınız.
Rs125inizin motor ömrü nedir? Bildiğiniz en uzun kullanan kaç kmdedir ya da siz kaç kmde piston sekman motor yaptırdınız? Şu anda almayı düşündüğüm bir rs var ama ben sürekli İzmit - İstanbul arası gidip geliyorum ve en azından bir 20.000 km gidebilmesi lazım motorunun sizce gider mi?
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
1500 km de bile motor yaptııran var
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Periyodik bakımını yaptıktan sonra bakımlı bir 2 zamanlı ,az bakımlı 4 zamanlıdan daha uzun ömürlüdür.
Valla ne olursa olsun; Aprilia'nın hastasıyım 2 Zamanlı zevki bir baska
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
motor ustam her zaman şunu söler tek silindire 4 zaman fazla tek silindirse 2 zamanlı olacak
sıfır fiyatı nedir bunun ??
satan varsa benim cbr la takas düşünürmü ??
Sıfırı ;
10500 TL civarında !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar bende rs 125 arıyorum uygun fiyatlarda bulursam alıcam ama eski kasa yani extrema filan 94. 98 tabi gılera gfr 125 de olur ondanda çok çektim ama 4 zamanlı motor bunların verdiği zevki vermiyor birde italyan olması başka tanımam yok honda cbr 125 miş hys gt 250 miş hikayeee
İsteyen varsa Satılık Aprilia Rs 250 var
Fiyatta anlaşılır sahibinden.com da tek zaten
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Takasa girelim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
slm herkeze aprilia rs 125 kullanıcıların yazdıgı kadarıyla güzel bi makine bende siparis verdim kısmetse elime ulasıcak
:thumright
bitane gördüm bugün ama eski modelleri daha güzel duruyo
emranın rs 250 büyük mesela çok güzel duruyo
Ortadoğu ve balkanların en iyi krosçusu
valla arkadaşlar bende cbr 125 var 2 3 aydır şimdi bu gpr 125, aprillia rs125, yzf 125 arasında kararsız kaldım herkez motor büyütür ben nıyese onlarada bınıp onlarında zevkini yaşamak istiyorum cok kararsızım araştırıyorum hyo 250 mı alsam diyeede düşünmuo değilim :S
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)