Yapma ya... Ben zaten RS250 hastasıyım da...Öliyim ben ozman
Sanırım sürüş karakteri olarak kastettin, büyük ihtimalle senin 1000lik daha ağır başlı davrandığı için kontrolü(alıştıktan sonra en azından) nispeten daha kolay geliyodur belki. Ben 2 sini de sürmedim. Sadece tahmin..
Resim de yakaayo.......
210 km-h denmiş rs 125 için youtube da 2009 model olanı 161 den yukarı çıkmıyor.Fabrika yüksek atımımıdır yoksa hangisi doğrudur?Birtaneside 172 yapıyor:
http://www.youtube.com/watch?v=r5zP0...eature=related
Teknik Özellikleri :
Motor Gücü : 28 Hp.
Max.Hız : 210 Km.
Frenler : Ön Disk - Arka Disk
Yakıt Deposu : 14 Lt. (3,5 Lt Yedek)
Şanzuman : 6 Vitesli
Ateşleme : Elektronik CDI
Marş : Elden ve Ayaktan
Renkler : Aprilia Black, GP Aprilia White
Birinci sayfada özelliklerinde yazmış ''metal'' sanırım tahmini yazmış o zaman doğru veri olanıda videolardan gördük
Haa, evet evet şimdi okuyunca hatırladım, kusura bakma. Ben oraları okuyalı çok oluyo da...
O arkadaş kendisininde 180i rahat! geçtiğni ve daha da gideceğini iddia etmişti hatta. Ama sanırım şöyle bir durum var; kendisinde eski kasa RS125 var bence ve o eski kasalarda(hangi yıllar hatırlamıyorum) bi ara 33 bg lik bi serisi vardı. Şuan ki 28.5 bg olarak geçiyo. o yüzden 180i devirebilir belki. Ama hangi modelle gazladığını yazmamış.
Benim sana tavsiyem böyle durumlarda ilk olarak üreticinin sitesine gir, orada gerekli bilgiyi bulamazsan(üreticiler son hız ve yakıt tüketimi hatta bazen bg & tork verilerini bile vermiyorlar) kaliteli bir kaç test/inceleme sitesi belirle kendine(yabancı olması tercihimdir), oradan araştırmanı yap.
RS125'in motorunun Euro3 emisyonlarına uygun olması için kurcalandığından gücü eskisine oranla düşük diye duymuştum.
Geçen yaşadığım bir olay,bu motorun ilk motor olarak hiç uygun olmadığı konusunu yine aklıma getirdi.
Yokuş yukarı bir virajda tam gazı açıyordum ki powervalve'in açılması ile motorun tekme yemiş gibi çizgisinden çıkması bir oldu.
Son hızı konusunda da,iyi bir rodajla standart halinin 175-180 gördüğünü duymuştum.Daha yüksek hızlar için modifiye parçalar ve daha uzun vitesler şart gibi.
Renk konusunda,ben motoru alırken son iki renk kalmıştı Ferco'nun stoklarında,biri benim Talmacsi Replica diğeri de siyah olmak üzere.Bildiğim kadarıyla başka getirilmemiş Talmacsi renginden.Yanılmıyorsam bir tane de siyah RS125 var Ankara'da.Ben motoru Ankara Rider'dan aldım kampanyadayken.
http://www.sahibinden.com/sofuoglumo...XQQdisplayitem.
Motor benim değil . Keşke olsa . Belki ilgilenen olur diye koyayım dedim.
Buna mesaj attım belki takasa girerler
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bende talmacsi rengini çok beğeniyorum ondan sonra favori rengim siyah-kırmızı olanı..Ama nedense bu güne kadar sahibindende ilan edilen bütün yüksek modelli rs'ler kırmızı-beyazdı bende başka renkleri getirilmedi diye düşünüyordum..Kampanya zamanı bende çok istedim almak ama malesef maddi durum :'( Güle güle kullan exup sistemi için anlatılanları okudum sende tecrube etmişsin..Yaşadığın exup olayına Derbi GPR 125 bölümündede çok rastlıyorum...
[COLOR="Red"][B]Satılık Alpinestars pist pantolonu Sahibinden ilan No :16148157[/B][/COLOR]
daha önce de sormuş olabilirim ama ilk motor olarak hyosung gt250r a göre nasıl bi tercih olur ?
Hemen gel buraya gir hemen
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Sen mi fesatsın ; Ben mi
Bu Konuya yani
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bana attığın resmi yüklesene Ben yükleyecektim ama Telf hakkı sana aittir diye dokunmadım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)