600'lük ile kıyaslanamaz bile.. 200'e kadar kafa kafaya gitme olayı yalan ... 600'lüğün üstünde adam gibi adam yoksa aprilia geçer de ona bakarsanız
Motor gerçekten güzel .. tatmin edici bir hız .. yok yüksek yakıt tüketimi yok 2 zamanlı ömrü az bunları hesaba koymayacaksın.. italyan motorlarını parası olan alır bunların zevki bambaşkadır bunu herkes bilir . 2 zamanlı ama çok dayanıklıdır ve hepsi çok yakar
Bu arada 2007 modeli çıktı bunun daha hala 2006 mı konuşuyorsunuz
Bir senelik konu zaten
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
bu motora mok atmaya hiç gerek yok sadece 2 zamanlı olması kötü oda yağlamada sorun 4 zamanlı motorların yağlama olayı daha iyi buda motorun uzun ömürlü olmasını sağlıyor ama bence bu motora binmek çok güzeldir bende honda cbr 125 olduğu halde bunu diyorum. çünkü bu motor görünümüyle tam bir racing havası veriyor. parası olan alsın abi ama ben fiyatı 10.000 ytl olarak biliyorum.
BORN TO RACE
2. elleri düşük fiyat... temiz bir 2. el bulabilirsem ne mutlu banaa.. yok bulamassam cbr 125 e kaldık
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
sesının kotu olmasının nedenı 2 zamanlı olusundan ama olsun bu seste guzel sınek gıbı vızıldıyoo
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
Yaaa ne alakası war sinek gibi diosnuz ??? Ben duydum sesini gayet hoş bi sesi war
OLmadı yaparsın bi egzoz 100 YTL ye bak nooluyo o zaman!
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
iyi birşeye benziyorrrrr
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
yaw bunu güncellemeyin bak bana bişeyler oluyo
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
cakalaz arkadasim bende birtane rs var fotosunu arabam camdan gorebilirsin ilgilenirsen masrafsiz ve tum bakimlari yapilmis kazasiz istedigine gostere bilirsin 5500 ytl istiyorum 98 model 2001 trafige cikisli ilk sahibi bayandi ben ikinci sahibiyim yaklasik 2 senedir biniyorum 7000kmde kirmizi lacivert satis nedenim esimden dolayi sorun oluyor...ilgilenirsen tel im 05462076399
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
arabam.com da motorlarin bulundugu yerde aprillia secenegine girersen gorebilirsin rs 125 imi
Aga eğer izmit gebze deysen senle konustum ben tlfn da Aynılarını sölemiştin bana !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
9 milyara ikinci eli var sifiri nasi 7.800 olur...
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
Walla demek ki 2. elini pahalıya satıyolar .. sıfırı 5250 ila 5950 € arası
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Neresi güzel yaw?
Hiç birşey olmaz... Sen hangi motoru gördün bilmiyorum ama ben gidip inceledim..
Önce kasaya baktım ooo süper yapmışlar güzel duruyor , hatta Hyo'dan iyi falan ama sonra adam bindi çalıştırdı... Ses aynı şu ses...
http://www.youtube.com/watch?v=dckloDXP9gA
Sonra kafamdaki Rs125 olayı bitti... Bazı scooterlar daha güzel ses çıkarıyor
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
AGa egzoz yapılıyo ama... Gördüm duydum biliyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
way super olmuş tum 125 ciler burdayız haa
Lütfen kask yazın bile eldiven ve gündüzleride farlarınız açınız ve sağlamayınız vede unutmayınız papaz pilavı 2 kere yemez Herkese saygılar
ben racinglerden nefret eden biri olarak görünce küçük dilimi yuttum.bir doktor arkadaşım bana bundan bahsetmişti inanmamıştım.geriye kalan sadece fuara gidip yakından bakmak herhalde.harika ama servis:( ve yedek parça:(bakalım.herşeyi fuarda göreceğiz arkadaşlar.bir de yetkililer ne diyor görelim
AYNEN rs 125 sewerler burda yıs hepimis
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Sadece Rs125 mi ? GFR yuz yirmi be$ oLsa oLmaz mi
iki kardes motoru ayirmasak birbirinden
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)