motorun jantı yamulmuş veya diski
motorun jantı yamulmuş veya diski
Mustafa Kemal Atatürk
PS150i kullanıcıları nerede?
Burdayızzz
Rica etsem, aşağıdaki başlığıma göz atabilirsin?
http://www.motosiklet.net/forum/moto...mi-pcx-mi.html
göz attım; kesinlik PS. Bu konuyu baştan itibaren okusaydın bu başlığı açmazdın bile ;) Şu an 3. PS imi kullanıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:47 ----------
Bende siyah renk düşünüyorum, senin makina da güzelmiş. Kazasız belasız inşallah. Kararsız kaldım aslında buradaki ilk 20 sayfayı falan okudum diyebilirim ancak aklımın bir kenarı hep PCX'te kaldı. Güç konusunda ise PS beni çekiyor. Böyle giderse PS alacağım ama PCX'te aklımın bir kenarında kalacak gibi.
karar senin ama benim alet 28 bin e gelmesine rağmen hala ilk günkü gibi ;)
beyaz kızımız yollara çikacak tabi plakasi gelirse =)
değerli ps kullananlar arka frenin önünde ufak bir mandal var tam ne işe yaradiğini ingilizce verilen klavuzdan anlamayadik aanlayamadim da =)
kardeş o el freni sayılır tekeri kilitliyor .mandala sert bas takılı kalır
hayırlı olsun güzel motordur ps150
bu arada beyler ben bu ürünü aldım gayet memnunum
http://www.tvshop.com.tr/pinfo.asp?pid=3567
Mustafa Kemal Atatürk
Hocam Motorcu 48'e kalılıyorum. PS150i olmuş 6.750 ve üretimden kalkıcak yakında. Xenter 150 çok daha modern, gösterişli ve heybetli. Motosiklet havası da var. Bu özellikleri hesaba katarsan aradaki 750 tl yi tamamen hak ediyor. 16 jantın farkı ve büyük yüksek görüntüsü için değer bütçede sorunun yoksa
hondanın italya sitesine bakınca da atık ps yok.
Dün sizden sonra Honda'yı aradım, dedim 'PS bitiyor mu, forumlarda öyle söyleniyor'.. İletişim bilgilerimi aldılar, bir saat önce de aradılar..
PS'in Türkiye satışı önümüzdeki yıl da devam edecekmiş.. Sordum başka gelecek scooter var mı diye, 'O yılbaşına doğru belli olur' dediler..
Kullandığım markanın merakıma ve talebime böylesine saygı duyup sorumu yanıtlaması beni çok mutlu etti.. Ha, yeni gelecek PS'ler İtalya yapımı olur veya Tayland yahut Endonezya onu bilemem, o kadarını soramazdım.. Ama bana verilen yanıt bu, aynen naklediyorum..
honda cbr125 in eski karenajlısını bize üretimden kalktığı halde 3 sene boyunca kakaladılar
2011 versiyonu geldiğinde ilk foruma ben haber verdiğimde cbr125 köpek balığı burunlu karenajlısı daha yeni gelmişken bu modeli bize gelinceye kadar biz bu motora binelim dediler ama çok kısa bir süre sonra motorun yenisi gelmişti
hondanın işine akıl sır ermez
yalnız görünen o ki bu motorun senelerce üreten italya fabrikasında pcx 125 ile 150 si var
Mustafa Kemal Atatürk
beyler bu arada benim motoru alalı 2 sene olmak üzere görenler abi bu yeni mi diyorlar
kaliteden mi yoksa ben mi iyi bakıyorum anlamadım
birde tazikli suyla yıkamıştım birkaç sefer motoru 150 i yazan sticer parçalanmış .içime sinmedi bunun yenisini alayım dedim honda 45 iş günü içinde sticer gelir ,fiyatıda 20 tl dedi bende vazgeçtim
tazikli suyu yakına tutmayın birde sele kılıfımda yırtılmıştı
Mustafa Kemal Atatürk
değerli PiSiciler :D yeni motoru hayirlisi ile aldim kazasiz belasiz tirrr tirr gidioz yalniz ufak bir sorun var motor çok konuşuyo bnm =)
rölantida çalişirken nerden geldiğini anlayamadiğim belki doğal olan bir ses geliyo hurç harç hurç harç senkron olarak geliyo sanki motor can çekişiyor burada anlatmak biraz farkli olabilir egsozdan çikan veya motor sesinden ayri olarak gelio biraz rölantide bekledikten snra ses artiyo üstüne binip 20 30 hiza çikinca ses var mi yokmu üzerindeyken anlaşilmiyor
ilk aldğinizda motor böle konuşuyormuydu sizinde :s =)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)