Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 78910111959 ... SonuncuSonuncu

Honda PS 150 i Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Boşver takma kafana pokemon.Bir şekilde halledilir, oradan sana ve arkandaki artçına(hele de kızarkadaşın falansa) birşey olmamış ya boşver düşünme bile
    Ben de montum ile eldivenimi yeni aldım.Ya dedim kendi kendime bir ay boyunca korumasız sadece kask ve dizlik ile nasıl kullanmışımBu arada gerçekten milletimiz hiç koruma kullanmıyor.Bırak korumayı kask bile takmıyorlarHiçbirşeyin yoksa, hava da çok sıcak ve bunaltıcı olsa bile en azından kask ile eldivenini takmalısın

Alıntı xmanos32 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi bunlar super motorda yalnız sunların fıyatlarınada bısey yapsalar motor alıyosun socuta abı sımdı renault sprıngler 3500-4500 arası be en ıyısı 5000 :d
    Spring al dostum sende
    Birisi scooter ile maxi arasında performans anlamında en kral, diğeri de neredeyse 20 yaşında tenekeden araba

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    pocemonmutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB650F 2018
    evet bu akşam yine bir max hız testi gercekleştirdim 130km ye ulaştı (yalnız başka gun denedim aynı yerde yapamadı 115km de kaldı ruzgar cok etkiliyor yada benzin) bakalım 4000km bakımdan sonra ne olacak...

Motosikleti
    Honda SES 150 Dylan
    dostum son olarak ps150de yakıt tüketimi hangi seviyelerde ölçme şansın oldumu??
    ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:

Motosikleti
    honda titan
    honda honda honda hayat onda süper motormus aslında ama pahalı asırı pahalı
    motosikleti honda titan :bounce:

bu motosikleti gördüm ve hayran kaldım bence dylan ile kıyaslamak yanlış dylan bu motorun yanında çocucuk bisikleti gibi kalıyor

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Sen hayatında ya Dylan görmedin hiç ya da çocuk bisikleti

kalp kırdıysam özür dilerim Dylan motosikletlerin performansına diyecek söz yok çok iyidir ben görüntü bakımından söylemiştim hakkını helal et.

sfb07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda PCX 125
    Dylan'da bile digital gösterge var.Niye analog gösterge yapma gereği duymuşlar anlayamadım.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı modelxl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kalp kırdıysam özür dilerim Dylan motosikletlerin performansına diyecek söz yok çok iyidir ben görüntü bakımından söylemiştim hakkını helal et.
    Arkadaş dylan ile ps arasında nasıl fark gördün de bisiklet benzetmesi yaptın sana hayret ettim doğrusu.Hadi today ya da beat ile kıyaslasan anlarım ama bahsi geçen iki motor da neredeyse birbirinin aynısı.
    Herneyse bundan sonra zaten dylan-ps tartışmasına girmiyorum.Senin için söylemiyorum motorun ne bilmiyorum.Fakat şimdiye kadar çevremde ya da forumlarda kiminle bu tartışmaya girdiysem çoğunluğu Çin malı scooter'lara binen, dylan gibi bir motoru istediği halde alamayıp hıncını b.k atarak çıkaran tipler olduğundan onların seviyesine inmeyeceğim
    Herkese keyifli sürüşler

Alıntı sfb07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dylan'da bile digital gösterge var.Niye analog gösterge yapma gereği duymuşlar anlayamadım.
    Dostum benim bildiğim bu motor yeni üretilmedi.Ne zamandır vardı Avrupa'da.Belki de dylan'dan önce karbüratörlüsü çıkıp sonradan enjeksiyonlusunu yaptılar.Sonuç itibariyle Avrupa'da da çok çok tutulan bir makine de değil diye duymuştum yalan değilse...

nedym - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Alıcım
    mutlu kardes bende ps i almak istiyorum tavsiye edermisin? beat im vardi dün sattim alirsam memnun kalacakmiyim diye düsünüyorum

Motosikleti
    Honda CB650F 2018
    Alıntı nedym adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mutlu kardes bende ps i almak istiyorum tavsiye edermisin? beat im vardi dün sattim alirsam memnun kalacakmiyim diye düsünüyorum
    valla ben motorundanda grenajındanda yani herşeyinden memnunum, ama sen dylan gibi 140km gibi hızlar istiyorsan ps150i alma cunki servisle konuştum dylan150-ps150i performansı hakkında, ben duz yolda hala cıkamıyorum 120km ustune neden dedigim zaman, "bu motor karburatorlu değil enjeksiyonlu devir kesici var 120km'de devreye girer ve altındakide yarış motoru değil maxi-scooterlar haric 130-140km cok tehlikeli " dedi. valla dylan almadıgım icin hic pişman değilim 10-20 kilometre bana bir + getirecegini duşunmuyorum. alırsanda pişman olmayacaksın emin ol...

honda haric başka servislere sordum devir kesiciyi iptal edersen 150km bile yapabilecegini soylediler, ama motorun omrunude kisaltırsın dediler...

dylan150 ile ps150i yi kıyasladığımızda aralarındaki yakıt farkı nedir ps daha az yakıyormu yoksa fark yokmu.

Motosikleti
    Honda CB650F 2018
    Alıntı modelxl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dylan150 ile ps150i yi kıyasladığımızda aralarındaki yakıt farkı nedir ps daha az yakıyormu yoksa fark yokmu.
    ekonomik kullanımda "60-80km arası" 100km de 3 litreyi gecmiyor artık 1624km de motorum şu an

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı pocemonmutlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar d&b bayiiyle konuştum ilgilendiler hemen bakalım o kısımlarda bir vurma carpma falan yoksa vidalar gevşemiş ve düşmüştür dedi getirin bakalım dedi ama artık gec kaldım. şu an canım cok sıkkın cunki olumden dondum artcımla dun akşam, yol calışması yapan vinc turktelekom altyapısı yapıyormuş bende sokak arası (mecidiyekoy ortaklar cad.)trafikte sıkışınca arabaların soluna gecerek (bu durum sol şerite girme oluyor) devam ederken vinc geri geri hızla gelmeye başlayınca durdum 10 metre kala full korna bagırma fayda etmedi adam 30 tonluk aleti ustume suruyor hemen kaldırıma ister istemez sıfır girip motoru kaldırıma yatırdım ama ayagımı kurtaramadım o an, devasa demir, motor arasına sıkıştırdı bayagı ezmiş allaha şukur kırıl catlar yok ama liflerim deforme oldu gerci bu gun biraz daha iyi ama fazla oynatamıyorum. motoruma bebek gibi baktıkca başıma gelenlere bakın yaaa. resimleri upload edip gondericegim az sonra...
    büyük geçmiş olsun mutlu Allah beterinden saklamış şimdi okudum malesef tr de böle ihmaller ve çalışma yapılırken yollarda alınan güvenlik önlemleri 0 motorunun önemli bişeyi yok boya ile tamir edilebilecek şeyler boyayada okadar para verme iyi bi boyacı kombine çalışmayla halledebilir bu sorunu işin ilginç yanı bodrumda bi ps 150 daha var yeni ama geçen park halinde gördüğümde aynen seninki gibi yatmış motor siyah,çizikler bile aynı birebir yerlerde motorun bi manevra sorunu olabilirmi veya tesadüfmü??

Motosikleti
    Honda CB650F 2018
    Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    büyük geçmiş olsun mutlu Allah beterinden saklamış şimdi okudum malesef tr de böle ihmaller ve çalışma yapılırken yollarda alınan güvenlik önlemleri 0 motorunun önemli bişeyi yok boya ile tamir edilebilecek şeyler boyayada okadar para verme iyi bi boyacı kombine çalışmayla halledebilir bu sorunu işin ilginç yanı bodrumda bi ps 150 daha var yeni ama geçen park halinde gördüğümde aynen seninki gibi yatmış motor siyah,çizikler bile aynı birebir yerlerde motorun bi manevra sorunu olabilirmi veya tesadüfmü??

beni guldurdun allahta seni guldursun aykan kardeşim. hangi resmi gondereyim aykan ayağımımı? raporumu?

dedektif gibisin maşallah ama daha calışmalısın bu kanular ustunde

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    beni guldurdun allahta seni guldursun aykan kardeşim. hangi resmi gondereyim aykan ayağımımı? raporumu?

dedektif gibisin maşallah ama daha calışmalısın bu kanular ustunde
    yok be mutlu neresinden anlıyon konuyune resmi ben sadece burda siyah bi ps var aynı şekilde yatmış dedim Allah seni

Motosikleti
    Alıcım

Kararimi verdim mutlu... yarin anes motora (özenmotora) gidiyorum..

valla ben motorundanda grenajındanda yani herşeyinden memnunum, ama sen dylan gibi 140km gibi hızlar istiyorsan ps150i alma cunki servisle konuştum dylan150-ps150i performansı hakkında, ben duz yolda hala cıkamıyorum 120km ustune neden dedigim zaman, "bu motor karburatorlu değil enjeksiyonlu devir kesici var 120km'de devreye girer ve altındakide yarış motoru değil maxi-scooterlar haric 130-140km cok tehlikeli " dedi. valla dylan almadıgım icin hic pişman değilim 10-20 kilometre bana bir + getirecegini duşunmuyorum. alırsanda pişman olmayacaksın emin ol...

honda haric başka servislere sordum devir kesiciyi iptal edersen 150km bile yapabilecegini soylediler, ama motorun omrunude kisaltırsın dediler...
    Bu arada sana büyük gecmisolsun kaza yapmissin allah beterinden korusun haklisin 10-20 km sürat pek farketmez önemli olan motorun performansi benim beatim vardi yokuslarda alay konusu oluyordum kilomda 95 oldugundan motorum hakli olarak yemiyordu anesle anlastim yarin kismetse pinecem ps i ye mutlu simdi sana sormak istedigim serviste nerelerini kontol ettireyim? antifriz olayi makinaya koyuldumu bagcilardan cikip tekirdag sarköye gelecem yaklasik 220 km yolum var bu arada motoru nasil kullanmaliyim mola vereyimmi kac km hizla seyir edeyim sana simdiden tesekkürler sana ve tüm motorcu arkadaslara kazasiz belasiz sürüsler saygilar

Motosikleti
    Honda CB650F 2018
    Alıntı nedym adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada sana büyük gecmisolsun kaza yapmissin allah beterinden korusun haklisin 10-20 km sürat pek farketmez önemli olan motorun performansi benim beatim vardi yokuslarda alay konusu oluyordum kilomda 95 oldugundan motorum hakli olarak yemiyordu anesle anlastim yarin kismetse pinecem ps i ye mutlu simdi sana sormak istedigim serviste nerelerini kontol ettireyim? antifriz olayi makinaya koyuldumu bagcilardan cikip tekirdag sarköye gelecem yaklasik 220 km yolum var bu arada motoru nasil kullanmaliyim mola vereyimmi kac km hizla seyir edeyim sana simdiden tesekkürler sana ve tüm motorcu arkadaslara kazasiz belasiz sürüsler saygilar
    şimdiden hayırlı olsun nedym. yenikoy honda bayiginden motoru alırken teknik usta ile konuşmamızı yazıyorum.
    1- suyunu ve yagını sordum, antifriz,yag italyadan gelirken hazır icinde geliyor biz sadece kontrol yaptık dediler.
    2- motoru kullanırken kitapcıkta ilk 500km ye kadar desede 1000km ye kadar zorlama ani kalkmalar ve hız calışması yapma ve 60-80 arası yol yap "araba sollamak icin 100km ve uzeri yapabilirsin ama surekli degil dedi"
    3- uzun yol yapacaksan 100km mesafeden sonra dur yarım saat dinlendir ve devam et
    4- performansında bir problem olursa bize bildir kaliteli benzin istasyonundan benzin al "maslak opet iyidir dedi"
    5- hayırlı olsun gule gule kullan dedi

evet konuşmalar bunlar. birde benim başıma gelenler ve onerilerim

1- motoru alırken egzos koruma kapagının ustundeki vidaları kontrol et "benimki duştu calınmıştır dedi servis"
    2- antifriz bolmesine 500km den sonra vidalarını ac bak "Lower" altında ise kitapcıktaki talimatları uygula "benimki lower altına inmiş hata bitmişti serviste motorumuza dokunmayın birşey olmaz diyor"
    3- sele altındaki takim icinden yıldız tornavidayı cıkar ve grenaj vidalarını kontrol et "benim grenaj vidaları yarım gevşekti"
    4- motorunda performans problemi hissedersen hemen en yakın honda servisine durumu anlat "benim motorun cekişi ve son hızı duşunce servise goturdum 1 tur atıp geldi sen ilkdefamı motor kullanıyorsun birşey yok dedi benzin pismiş halbuki depoyu bitirip opetten aldım yakıtı canavar gibi oldu ustadan ustaya fark var birkac yere gotur
    5- kısaca motor taş gibi başka sorunlar yaşamayacagına eminim
    6- performans ve problemlerini yazarsan sevinirim...
    7- gule gule kullan

kazasız belasız suruşler diliyorum

Motosikleti
    Alıcım

ve aldim getirdim

şimdiden hayırlı olsun nedym. yenikoy honda bayiginden motoru alırken teknik usta ile konuşmamızı yazıyorum.
    1- suyunu ve yagını sordum, antifriz,yag italyadan gelirken hazır icinde geliyor biz sadece kontrol yaptık dediler.
    2- motoru kullanırken kitapcıkta ilk 500km ye kadar desede 1000km ye kadar zorlama ani kalkmalar ve hız calışması yapma ve 60-80 arası yol yap "araba sollamak icin 100km ve uzeri yapabilirsin ama surekli degil dedi"
    3- uzun yol yapacaksan 100km mesafeden sonra dur yarım saat dinlendir ve devam et
    4- performansında bir problem olursa bize bildir kaliteli benzin istasyonundan benzin al "maslak opet iyidir dedi"
    5- hayırlı olsun gule gule kullan dedi

evet konuşmalar bunlar. birde benim başıma gelenler ve onerilerim

1- motoru alırken egzos koruma kapagının ustundeki vidaları kontrol et "benimki duştu calınmıştır dedi servis"
    2- antifriz bolmesine 500km den sonra vidalarını ac bak "Lower" altında ise kitapcıktaki talimatları uygula "benimki lower altına inmiş hata bitmişti serviste motorumuza dokunmayın birşey olmaz diyor"
    3- sele altındaki takim icinden yıldız tornavidayı cıkar ve grenaj vidalarını kontrol et "benim grenaj vidaları yarım gevşekti"
    4- motorunda performans problemi hissedersen hemen en yakın honda servisine durumu anlat "benim motorun cekişi ve son hızı duşunce servise goturdum 1 tur atıp geldi sen ilkdefamı motor kullanıyorsun birşey yok dedi benzin pismiş halbuki depoyu bitirip opetten aldım yakıtı canavar gibi oldu ustadan ustaya fark var birkac yere gotur
    5- kısaca motor taş gibi başka sorunlar yaşamayacagına eminim
    6- performans ve problemlerini yazarsan sevinirim...
    7- gule gule kullan

kazasız belasız suruşler diliyorum
    saol mutlu keyifli bir sürüsten sonra nihayet geldim 230 km yolda
    yaktigi yakit 6 litre bu cok iyi üzüldügüm bir tarafi var stop ederken sanzumanin sol tarafinda tak diye bir ses geliyor buna üzülmekteyim tel acicam fakat mesai disi oldugu icin arayamadim sence nedir bu ses?

Motosikleti
    Honda CB650F 2018
    o benim eski motorumdada vardı, debriyaj kısmından geliyor o ses ve birşey tak diye yerine oturuyor sanki "debriyaj balatası olabilir" benim motorda eski motorum gibi bazende yapmıyor ama alıştım o ses gelmeden stop ederse tekrar calıştırıp stop ediyorum. korkacak birşey olucagını zannetmiyorum ama sen yinede ac bir sor neymiş o ses bizde bilelim hangi parcadan geldigini ve iyimi kotumu diye...

9. sayfa BirinciBirinci ... 78910111959 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)