Mustafa Kemal Atatürk
[COLOR="DarkRed"][U][I][B]" ... [COLOR="Navy"]motosiklet[/COLOR] üstünde ölürsenizde her [COLOR="Black"]motosikletçi[/COLOR]'nin istediği gibi görevinizi tamamlamış olursunuz."[/B][/I][/U][/COLOR]
Dylan goruntu olarak ps150den daha guzel. Ama bence like kesinlikle tipsiz degil
iyi işte onla övünürsün:D
Mustafa Kemal Atatürk
Merhabalar bende ikinci motorum olan ps 150i birkaçgün önce aldım benim ön sperlik cama ihtiyacım var bunun temini için bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum fiatlarınıda belirtirlerse memnun olurum.
beyler bizim motorun kalkışta ne kadar seri olduğu kanıtlamaya yeticek bir video
http://www.youtube.com/watch?v=jxSxdTX6dU4
videoyadaki motor ps125 olmasına ragmen hemen hemen bizim motordan pek farklı değildir
yamaha majesty ve golfu kalkışta geçiyor tabi bundan fazlasını beklemek delilik olurduxD
Mustafa Kemal Atatürk
Kaan forum bitmiş be kardeşim..
Kimse yazmiyiii :D Nerde bu millet...
Bence gezmekten yazamıyo kimse.. Bu arada artık siperlik alma
vakti geldi ammaaa kimseden bi ses sedada çıkmadı.. Varmı elinizde diye yazdımdı bi aralar..
Neyse yaz bittii.. Artık millet yazmaya başlar.. Saygılar..
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
şükrü abi hele şükür foruma döndün sende
aynen katılıyorum
Mustafa Kemal Atatürk
Yokmu elinde fazla ps camı olan yahuuu.. ve çantası tabikide..
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
Merhaba arkadaslar.Adım Tolga YÜCELEN 37 yasındayım ve istanbulda oturuyorum siteye yeni üye oldum.
yaklasık 1 ay önce bende ps 150 i aldım su ana kadar bir sorunum olmadı 1300km yaptım ilk olarak hemen lastikleri cıkarttım ve city grip taktırdım açık konusmak gerekirse üzeinden çıkan orjinal lastikler tek kelimeyle iğrenç.Orjinal camıda hemen taktırdım yaz kış motor kullandığım için faydası olacağını düşünüyorum.Çanta taktırmakta aklımda ama halen karar veremedim canta fiyatları çok pahalı olmasada olur diyorum şimdilik.1.000km bakımını honda mototalde yaptırdım zaten motoruda pradan almıstım 6.000 tl ye anahtar teslim aldım.Herkeze kazasız sürüşler dilerim
hayırlı uğurlu olsun kardeş
peki fabrika lastiklerin ırc mıydı yoksa pirellimiydi?
Mustafa Kemal Atatürk
dylanda olan kronik sorun kardeşinide nüks etmiş enfecsiyonunu bulaştırmış:D
arka sayfalarda çok bahsettim oku kardeş
Mustafa Kemal Atatürk
fabrika çıkış lastikleri ırc markaydı
benimkinin fabrika çıkış lastikleri pirelliydi ırc ye göre iyi ancak genede arka lastiklerin bi kaçkez yaz sıcagı 1 sınıf asfaltta hafif yatarken gaz açtığımda çok çok hafiften kaydığını hissetiğim oldu
altın elbiseli adam diyorya yzf125 için michlenin gariban serisi kullanılmış diye bu motordada pirellinin garibanı kullanılmış ancak genede ırc den çok çok iyi olduğuna inanıyorum çünkü ani fren yaparken zıng diye dururyor allaha şükür
motorla ilk zamanlar fiat palio weekend le drag yaptık araba tam beni geçmeye başladığı anlarda kavşağa gelinmişti ve ben frenlememi yaptım çok rahat durdum ancak araba duramadı kaza yapmıştı park halindeki sybole çarparak durabildi arkası kızaklıyıp araç döndüde ...:S başımdan böyle bir olayda geçti arkadaşlar
Mustafa Kemal Atatürk
Merhaba arkadaşlar,ps 150i motorumuz var ,servis ışığını söndüremiyoruz,yardımcı olabilirmisiniz acaba?
fı1 olan ışık ise enjecsiyon ışığı o ara ara yanar bu kablonun ömrünün yendiğinde bi nevi benzin ponpasıdır püskürtmede problem var demektir eğer sık yanarsada kesinlikle bi problem olmuştur hemen servise gidilmeli
Mustafa Kemal Atatürk
arkadaslar merhaba,
son benzin zamlarıyla birlikte yakıt ölçümü yaptınız kaç lt yakıyor ps ler ??
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)