Kaan nerdesin sen kardeşim yaa.. Sağol.. sonunda hayallerime kavuştum..
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
resimleride isterizzz
Mustafa Kemal Atatürk
Şükrü abiii :D hala resim bekliyoruz biliyorsun değil mi :D
Abi valla PS150i alan ( bende dahil ) gezmekten pek fırsat bulamıyor siteye girmek için :D
slm arkadaşlar bu motorlarda 20000 bin km den sonra mil,krank piston degişimi oluyormu ps için
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:43 ----------
slm şükrü sitede yoksun motorun tekrar hayırlı olsun sanırım 5800 e aldın.şmdi sahibinden comda anes motordaki ilanda 5970 orjinal cam,çantayla beraber.sen biraz şanslı olanların arasındansın ben 6500 aldım
İşte PS'min ilk resimleri agaa..
/imageshack.us/photo/my-images/18/grnt0421v.jpg/][/URL]
[COLOR="Silver"
[/COLOR]
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us[COLOR="Silver"]
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
şükrü abi motorun benimkisinden güzell
özellikle şu fotorafa bittim
bende 5000 bakımını aşmama ragmen daha bakımı yeni yaptırdım da biraz tuzlu oldu sanki birde yeni motorun parçaları değişmiş garantiden niye değişmiyo oda bi soru işareti
bakımdan sonra o ses kesildi ama bi zaman sonra gene yapar dediler
hafifte sanki gazı azcık daha iyi alıyo gibi geldi bana
Mustafa Kemal Atatürk
Kaan cepten arıyom seni.. nerdesin..?
150i honda almayı düşünüyorum şehir içi için tavsiyeve motorun +ve eslileri neler kullanıcıların yazmasını dilerim tşk ler .....AMCA.....
bu motoru bır arkadasım almak ıstıyordu start - stop ozellıgı mevcutmus ornegın kırmızıda durdugunda kendılıgınden stop gıbı ne kadar dogru bılemıyorum .
O dedigin 300 lerde varmış 150i lerde yok sanırım
Arkadaşlar herkese merhaba ,bende bu motordan almak istiyorum ve bir tanede buldum şu an.sizden bilgi almak istiyorum ,buldugum motor 2009 model olup 8000 km de,kazası düşmesi çizigi yok temiz kullanılmış bir motor fiyat noktasındada 4 milyar gibi bir rakama anlaştık.bu bilgilere dayanarak alıp almama noktasında ve motorun kendisi hakkında bana neler söyleyebilirsiniz. şimdiden herkese teşekkurederim
şükrü abi bu aralar işlerim var o yüzden yokluğum anlaşılıyordur
he bu arada sh300 ile ps150 kıyaslaması
gönül isterdiki pcx le olsun ama kıyaslanamıcak kadar küçük çıktı ya pcx: Roll:
Mustafa Kemal Atatürk
Şükrü abi motorun maaşallahı var çok güzel Arkada beyaz toyota önde beyaz PS süper vallahi Nazar değmesin kazasız belasız sürüşler tekrar Şükrü abii
beyler önceden benim motorun 100 ü geçmediği zamanlar oldunu bahsetmiştim bu gün marmaris selimiyeye giderken iki kişi artçıyla 120 kmhzı gördük önümüzdeki yavaş araç olmasaydı dahada basabilirdik ayrıca bu motorun ekonomisini seviyorum ancak 2 kişiyle yol alırken ekonomikliği pek kalmıyo bunu artık deneyimlerimle anladım birde şikayetçi olduğum hususlarda var artık lakalarda ayaklık açılıp kapanıyo ses yapıyo yayı gevşemiş garantiye girermi ? birde o kayış sesi sorunu varya hiç geçmiyo
Mustafa Kemal Atatürk
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)