Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda PS 150 i Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR250R
    haydi bakalım Antalya'ya dönmeme 9 gün kaldı. Motor için tekrardan yavaş yavaş bizimkilerin kulağını çıtlatmaya başladım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MavimantalitE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla bende yagmurda çamurda fazla kullanmak istemedğimden todaye filan biniyorumda bazende amannn motoru kullanmak için almışız diye sürüyom daya bayıra tabi hemen ardından yıkıyom :D iyi kmler yapmışsın benimki 8 ay oldu az kullandım havalarda dedğin gibi bi türlü düzelmedi yahu gene yagmurlar geliyormuş bi yandanda yagmur bereket diyorum hahha

keşke senin yerinde olsam şuan :D benim yorumumu sormuşsun kendimce anlatyım bari.şimdi bir gerçek sh 300 bunların en ekonomiği olucagına benziyo bikere kafadan çünkü büyük cant ince bir motor teker tabanlarıda ince olduğu için daha çok şehir içindede kullanılıcaksa sh 300 çok iyi ki dunyada tercih edilen en çok scooter seçildi artı italyadada satılan en çok scooter sh150 oldu.27 hp kymcodan düşük gözüksede sh 300 kymcodan seri ve son hızı daha yüksektir çünkü dediğim gibi avantajlıdır lakin konfor birde görüntü şekil istersen dawntown süper bir motor.sh 300 de aradığın konforu bulucagına inanmıyorum ancak kaliteli işçilik marka güvencesi servis yedek parca ve 2.el piyasası bulabilirsin honda bikere satarken hemen elden çıkıverir.biri yüksek cantlı scooter tipi diğeri maxiscooter uzun yolsa sırf downtown daha çok şehir içi ve kıvraklıksa en çok satan scooter sh 300 derim kesinlikle diğer 300 lüklerden daha az yakıcaktır sh
    Vay vay vay.. bakıyorumda ben yokkene baya bi muhabbet olmuş yahu burda..

Kaan'da yine koymuş resimleri.. İnşallah yine birileri kopyalayıp ilan koymaz
    Barışş.. sen napıyon.. Bak motoruma iyi bak.Alacam senden o motoru onagöre.. Garanti belgelerini imzalattır.Bakımlarını ney güzel yaptır.: Onagöre..
    İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    Alıntı blow07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haydi bakalım Antalya'ya dönmeme 9 gün kaldı. Motor için tekrardan yavaş yavaş bizimkilerin kulağını çıtlatmaya başladım
    haydi bakalım hayırlısı olsun

Alıntı MavimantalitE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vay vay vay.. bakıyorumda ben yokkene baya bi muhabbet olmuş yahu burda..

Kaan'da yine koymuş resimleri.. İnşallah yine birileri kopyalayıp ilan koymaz
    Barışş.. sen napıyon.. Bak motoruma iyi bak.Alacam senden o motoru onagöre.. Garanti belgelerini imzalattır.Bakımlarını ney güzel yaptır.: Onagöre..
    kopyalasın be senin dedğin gibi millet bakıyo sonuçta he şükrü abi bu arada senin burda baktığın ps150 ilanındaki motorun durduğu yerde kırmızı xmax250 duruyo şuanda ve ilana baktım o ilan kaldırılmış
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    Selam Kaan..

Demekki artık xmax yapmış vatandaş agaa :D
    İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.

Motosikleti
    A.S şükrü abi..valla araba maraba hikayeymiş:D
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    Araba sürüyonmu..?

Motosikleti
    sürmem mi sürüyomda zevk vermiyo belkide ford connect olduğundandır :D
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    hehheh belkide

Deprem olmuş siz hissettinizmi oralarda..

Motosikleti
    yoooo bende bizimkilere söyledim hadisenin konseri vardıda ordalardı :D:D ben evde olmama ragmen tv yi açınca gördüm allah felaket vermesin kimseye orta okuldayken burdada 5.9 olmuştutda 2 hafta dışarda yattığımızı biliyorum üstelik evde çok katlı değil hee AHA

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 ----------

Alıntı pocemonmutlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cok ince noktalara bakıyorsun bakıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:45 PM ----------

Biliyorsunuz fabrika hatası yuzunden garantiden komple debriyaj setim degişmişti. ps ucuyor kacıyordu beni ne yokuşta nede yolda bırakmıyordu fakat, bu yeni degiştirilen debriyaj trafikte 5-10 dur kalktan sonra garip bir "vınnn" diye ses cıkartıyordu. biraz araştırma yaptıktan sonra bazı italyan motorlarında'da ""Nexus, x9 vs."" aynı problem yaşadıklarını gordum. bir kullanıcı, gilera nexus 500 motorun debriyaj balatasına birkac mudahale yapmış ve problemin cozuldugunu yazmış, bende yazdıklarını uyguladım ve sonuc mukemmel.

Gerci ps'mi sattım ama, ps ile trafikte dur kalklar dan sonra debriyajdan garip bir ses problemi yaşayan var ise, aşagıda verdigim fotograf'lar sizi kesin cozume ulaştıracaktır.

Eger debriyaj (debriyaj balatası tas,varyator) kısmını kendiniz sokecekseniz once boyle bir takımınız olmalı

Oncelikle debriyaj koruma kapagını acıyoruz

Debriyaj balataları daha yeni olmasına ragmen (total 74km) renk degiştirmiş

Tasa hicbir mudahale yapmadım

Capraz olarak 2mm kıl testere ile kestim ve balatanın ilk temas kısmını cok az eye ile 45 derece aldım, balatalarıda guzelce zımparaladım işlem tamam

Bu işlemden once debriyaj kapagı trafikte cok ısınırdı el degmezdi, ama bu metot ile debriyaj kapagındaki ısınma gitti yerine tatlı bir ısı oluştugunu farkettim

Not: Bizzat denenmiştir...
    forumda benim soruna çözümü buldum zaten 5000 bakımıda yaklaştı serviste bunu yapıcaklarda bakıma gitmicekler için iyi bir paylaşım olduğunu düşünüyorum arkadaş güzel paylaşımda bulunmuş
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    yoooo bende bizimkilere söyledim hadisenin konseri vardıda ordalardı :D:D ben evde olmama ragmen tv yi açınca gördüm allah felaket vermesin kimseye orta okuldayken burdada 5.9 olmuştutda 2 hafta dışarda yattığımızı biliyorum üstelik evde çok katlı değil hee AHA

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 ----------

forumda benim soruna çözümü buldum zaten 5000 bakımıda yaklaştı serviste bunu yapıcaklarda bakıma gitmicekler için iyi bir paylaşım olduğunu düşünüyorum arkadaş güzel paylaşımda bulunmuş
    Süper bi paylaşım..

Motosikleti

honda ps150i modifiye

performans modifiyesi istiyen arkadaşlar için sahibinden de performans varyatörleri satılıyo ama o paraya değermi bilmiyorum

bu iyisiymiş
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...476463/detay/?

buda orta yollu herhalde

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...735016/detay/?
    Mustafa Kemal Atatürk

performans modifiyesi istiyen arkadaşlar için sahibinden de performans varyatörleri satılıyo ama o paraya değermi bilmiyorum

bu iyisiymiş
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...476463/detay/?

buda orta yollu herhalde

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...735016/detay/?
    Öncelikle Herkese milas Ören'den selamlar. Üstteki verdiğin link j.costa varyatör kendisi ön varyatördür performans varyatörleri üreten bir firma siteside http://www.jcostatr.com/ Çoğu scooter sahibi tercih ediyor ben henüz deneme fırsatı bulamadım çok etkisi olduğu söyleniyor. 2. verdiğin link ise orta yollu olan değil arka debriyaj balatasının olduğu varyatördür. Yani debriyajın biterse veya arka varyatör arıza cıkarırsa onu alırsın. dylan ve ps150i nin debriyaj balatasıda 60 TL civarında buda linki http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...338537/detay/? serviste ise değiştirmeye kalkarsanız 150 lira olması gerek, 3 katı kaktırıyorlar... umarım yardımcı olabilmişimdir:=)

Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    Teşekkürler..

Motosikleti
    Honda PS 150i '10
    Beyler ben sordum servise debriyaj kutusundan gelen o gıcırtı PS'in motorunun çok güçlü olmasından kaynaklanıyormuş. Kalkışlarda ne kadar narin kaldırsam da motoru yine geliyordu ufak ufak ve beni delirtiyordu şimdi benim motorun debriyaj kutusunu temizleyecekler fakat 2 hafta sonra yine aynı ses gelmeye başlar dedi usta

Motosikleti
    adrion öncelikle sen nerlerdesin kardeşim ya..
    bende bi 5000 bakımına gidince görcem bakalım bende o sesi istemiyorum
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    Olsun da PS ben sese felan razıyım yaaaa

herkese merhaba uzuzn zamandır bu başlığa bakıyorum en başından beri okudum diyebilrim zaman içersinde bir türlü fırsat bulup üye olamamıştım ps 150 kullanıcısıydım ama bulduğum motor için istemeye istemeye kendi motorumu satmak zorunda kaldım buyrun ilanı daha bugün koydum arayan olursa bilgi verebilirim herkese iyi günler saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0283850/detay/

Motosikleti
    Alıntı mert&knox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese merhaba uzuzn zamandır bu başlığa bakıyorum en başından beri okudum diyebilrim zaman içersinde bir türlü fırsat bulup üye olamamıştım ps 150 kullanıcısıydım ama bulduğum motor için istemeye istemeye kendi motorumu satmak zorunda kaldım buyrun ilanı daha bugün koydum arayan olursa bilgi verebilirim herkese iyi günler saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0283850/detay/
    keşke daha önceden burda olsaydında bi çok kişiyi aydınlatsaydın yaptığın modifiyeler gerçekten ilgi çekici çok ta temiz bakmışsın motoruna hayırlısı olsun şimdiden düşündüğün motor için
    Mustafa Kemal Atatürk

cecent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660Z Tenere
    Arkadaşlar selam,

Benim Ps150 kasislerden geçerken vuruntu yapıyor.Bu normalmi?Sizin motorlardada varmı?Motorum henüz 1100 km de.Yardımcı olursanız sevinirim

merhaba motor takozunuz yerinden çıkmış yada kopmuş olabilir motorun altına yattığınızda orta kısma doğru bir takoz göreceksiniz bir kontrol etmenizde yarar var
    aynı zamanda orta sehpa takozlarını da bir kontol edin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)