Honda PS 150 i Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Mayıs 2011, 04:17
bende onları gördüm de gezilerin yok mu şükrü abi
Reklamlar
-
11 Mayıs 2011, 04:40
Yok be Kaan gezi.. Yaptıysakda fotolamadık.. O zamanlar fotoğraf makinası yoktu yaff
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
-
11 Mayıs 2011, 04:51
valla ben telden çekiyorum güzel çekiyo namussus:D da aksine gezim yok daha şöyle marmaris datça uzucam yakındada bakalım bi motorlu arkadaş ayarlamam lazım öyle bide lastik şişirme sipreyi almak lazım dimi yanıma?
-
11 Mayıs 2011, 04:56
Motorcuya engel yok kardeşim.. her türlü agaa
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
-
11 Mayıs 2011, 05:58
hhaha yola bi çıkalımda allah kerim he :d
-
11 Mayıs 2011, 21:46
Modifiye
Arkadaşlar, psi 150 için yapabileceğimiz en azından 3,5 beygir verebilecek modifiye aksesuarları varmı acaba?
Birde ön sperlik taktığımız zaman azda olsa bizi rüzgardan korurmu, yoksa hiç faydası olmaz mı?
Saygılar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:43 ----------
Pardon otomobil ile karıştırdım, 2 ya da 3 beygir
-
12 Mayıs 2011, 03:00
ruzzgar adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, psi 150 için yapabileceğimiz en azından 3,5 beygir verebilecek modifiye aksesuarları varmı acaba?
Birde ön sperlik taktığımız zaman azda olsa bizi rüzgardan korurmu, yoksa hiç faydası olmaz mı?
Saygılar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:43 ----------
Pardon otomobil ile karıştırdım, 2 ya da 3 beygir
Önce foruma hoşgeldin Hocam. Dediğin şeylerin yapılabildiğini duydum..Henüz benim PS yok.. ama yakın zamanda alcaz inşallah.. Alınca belki konuşuruz dicem ama.. Bende modifiye heveside yok :( Ama sanıyorum bu konuda cevap veren arkadaşlar olucaktır..
-
12 Mayıs 2011, 03:32
Ps 150 gibi kız gibi enjeksiyonlu kaliteli bi motor niye modifiye etmek istenir pek anlamıyorum(tamam modifiye bi tutku ama) Alırım yerine göre gazlar yerine göre 60-80 gezerim. 2-3 beygir için okadar para döküp bide motorun orjinalliğini bozup aleti kastırıyımki?
Ama bi Runner 180 2time olur benzin yakıt konfor aramassın 21 beygirden 30 küsüre yolu var.. tadı o zaman çıkar yapıldığına değer..
-
12 Mayıs 2011, 03:34
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Ps 150 gibi kız gibi enjeksiyonlu kaliteli bi motor niye modifiye etmek istenir pek anlamıyorum(tamam modifiye bi tutku ama) Alırım yerine göre gazlar yerine göre 60-80 gezerim. 2-3 beygir için okadar para döküp bide motorun orjinalliğini bozup aleti kastırıyımki?
Ama bi Runner 180 2time olur benzin yakıt konfor aramassın 21 beygirden 30 küsüre yolu var.. tadı o zaman çıkar yapıldığına değer..
Aynen Katılıyorum..
-
12 Mayıs 2011, 14:18
-
12 Mayıs 2011, 14:23
napıyım şükrü abi sabah sabah kalktım foruma bi gireyim dedim normalde pek sabahları forumda olduğum söylenemez ya ondan
-
12 Mayıs 2011, 14:33
Sabahmıııı... orda saat kaç Kaannn Az sonra ikindi ezanı okunacak yaww..
Bende evdeyim.. Öle bi bakayım dedim.. Görüşürüss.. Uyucam ama biraz sanırım..
-
12 Mayıs 2011, 14:49
heehhe:D benim için sabah daha ..tabiki uyu abi gece çalışıyon sonuçta uykusuzluk çok kötü hadi baklım ii gclr
-
13 Mayıs 2011, 00:27
-
13 Mayıs 2011, 00:43
Slm şükrü kardeş nasılsın iyimisin bende sana bugün haber vermeyi düşünüyordum ps ler geldi diye.baktım seninde haberin olmuş ee hadi gözün aydın ee artık sen ps yi kaçırma hemen beyazıni kaçırma bak beyaz olmadan sakin alma benden sana söylemesi honda beyaz gönlüm onda
-
13 Mayıs 2011, 00:45
adibendesakl adlı üyeden alıntı
Slm şükrü kardeş nasılsın iyimisin bende sana bugün haber vermeyi düşünüyordum ps ler geldi diye.baktım seninde haberin olmuş ee hadi gözün aydın ee artık sen ps yi kaçırma hemen beyazıni kaçırma bak beyaz olmadan sakin alma benden sana söylemesi honda beyaz gönlüm onda
Aynen aynen Barış kardeş.. Nevar ne yok nasılsın..?
Ama gri'de güzel sanki bee nedersin..?
-
13 Mayıs 2011, 00:47
aama şu sh 300 bu yaz alacam ps mi belki ucuza kaparlar ama o motoru alacam çok kafaya koydum rüyalarıma giriyor yav bu honda ne hastalıkmis aynı ps nin hastalığı gibi
-
13 Mayıs 2011, 00:52
-
13 Mayıs 2011, 12:57
adibendesakl adlı üyeden alıntı
aynen adibende saklı beyaz en asil rengi motor ben burdayım diyor sende insallh sh300 e binersin de bu forumuda unutmazsın
MavimantalitE adlı üyeden alıntı
hadi bakalım şükrü abimm gözün aydın insallah en hayırlı haberlerinle foruma dönersin
-
13 Mayıs 2011, 18:14
motorcu48 adlı üyeden alıntı
aynen adibende saklı beyaz en asil rengi motor ben burdayım diyor sende insallh sh300 e binersin de bu forumuda unutmazsın
hadi bakalım şükrü abimm gözün aydın insallah en hayırlı haberlerinle foruma dönersin
Yok be Kaan gözümün aydın falan olduğu yok Aradım bayileri haziran ayına sipariş alıyorlar.. Motor yinede yok.. Gelecek motorlar içinde kaporası yatırılmış satılan motorlar diyorlar.. Çok bozuğum bildiğin gibi değil..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)