Aynı bende valla.. PS nin olduğu bölümü sık kulanılanlara ekledim.. Açıyorum şak diye o günki ps ilanları geliyo karşıma.. Siz şanslısınız çünki Antalyadasınız ya ben napayım.. teee zonguldakta.. yok abi yok emekli olunca kesin oralarda bi yere yerleşcem.. ama daha çooooooooook var
Ali ne zaman bitiyo sınavlar.. He bu arada senin ekleme mesajı hala gelmedi haberin olsun..
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
Abi Zonguldak'ın kıymetini bil bence Yazın Antalya çekilmez bir şehir olmuyor markete bile gidemiyorsun sıcaklardan. Abi 23 Mayıs'ta Final sınavım var. 26 Mayısta'da İngilizceyi bitirme sınavım var yani onu da verirsem bölümüme geçmiş olacağım. Tahminim 27-28 Mayıs gibi döneceğim Antalya'ya
Abi valla tekrar göndereyim eski daveti iptal edipte. Ama gönderdim
Tamam geldi ekledim.. Valla ne diyim Allah kolaylık versin kardeşim sınavların için..
Ya sen boş versene zonguldağı.. yeterki sıcak olsun,kaçarım soğuğa ozaman.. nası olsa motosikletim olmayacakmı..
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
Dert etmeee
Alınca bizde uğramayıs anassını satim bu sayfaya
hahaha:D ne geyik dönmüş he ben yokken burada..
ya size üzüldüğüm bişiyi söylicem sonunda gözüm gibi baktığım motora nazar değdi benim peder bahçede demirleri boyarken benim motorada farkında olmadan boya sıçratmış ben bunu gördüm önce küplere bindim sonra elime tiner aldım çıkarmaya boyada heryere dahasına sindi bulandı şimdi ayaklık yeri beyaz solmuş gibi kaldı arka plakalıkta öyle oldu ahhh ahhhh derin bi iç çektim :S
Mustafa Kemal Atatürk
işte sinir şey gidip boyacıya sorucam bunun eskisi gibi parlak olabilmesı için napabilirm diye
Mustafa Kemal Atatürk
Bişey olmaz bişey olmaz Kaan nazarlık olur.. Düşme kalkma olmasında gerisi önemli değil.. Sen onu neyap biliyonmu.. Vazalin bulursan süngerle vazalin sür.. Olmadı yanmış yağı süngerle yedir.. o beyazlık gidecektir.. Olmadı bi kaç yöntem daha var aklımda sen bi onları uygula bakimm.. anlatırım ben sana..
şükrü abi vazelin daha önceki activama sürmüştüm de ilk önce mükemmel oluyo sonrası ise tüm tozu üstüne çekiyodu yanmış yağ da sonra çıkmasın ?
Mustafa Kemal Atatürk
O Kaan sen hala ayaktamısın..?
sorulur mu :D ne demiştim bende düzen yok tek direk adamın düzeni olur mu hiç eheh
Mustafa Kemal Atatürk
Kaan beni bi çaldır seni arayam bişey sorcam 0 530 345 55 11
ohaa bu saatte ve alalade telni vermişsin özelden verseydin bari :D tmmda çaldırıcak kadar tlm kalmamışki msj atarım bu noya
Mustafa Kemal Atatürk
Olsun ne olcak ki korkacak bişeyimiz yol Allaha şükür yanii
şükrü abi tekrar tanıştımıza memnun oldum zonguldak mt de 9 sayfada resmine rasladım gezin acaba kacıncı sayfada facebook açınca ilk işim seni eklemek olucak xD
Mustafa Kemal Atatürk
Kaan bakıyorum.. döncem sana..
http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...t-grubu-9.html
ahada burdaymış bakk bak..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)