evet arkadaşlar honda maceram burada son buluyor hepinize teşekkür ederim
bizim motor yalan oldu,dün tesadüfen bi sorayım bakalım motor ne zaman geliyormuş diye aradım hondayı ve bu ay ps gelmeyeceğini haziranda geleceğini öğrendim,ve dediklerine göre o da kesin değilmiş.yapılacak bişey yok gittim kaparomu geri aldım siparişi iptal ettim.bayiye gittiğimde sordum sw-t600 istesek ne zaman gelir diye,sw-t600 bu yıl 2 adet gelecekmiş biri satılmış diğeride temmuzda gelecekmiş,dedim shadow 750 alalım,shadowda türkiyeye bu yıl hiç getirilmeyecekmiş.
yani işin özü honda da bu yıl motor falan yok,ha diyeceksiniz bursa bayisinin kotası sınırlıdır istanbul veya yazlık bölgelerde daha çok kota vardır iyi güzel ama oralarda da müşteri çok,yani bursada bir motorun 10 talibi varsa anatalyada 10 motorun 100 talibi olacaktır,yani yine değişen bişey yok,motor kıtlığı var.
bu saatten sonra zaten yarı fiyatına verseler almam,motoru almak için bu kadar uğraştım kimbilir servis ve yedek parçada neler çektirecekler diye düşünür oldum.
Tolga bey kusura bakma dün yazamadım,abi bugün kısmetse gidiyorum aprilia bayisine,adresini aldım netten,varsa motoru alacağım ordan yoksada istanbulda göztepede varmış motor,işyerinde kullandığım bir transporter var koltuklarını söküp gidecem istanbula arkaya atıp getirecem bursaya,plakasını ruhsatını burda çıkartacağım.