Honda PS 150 i Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Nisan 2011, 00:48
MavimantalitE adlı üyeden alıntı
Hehehehehe : )) O gün siyah satlmıştı , plaka ruhsat bekliyordu...
Reklamlar
-
26 Nisan 2011, 00:50
bu bursa bayisi bizi niye bekletiyor kardeşim burda,gideyim bi konuşayım bakalım şunlarla
-
26 Nisan 2011, 00:50
MavimantalitE adlı üyeden alıntı
Kesinlikle katılıyorum .
-
26 Nisan 2011, 00:51
blow07 adlı üyeden alıntı
Peki sizce siyah mı beyaz mı ??
Renk olarak ben Gri düşünmüştüm ama bırakın bayii'yi Türkiye genelinde olmadığını söylemişti müdür bey.
Antalya şartlarında Beyaz daha çok tercih ediliyor ama Siyah ta çok güzel
-
26 Nisan 2011, 00:51
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
-
26 Nisan 2011, 00:52
beyaz
-
26 Nisan 2011, 00:55
WanD adlı üyeden alıntı
Renk olarak ben Gri düşünmüştüm ama bırakın bayii'yi Türkiye genelinde olmadığını söylemişti müdür bey.
Antalya şartlarında Beyaz daha çok tercih ediliyor ama Siyah ta çok güzel
Gerçekten çok karamsar kaldım şimdi .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:53 ----------
Her ne kadar karamsar kalsam da beyaz geçiyor benim de gönlümden.
-
26 Nisan 2011, 01:00
blow07 adlı üyeden alıntı
Gerçekten çok karamsar kaldım şimdi
.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:53 ----------
Her ne kadar karamsar kalsam da beyaz geçiyor benim de gönlümden.
Beyaz güzel renk... Antalya'da en çok rastladığım renklerden bir tanesi. Lastikler İRC marka bu arada. Çok kaliteli , Orjinal lastikleri değiştirmeye gerek yok.
-
26 Nisan 2011, 01:01
-
26 Nisan 2011, 01:04
ohoooo bizim topic şenlenmiş yahuuuu hayırlısı :D artık yazılanları takip edemez oldum
ali kardeşim bölümün çok güzelmiş bak ben iki senelik okuyodum bıraktım şuan besyo sınavlarına hazırlanıyorum insallah olur da okumak başka tabi ..o dört sene bi bakmışsın gecivermiş olur hiç canını sıkma al ps yide kız arkadaşınıda at arkana bak keyfine
renk olarak beyaz diyorum bende burada siyah ps si olan benim motora dönüpte bakmak için geldi siyahta en sevdiğim unsur jantlarıda boyalıya o yüzden seviyorum ama beyaz beyaz beyaz böyle pasparlıyo .ee şükrü abi tamer abi nasılsınızzz
-
26 Nisan 2011, 01:06
WanD adlı üyeden alıntı
Beyaz güzel renk... Antalya'da en çok rastladığım renklerden bir tanesi. Lastikler İRC marka bu arada. Çok kaliteli , Orjinal lastikleri değiştirmeye gerek yok.
Kuru zeminde umarım bir dezavantajı olmaz. Lastiklerini pek bilmiyorum açıkçası.
-
26 Nisan 2011, 01:08
movibiker adlı üyeden alıntı
pirelli değil mi
Bayide ki PS150 ler de İRC marka lastik vardı... Dönem dönem faklı marka lastik takılıyorsa bilemiyorum.
-
26 Nisan 2011, 01:09
movibiker adlı üyeden alıntı
pirelli değil mi
ben de pirelli olarak biliyorum ayrıca pirelli daha iyi sanırsam ama emin değilim
motorcu48 adlı üyeden alıntı
ohoooo bizim topic şenlenmiş yahuuuu hayırlısı :D artık yazılanları takip edemez oldum
ali kardeşim bölümün çok güzelmiş bak ben iki senelik okuyodum bıraktım şuan besyo sınavlarına hazırlanıyorum insallah olur da okumak başka tabi ..o dört sene bi bakmışsın gecivermiş olur hiç canını sıkma al ps yide kız arkadaşınıda at arkana bak keyfine
renk olarak beyaz diyorum bende burada siyah ps si olan benim motora dönüpte bakmak için geldi
siyahta en sevdiğim unsur jantlarıda boyalıya o yüzden seviyorum ama beyaz beyaz beyaz böyle pasparlıyo .ee şükrü abi tamer abi nasılsınızzz
Teşekkürler Kaan abi. İnşallah dediğin gibi o 4 sene su gibi akıp gider.Umarım sende Besyo yu kazanırsın zevkle gidilecek bölümlerden birisi sonuçta sporla uğraştığınız için
Bende beyaz renk alacak gibiyim.Dediğim gibi siyah renkte sürekli korkularım var.
-
26 Nisan 2011, 01:11
WanD adlı üyeden alıntı
Bayide ki PS150 ler de İRC marka lastik vardı... Dönem dönem faklı marka lastik takılıyorsa bilemiyorum.
irc ben hiç kullanmadım ama çok iyi olacağını sanmam,metzeller veya michelin den başka lastik tanımam şahsen,wand sana özelden bir mesaj attım ,bi gözat istersen
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
26 Nisan 2011, 01:12
dylanlarda ırc lastik kullanıldı ps ninde önceden tercihi aynı lastikti sonra pirelli zaten italyan motorda zaten yarı italyan herhalde bunlar anlaştılar pirelli kullanıyolar artık benim lastiklerde pirelli
feyizoğlundan bizim motorun lastiklerine baktım michlenler satılıyo ön 110 tl arka 130 tl di yanlış hatırlamıyosam birde aynı lastiğin 2 türü var biri 4 mevsimlik kullanmak için diğeri tamamen yarış lastiği .he bu arada bizim lastikler iyi olmasa kawasaki ninjaın üstünde aynı lastiği kullanmazlardı pirelli gt serisinin tüm ebatları mevcut e michlen kadar iyi değildir ama idare edicez
-
26 Nisan 2011, 01:15
Tolme adlı üyeden alıntı
irc ben hiç kullanmadım ama çok iyi olacağını sanmam,metzeller veya michelin den başka lastik tanımam şahsen,wand sana özelden bir mesaj attım ,bi gözat istersen
Metzeler ve Michelin üzerine bende tanımam ama Duro marka olmasında İrc ve Pirelli olsun yeter : ))
-
26 Nisan 2011, 01:18
motorcu48 adlı üyeden alıntı
dylanlarda ırc lastik kullanıldı ps ninde önceden tercihi aynı lastikti sonra pirelli zaten italyan motorda zaten yarı italyan herhalde bunlar anlaştılar pirelli kullanıyolar artık benim lastiklerde pirelli
feyizoğlundan bizim motorun lastiklerine baktım michlenler satılıyo ön 110 tl arka 130 tl di yanlış hatırlamıyosam birde aynı lastiğin 2 türü var biri 4 mevsimlik kullanmak için diğeri tamamen yarış lastiği .he bu arada bizim lastikler iyi olmasa kawasaki ninjaın üstünde aynı lastiği kullanmazlardı pirelli gt serisinin tüm ebatları mevcut e michlen kadar iyi değildir ama idare edicez
Umarım bana da iyi bir marka denk gelir ya
-
26 Nisan 2011, 01:20
WanD adlı üyeden alıntı
Metzeler ve Michelin üzerine bende tanımam ama Duro marka olmasında İrc ve Pirelli olsun yeter : ))
duro,maxxis,kenda mucize yaratan lastikler kuru düz yolda bile adama yolunu sapıttır pirellide yeniyken iyi ama sertleşmeye başladımı oda pek güven vermiyor
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
26 Nisan 2011, 01:22
kabartmasıda güzel be
-
26 Nisan 2011, 01:34
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)