Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda PS 150 i Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    MavimantalitE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    Antalyada bulamazsan hiçbiyerde bulaman yaaa
    İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR250R
    Alıntı MavimantalitE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Antalyada bulamazsan hiçbiyerde bulaman yaaa
    Vallahi gidipte ellerinde hiç olup olmadığını da sormadım . Kalır mı kalmaz mı onu da bilmiyorum. Dediğiniz gibi ön sipariş vermekten başka birşey yok sanırım

gerçekten niyetin varsa işini şansa bırakma,çok basit sembolik bir kaporo bırak kafan rahat olsun,haziranda gittiğinde temmuza derlerse beklemesi zor olur o sıcak yaz aylarında

Motosikleti
    Honda CBR250R
    Alıntı movibiker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gerçekten niyetin varsa işini şansa bırakma,çok basit sembolik bir kaporo bırak kafan rahat olsun,haziranda gittiğinde temmuza derlerse beklemesi zor olur o sıcak yaz aylarında

Kesinlikle Tamer abi . Annem gile haber verdim zaten . Teşekkürler Tamer abi.

Niyetim var Tamer abi. Zaten bu yaz Domino's Pizza'da paket servis olarak çalışacağım işe gidip gelirken kullanacağım motoru. Okulum da başlarken Kıbrıs'a götürmeyi düşünüyorum motorumu.

Ailemde onay verdi zaten bu motoru almama

Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    PS 150 ile çalışmayacan ama demi..
    İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.

Motosikleti
    Honda CBR250R
    PS 150 ile çalışmayacan ama demi..
    Yok abi yok öyle bir çılgınlık yapamam . Zaten pizzanın kendi paket servis motorları var Honda Activa onlarla yapıyorum paket servisi. Kıyamam ben motoruma

Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    Yani bende öle düşünmüştüm zaten de bi soram dedim yinede..

Motosikleti
    Honda CBR250R
    Yani bende öle düşünmüştüm zaten de bi soram dedim yinede..
    İşe gidip gelirken ve izinli günlerimde kullanırım sadece motorumu ya. Abi şöyle bir durum var okulum 1 ay sonra bitecek. O 1 ay benim için geçmek bilmez yaa

Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    ne mezunu olcan sen şimdi bakam..

WanD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda 650F
    Antalya / Alanya'da ki bayinin elinde 2 hafta önce kadar beyaz Honda PS150 i vardı. Fiyat olarak plaka ruhsat dahil 6,150 fiyat çektiler : ) Uzunca sohbetin ardından 6,000 TL ye tamam dediler... Ps150 almak istiyordum ama sonradan fikrimi değiştirerek Aprilla Scarabeo almaya karar verdim. Euro'nun düşmesini bekliyorum

Alanya'da ki bayi müşteri temsilcisinin numarasını vereyim :
    Tümotopar SABRİ bey 0507 218 57 77 (şirket hattıdır , özel değildir)

Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    O zaman çok beklersin arkadaşım euro biraz zor düşer.. Bence iyi fiyat vermişler keşke alsaydın yaaa...

Motosikleti
    Honda CBR250R
    ne mezunu olcan sen şimdi bakam..
    Bankacılık ve Finansman okuyorum abi ama daha hazırlık okuyorum nasipse 4 sene sonra bitecek okulum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:06 ----------

Alıntı WanD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Antalya / Alanya'da ki bayinin elinde 2 hafta önce kadar beyaz Honda PS150 i vardı. Fiyat olarak plaka ruhsat dahil 6,150 fiyat çektiler : ) Uzunca sohbetin ardından 6,000 TL ye tamam dediler... Ps150 almak istiyordum ama sonradan fikrimi değiştirerek Aprilla Scarabeo almaya karar verdim. Euro'nun düşmesini bekliyorum

Alanya'da ki bayi müşteri temsilcisinin numarasını vereyim :
    Tümotopar SABRİ bey 0507 218 57 77 (şirket hattıdır , özel değildir)

Bilgi için çok teşekkür ederim. Fiyat olarakta 6000 uygun gözüküyor benim bütçem için fakat merak ettiğim konu Honda Alanya'da yeteri kadar motorsiklet var mı yani gittiğim an motorsiklet satın alabilir miyim orada ?

Ailemle konuştum babam Alanya ve Fethiye Honda'ya bakacakmış.

Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    Hemen söle gidip alsınlar Ali..

Bankacılık ve finans güzell.. günümüzün mesleği..

Motosikleti
    Honda 650F
    O zaman çok beklersin arkadaşım euro biraz zor düşer.. Bence iyi fiyat vermişler keşke alsaydın yaaa...
    Mecbur düşecek Scarabeo için fiyat aldım , biras beklerim kafam atarsa siparişini verip geçerim...
    Şuan motosikletim olduğu için pek sorun etmiyorum

PS150 için pek iyi fiyat sayılmaz. İstanbulda ki bir bayii , Plaka ruhsat dahil 5,800 fiyat vermişti. Plakasız 5,500 e Antalya ya gönderecekti , 100*150 tl arası kargo masrafı artı olarak hasarlı gelebilme korkusu ve aynı hesaba geldiği için vazgeçmiştim. Neden se İstanbul dışı diğer illerde fiyatlar biras daha yüksek...

Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    Yani evet bende fiyat aldım ist.dan 5.500 demişlerdi plaka hariç.. sanırım aynı bayi.. birde ist. uzak bize.. adapazarı bayisini bekliyorum bende.. ordan binerek getirebilirim sanırım

Motosikleti
    Honda 650F
    Alıntı blow07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bankacılık ve Finansman okuyorum abi ama daha hazırlık okuyorum nasipse 4 sene sonra bitecek okulum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:06 ----------

Bilgi için çok teşekkür ederim. Fiyat olarakta 6000 uygun gözüküyor benim bütçem için fakat merak ettiğim konu Honda Alanya'da yeteri kadar motorsiklet var mı yani gittiğim an motorsiklet satın alabilir miyim orada ?

Ailemle konuştum babam Alanya ve Fethiye Honda'ya bakacakmış.
    Renk tercihi olarak GRi'yi seçmezsen 2 haftada bir geldiğini söylemişlerdi. Siyah ve Beyaz renk sürekli olarak geliyor. Sabri bey'le görüşmem de o gün 3*4 kişinin Gri rengi sordugunu ve sıra olmadığını söylemişti.
    Hemen olmasa bile 2 hafta kadar bekleyip (şuan ki durumu bilemiyorum) Honda PS150 ne kavuşursun.
    Verdiğim numaradan ulaşıp detaylı bilgi alabilirsin kendisinden.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:20 ----------

Yani evet bende fiyat aldım ist.dan 5.500 demişlerdi plaka hariç.. sanırım aynı bayi.. birde ist. uzak bize.. adapazarı bayisini bekliyorum bende.. ordan binerek getirebilirim sanırım
    Hayırlısı olur inşallah... İnşallah bende pişman olmam çünkü arada 1,000 lira fark olacak

Motosikleti
    Honda CBR250R
    Hemen söle gidip alsınlar Ali..

Bankacılık ve finans güzell.. günümüzün mesleği..
    Babam okulun bitsin gel alalım dedi bende o 1 ayın geçmesini bekliyorum

Evet abi bölümüm güzel ama bir o kadarda zorlukları var her meslekte olduğu gibi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:27 ----------

[QUOTE=WanD;2331190]Renk tercihi olarak GRi'yi seçmezsen 2 haftada bir geldiğini söylemişlerdi. Siyah ve Beyaz renk sürekli olarak geliyor. Sabri bey'le görüşmem de o gün 3*4 kişinin Gri rengi sordugunu ve sıra olmadığını söylemişti.
    Hemen olmasa bile 2 hafta kadar bekleyip (şuan ki durumu bilemiyorum) Honda PS150 ne kavuşursun.
    Verdiğim numaradan ulaşıp detaylı bilgi alabilirsin kendisinden.[COLOR="Silver"]

Çok teşekkür ederim bu sıralar ararım . Bende Beyaz ve Siyah arasında gidip geliyorum. Siyah çok dikkat çekiyor fakat çizikleri de çok belli etmesi beni korkutuyor. Beyaz çok tatlı ve sade gözüküyor. Beyaz alacak gibiyim bende. Bilgi için çok çok teşekkür ederim.

Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    SÜÜÜÜÜPERRRRR GELDE ÇILDIRMAAA...

Motosikleti
    Honda CBR250R
    Peki sizce siyah mı beyaz mı ??

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)