evet bu motora çok yakışıyor.
evet bu motora çok yakışıyor.
şükrüüüüü abiii:DDD uyumadımda şuan çok kısıtlı girebiliyorum ilana bakmadım ama daha öncede sahibindene bakmıştım beyaz ve topcasede beyaz sa biliyorum o motoru daha çizik yok üstünde burdada bi adam alıcaktı bana sormuştuda ordan biliyorum
Mustafa Kemal Atatürk
şükrü abi demişsin ki fotoraf makinasıylamı geziyon yok ta cep tel.den çekiyorum pratik oluyo hatta bu gün gaza geldim çoştum gene benim cengaverin resimlerini çektim
bu aralarda muğla ili geziyom ya keyifler tıkırında
he tamer abi evet biliyorum o motoru tertemiz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:47 ----------
heee bu arada sok oldum siz bunu mu diyosunuzz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7991345/detay/
bu motor benden bi sonra alındı ohaa şok oldum marmariste çok karşılaşıyoruz serviste bile karşılaşıyoruz alla alla bunu süren motoruna benimki gibi toz kondurmuyo tertemiz bakıyo bide hafiften agresif sürüyo kazası belası yok bu motorun )
Mustafa Kemal Atatürk
hayır benim dediğim ilan bu değil,o kaldırmış ilanı,zaten o sıfır fiyatından pahallıya satıyordu zam gelecek diye
kaan bu arada senin ps yakıyor valla ortalığı yine can evimden vurdun beni,
motor,deniz,ağaç gölgesiinsan başka ne isterki.
ha bişey soracam birde,senin lastiklere kalem çekmiştin sen sanırım onlar biraz deforme olmuş boya atmış gibi duruyor yoksa bana mı öyle geldi,ilk uyguladığında daha güzel duruyordu.
çok tşk ederim tamer abi yorumların için...
he kast ettiğin ilanı biliyorum bende ilkten o sanmıştım da demekki satılmıştır tertemiz motordu.lastikler fotoraf küçüldüğü için öyle kötü durmuş sadece bi arka lastikte ufak bi p yazısında çıkma olmuş ta onuda ben hak ettim iki kere tazikli suyla yıkatınca oldu olsun kalem bende uygulamasıda çok kolay alınca sende yapabilirsin yazının içini boyamadım öbür türlü çok amele işi olucaktı bu hoş durdu kanımca
Mustafa Kemal Atatürk
yok yok yazının içini boyama bencede kötü durur,hepten pirelli reklam tabelası gibi olur
Kaan abi motorun maaşallah'ı var . Çok güzel ya. Bakalım bende artık gün saymaya başladım okulum mayıs'ın son haftası bitiyor. Antalya'ya döndüğüm gün honda bayisine gidip motorumu alıyorum nasipse
Selam millet ben geldim herkese iyi akşamlar.. Tamer,Kaan nerdesiniz..?
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
Önce kendimi tanıtayım abi
Ben Ali 20 yaşındayım ve Antalya'da yaşıyorum. Fakat ünv eğitimimden dolayı Kıbrıs-Girne Amerikan Üniversitesindeyim hazırlık okuyorum.[ Bursluyum ].
Yaklaşık olarak 1 ay sonra okulum bitecek ve bende PS150i kullanıcıları kervanına katılacağım nasipse
geldim
Memnun oldum Ali.. İnşallah diyorum.. Bende PS için beklemedeyim.. Bayilerde yok zaten biliyosun şu an.. Bakalım hele bi mayıs ayı gelsin.. Hayırlısı
Hoşgeldin Tamer
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
aprilla başlığını okuyordum söylemesi ayıp güzel motorda bizim buralarda gitmez o motor arkadaş ikinci elde elinde patlar adamın bursada piyasası yok aprillanın,internettende ne kadar alıcısı çıkar onu bilemem.
Bulunur ya bence sıkıntı olmaz..
Aprilla başlığını bende takip ediyorum.. Zaten görmüşsünüzdür yorumlarımı.. O sayfaya girince aprillacı oluyorum bu sayfaya girince ps cii ahahahaa
Ali bu sezon motor bulmak biraz zor,bence şimdiden ayırt kendine bir motor haziranda alacağım de,gerekirse 100 lira kaparo ver sembolik olarak ha deyince honda bulunmuyor bu sene
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)