Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda PS 150 i Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR250R
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla bir sene boyunca sırf todeye binmiştim ve ben 1.90 boylarındayım arkadaşımda şişmandı 2 kişi çok yolo aldık 50 cc motorla sağlamlık konusunda today kadar saglam scootera binmedim bide satarken 5 kişi anında çıktı today de cok farklıdır benim için ancak 2 kişiyle gitmek çok ama çok zor oluyodu hele 2 kişiyle 10 la çıktığı yerlere tehlikeli olduğu için gidemediğimizden motor kiralamayıda düşündüğüm oldu neyseki ps alınca ewt aynen bambaşka bi zevk oluyo bunu ıyı anlıyosun:D todayın eksiklerini ps kapatıyo ps ninde eksiklerini today kapatıyo diyim ben ikiside bambaşka
    2005 yılından beri Today kullanıyorum. Dediğiniz gibi çok dik yokuşları ( mondiallerin çıkamadığı yolu ) today ile dip gaz 10 km/h ile çıktım. Ama artık today'ın hızı beni hiç mi hiç tatmin etmiyor.Honda beat ise babam iş için kullanıyor. En sonunda kendime güzel bir motor alma kararı ile ilk görüşte aşık olduğum PS150 yi almaya karar verdim. Bakalım nasipse bir kaç gün içinde honda bayii'sine gideceğim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

sanırım her bayinin her ay bir kotası var,o kotayı aşan bir sipariş verildimi bir dahaki aya termin veriliyor.mesela ben hemen alırım diye gittim ama nisan ayının motorları satılmış mayıs ayında gelecek partiden alacaksın dediler.sıfır honda almak baya zormuş onu bende yeni öğrendim.

Motosikleti
    Honda CBR250R
    Alıntı movibiker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sanırım her bayinin her ay bir kotası var,o kotayı aşan bir sipariş verildimi bir dahaki aya termin veriliyor.mesela ben hemen alırım diye gittim ama nisan ayının motorları satılmış mayıs ayında gelecek partiden alacaksın dediler.sıfır honda almak baya zormuş onu bende yeni öğrendim.

Anladım baya bi zahmetli iş sanırsam. Bende babamı bekliyorum akşam gelsin konuyu konuşup şimdiden bir Honda servisini arayalım.

Motosikleti
    Honda CBR250R
    Bütün yorumları tek tek okuyamadım fakat genel olarak gezdirdim ve birçok soruma cevap buldum fakat benim merak ettiğim bir kaç soru olacak

1- Viraj kabiliyeti nasıl ? ( Beat ile fazla yatırmaya korkuyorum çünkü 1-2 defa yan yatma sonucu düştüm )

2- Performans eksozu taksam bir sorun olur mu? ( Daha önce sensöründen bahsedilmiş fakat detaylı bir cevap bulamadım )

3-Motorsiklete titan beyni takılınca dylan ile aynı hızlara ulaşılabiliyormu ?

MavimantalitE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    muğla okuyorum şükrü abi de orayı dondurmuştum 3 senedir besyo sınavlarını deniyom bu yazda sınavlarım var biraz karışık yani facebook şuan donuk ama açılınca ilk işim seni eklemek olucak söz veriyom

aramızdasın bile merak etme bak ikimizinde todayi var zaten kısmetse hayırlısıyla al su ps yide burası azcık şenlensi
    İyigeceler arkadaşlar..
    Kaan'cım tamam anlaştık..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:11 ----------

Alıntı blow07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhabalar siteyi uzun zamandır takip ediyordum neredeyse yazılan bütün yazıları okudum. Nasipse bende Nisan-Mayıs arası PS150i ye sahip olacaklar arasındayım. Umarım sizlerle daha yakından tanışma fırsatı da bulabilirim.Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim teşekkürler.
    Hoşgeldin dostum..

Bende alacağım PS150 ama bekliyos işte bayiye gelsin diye..
    İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    valla ali sende nerde cevaplanması zor ve ilginç soru varsa onları sormuşsun
    viraj kalibiliyeti beatın daha iyidir nedenmi beat sürenler bilir onlar viraja yatmak için birebirdirde çokta yatırmaya gelmiyo bende activadan 2 kez o yuzden düşmüştüm artık yatmak mı öyle abartı olarak aman aman

valla bende gencim bu motorda 150liklerin en güçlüsü ama şunu söyliyim hız istiyosan bu motoru alma egzozda takviye etsen bu motorun son hız artışı aktarımlarından beyninden bi fayda etmicektir.beynini değiştirmeyi bilmiyorum ama burda todayın beynını oynatıp 70 yaptıranı duydum birde ebayda %25 performans sunan bi chip satılıyo bu motor için.

şimdi normal ps150 alıp beygir gücüne aldanıp drag yarışı yapıcaksan söylüyorum üzülürsün ama yokuşlardada o motorlara nal toplatırsın
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    Ya arkadaşlar güzel söylüyosunuzda scooter biraz da zevk işi değilmidir sizce..? Yani Kaan'ın dediği gibi bu motorla drag yapılmazki.. gezi motoru zevk için bineceksin.. ha uzun yolada gidecem diyosan yine 100-110 rahat rahat gidiyor....muş arkadaşlar öle sölüyor.. Eee yeterrrr yetmezmi sizce..?
    İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.

Motosikleti
    bence yeter şükrü abi bu arada bu saatlerde giriyoz hep hayırdır :D
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    Eee işteyimm

Motosikleti
    nasıl yani şuan mı????
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    Evet Kaan şu an işteyim ben vardiyalı çalışıyorumda..

Motosikleti
    o demek pc basında demir çelik fabrikası demiştinya hani şükrü abi böyle bi iş beklemiyordum ondan şaşırdımxD gece işleri tam bana göre bende de uyuma problemi var zaten genelde sabahları uyuduğum için hahah:D iyi bakalım kolay gelsin
    Mustafa Kemal Atatürk

ooooo bunların hepsi gece kuşuymuş trioyu oluşturalım o zaman işte karşınızda baykuş tamer

Motosikleti
    ahahha:D şoklardayım yha bukadarda olmaz tamer abi peki senin mazeretin nedir hadi şükrü abininki belli benimkide kronik vaka da seninkisi nedir çok merak ettimxD
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    Ha haa Ama benim bu gece son gece vardiyası.. C.tesi 16/24 vardiyasında olacağım onagöre.. Bi vakit sonra çekilmiyo ama Kaan yaa.. gençken iyi oluyo ama.. yinede sen bilirsin yanii.. 2. el motosikletlere bakıyorum sahibinden de millet uçuyo abilcimm yaa.. Bide bizim bu taraflarda satan hiç yok varsa yoksa muğla bodrum marmaris antalya.. motorcular hep buralarda toplanmışlat yahuu..
    İsyaaaaannnnndayımmm

Motosikleti
    burdakinler scootercılar göstermelik motorcu bunlar sıcak yer ya ondan hee bide onlar fiyatta ucuyoki pazarlık payınıda düşünüyo akıllılar
    Mustafa Kemal Atatürk

yok valla benimki genetik sülalemde neredeyse normal uyku düzeni olan adam yok gibi bişey.Allah uzun ömür versin büyükbabam 86 yaşında gece 4ten önce uyumaz babam ezandan sonra uyur ben hava aydınlanınca kronik ve acayip derece genetik bir hastalık işte

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:58 ----------

bu arada kaan bu motorları fazla yatırınca düşüyor muyuz şimdi ben ömrü hayatımda hiç scooter kullanmadım,ilk scooterım olacak bu,kıymetli tecrübelerini paylaşta sakata gelmeyelim

Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    Eee oda güzell.. Zaten hayatın yarısı uykuyla geçiyoo yaaa.. Neolcak uyuyuptaa demiii..

Motosikleti
    aynı kendimi gördüm :DD ufak bi fark dışında sadece benim dnalarıma işlemişler bu kodları bizim sulalede kodum bozuk xD
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    Honda CBR250R
    valla ali sende nerde cevaplanması zor ve ilginç soru varsa onları sormuşsun
    viraj kalibiliyeti beatın daha iyidir nedenmi beat sürenler bilir onlar viraja yatmak için birebirdirde çokta yatırmaya gelmiyo bende activadan 2 kez o yuzden düşmüştüm artık yatmak mı öyle abartı olarak aman aman

valla bende gencim bu motorda 150liklerin en güçlüsü ama şunu söyliyim hız istiyosan bu motoru alma egzozda takviye etsen bu motorun son hız artışı aktarımlarından beyninden bi fayda etmicektir.beynini değiştirmeyi bilmiyorum ama burda todayın beynını oynatıp 70 yaptıranı duydum birde ebayda %25 performans sunan bi chip satılıyo bu motor için.

şimdi normal ps150 alıp beygir gücüne aldanıp drag yarışı yapıcaksan söylüyorum üzülürsün ama yokuşlardada o motorlara nal toplatırsın

kesinlikle katılıyorum ps drag motoru değil fakat bulunduğum il dolayısı ile yani Antalya'da Dylan sahiplerinin çoğunda performans eksoz var ve sadece sesi bile yetebiliyor.

Chip sormamın sebebi ise sadece bir artış olup olmayacağı ve artarsa ne kadar fark edebilir ? Amacım kesinlikle yanlış anlaşılmasın istediğim tek şey Dylan hızına erişebilmek gerisine bencede gerek yok.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)