Honda PS 150 i Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Nisan 2011, 18:45
motorcu48 adlı üyeden alıntı
valla bir sene boyunca sırf todeye binmiştim ve ben 1.90 boylarındayım arkadaşımda şişmandı 2 kişi çok yolo aldık 50 cc motorla sağlamlık konusunda today kadar saglam scootera binmedim bide satarken 5 kişi anında çıktı today de cok farklıdır benim için ancak 2 kişiyle gitmek çok ama çok zor oluyodu hele 2 kişiyle 10 la çıktığı yerlere tehlikeli olduğu için gidemediğimizden motor kiralamayıda düşündüğüm oldu neyseki ps alınca ewt aynen bambaşka bi zevk oluyo bunu ıyı anlıyosun:D todayın eksiklerini ps kapatıyo ps ninde eksiklerini today kapatıyo diyim ben
ikiside bambaşka
2005 yılından beri Today kullanıyorum. Dediğiniz gibi çok dik yokuşları ( mondiallerin çıkamadığı yolu ) today ile dip gaz 10 km/h ile çıktım. Ama artık today'ın hızı beni hiç mi hiç tatmin etmiyor.Honda beat ise babam iş için kullanıyor. En sonunda kendime güzel bir motor alma kararı ile ilk görüşte aşık olduğum PS150 yi almaya karar verdim. Bakalım nasipse bir kaç gün içinde honda bayii'sine gideceğim.
Reklamlar
-
20 Nisan 2011, 20:18
sanırım her bayinin her ay bir kotası var,o kotayı aşan bir sipariş verildimi bir dahaki aya termin veriliyor.mesela ben hemen alırım diye gittim ama nisan ayının motorları satılmış mayıs ayında gelecek partiden alacaksın dediler.sıfır honda almak baya zormuş onu bende yeni öğrendim.
-
20 Nisan 2011, 20:48
movibiker adlı üyeden alıntı
sanırım her bayinin her ay bir kotası var,o kotayı aşan bir sipariş verildimi bir dahaki aya termin veriliyor.mesela ben hemen alırım diye gittim ama nisan ayının motorları satılmış mayıs ayında gelecek partiden alacaksın dediler.sıfır honda almak baya zormuş onu bende yeni öğrendim.
Anladım baya bi zahmetli iş sanırsam. Bende babamı bekliyorum akşam gelsin konuyu konuşup şimdiden bir Honda servisini arayalım.
-
21 Nisan 2011, 02:26
Bütün yorumları tek tek okuyamadım fakat genel olarak gezdirdim ve birçok soruma cevap buldum fakat benim merak ettiğim bir kaç soru olacak
1- Viraj kabiliyeti nasıl ? ( Beat ile fazla yatırmaya korkuyorum çünkü 1-2 defa yan yatma sonucu düştüm )
2- Performans eksozu taksam bir sorun olur mu? ( Daha önce sensöründen bahsedilmiş fakat detaylı bir cevap bulamadım )
3-Motorsiklete titan beyni takılınca dylan ile aynı hızlara ulaşılabiliyormu ?
-
21 Nisan 2011, 03:14
muğla okuyorum şükrü abi de orayı dondurmuştum 3 senedir besyo sınavlarını deniyom bu yazda sınavlarım var biraz karışık yani
facebook şuan donuk ama açılınca ilk işim seni eklemek olucak söz veriyom
aramızdasın bile merak etme
bak ikimizinde todayi var zaten
kısmetse hayırlısıyla al su ps yide burası azcık şenlensi
İyigeceler arkadaşlar..
Kaan'cım tamam anlaştık..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:11 ----------
blow07 adlı üyeden alıntı
Herkese merhabalar siteyi uzun zamandır takip ediyordum neredeyse yazılan bütün yazıları okudum. Nasipse bende Nisan-Mayıs arası PS150i ye sahip olacaklar arasındayım. Umarım sizlerle daha yakından tanışma fırsatı da bulabilirim.Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim teşekkürler.
Hoşgeldin dostum..
Bende alacağım PS150 ama bekliyos işte bayiye gelsin diye..
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
-
21 Nisan 2011, 03:14
valla ali sende nerde cevaplanması zor ve ilginç soru varsa onları sormuşsun
viraj kalibiliyeti beatın daha iyidir nedenmi beat sürenler bilir onlar viraja yatmak için birebirdirde çokta yatırmaya gelmiyo bende activadan 2 kez o yuzden düşmüştüm artık yatmak mı öyle abartı olarak aman aman
valla bende gencim bu motorda 150liklerin en güçlüsü ama şunu söyliyim hız istiyosan bu motoru alma egzozda takviye etsen bu motorun son hız artışı aktarımlarından beyninden bi fayda etmicektir.beynini değiştirmeyi bilmiyorum ama burda todayın beynını oynatıp 70 yaptıranı duydum birde ebayda %25 performans sunan bi chip satılıyo bu motor için.
şimdi normal ps150 alıp beygir gücüne aldanıp drag yarışı yapıcaksan söylüyorum üzülürsün ama yokuşlardada o motorlara nal toplatırsın
-
21 Nisan 2011, 03:20
Ya arkadaşlar güzel söylüyosunuzda scooter biraz da zevk işi değilmidir sizce..? Yani Kaan'ın dediği gibi bu motorla drag yapılmazki.. gezi motoru zevk için bineceksin.. ha uzun yolada gidecem diyosan yine 100-110 rahat rahat gidiyor....muş arkadaşlar öle sölüyor.. Eee yeterrrr yetmezmi sizce..?
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
-
21 Nisan 2011, 03:25
bence yeter şükrü abi bu arada bu saatlerde giriyoz hep hayırdır :D
-
21 Nisan 2011, 03:32
Eee işteyimm
-
21 Nisan 2011, 03:35
-
21 Nisan 2011, 03:37
Evet Kaan şu an işteyim ben vardiyalı çalışıyorumda..
-
21 Nisan 2011, 03:45
o demek pc basında demir çelik fabrikası demiştinya hani şükrü abi böyle bi iş beklemiyordum ondan şaşırdımxD gece işleri tam bana göre bende de uyuma problemi var zaten genelde sabahları uyuduğum için hahah:D iyi bakalım kolay gelsin
-
21 Nisan 2011, 03:48
-
21 Nisan 2011, 03:52
ahahha:D şoklardayım yha bukadarda olmaz tamer abi peki senin mazeretin nedir hadi şükrü abininki belli benimkide kronik vaka da seninkisi nedir çok merak ettimxD
-
21 Nisan 2011, 03:54
-
21 Nisan 2011, 03:57
burdakinler scootercılar göstermelik motorcu bunlar sıcak yer ya ondan hee bide onlar fiyatta ucuyoki pazarlık payınıda düşünüyo akıllılar
-
21 Nisan 2011, 04:00
-
21 Nisan 2011, 04:00
Eee oda güzell.. Zaten hayatın yarısı uykuyla geçiyoo yaaa.. Neolcak uyuyuptaa demiii..
-
21 Nisan 2011, 04:01
aynı kendimi gördüm :DD ufak bi fark dışında sadece benim dnalarıma işlemişler bu kodları bizim sulalede kodum bozuk xD
-
21 Nisan 2011, 04:05
valla ali sende nerde cevaplanması zor ve ilginç soru varsa onları sormuşsun
viraj kalibiliyeti beatın daha iyidir nedenmi beat sürenler bilir onlar viraja yatmak için birebirdirde çokta yatırmaya gelmiyo bende activadan 2 kez o yuzden düşmüştüm artık yatmak mı öyle abartı olarak aman aman
valla bende gencim bu motorda 150liklerin en güçlüsü ama şunu söyliyim hız istiyosan bu motoru alma egzozda takviye etsen bu motorun son hız artışı aktarımlarından beyninden bi fayda etmicektir.beynini değiştirmeyi bilmiyorum ama burda todayın beynını oynatıp 70 yaptıranı duydum birde ebayda %25 performans sunan bi chip satılıyo bu motor için.
şimdi normal ps150 alıp beygir gücüne aldanıp drag yarışı yapıcaksan söylüyorum üzülürsün ama yokuşlardada o motorlara nal toplatırsın
kesinlikle katılıyorum ps drag motoru değil fakat bulunduğum il dolayısı ile yani Antalya'da Dylan sahiplerinin çoğunda performans eksoz var ve sadece sesi bile yetebiliyor.
Chip sormamın sebebi ise sadece bir artış olup olmayacağı ve artarsa ne kadar fark edebilir ? Amacım kesinlikle yanlış anlaşılmasın istediğim tek şey Dylan hızına erişebilmek gerisine bencede gerek yok.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)