çok ta bir fark olmadığı için söylenmiş ancak fark var tabiki
dylan daha sport bi model ps daha klasik tam şık bi scooter havası var bununla beraber motorunun aksamı bi kaç parça daha değişik enjeksiyonuydu vs gibi sonra sıvı soğutmanın yeriydi...eğer yaşı biraz daha gençlik ateşiyle yananlar için dylan motora daha ılımlılar için de ps biçilmez kaftan.yakıtı filan dı kimine göre hemen hemen aynıymış ama bana göre hiç de değil ben kendi motorumu çok iktisatlı buluyorum[/QUOTE
yaklaşık 4-5 saat bu topiği okudum bugün. benim merak ettiğim bir konu var. ps ile uzun yola çıkarsam (sanırım bel desteği yok) rahatsız edici seviyede olur mu? uzun yoldan kastım mesela istanbul-izmir. derseniz ki ona uygun motor al, öncelikle o kadar para vermek istemiyorum ve yazın şehiriçinde de kulanabileceğim bir motor istiyorum.
bu kısmetse 2. motorum olacak daha önce salakça gidip bi 150 lik bi çinli almaıştım 1 sene binip birisine hibe ettim
ama onunla bile 200-250 km yollara çıkmıştım. tek avantajı bel desteği vardı bir de ön camı. bun a ön cam sordum 275 tl dediler. bunu daha ucuza alma şansım olabilir mi?
bankacıyım herhalde beyaz alsam işe gidip gelirim bununla, çok ta kötü duracağını sanmıyorum
çok soru sormuşum. tşk ettim şimdiden
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:06 ----------
bir de boyum 1.73, bu motorda denedim ayaklarım yere zor değiyor. sıkıntı olur mu?