Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda PS 150 i Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    marmariste bi cocğun biri cbr125 aldı buraya birtane geldi gelir gelmez paket oldu:D ben şahidim
    bu motor işinde çok para var galiba bu işe mi girsek napsak cbr 250 daha yeni modeldir gecikmesi normal gidip ps 150mi alıp geleyim diye çıktım dün yolda,içimdende konuşuyorum kendi kendime bayi şimdi diyecek bana aman efendim işte şundan mı verelim bundan mı olsun, puhahahha bi gittim birtane satılık motor yok en erken bir ay sonra mayısta gelecek ilk motor senin dedi adam dilenci gibi Allah razı olsun diye diye çıktım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    hahah:D bi nevi paranla dilenci konumuna düşmüşsün:D 10 -15 gün içerisinde marmaristeki bayiye pcx geliyo bu arada bakmaya gidicez arkadaşa.biliyomusun tamer abi bizim bayide diğer bayilerden daha hızlı çalışılıyo çünkü fethiye bodrum marmaris aynı kişiye ait birinde olmayınca diğerlerini arıyolar:D olmayan motorlardanda hiç değilse numune getiriyolar ahahah allah bilir pcx te 1 tane gelir
    Mustafa Kemal Atatürk

MavimantalitE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    Hondaa honda hondaa
    İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.

Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    Bu akşam Kaan erken yattı galibaa
    İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.

Motosikleti
    Alıntı MavimantalitE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu akşam Kaan erken yattı galibaa
    hahahhahha hüseyin abi beni çözmüş yaa
    erkende kalktık ama..
    Mustafa Kemal Atatürk

ozprometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şu anda yok
    arkadaşlar merhaba
    motor almak istiyorum psi ile eski model dylan arasında kaldım.
    mototal dan aralarında bi fark olmadığı söylendi. sadece dış görünüşleri farklıymış.
    doğru mudur?

Motosikleti
    Alıntı ozprometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba
    motor almak istiyorum psi ile eski model dylan arasında kaldım.
    mototal dan aralarında bi fark olmadığı söylendi. sadece dış görünüşleri farklıymış.
    doğru mudur?
    çok ta bir fark olmadığı için söylenmiş ancak fark var tabiki dylan daha sport bi model ps daha klasik tam şık bi scooter havası var bununla beraber motorunun aksamı bi kaç parça daha değişik enjeksiyonuydu vs gibi sonra sıvı soğutmanın yeriydi...eğer yaşı biraz daha gençlik ateşiyle yananlar için dylan motora daha ılımlılar için de ps biçilmez kaftan.yakıtı filan dı kimine göre hemen hemen aynıymış ama bana göre hiç de değil ben kendi motorumu çok iktisatlı buluyorum
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    hahahhahha hüseyin abi beni çözmüş yaa
    erkende kalktık ama..
    Erken yatarr erken kalkarımm

Ama beni karıştırdın sanırım Kaan.. Ben Şükrü ..

Motosikleti
    şu anda yok
    [QUOTE=motorcu48;2322161]çok ta bir fark olmadığı için söylenmiş ancak fark var tabiki dylan daha sport bi model ps daha klasik tam şık bi scooter havası var bununla beraber motorunun aksamı bi kaç parça daha değişik enjeksiyonuydu vs gibi sonra sıvı soğutmanın yeriydi...eğer yaşı biraz daha gençlik ateşiyle yananlar için dylan motora daha ılımlılar için de ps biçilmez kaftan.yakıtı filan dı kimine göre hemen hemen aynıymış ama bana göre hiç de değil ben kendi motorumu çok iktisatlı buluyorum[/QUOTE

yaklaşık 4-5 saat bu topiği okudum bugün. benim merak ettiğim bir konu var. ps ile uzun yola çıkarsam (sanırım bel desteği yok) rahatsız edici seviyede olur mu? uzun yoldan kastım mesela istanbul-izmir. derseniz ki ona uygun motor al, öncelikle o kadar para vermek istemiyorum ve yazın şehiriçinde de kulanabileceğim bir motor istiyorum.
    bu kısmetse 2. motorum olacak daha önce salakça gidip bi 150 lik bi çinli almaıştım 1 sene binip birisine hibe ettim
    ama onunla bile 200-250 km yollara çıkmıştım. tek avantajı bel desteği vardı bir de ön camı. bun a ön cam sordum 275 tl dediler. bunu daha ucuza alma şansım olabilir mi?
    bankacıyım herhalde beyaz alsam işe gidip gelirim bununla, çok ta kötü duracağını sanmıyorum
    çok soru sormuşum. tşk ettim şimdiden

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:06 ----------

bir de boyum 1.73, bu motorda denedim ayaklarım yere zor değiyor. sıkıntı olur mu?

[QUOTE=ozprometheus;2322298]
    çok ta bir fark olmadığı için söylenmiş ancak fark var tabiki dylan daha sport bi model ps daha klasik tam şık bi scooter havası var bununla beraber motorunun aksamı bi kaç parça daha değişik enjeksiyonuydu vs gibi sonra sıvı soğutmanın yeriydi...eğer yaşı biraz daha gençlik ateşiyle yananlar için dylan motora daha ılımlılar için de ps biçilmez kaftan.yakıtı filan dı kimine göre hemen hemen aynıymış ama bana göre hiç de değil ben kendi motorumu çok iktisatlı buluyorum[/QUOTE

yaklaşık 4-5 saat bu topiği okudum bugün. benim merak ettiğim bir konu var. ps ile uzun yola çıkarsam (sanırım bel desteği yok) rahatsız edici seviyede olur mu? uzun yoldan kastım mesela istanbul-izmir. derseniz ki ona uygun motor al, öncelikle o kadar para vermek istemiyorum ve yazın şehiriçinde de kulanabileceğim bir motor istiyorum.
    bu kısmetse 2. motorum olacak daha önce salakça gidip bi 150 lik bi çinli almaıştım 1 sene binip birisine hibe ettim
    ama onunla bile 200-250 km yollara çıkmıştım. tek avantajı bel desteği vardı bir de ön camı. bun a ön cam sordum 275 tl dediler. bunu daha ucuza alma şansım olabilir mi?
    bankacıyım herhalde beyaz alsam işe gidip gelirim bununla, çok ta kötü duracağını sanmıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:06 ----------

bir de boyum 1.73, bu motorda denedim ayaklarım yere zor değiyor. sıkıntı olur mu?
    bankacıysan bence ps 150 al,çünkü klasik tarz ve şık bir motor,bence takım elbiseye yakışacak bir motor bu.
    ben motorumu daha teslim almadım ama düşüncem o ki bu motorla hiç üzülmeden istanbuldan izmire gidilir.
    bence tek handikap boy konusu,ben motora oturduğumda benim ayaklarım bile yere tam basmadı,boyum 180cm.ama tamamen beceri meselesi sonuçta 175 boyundaki motocrossçular 96 cm sele yüksekliğine sahip motorları rahatlıkla sürebiliyor.

Motosikleti
    Erken yatarr erken kalkarımm

Ama beni karıştırdın sanırım Kaan.. Ben Şükrü ..
    allah şükrü abi affına sığınıyorum ale acele foruma bi girip çıkayım dedimde ismi karıştırdığımdan değilde farkında olmadan yazmışımdır
    bu arada şükrü abi bugun neler yaşadım bi bilsen kask alıcaktım öncedende dediğim gibi netten 90 ve 100 tl lik olan kaska adamlar burda 150 ve 180 tl yerine göre etiket koymuşlar .dedimki bak nette şu fiyat gel netten alcama 10 -20 siz kazanın olmaz dediler biride 120 kadar indirdim neyse bi yer daha vardı bi orayada bakayım dedim gittim geldim adam kredi kartı çekmeyiz dedi sinir oldum ya.sonra biri de 180 diyor kaska taş çatlasa 160 olurmuş gerisi kurtarmazmış
    yav bu kask motortürkiye sitesinde 90 tl feyiz oğlunda 100 tl ben sadece nete pek güvenmediğimden kredi kartından çekmek istememiştim gittim çektim ohh be böyle esnaflık olmaz böylede batarsınız işte
    haksızmıyım şükrü abi

[QUOTE=ozprometheus;2322298]
    çok ta bir fark olmadığı için söylenmiş ancak fark var tabiki dylan daha sport bi model ps daha klasik tam şık bi scooter havası var bununla beraber motorunun aksamı bi kaç parça daha değişik enjeksiyonuydu vs gibi sonra sıvı soğutmanın yeriydi...eğer yaşı biraz daha gençlik ateşiyle yananlar için dylan motora daha ılımlılar için de ps biçilmez kaftan.yakıtı filan dı kimine göre hemen hemen aynıymış ama bana göre hiç de değil ben kendi motorumu çok iktisatlı buluyorum[/QUOTE

cbf150 ile adamlar türkiye turu yapıyolar kimsede bel desteği olmadığından şikayetçi olmamış bel desteği tabikide önemli ama felakette değil.cbf selede ne vereyorsa ve uzun yolda ne vaad ediyorsa kullanıcılara ps 2 katını vaad eder diye düşünüyorum
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    Valla sonuna kadar haklısın Kaan kardeşim..

Ben geldim herkese iyi geceler.. İşteyim valla sabaha kadar forum yaparım..

Motosikleti
    şu anda yok
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5906988/detay/
    bu ilandaki motor nasıldır sizce arkadaşlar, alıp aranıza katılmak istiyorum da? kazalı gibi duruyor, gerçi kendisi park halindeyken düşmesiyle oluştu demiş ama. alırsam kime göstereyim?

bu ilandaki motor nasıldır sizce arkadaşlar, alıp aranıza katılmak istiyorum da? kazalı gibi duruyor, gerçi kendisi park halindeyken düşmesiyle oluştu demiş ama. alırsam kime göstereyim?
    700 lira bir fark var bence mayısı bekleyip sıfırını al,kafan rahat olsun.

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    [QUOTE=motorcu48;2322421]allah şükrü abi affına sığınıyorum ale acele foruma bi girip çıkayım dedimde ismi karıştırdığımdan değilde farkında olmadan yazmışımdır
    bu arada şükrü abi bugun neler yaşadım bi bilsen kask alıcaktım öncedende dediğim gibi netten 90 ve 100 tl lik olan kaska adamlar burda 150 ve 180 tl yerine göre etiket koymuşlar .dedimki bak nette şu fiyat gel netten alcama 10 -20 siz kazanın olmaz dediler biride 120 kadar indirdim neyse bi yer daha vardı bi orayada bakayım dedim gittim geldim adam kredi kartı çekmeyiz dedi sinir oldum ya.sonra biri de 180 diyor kaska taş çatlasa 160 olurmuş gerisi kurtarmazmış
    yav bu kask motortürkiye sitesinde 90 tl feyiz oğlunda 100 tl ben sadece nete pek güvenmediğimden kredi kartından çekmek istememiştim gittim çektim ohh be böyle esnaflık olmaz böylede batarsınız işte
    haksızmıyım şükrü abi

cbf150 ile adamlar türkiye turu yapıyolar kimsede bel desteği olmadığından şikayetçi olmamış bel desteği tabikide önemli ama felakette değil.cbf selede ne vereyorsa ve uzun yolda ne vaad ediyorsa kullanıcılara ps 2 katını vaad eder diye düşünüyorum
    istanbul sirkecide aynı kaskı 90tl aldım :D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    Valla sonuna kadar haklısın Kaan kardeşim..

Ben geldim herkese iyi geceler.. İşteyim valla sabaha kadar forum yaparım..

yaparsında ben yohuum dolayısıyla sende yohsun
    valla temiz gibi duruyo lakin 5 bin lira vermektense azcık daha verip cillop gibi yenisini almak ta var

[QUOTE=alper150zc;2323161]
    allah şükrü abi affına sığınıyorum ale acele foruma bi girip çıkayım dedimde ismi karıştırdığımdan değilde farkında olmadan yazmışımdır
    haksızmıyım şükrü abi

istanbul sirkecide aynı kaskı 90tl aldım :D
    yaa burada 180 tl etiketi üstüne takanı gördüm
    bence ordan al marmariste sat sen o kaskları 175 tlden aşağı kasklar yok

adamlar gdr kasklara 150 filan diyorlar modeli geçmiş nitro kask 220 tl motomaxı takip etmesem kazıklıcaklar
    Mustafa Kemal Atatürk

kaan senin motorun sahibinden comda ilanı var mı?

Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    Bende aynı senin gibi bakıp duruyorum arkadaşım.. Ama çok fiyat yazıyolar.. az bi rakam değil 5000 tl.. şu anda istanbul maltepedeki bayi peşin fiyat 5.500 e veriyo plaka hariç.. bence o kadar para veriyosan sen de benim gibi düşün ve sıfır al.. arkadaşlarında dediği gibi aklında şüphe kalmaz.. evet evet öyle yap kesinlikle..

Saygılar..

Motosikleti
    Alıntı movibiker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaan senin motorun sahibinden comda ilanı var mı?
    var ama ilan benim değil resim hırsızlığı yapılmış sahibindene o kadar uyarı mesajı attım hala kaldırılmadı yapcak bişi yok..
    senin motor ne zaman geliyo tamer abi?
    Mustafa Kemal Atatürk

var ama ilan benim değil resim hırsızlığı yapılmış sahibindene o kadar uyarı mesajı attım hala kaldırılmadı yapcak bişi yok..
    senin motor ne zaman geliyo tamer abi?
    vay çakallar vay,adam iki foto çekmeye bile üşenmiş. bayinin dediğine göre mayısın 10una kadar gelecekmiş.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)