Honda PS 150 i Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Nisan 2011, 18:07
o motoru burda öğrendim de arkadaşta piaggionun şu modeli vardı yani yanyana konusunda bunla mukayese edilebilir.
bu motorlarda aşırı konfor beklemek yersiz şükrü abi sen daha iyi bilirsin konforu xciting gibi motorlardan beklemek lazım bunlar kalçayı ne kaplıyo tamamıyle ,nede bele destek sağlıyo lakin bana göre selesi geniş ve yumuşak olması gerek bunlar için standart o.görüyorum ki aprillada belkide ayaklarla gidon mesafesi baya bi yüksek bu ps dede öyle hatta dahada yüksek olabir peki ya koltugu etli mi acaba? hiç sürmedim kullanmadım bilemiyorum
Reklamlar
-
14 Nisan 2011, 18:19
MavimantalitE adlı üyeden alıntı
Kaan sürati geçtim 140 yapıyo diye 140 la gidecek değilim dee.. Benim için önemli olan unsur konfor.. Genişlik oturma yüzeyi vs. yani ps'den dahamı rahat acaba scarabeo yoksa bi fark yokmudur o kadar.. Budur benim için önemli olan.. Sen hiç yan yana geldinmi bu motorla..?
ben dün showroomdaki motorun üstüne oturdum,koltuğu çok rahat geldi bana psnin,geniş ve yumuşak bir koltuğu var,bele yaptığı bir destek yok ama oturulan yer rahattı.bende 180 boy 92 kilo var baya rahat hissettim kendimi motorda,bazıları forumda ayak koyma yeri dar falan demişler bence çokta geniş yer var ayaklar için benim ayaklar 43 numara 44 numara çizmeler vardı ayağımda dün rahat rahat ayaklarımı koyabiliyorum.kısacası çok konforlu ve malzeme olarak çok kaliteli bir motor.
-
14 Nisan 2011, 18:40
Valla Honda hondadır diye düşünüyorum şimdide..
Sağolun yorumlarınız için..
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
-
14 Nisan 2011, 19:07
movibiker adlı üyeden alıntı
ben dün showroomdaki motorun üstüne oturdum,koltuğu çok rahat geldi bana psnin,geniş ve yumuşak bir koltuğu var,bele yaptığı bir destek yok ama oturulan yer rahattı.bende 180 boy 92 kilo var baya rahat hissettim kendimi motorda,bazıları forumda ayak koyma yeri dar falan demişler bence çokta geniş yer var ayaklar için benim ayaklar 43 numara 44 numara çizmeler vardı ayağımda dün rahat rahat ayaklarımı koyabiliyorum.kısacası çok konforlu ve malzeme olarak çok kaliteli bir motor.
Merhaba arkadaşlar
ben de 1.84 boy 96 kiloyum sele rahat bu konuda sorun yok ama
benım ıcın en buyuk sorun gidon mesafesi
YANİ : gidon diğer scooterlara göre aşağıda ister istemez sırt ve bel ağrısı yapıyor çünki motorun üzerinde kambur oturuyorum , gidona yetişebilmek için
bu durum haliyle sırt ağrısı ve keyifsiz bir kullanım sağlıyor
ekip arkadaşlarımdan 1.65-1.75 arası boyu olanlar da bu sorun yok
sadece paylaşmak istedim...iyi akşamlar
____it's my life_1982____
-
14 Nisan 2011, 19:10
Hımmm...
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
-
14 Nisan 2011, 21:00
selesi çok çok yumuşak bu özelliğine bayılıyorum kymco super 8 diye bi model var onada kafayı takmıştım motoru almadan önce piyasayı araştırken sırf koltugu taş gibi diye anında soğumuştum sonra super 8 başlığına bi yazı yazmıştım işte selesi taş gibi bu olmasa motor güzel diye neymiş efendim koltuk taş gibi olunca avantajını uzun yolda görürmüşsün çok daha iyimiş filanmış bişi yazmadım kendini böyle tatmin etmesi için
-
15 Nisan 2011, 01:47
arkadaşlar psnin orjinal topcase ve ön cam fiyatını bilen var mı?
-
15 Nisan 2011, 02:19
ön cam en son 250 tlydi ama anes motordamı ne ps için özel camı satılıyodu 180 tl ye
-
15 Nisan 2011, 02:26
motorcu48 adlı üyeden alıntı
ön cam en son 250 tlydi ama anes motordamı ne ps için özel camı satılıyodu 180 tl ye
ön cam ve arka çantada alacağım ama taktırmayacam,uzun yolculuk yaparsam kendim takarım,çanta ve cam görüntüyü biraz bozuyor.
-
15 Nisan 2011, 02:30
en güzelini yaparsın tamer abi bu arada motorunu nereye koyucaksın gelince branda filan düşünüyomusun?
-
15 Nisan 2011, 02:41
en güzelini yaparsın tamer abi bu arada motorunu nereye koyucaksın gelince branda filan düşünüyomusun?
brandaya pek gerek kalmaz sitede kapalı garajım var fabrikadada zaten istersem odama bile koyabilirim bende lastik basınçlarını buldum geçenlerde sen arıyordun ön 26 arka 30 olacakmış.
doğrusu bu olacak sanırım tek kişi ön 25 arka 29.. iki kişi ön 25 arka 33
-
15 Nisan 2011, 02:42
arkadaşlar psnin orjinal topcase ve ön cam fiyatını bilen var mı?
Siz CBR250R almak istiyodunuz şimdi gördüm. Beklemekten sıkılıp PS150i siparişi verdiniz sanırım. Biraz saşırdım doğrusu Niye PS ye yöneldiniz? iki motor çok farklı.. Kullanım rahatlığında PS 10 numara ama CBR250R de motordan daha fazla keyif alıp daha çok ilgi çekerdiniz bence
-
15 Nisan 2011, 02:48
brandaya pek gerek kalmaz sitede kapalı garajım var fabrikadada zaten istersem odama bile koyabilirim
bende lastik basınçlarını buldum geçenlerde sen arıyordun ön 26 arka 30 olacakmış.
doğrusu bu olacak sanırım tek kişi ön 25 arka 29.. iki kişi ön 25 arka 33
tamer abi 10 numarasın
-
15 Nisan 2011, 02:51
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Siz CBR250R almak istiyodunuz şimdi gördüm. Beklemekten sıkılıp PS150i siparişi verdiniz sanırım. Biraz saşırdım doğrusu
Niye PS ye yöneldiniz? iki motor çok farklı.. Kullanım rahatlığında PS 10 numara ama CBR250R de motordan daha fazla keyif alıp daha çok ilgi çekerdiniz bence
evet cbr 250 istiyordum ve bir aydır bekliyordum bursada bayide sırada bekleyen 6. kişiydim,dün motoru sormaya bayiye gittim ve bana söylenen benim motoru en erken 4 ay ay sonra alacağım oldu,bayinin sahibi ile bizzat konuştum ve bana söylediği her ay sadece bir adet motor gelecekmiş,kendiside hondaya bozuk çalıyordu.bende boş geçirmemek için yazı ps almaya karar verdim,çok sorun değil,seneye satar cbr 250 alırız.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:49 ----------
tamer abi 10 numarasın
ps başlığını hatim ediyorumda 43. sayfaya geldim,baktım hava basınçlarını yazmışlar anaaa dedim kaan arıyordu bunları.
-
15 Nisan 2011, 03:02
ya aslında eskiki yazılarda herşey mevcutta ben hep üşeniyorum bazen googleda arama yaparken çıkıyo anaa diyorum :D neler varmış nelerde benim haberim yokmuş olsun genede çok sağol yararlı bi bilgi motoru alalı 6 ay oldu daha bi ponpa yüzü görmedi görürse hazırlıklı olalım
-
15 Nisan 2011, 03:03
-
15 Nisan 2011, 03:07
İstanbuldaki bayiler belki daha önceliklidir daha çok motor sattıkların Bursanın kotası düşük olabilir. Ama 4 ay nasıl bi rezilliktir
Türkiyeye nasıl motor sokamıyolar anlamak mümkün değil avrupada insanların böyle bir sorun yaşadığını zannetmiyorum. Honda Türkiye nin daha önce yaptığı ayıplardan biride 3 sene boyunca karbüratörlü ve eski model CBr125 leri millete kakalamasıydı.. Honda markası türkiyeyi pek adam yerine koymuyor anlaşılan
PS150i niz hayırlı olsun güle güle kullanın
tam yaz motoru
teşekkür ederim,ama hakkaten türkiyenin adam yerine konmadığı ortada,2007 cbr125 modelinin 2010da yeni model diye getirilip bir yıl sonrada asıl yeni modelin gelmesi zaten tam bir rezaletti.ama ne yapacaksın işte biz küçük bir ülkenin küçük bir şehrinde yaşıyoruz.
-
15 Nisan 2011, 03:17
Bende 2011 Cbr125 in vitesleri ile boğuşmakla meşgulum şu aralar seneye 250 liğe yüksektebilirim ama her ne kadar iki katı güç vaad etsede beni 26.5 beygir kesmicek gibi. kasada aynı olunca pek heycan olmayabilir Kur biraz düşerse ve Kawasaki ön farları Er-6F tarzında makyajlıyıp göstergeleri yenilerse (ki böyle bi olay bekleniyor) Kawasaaakiiii Bekle beniii
-
15 Nisan 2011, 03:38
Bende 2011 Cbr125 in vitesleri ile boğuşmakla meşgulum şu aralar
seneye 250 liğe yüksektebilirim ama her ne kadar iki katı güç vaad etsede beni 26.5 beygir kesmicek gibi. kasada aynı olunca pek heycan olmayabilir Kur biraz düşerse ve Kawasaki ön farları Er-6F tarzında makyajlıyıp göstergeleri yenilerse (ki böyle bi olay bekleniyor) Kawasaaakiiii Bekle beniii
cbr 125 sordum bayiye oda yok dedi o da belli değilmiş ne zaman gelecek,adama dedim amma zor işmiş honda satın almak,yok be güzel kardeşim dedi ötv geldi diye böyle olmuş.kanunisinden tut nerdeyse tüm markaların deposu motor kaynıyor,koresi çini istemediğin kadar var,hondaya geldimi işler değişiyor.sizinde motorunuz hayırlı olsun,güle güle kullanın cbr 125 baya güzel oldu,birde erken kapmışsın motoru fuardan aldın herhalde?
-
15 Nisan 2011, 03:42
marmariste bi cocğun biri cbr125 aldı buraya birtane geldi gelir gelmez paket oldu:D ben şahidim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)