Hoşbulduk Kaan
Gerçi bende ulaşım sorunu var.. Çok uzak mesafede ise gidemem almaya.. Kendi getiren olursa konuşurus onuda Yakıt olayını tam anlayamadım ama senin Kaan.. yani 100 km.de kaç lt yakıyo..? Ha bide senin ps kaç km.de..?
Hoşbulduk Kaan
Gerçi bende ulaşım sorunu var.. Çok uzak mesafede ise gidemem almaya.. Kendi getiren olursa konuşurus onuda Yakıt olayını tam anlayamadım ama senin Kaan.. yani 100 km.de kaç lt yakıyo..? Ha bide senin ps kaç km.de..?
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
slm arkadaslar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 ----------
mavimantalite almak istersen satarım tel nom 0533 686 67 21 telde konusalim
şükrü abi bu işler kısmet işi denk gelcek kafana yatcak filan öbür türlü uğraşmaman mantıklı
valla açıkcası bende anlamadım ibre kırmızıya yeni gelmişken 15 tl lik benzin atıyorum fulle geliyo :D arkadaşa söyledim manyakmısın depon kaç litre dedi 8 diyince aklın mantığın alıyormu dedi almıyo hakketten hadi kırmızıdayken 2 litre içinde olsa 4 litreye yakın 15 tl benzinde içine atsam full nasıl olabilir diye düşündüm de demekki tam full depoda ful göstergesini benzin ibresi baya bi aşıyo honda beat lerde olduğu gibi.bide hadi hava yapıyo bu desem birden ibrede inmiyo tutarsız hiç bişeyde olmuyo :D onuda düşündümde bu km hesapları hep öyle çıktı.valla şükrü abi litre olarak hiç hesaplamadım benimki tl bazında :D oldu hep motoru az kullanıyorum şuan 3900 lerde
önceden çektiğim resim vardı belki beğenirsin
Mustafa Kemal Atatürk
honda sh 300 alacam.ps mi satıyorum yoksa çok memnunum biraz tarz degişikligi işte
Ee araddımm ama cevap yokk
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 ----------
Kaan süper resimler yaa..
Bak ne dicem sana..Şimdi Scarabeo 200 i.e yi inceliyorum daa.. http://www.fercomotor.com.tr/scarabeo_200 yaa buda güzel bi motor yaa.. nedersin + ları - leri nelerdir sence...?
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
valla ilk fiyatını görmek lazım en büyük etken fiyatı olur o motorun diğer seçeneklerle karşılaştırmak içinde bi kaç artısını gördüm şuanda mesela jantları büyük bu çok avantaj bide 200 e göre 19 hp olması çok güzel - lerini bilmek için kullanmak lazım
Mustafa Kemal Atatürk
Eveet aynen haklısın.. Ama 19 hp olması ve büyük teker gerçekten avantaj yanii.. Bu arada Scarabeo 200 i.e'nin ikinci el değeri nasıldır ki yarın birgün satmaya kalksak diyorum.. Şu andaki sıfır fiyatı 3090 euro
ikinci el fiyatını bilemiyorum da plakası filan 7 bin tl fiyat çok uygun bence bu iyi bi hızda yapabilir
Mustafa Kemal Atatürk
Ya Kaan ben hızdan ziyade beni (110kg) ve artçı olursa artçımı rahat rahat götürsün istiyorum anlıyormusunn Ha ama dediğin gibi hızda yapar tabii..
kaan psnin lastik ölçüleri nedir,türkiye sitesinde bulamadım lastik ebatlarını,ön ve arka aynı ölçü gibi duruyor.
Mustafa Kemal Atatürk
Abicim şimdi baktım satış için Adapazarı 140 km , servis içinde Kocaeli(izmit) 170 km :(
uzakmı yakınmı sen karar ver..
Lastik basınçları kitapçığında ney yazmıyomu yaa
:D peki sana honda nekadar uzakta ?
Mustafa Kemal Atatürk
Honda'nın bakımları 70 km kadar uzakta.. Yakın sayılır yanii.. Problem değil.. Yok yok emekli olunca kesin sizin o taraflara gelcem sıcak memleket abee.. Ne olursa olsun yaa.. İlanlarda bile bizim bu taraflardan satıcı yok iyimi
adıbendesaklı'yı da aradım telefon yazmış ama herhalde uyuya kaldı Zzzzz...
hımm marmarisi düşününce 70 km re muğladan da uzak :DD iyimi...buralar türkiyenin en sıcak memleketleri arasında haliyle de hava mevsim normallerinin üstüne çıkmış bugun üşüdüm motor bile sürmedim:D üzülme ya istedikten sonra bulunur .şükrü abi peki sen neden sym hd evo 200 yada joyride da düşünmüyosun?
Mustafa Kemal Atatürk
Kaan'cım verdiğin kıymetli bilgiler için teşekkür ederim,birde bunun sıfırını aldığımızda ne kadarlık bir plaka ve ruhsat masrafı çıkar acaba 500tlye biter mi hepsi?
Ben SYM sevmiyimmm napayım..
Senin orda üşüdüğüm dediğin herhalde bizim burda havalar ısındı dediğimiz zamandır diye düşünüyorum Kaan.. Ama yinede son yıllarda mevsimlerin dengesi de değişti yanii.. Mesela bu sene burda kar yağmadı hiçç.. Çok ilginçç..
pazar günü akşam saat 6 gibi bursa/nilüfer metro grossmarkette bir tane beyaz ps 150 gördüm,o arkadaşta burdan mıdır acaba?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)