Honda PS 150 i Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Ocak 2011, 18:55
Vespanın kalitesi tartışılmaz.93 model vespa px 200 e elden vitesli ayaktan frenli olan modele yıllarca zor koşullar altında bindik,o motorlada sağlam kazalar yaptık.3 kişi 3 cuval zeytin ile zeytinlikten döndük banamısın demedi.halen bahcede yatıyo hurdası.
honda kaliteside tartışılmaz onuda kendim test ettim.
Reklamlar
-
02 Ocak 2011, 19:02
o modeli biliyorum hatırladığım kadarıyla yan tarafında yedek tekerleğide bulunuyordu.he bide bizim motor hem japon hem ıtalyan hondanın italya fabrikasından geliyo onun içinde ıtalyan tasarımlı
-
02 Ocak 2011, 19:36
beyendiğim bir motor özellikle beyaz ve bordosu
motora bakanlar 2-3bin tldir deyip soruyor
ps fiyatı yüksek olduğu için bahaneyi tipide bozukmuş boşver deyip geçiyor
-
02 Ocak 2011, 20:48
xburakx adlı üyeden alıntı
beyendiğim bir motor özellikle beyaz ve bordosu
motora bakanlar 2-3bin tldir deyip soruyor
ps fiyatı yüksek olduğu için bahaneyi tipide bozukmuş boşver deyip geçiyor
hehe xmax nasıl kardeşim ? o motoruda ben merak ediyorum yakalamışken sorayım...
-
02 Ocak 2011, 20:58
4.700e runner
4.500e dylan 2si arasında kalmışdım
yada istanbuldan derby gp1 getirecekdim 4.500+350otobüse verecekdim
5.750e xmax vardı 4.900e kadar düşdü acilmiş gittim aldım
250cc scooterda 1.ci
-
02 Ocak 2011, 21:10
xburakx adlı üyeden alıntı
4.700e runner
4.500e dylan 2si arasında kalmışdım
yada istanbuldan derby gp1 getirecekdim 4.500+350otobüse verecekdim
5.750e xmax vardı 4.900e kadar düşdü acilmiş gittim aldım
250cc scooterda 1.ci
runnerlar adeta benzini içiyomuş bende düşünmemiştim o yüzden güle güle kullan kardeşim
-
09 Ocak 2011, 17:43
-
10 Ocak 2011, 18:29
kardeşim bence atatürk orda iyi olmamış çünkü sadece sn görüyorsun ben bi adamda gördüm spacynin üstüne yapıştırmış o motorda beyazdı ve çok güzeldi bence beyaz yerine yapıştır daha güzel olur birde rica etsem benim için şu çizik kalemlerini araştırabilir misin ve bunlar gerçekmi yoksa palavramı bakabilir misin?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:19 ----------
bu arada motorun gelinlik kız gibi çok güzel. kuşadasına bakıma gittik babamla kendisi 113 kilo 1.87 boy var ovada 120yi gördük kuşadasında yokuşlarında yokuş aşağı 135 i gördük çıkarkende ibre 110dan aşağı inmedi anlayacağınız kaptırdım:D
-
10 Ocak 2011, 23:41
teşekkür ederim kardeşim düşüncelerin için bu arada seni forumda çok aradım bayadır girmedin meğer motorla gezmissin paso
çizik kalemini marmariste bi esnafta gördüm 35 tlye satıyordu kendi sitesindede aynı fiyat kargoda bedava online olarakta alabiliyorsun.galiba tek marka fix it pro diye http://www.fixit-pro.gen.tr/hemensatinal.html
işe yararmı dersen mynet ve tvde çok reklamını gördüm mükemmel bir ürün olarak tanıtıyorlar lakin yakın çevremde bu urunu kullanan olmadı bir duyuma görede arkadaşımın arkadaşı arabada kullanmışlar geçirmemiş çok derinden çizilmiş kalemin amacıda basit bi göz yanılmasıymış diye duydum tbi doğrumudur değilmidir bilemem
-
12 Ocak 2011, 20:02
bnm çizikler derin çizikler değil kardeşim çoğu kişi zor farkediyo 2 ay önce düştüğümü söledim çocuğa daha 2 gün önce geldi yanıma sn sağa mı yatırmıştın motoru yeni gördüm çizikleri diye:D İşe yararmıki acep:D
-
12 Ocak 2011, 23:14
kanka bi denemekte fayda var hepsiburadada satılıyo hemde uyguladıktan sonra cilasınıda yaptığın için daha iyi sonuç alabiliyomuşsun bi incele isterse
http://www.hepsiburada.com/Liste/fix...tegoryId=26001
-
13 Ocak 2011, 21:03
o kadar para etmez bence ya
Dünya Denen Şu Hanede Elbet Seni Biri Anlar...
-
13 Ocak 2011, 23:23
houlacaust adlı üyeden alıntı
o kadar para etmez bence ya
valla dediklerine göre tabi bi sonuç etki yaratıyosa diğer uygulamalara göre çok daha ucuza geliyormuş tabi ben onların yalancısıyım
-
16 Şubat 2011, 06:46
merhaba arkadaşlar,geçen hafta rr spyderımı sattım ve bundan sonra scooter düşünüyorum.ps 150 hakkında tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.ben motosikleti hemen hemen hiç şehir dışında kullanmayan ve yılda 3000 kmyi geçmeyen biriyim.yani kullanım şehir içinde olacak genelde,bu yüzden artık manuel vites istemiyorum,yine aynı şekilde çin malıda istemiyorum,gösterişsiz olsun ama japon olsun.kullanan arkadaşlardan ricam,bu motosiklette vibrasyon nasıldır,yani insanı nefret ettiren bir titreşim var mıdır,asla hız merakım yoktur motorla ama eğer uzun yola gidecek olursam tek kişi yolculuktan bahsediyorum 90-100 km aralığında sürekli hiç hız kesmeden gidilebilir mi,motor belli bişeyden sonra bayılıp ne kadar gaz versende 70 kmlere düşer mi yoksa sabit 90-100 çizgisinde gider mi?yine bu hızda iken vibrasyon nasıldır,bursanın dik yokuşları malum dik rampalarda performansı nasıldır,tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.birde beni en çok zorlayan konu hangi rengini almalıyımsiyahla beyaz arasında kaldım.araçlarda siyah rengi severim ama sanki siyah bu motosikleti pek göstermiyor gibi geldi bana,beyaz daha bi albenili duruyor,birde bu senelerde jipinden motosikletine herkes beyazdan gidiyor.siz olsanız hangi rengini alırdınız.
hepinize saygı ve selamlar
-
16 Şubat 2011, 23:48
-
17 Şubat 2011, 01:08
muğlalı kardeşim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim,bu arada motosikletin çok güzel kazasız belasız kullan inşallah.ps 150 gösterişsiz derken cüsseyi kastetmiştim yoksa çok karizma bir makina,sonuçta aynı fiyata regal raptor spyder 350 cc alıyorsun ve 5 ay sonra nefret ederek satıyorsun,ps 150 tam avrupa işi,avrupada bankacısı müdürü doktoru işe hep bu motosikletlerle gidiyor,takım elbise üstüne kask,süper karizma ama malesef ülkemizde kıymeti bilinmiyor ve milletimiz pek sevmiyor moto işini.
vibrasyon hiç yok demene sevindim,çünkü çin malları için biraz var diyor millet alıyorsun uyuşmuş bir vaziyette gidiyorsun,bilmiyorum belki bir tek beni bukadar rahatsız ediyor.
uzun lafın kısası ben mobilette başladım bu işe jinlun 250 ve spyder 350 yani hep çinden gitti yolum ama bu sefer kısmetse mart ayı ortaları gibi alıyorum bu hondayı.senin motosikletin fotolarını inceledim ve bende beyaz almaya karar verdim.çok şık duruyor.hondanın robotu Asimo ile aynı rengi yapmışlar.
tekrar teşekkür ederim,alınca ilk iş fotolarını koymak olacak buraya.
-
17 Şubat 2011, 01:38
insallah kardeşim insalah benbeyaz bir ps'le karşımıza çıkarsında motorun suşurasından burasından konuşuruz bu sitedexD vibrasyon hiç yok tabi ama motor ayaklıktayken rolentede çalışırken titremesi hariç:D oda normaldir be)
-
17 Şubat 2011, 04:52
-
18 Şubat 2011, 03:42
estafurlah kardeşim öğretmek haddimize değilde işte olanı söylüyoz
valla öğle böyle diyosunda bende keçi gribiyle uğraşıyorum motora bindiğim için bi türlü atlatamadım
yakında pcx125 geliyo bak hondaya haberin olsun onuda düşünebilirsin
-
18 Şubat 2011, 04:30
googledan fotolarına baktım o motorun çok spor ve ps 150den daha küçük duruyor.ben daha çok klasik makinaları seviyorum.yaş 29 oldu zaten.fazla iddialı duruyor bu motor.bana daha ağırbaşlı,milletin çok fazla dönüp bakmayacağı,iş görecek bişey lazım.hem bu model fotolardan gördüğüm kadarıyla hava soğutmalı.büyük konuşmayayım ama hava soğutmalı bişey almam artık.ps150nin sıvı soğutması çok cezbetti beni.çünkü jinlun kullanırken çok şişerdi motorum,hem jinlunda hem spyderda vibrasyon vardı ama spyderın radyatörüne asla laf söylemem,sıvı soğutmanın tadını aldım o motorda.birde 25 cc daha küçük motor hacmi var.
valla bilmiyorum ama bu ps 150yi alacam ben kafaya koydum,herhalde 5 sene durur bende sonra Allah ömür verirse silverwing alırım.
bu arada geçmiş olsun acil şifalar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:10 ----------
evet hatta şimdi baktım ingiltere sitesinden boyutlarına
ps 150---1990 x 700 x 1150 mm sıvı soğutmalı 4 zamanlı tek silindir
pcx 125--1,917 x 738 x 1,094 mm sıvı soğutmalı 4 zamanlı çift silindir
ikiside sıvı soğutmalı,ps biraz daha uzun ve yüksek ama pcx çift silindir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)