görüşlerinize teşekkürler arkadaşlar,daha çok şehir içi kullanacağım ve buluduğum yerde honda servisi var.PS almaya karar verdim.
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!!
teşekkürler.
alır almaz resimleriyle incelemelrimle paylaşırım sizlerle.
psi 2009 model 3000 km.de gri renk.
ps iyi makina..en azından dylandaki kronik sorunlar bu makinada çıkmadı şimdiye kadar bişey duymadık.. artıları yakıtı az daha sessiz ve yumuşak çalışıyo dylana göre..eksileri performans daha düşük ve tasarım biraz daha zayıf gibi ne spor ne klasik vespa gibi diyemiyosun..sonuçta honda evladiyelik bir motor alıyosun yağsız bakımsız bırakma 100bin garanti gidersin orjinaş italyan çünkü..şimdilik düşüncelerim bunlar sende bi al kullan nedir ne değildir anlatırsın bizlere..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
hayırlı olsun doğru tercih yapmışsın
Sıdkın hakikatı seni yalandan başka bir şeyin kurtaramayacağı bir yerde gerçeği söylemendir"Cüneyd i Bağdadi"
hadi hjayırlsı olsun bakalım benimde almak istediğim motordu 4 ay öncesine kadar ama şimdi cbr ye biniyorum ne bilim olmadı almadım PS yi tipi dylan kadar etkilemedi beni 3000 km hiç bişi yani onu sana diyim rodaj yani aslında
ben de iyi bir tercih yaptığıma inanıyorum.
kullanmaya başladıkça sizlerle izlenimlerimi paylaşırım.
sonuçta honda,üzeceğini sanmıyorum.
Merhaba değerli ps 150 ve dylan kullanıcıları Ps 150 düşünüyorum şehir içi max 70 km/s sürat yapacağım max uzunluk 55 60 günlük. nasıl önerirmisiniz İnnova var şu anda tam full depo ile kaç km gitmekte 45 50 km/s sürat'le ilerlersek yeri geldiğinde tabi gerekli hızlara çıkarız
<<<<<VEDALAR HEP ZAMANSIZDIR..!!>>>>>
ps kullanmadım ama innovadan fazla yakar o kesin yani innovanın yakıtını bekleme..bende dylan var kullanıma göre değişmekle birlikte en ekonomik tüketimim bir depo ile 315km oldu..buda 1lt ile 35km yapar..ps enjeksiyonlu daha az yakacağını tahmin ederek max 1lt ile 40km diyorum..psde depo 8tl dylandan 1lt daha az..320km yapar tahminimce..sonuçta yaktığının hakkını veren makinalar bunlar kesinlikle yakıtla ilgili bir şikayetin olmaz ve sınıfının en az yakan makinası..italyan üretimi olduğu için motor aksamı çok kalitedir benim dylan 45binde daha sübap ayarı bile istemiyo maşallah..ayrıca ps dylana göre çok daha sessiz,titreşimsiz ve yumuşak çalışıyo..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
Aramıza yeni katılan arkadaşlara selamlar. uzun zamandır siteye girmediğimden uzunca bir okuma seansı yapmak zorunda kaldım. gördüğüm kadarıyla hala ciddi bir problemi olan arkadaşımız yok PS ile ilgili, bu da sevindirici gerçekten. ben de yakıt konusunda kendimden küçük bir not vermek istedim. 5200 KM deyim; hassas bir ölçüm olmasa da 2.7lt/100km civarı bir yakıt tüketimim var. Dylan ile büyük fark oluşturmuyor. muhtemelen daha az da yakar ancak ben çoğunlukla otoyol sürüşü ve ardından çok sıkı trafiğe girdiğimden sanırım en iyi durum bu. belki uzun yolda 70-80 ortalama ile 2.5lt'ye düşer diye düşünüyorum.
Kar dolayısıyla değil de buz dolayısıyla 2-3 gün kadar ara vermek zorunda kaldık İstanbul'da. İnşallah yarın yine başlayacağız. 2 gün arabayla geleyim dedim şirkete 1 saat 15 dakika erken kalkmak pek işime gelmemeye başladı
Insan paranin sahtesini yapar, para da insanin...
Ne güzel demiş büyük şair David Guetta: tHe wOrLD is MinE
http://derinpoker.blogspot.com/
Herkese merhaba arkadaşlar,
bugün itibariyle ps mi almış bulunuyorum.
gri renk 2009 model 3100 km de.çizik bile yok henüz 6 aylık bir motor.ancak kullanmaya fırsat bulamadan apar topar izmir e gitmek zorunda kaldım.
1 hafta sabretmek zorundayım.
motor sever tüm arkadaşlara allah dilediği motoru nasip etsin kazasız belasız.
kullanıcı yorumlarım için 1 hafta bekleyin.(bilen biliyor zaten)
selam arkadaşlar,
yaklaşık 10 gündür PSi li günlerim başladı.uzun yola çıkamadığım için yakıt konusunda pek net bişey söyleyemem,depoyu fullemiştim,şu anda 110 km oldu,henüz ilk çeyreğe düşmedi,böyle devam ederse memnun bırakacak bir yakıt ekonomisi var.
beğenip beğenmemek gmreceli bir kavram,dylan da güzel bir motor ama bence tipi dylandan daha güzel.(zevk meselesidir tartışılmaz)
mükemmel bir hızlanma,çeviklik ve yol tutuşu var,fren çok başarılı,cbs sistemi var güvenliğini hissettiriyor.süspansiyonları çok çok iyi,yollardaki lakaları hissettirmiyor,ve en önemlisi hiçbiryerinden ses gelmiyor.rolantide çalışırken sesini duymak zor.
kullandıkça yorumlarımı ve resimlerimi ekleyeceğim arkadaşlar,
kazasız belasız günler herkese.
Elinde Ps 150 egzozu olan varmı..? Satmayı düşünen..
Bildiğim kadarıyla dylan'a uyuyo yanlışmı aceba..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)