Genelde bu tarz scooterlarda lastikler büyük olurdu. (SYM HD 200, Kymco People S 200 vs.. ) Bence bu konuda dezavantajı var. Enjeksiyonlu olması avantaj ama çoğu kişi Dylanı tercih edecektir diye düşünüyorum.
Genelde bu tarz scooterlarda lastikler büyük olurdu. (SYM HD 200, Kymco People S 200 vs.. ) Bence bu konuda dezavantajı var. Enjeksiyonlu olması avantaj ama çoğu kişi Dylanı tercih edecektir diye düşünüyorum.
arkadaşlar bende bu sitede dylan topigini okuya okuya dylan almak icin yırtındım 1 haftadan beri ama satış durdurulmuş gelmedigi icin istanbulda bulamadım. 1 yerde buldum oda 5950ytl dedi ama "axess word bonus başka kart olmaz gel vade farkınıda ekle al 6900 kusure geliyor" deyince ben zenginmiyimde 10000ytl kredim olacak başka alternatifleriniz yokmu dedim cevap yok "işine gelirse sistemi". neyse yenikoy pazarbaşı honda bayiinden ps150i aldım koc finans kredisi verdi 735 ytl vade si var dun aldım ve gercekten guzel motor. konfor yerden yuksekliği, genişligi, dylana gore daha heybetli duruyor. arkadaşın yanına geldim dylanı var, ama sanki benim yanımda beat gibi duruyor garip ama gercek yada ben oyle gordum inanın cok rahat motor tavsiyede etsemde siz zevkinize gore motor alın...
teşekkur ederim. allah kaza bela vermesinde başka birşey istemiyorum...
kimi kardeş birşey sorabilirmiyim motorumdaki lastik ebatı bana ne gibi problemler cıkartır?...
pocemonmutlu,Resimleri deneyimlerini paylaşmayı unutma lütfen !
evet buda resimlerim...
deneyimlerime gelince daha dun aldım ve fazla zorlamadım cunki rodajda daha...
Harika gözüküyor,deneyimlerini paylaşırmısın ?
0-20 yavaş hızlanıyor ama 20 den sonra fırlıyor heralde rodajı tamamlanmadıgı icin alışmadı motor 75 km yi gecmiyorum. rahat, cukura girince falan hissetmiyorum gerci amortisor ayarları var istenince sertleştirebiliyorsun yalnız alarm taktırılamıyormuş yoksa garantiden cıkıyor dediler bende portatif oto alarmı yaptım alarmı aldım 12-6a aku aldım sistemi hazırladım motorun hicbir yerine dokunmadan sistemi oturtturdum ve super oldu ne olur ne olmaz mekan onemli değildir hırsız onemlidir! tanıdık bulursam artık calıntıya karşıda kasko yaptıracagım...
İlk önce hayırlı uğurlu olsun, çok ama çok iyi bi seçim tebrikler. Bu motor uzun seneler sizi üzmeden yol alacaktır arada deneyimlerinizi paylaşırsanız çok iyi olur şu an için tüketim nedir? süspansiyon başarılımı? konsol vs yerlerde tıkırtı duyuluyormu?konfor yol tutuş nasıl?küçük tekerlek farkı hissediliyormu?.
aykan
tekerlek boyutları dylanla aynı 13''
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
yakıt tuketimi olarak bende anlamadım 30 kilometre suruşumde cok yaktı gibi geldi gerci herkez rodaj suresi normaldir dediler. suspensiyon olarak cok başarılı buldum "onceki motorum bobcat'a gore".hicbiryerinde tıkırtı falan duymadım işin komik kısmı motor rolantide iken motorun bile sesini duyamadım tekerlek olarak buyuk tekerlekli motorsiklet kullanmadığım icin yorum yapamayacagım... ama gercekten hoşuma gitti...
Sen bunu ilk motorunmuş gibi kullan.Bobcat de neymiş yaa
pocemonmutlu,Dostum senin motordada var FI lambası ne işi yarıyor acaba çözemedim..
Benim innovanın gavur modelindede varda ondan..
FI : fuel injection.. yani enjeksiyon uyarı lambası..
Mikuni,Sorun oluncamı yaniii oo ?
hocam otomobillerde enjeksiyon sistemi uyarı lambası yokmu? bu ışık sönmeden marşa basılmaz diye biliyorum.. mtss sınavında çıkmıştı
aykan,Yakacagı en fazla 3,5
maşallah.. çok şık duruyor.
hayırlı olsun, kaskınız asfalt görmesin!
---
Bu arada enjeksyon sistemi yakıtın daha verimli kullanılmasını sağlar en basit anlatımıyla.
Motorun ömrü ve yakıt ekonomisi açısından olduğu kadar çevre açısından da faydalıdır.
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)