Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda PS 150 i Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda SES 150 Dylan
    aposentr beni yanlış anlamışsın dostum..sorunun yada limitörün enjeksiyon sisteminden kaynaklandığını biliorum ama bu ne menem bişeydirki birini 110da kesiyo birini 148de anladın mı sormak istediğim buydu..3-5km farkı anlarımda 38kmlik bir farkı anlayamıyorum..
    ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda PS150i
    Alıntı choconut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aposentr beni yanlış anlamışsın dostum..sorunun yada limitörün enjeksiyon sisteminden kaynaklandığını biliorum ama bu ne menem bişeydirki birini 110da kesiyo birini 148de anladın mı sormak istediğim buydu..3-5km farkı anlarımda 38kmlik bir farkı anlayamıyorum..
    o hız rampa aşağı uzun bi yolda yapılmıştır büyük ihtimalle. bende rampa aşağı 130 gördüm zaten. benim dediğim normal düz asfalt yol....

Motosikleti
    Honda PS 150i
    PSciler kayıplarda...

Motosikleti
    Honda PS150i
    Ya sorma Arkadaşlar Ps ile 1300 km'lik gezi yaptım. Buyrun link; http://www.eskisehirenduro.com/forum...781#post_18781

tasarslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LX 150
    Alıntı aposentr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya sorma Arkadaşlar Ps ile 1300 km'lik gezi yaptım. Buyrun link; http://www.eskisehirenduro.com/forum...781#post_18781

Güzel bir yol yapmışsın,tekerine sağlık keyifli sürüşler..
    ..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..

Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

Motosikleti
    Honda PS 150i
    vallahi ellerine sağlık bakmaya doyamadım fotolara. yahu sende enduro olsa yeni zelandaya gidersin yani. PS ile bu kadar güzel geziyorsan. bu arada motorunun adı var mı?

ben de ağustosta başlıyorum gezilere gönderirim resimleri.

arkadaşlar ben de cuma günü itibari ile orijinal arka topcase'ime kavuşmuş bulunuyorum. güzel bir his ama istanbulun yollarında tıkırdıyor :(
    dün de biraz temizlik yaptım. soğutma sıvısı biraz azalmış 50-50 saf su antifiriz ekledim. fakat sonra beni çok terletti o sıvı tankını kapağı. ne lanet şeymiş ya. kapağını tam oturtmak gerekiyor ama lastik kapak o kadar sert ki (muhtemelen vakum gücünü kaybetmesin diye) sıvı koyduğuma koyacağıma pişman oldum. yarım saatte anca taktım. bu tecrübeyi yaşayıp da kolay yolunu bulan varsa tavsiye dinlemeye çok hazır durumdayım

Motosikleti
    Honda PS150i
    Güzel yorumlarınız için teşekkürler.
    Seneye nasip olursa bir dt125 alıp kendimi dağlara vuracağım
    Rutin bakımlarda servis hallediyo o yüzden hiç öyle bişey yapmadım
    Motoruma genelde "kerata" diye hitap ediyorum bazende PS diyorum

fejolerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pcx 150

tek kelime ile mükemmel imrendim doğrusu harika resimler.
    ESKİDEN KARAŞİMŞEK İZLERDİK

aslann2003 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Veniversum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vallahi ellerine sağlık bakmaya doyamadım fotolara. yahu sende enduro olsa yeni zelandaya gidersin yani. PS ile bu kadar güzel geziyorsan. bu arada motorunun adı var mı?

ben de ağustosta başlıyorum gezilere gönderirim resimleri.

arkadaşlar ben de cuma günü itibari ile orijinal arka topcase'ime kavuşmuş bulunuyorum. güzel bir his ama istanbulun yollarında tıkırdıyor :(
    dün de biraz temizlik yaptım. soğutma sıvısı biraz azalmış 50-50 saf su antifiriz ekledim. fakat sonra beni çok terletti o sıvı tankını kapağı. ne lanet şeymiş ya. kapağını tam oturtmak gerekiyor ama lastik kapak o kadar sert ki (muhtemelen vakum gücünü kaybetmesin diye) sıvı koyduğuma koyacağıma pişman oldum. yarım saatte anca taktım. bu tecrübeyi yaşayıp da kolay yolunu bulan varsa tavsiye dinlemeye çok hazır durumdayım

Soğutma amaçlı kullanıldığında saf su koymak yanlış diye aklımda kalmış akü için ideal fakat radyatöre konmamalı normal su antifiriz karışımı yapsan daha iyi olurdu. Bu arada ben linkte foto bulamadım aposentr sadece eskişehir nostalji yayınlamış gözüküyor nasıl açtınız ?

Motosikleti
    Honda PS150i
    Alıntı aslann2003 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Soğutma amaçlı kullanıldığında saf su koymak yanlış diye aklımda kalmış akü için ideal fakat radyatöre konmamalı normal su antifiriz karışımı yapsan daha iyi olurdu. Bu arada ben linkte foto bulamadım aposentr sadece eskişehir nostalji yayınlamış gözüküyor nasıl açtınız ?
    sanırım sitenin ayarlında bi oynama olmuş. üye girişsiz bakılıyodu önceden. şimdi üye girişi yapmak gerekli. gezi sayfasına en kısa sürede ekleyeceğim...

sanırım sitenin ayarlında bi oynama olmuş. üye girişsiz bakılıyodu önceden. şimdi üye girişi yapmak gerekli. gezi sayfasına en kısa sürede ekleyeceğim...
    honda ps ile düz yolda ne kadar sürat yapıyor.

pocemonmutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB650F 2018
    Alıntı acun0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    honda ps ile düz yolda ne kadar sürat yapıyor.
    110-120km arası

Motosikleti
    Honda PS 150i
    Alıntı aslann2003 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doğrudur kardeşim, benimde koyduktan sonra kafaya dank etti. İçilecek temizlikte su derler hatta, racon odur.

Motosikleti
    Honda PS 150i
    PS'ciler Lastiği IRC olup da Pirelli'li PS deneyen var mı? ya ben bu IRC'den hiç memnun değilim biraz yatırdım mı kayacakmış gibi geliyor (kayabilir de kaymayabilir de). bir de kış için lastik almayı düşünüyorum bu lastiklerle yağmurlu havada asla çıkmam.
    Bu hafta sonu 1000 bakımına götüreceğim Silver Surfer'ımı bu arada 1000'e yaklaştıkça motor gücünde hafif bir düşüş hissettim. Yağdandır diye düşünüyorum tabi baktıracağı herbiyerine.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:17 PM ----------

Bu son söz
    yakıt durumuna baktım dün, rodajda 100 km'de 3.3lt yakıyor. biraz daha düşse daha mutlu olacağım.

Motosikleti
    LX 150
    Alıntı Veniversum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    PS'ciler Lastiği IRC olup da Pirelli'li PS deneyen var mı? ya ben bu IRC'den hiç memnun değilim biraz yatırdım mı kayacakmış gibi geliyor (kayabilir de kaymayabilir de). bir de kış için lastik almayı düşünüyorum bu lastiklerle yağmurlu havada asla çıkmam.
    Bu hafta sonu 1000 bakımına götüreceğim Silver Surfer'ımı bu arada 1000'e yaklaştıkça motor gücünde hafif bir düşüş hissettim. Yağdandır diye düşünüyorum tabi baktıracağı herbiyerine.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:17 PM ----------

Bu son söz
    yakıt durumuna baktım dün, rodajda 100 km'de 3.3lt yakıyor. biraz daha düşse daha mutlu olacağım.
    Motoru 4000-5000 km sonrasında kendini göstermeye başlıyor.Kaliteli bir yağı tercih etmeni öneririm..Rodaj sonrasında yakıt düşmeye başlar,yakıt tüketimi senin kullanım şekline bağlı olarak değişebilir..

Motosikleti
    Honda PS 150i
    Alıntı tasarslan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motoru 4000-5000 km sonrasında kendini göstermeye başlıyor.Kaliteli bir yağı tercih etmeni öneririm..Rodaj sonrasında yakıt düşmeye başlar,yakıt tüketimi senin kullanım şekline bağlı olarak değişebilir..
    Açıkçası servis hangi yağı kullanıyor bilmiyorum. öneriniz varsa oranıyla beraber alabilirim.

Motosikleti
    LX 150
    SELENIA HI-SCOOTER 4T benim kullandığım,İtalyanlarda kullanılıyor..http://urun.gittigidiyor.com/SELENIA...QQidZZ15814553

.Mobilde tavsiye ederim.Tam sentetik olmasına dikkat etmelisin..

Birde Castrol http://www.castrol.com/castrol/produ...tentId=7019440

Motosikleti
    Honda PS 150i
    Alıntı tasarslan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SELENIA HI-SCOOTER 4T benim kullandığım,İtalyanlarda kullanılıyor..http://urun.gittigidiyor.com/SELENIA...QQidZZ15814553

.Mobilde tavsiye ederim.Tam sentetik olmasına dikkat etmelisin..

Birde Castrol http://www.castrol.com/castrol/produ...tentId=7019440
    Akşam kitapçığa baktım, Honda'da da kendi yağını tavsiye ediyor -normal olarak. Viskozite olarak 10W-30 yazmışlar ama 10W-40 da kullanılabilirmiş sıcaklık değerlerine göre.

Motosikleti
    Honda PS150i
    12700 deyim arkadaşlar sizler ne alemdesiniz

Motosikleti
    Honda PS 150i
    12700 deyim arkadaşlar sizler ne alemdesiniz
    1018 tatilden döndüm bugün. 10 gün kullanmadım ne çok özlemişim ya ama sabah bana üpriz yaptı braz bozuldum. çalışmadı baya bi denedim 5-6 kez falan. sonra gaz vererek marşa basınca çalıştı. artık benzin mi uçtu ne oldu bilmem.
    Ayın 10unda 1000km bakımını da yaptık yağ değişti. canavarlaştı valla motor. bi de uzun yola çıksam iyice açıcam Gümüş Sörfçü'mü.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)