orası öle valla mhyen doğru diyorsun o pratikliği todayde iyi bilirim ufak pitbulum
orası öle valla mhyen doğru diyorsun o pratikliği todayde iyi bilirim ufak pitbulum
Today'e pittbul diyorsan ben dylan'ı bir şeye benzetemem
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
yok abi ynlış anlama pitbuldan kasdm ufak oluşu yere yakın oluşu hızından deil
arkadaşlar 1 seneye yakın okuyorum tüm yazılanları ve sonunda ötv indiriminden faydalanıyorum ve 6000 tl ye alıyorum tüm masrafları içinde plaka vs... siyah alıyorum. iki motorum oluyor yarın son dakika eklemek istiyorsanız bekliyorum ..
ESKİDEN KARAŞİMŞEK İZLERDİK
bence gri al siyah çok kir ve çizik gösteriyor siyah renk ama görüntü açısından siyah çok yakışıyor birde kırmızı jant şeridi off: hadi hayırlı olsun şimdiden gungörmotordanmı alıyorsun
Beyaz PS lerde çok güzel bence..
Arkadaşlar alıyorum bugün inşallah paraya değer 6000 tl valla doğan parası ama motor sevdası bi girdi çıkmak bilmedi neyse herkese nasip etsin tekirdağ yolunda kalmayız inşallah
HAyırlı olsun arkadaşım. Merak etme PS kolay kolay yolda burakacak bi motor değil. benimki şu an 10120 km de. siyah almakla iyi ediyosun. eğer alabilirsen hondanın orjinal topcase ve ön camınıda alırsan çok şık oluyo. önceki sayfalarda fotoğrafları mevcut zaten. aklında yine bir soru işaret kalırsa PS hakkında msnden görüşebiliriz... nickimin sonuna hotmail ekleyiverirsin;)
gittim adam kredimi açtı ne görsem 1,95 ten kredi 18 ay +120 dosya masrafı + 500 peşin yani....
18x394=7092
120 masraf+500 peşin=7092+620=7712 arkadaşlar ya motora aklım bedenim ruhum sarsıldım ama çok fazla yaa bıraktım geldim 4 ay dişimi sıkıp peşinatı yüksek alayım derim ne dersin daha uygun olmazmı
off 7 milyaramı egldi yapma abi yaa:( 18 ayda 400 tl ödenmez ya
Allah kolaylık versin valla sıfır motor almak ayrıca krediyle almak çok zor iş..Geçen sene ucu ucuna zorlayıp iyiki almışım valla..
Allah herkese gönlündeki motoru versin..
valla ne alırsan peşin alacaksın:(
sorma motor çok çok manyak yaa radyötörü gördüm motorun turbo türübünü var yaa adam mühendis kalk sen turbo türübün yap bayıldım çok güzel çok ama peşin alınca güzel 2250 yaptım 4 ay sonra alıcam ben bu motoru yaa alacam. bıktım bu çunliden yazın şişiyo kışın turbo ) hayırlısı olsun diyorum
o radyatör en önde dimi kafanın orda dylanlarda altta pslerdekini üste koydular
ya aradım sahibinden çom dan bir iki arkadaş onlarda kredileri yeni bitirmişler motorları çok iyi diyorlar biri tekirdağa giderken 140 km ile sol şeridi kapattığını ve çok uzun süre bu hızda gittiğini buna istinanen 85 kuruş yaktığını söyledi. roket mi yaa bu alet benim çunli 120 yapıyo yanımda reno varken km bi baktım 85 90 çakma ibre var yaa bu çunlide .diyorumki ben 120 iken uçuyo sanıyodum hızım gerçekte 85 90 e bu adam 140 la nasıl gidiyo tahmin edemiyorum .
valla scooterde o süratlere çıkmak gerçekten akıl işi değil sakat biraz ama 140 km hızla sabit gidersin
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)