Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda PS 150 i Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    anılyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi Falcon 125 (2006) Hyosung MS3 250 (2010)
    arkadaşlar yanlışlıkla 2 kere tıklamışım özür
    Bianchi Falcon 125 41 N 3103
    Hyosung MS3 250 35 AP 4831
    Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosikleti
    arkadaşlar ben bitane dylan yapa ps150i almayı düşünüyorum ama tip olarak gönlüm dylandan yana ama ps 150i nin de enjeksiyon sistemi beni tahrik ediyor açıkçası ben gilera runner alacaktım ama sonradan honda dylana göre üretilen performans kitleri olduğunu gördüm ve runner dan vargeçtim şimdi gelelim asıl meseleye ben bitane ps150i alsam Leo vince 4road egzozu vede malossinin 170 cc kitini sorunsuz bi şekilde takabilirmisiyim yani uydurma kaydırma olmadan dylandaki gibi cuk diye otururmu bunu öğrenebilirsem çok sevinirim

kardeş kit mit takmak istiyorsan runnere göre sürüyle ürün var,,ps le dylan'a göre çok bi modifi parçası yok haberin olsun...Eğerki amacın modlamaksa runnerden başkası yalan..

Ayrıca dylanla psin motorları aynı,egzoslarıda.. onun için malossi kitte, leo egzosta uyar diye düşünüyorum..

Motosikleti
    benim amacım extreme bişiyler yapmak değil bi 170 cc lik kit taksam bi varyötör bi kayış bide egzoz bana yeter bunlar bilgilerin için sağol ama runner alamam çünkü en yakın servisi bana 250 km yağını suyunu değiştiririm sorun değil anlarımda garanti dışı kalacağı için fabrika hatası bile olsa o motor elimde patlıyıcak onun için runner den vaz geçtik mecburen

shadow_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600RR
    hıc guzel dııl bu ya dylan ses bın basar buna sekılde
    Rüzğarı_hissSet

pocemonmutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB650F 2018
    PS150i egzosun girişinde sensor var, iptal ettirirsen 1 veya 1.5 hp + kazanabiliyormuşuz ustanın sozu sizce dogrumu?

Birde anlamıyorum malossi 170cc kit orjinal parcalardan dahamı buyukki "debriyaj balata, tas, varyator" dahada guclendiriyor anlam veremiyorum cunki motorun torku beygiri belli degilmi?

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı pocemonmutlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    PS150i egzosun girişinde sensor var, iptal ettirirsen 1 veya 1.5 hp + kazanabiliyormuşuz ustanın sozu sizce dogrumu?

Birde anlamıyorum malossi 170cc kit orjinal parcalardan dahamı buyukki "debriyaj balata, tas, varyator" dahada guclendiriyor anlam veremiyorum cunki motorun torku beygiri belli degilmi?
    eksozdaki o sensörü aldırırsan motoru eline alırsın zannediyorum o sensör otomobillerde oldugu gibi lamda sensörü egzosttan gaz ölçümü yaparak beyine gönderiyor beyinde bu veriyi işleyerek ateşlemeyi düzenliyor...debriyaj balatası değilde kayış değişimi 1 hp kadar artırıyor gücü ancak onuda normal şartlarda hissetmek imkansız zaten ps iyi kaçıyor....170 cc hakkında sunu diyebilirim motor anında garanti kapsamından çıkar garantiden çıktıktan sonra olabilir...

Motosikleti
    peki aykan hocam Leo vince 4road egzozu taksak ne olur o sensör o zaman iptal olucakmı

Motosikleti
    Honda CB650F 2018
    Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eksozdaki o sensörü aldırırsan motoru eline alırsın zannediyorum o sensör otomobillerde oldugu gibi lamda sensörü egzosttan gaz ölçümü yaparak beyine gönderiyor beyinde bu veriyi işleyerek ateşlemeyi düzenliyor...debriyaj balatası değilde kayış değişimi 1 hp kadar artırıyor gücü ancak onuda normal şartlarda hissetmek imkansız zaten ps iyi kaçıyor....170 cc hakkında sunu diyebilirim motor anında garanti kapsamından çıkar garantiden çıktıktan sonra olabilir...
    O zaman benim yeni aldıgım enjeksiyonlı scooterin lambda sensoru yok fabrikada unutmuşlar heralde motoru elime alacam o zaman. gerci motor agır alamayabilirimde

PS150i yine tavan yapmış satış başlayınca, 6090tl olmuş plaka haric...

4400tl ye bırakıyorum isteyen olursa...

http://www.sahibinden.com/dikkat!_ki...XQQdisplayitem

mutlu sen motoru takasa vermedinmi anlamadım... link vermişin ama senin motor genç motor tarafındanda sahibindende satılık

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı pocemonmutlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O zaman benim yeni aldıgım enjeksiyonlı scooterin lambda sensoru yok fabrikada unutmuşlar heralde motoru elime alacam o zaman. gerci motor agır alamayabilirimde

PS150i yine tavan yapmış satış başlayınca, 6090tl olmuş plaka haric...

4400tl ye bırakıyorum isteyen olursa...

http://www.sahibinden.com/dikkat!_ki...XQQdisplayitem
    çok çağ dısı motorda lamda sensörü olmazmıevet biraz ağır yeni aldığım scooter demişsin yeni motormu aldın??bende anlamadım..

Alıntı anılyuksel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki aykan hocam Leo vince 4road egzozu taksak ne olur o sensör o zaman iptal olucakmı
    servise danışmam lazım yarın uğrucam bi sorayım dediğim bilgi yanlış olabilir ama egsoztta bi sensör varsa bu lamda sensörüdür ve çıkartılmaz...

Motosikleti
    Honda CB650F 2018
    Alıntı CBA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mutlu sen motoru takasa vermedinmi anlamadım... link vermişin ama senin motor genç motor tarafındanda sahibindende satılık
    Evet takasa verdim ama sadece 2 aylıgına verdim vekalet 2 aylık, sonra yine benim tabi ben 4400tl ye veriyorum Genc motor 4700tl ye veriyor, pazarlık yaparsın 4500tl ye kapatır kapatmaz bilemem orasını...

Motosikleti
    Honda PS150i
    Benim motoru aldığım arkadaşta bu kit var. 150 km filan kullanmış sadece. Son hızda 20 km lik bi artış sağlıyormuş.

ilgilinenlere duyrulur;)

http://www.sahibinden.com/honda_dyla...XQQdisplayitem

mevlutgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xmax250abs Er6f650ABS ninja250R Cbr125R Today50
    nee 20 tl lik benzinle 200km yolmu e süper ama kaç km/h hızla? saatte ortalama aynı today gibi o zaman ya 10 tl benzinle 100km gidiyor vay anasını be

avare rulman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 + honda cbr 250r
    Alıntı anılyuksel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim amacım extreme bişiyler yapmak değil bi 170 cc lik kit taksam bi varyötör bi kayış bide egzoz bana yeter bunlar bilgilerin için sağol ama runner alamam çünkü en yakın servisi bana 250 km yağını suyunu değiştiririm sorun değil anlarımda garanti dışı kalacağı için fabrika hatası bile olsa o motor elimde patlıyıcak onun için runner den vaz geçtik mecburen
    AnılYüksel, iyi ki ekstrem birşey yapmayacaksın, koca bloğu değiştireceğim diyorsun yahu

yusufika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda ps 150i
    italyan alacak arkadaslara tavsiyem sakın almayın 5bın bakımında runner ıcın sadece 50 ytl ıscılık parası alıyorlar 10 bın bakımında ıse 400 ytl ıstıyorsan eger gıtmezsen garantı dısı oluyor sakın bu hataya dusmeyın yag fılıtresıne 30 ytl derler ben gıder emınonunde 10 ytl ye alıyordum. 10 bın bakımında kayısı deıseceklermıs kayıs 250 ytl . ben 100 ytlye halldedıyordum ama bunların yaptıgı serefsızlık kardeslerım bunların elıne dusmeyın aman . honda aldım yetkılı servısten baska bı yere gıtmem adamların arkası saglam yamaha bıle aynı ıtalyan gıbı gecıyorlar bunuda aktarım sızlere .ben cektım sız cekmeyın

4000 bın bakımına getırdıgımde ustanın yaptıgı sey yag deısımı 30tl yag fılıtresı 30 tl takması ve ıscılıgle beraber toplam 90 tl. cok paranız vaar ben dagıtırım dıyorsanız her 4 bınde bır 90 tl her 10bınde bır ıse 400 tl verın verın ...

Motosikleti
    Honda CB650F 2018
    Alıntı yusufika adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    italyan alacak arkadaslara tavsiyem sakın almayın 5bın bakımında runner ıcın sadece 50 ytl ıscılık parası alıyorlar 10 bın bakımında ıse 400 ytl ıstıyorsan eger gıtmezsen garantı dısı oluyor sakın bu hataya dusmeyın yag fılıtresıne 30 ytl derler ben gıder emınonunde 10 ytl ye alıyordum. 10 bın bakımında kayısı deıseceklermıs kayıs 250 ytl . ben 100 ytlye halldedıyordum ama bunların yaptıgı serefsızlık kardeslerım bunların elıne dusmeyın aman . honda aldım yetkılı servısten baska bı yere gıtmem adamların arkası saglam yamaha bıle aynı ıtalyan gıbı gecıyorlar bunuda aktarım sızlere .ben cektım sız cekmeyın

4000 bın bakımına getırdıgımde ustanın yaptıgı sey yag deısımı 30tl yag fılıtresı 30 tl takması ve ıscılıgle beraber toplam 90 tl. cok paranız vaar ben dagıtırım dıyorsanız her 4 bınde bır 90 tl her 10bınde bır ıse 400 tl verın verın ...
    Bende forumlarda X9 250 icin araştırma yaparken bakım ucretlerini ve parca fiyatlarını okuyunca şaşırmıştım bu ne iştir diye ve vazgectim almaktan. Kymco aldım, aldımda ne oldu, nerdeyse italyan motorların parca fiyatlarına yakın cıktı iyimi

Motosikleti
    yaw abiler kendimi yırtıyorum honda honda diye

Motosikleti
    Honda CB650F 2018
    Alıntı mevlutgs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaw abiler kendimi yırtıyorum honda honda diye
    bence yırtma kendini honda honda diye, hic gerek yok...

Motosikleti
    kikikikikki:

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)