Honda PS 150 i Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
scooterda sportif hatlardan hoşlanmayan biri olarak tipini çok sevdim. Vespa'lara benziyor. fazla agresif ve hırçın durmuyor ama 150cc için oldukça güçlü. hem lastik çapları da büyük. Bir de enjeksiyon eklenince benim gözümde Dylan'ı geçti bu motor. Ama çoğunluk beğenmemiş. çok satmayabilir. Satmazsa da fiyat mecburen aşağı çekilir. Yani ilk aşamada almak yanlış olabilir. beklemek gerek.
Reklamlar
-
bu büyük lastikler hayat kurtarır benden 75 puan alsın hadı
asya motorunda aynı boyle bı modelı var taklitci handa
-
güçlü bir scooter.sıvı soğutması ve enjeksiyon özelliği çok harika.ama sonuçta oda bir honda
-
byler honda fiyatları açıkladı ps 150 nin satış fiyatı 6.190 ytl gerçekten çok yüksek düşermi bilinmez ancak bu fiyata bu motor tercih meselesi bile olamaz....
-
Elektirik süpürgesine benziyor
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
Ö.Z.€.R adlı üyeden alıntı
Elektirik süpürgesine benziyor
bugüne kadar üretilmiş en pahalı süpürge olsa gerek....
-
gözler alışınca tutar bu motor,şimdi yadırgayanlar da ilerde sever,markası honda olduğu içinde satar ,150 cc olup bundan daha modern,daha teknolojik bir motor yok piyasada
-
PHAETONW12 adlı üyeden alıntı
gözler alışınca tutar bu motor,şimdi yadırgayanlar da ilerde sever,markası honda olduğu içinde satar ,150 cc olup bundan daha modern,daha teknolojik bir motor yok piyasada
+1 aynen banada öle geliyor..
-
artçı pegleri dışa doğru açılıyor. Bu kişiye rahatlık sağlar. Tam rahatça gezilecek bir modele benziyor. Tutar mı, tutmaz mı ? Ona birşey söylemiyorum. Dylan daha çok tercih edilecektir. bir enjeksiyon için bu parayı veren zengindir
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
6000YTL...
Kim alırki bunu bu fiyata?
Enjeksiyonmuş 0,5lt. daha fazla yakarım paşa paşa binerim.
-
demekki bu motora hiç not yok 4üncü sayfalarda sürünüyor fuar resmi bile yok honda ne yapmaya çalışıyor acaba....6190ytl....
-
yokmu daha alan....bu motordan
-
Mersin İl Temsilcisi
scooterlar zaten tipsizdir... neden şaşırdınız kii?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Actıvıa Nın Gelişmişi Herhalde
-
Benim hoşuma gitti şahsen ama dylanı tercih ederim :D
[B]Honda Ps 150i 09':queen:[/B]
[I][B]Satılık Yamaha Ybr 08' 3600kmde siyah:salut:[/B][/I]
-
Cevap yazıpta hortlatmayın şu konuyu ya Utansın Honda Utansın... Derhal durdursun bu modeli getirmeyi
Alan var mı aranızda ?
Varsa gözüme gözükmesin
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
alan varsa yazsın utanmayın arkadaşlar en azından performansını öğreniriz
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
-
ben almak isterdim,fuarda inceledim,güzel motor.beni tek rahatsız eden ayak koyulan bölüm bana biraz ufak geldi,belki benim ayaklar 44 numara olduğu için
-
Güzel motor, Honda bu tasarımla Vespa'dan biraz müşteri çalmayı düşünmüş bence.
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
-
6000-6500 mü runner alınır o paraya !!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)