aynen yaw bende senin gibi öğrenciyim bişey yapamıyorum motora..
aynen yaw bende senin gibi öğrenciyim bişey yapamıyorum motora..
ya sanarsam dylan olsun ps150 olsun bişey dikkatimi çekti ön tekerler büyükmü? arkaya göre öndekiler büyük sanarsam
ama nasıl olur resimlerde daha büyük duruyor yoksa daha geniş olduğu içinmi büyük geldi bana alla alla bu arada ps 150 150 vurması lazım öle çin malı gibi değil bnim todayde 60 yazıor 55 görüorum
activada 100 yazıyodu 98 yaptım max. bunu daha test edemedim. aslında yüksek hızlara çıkar ama scooter hız aracı olmadığı için ona göre limitlemişlerdir...
hımm vay be teknolojiye bak
kardeş şimdi dylanın kullanma klavuzuna baktım tam lastik ölçülerine de zaten ordada 2side aynı değil ölçülerden belli
ön lastik 110/90/-13 M/C 56
arka lastik 130/70-13 M/C 57
hımm o zaman boyutları aynı genişlikleri farklı sanarsam ya gülmeyin ama bu lastiklerin okunuşu nasıl yaa 110 90 ? açılımı nasıl
aynen öyle görüntüdende belli oluyor genişliği farklı
mevlut bende bilmiyom valla anlamlarını
110-90-13.
arkadaşlar www.facebook.com a ara bölümüne honda ps150i yazarsanız sevinirim sizler için grup kurdum sizlerde grubu biraz bilgiler atarak daha faydalı hal alacağına inanıyorum
ulan mevlüt ps 150 diye diye ölüceksin yakında :D
tamam cba seviyorum seni tolgacım yaz gelmeden sınava girmeden şimdiden ateş tuttu heyecan basdı
herkese merhaba.Ps 150 bence alınabilecek kaliteli bir motosiklet. Merak ettiğim iki konu var.
1.ps 150 üretim yeri italyamı?
2.ayak basma yeri biraz darmı? sürerken sıkıntı yaratıyormu?
1-sanmıyorum
2-sürmedim ben ama fuarda üstüne oturdum gayet güzel orta kısmı dar sağ sol tarafları geniş uzunca güzel bence
Valla kardeş bende italyadan geldiğini sanmıyorum...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)