Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda PS 150 i Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    anılyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi Falcon 125 (2006) Hyosung MS3 250 (2010)
    arkadaşlar motor çok tipsizde(bence) benim anlıyanlara bi sorum olacak bi tane dylan alsak unun enjeksiyon sisteminide ona taksak ne olur_?
    1)verim alabilirmiyiz_?
    2)astar yüzününü geçer mi_?(bu tipsiz motora bineceğime dylan şam kayısısı)...
    Bianchi Falcon 125 41 N 3103
    Hyosung MS3 250 35 AP 4831
    Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tasarslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LX 150
    2 nolu şık olur ..
    ..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..

Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı nedym adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Muhabbetin baskalarına yönelik vede taş atma amaçlı ise o kişi sessiz kalamaz
    konu kapanmış acılmasını anlamı yok bunuda sen istedin
    pc kasasıymıs tüpmüş zamanında sarfeden kişiye bu hakaret niteliğindedir
    adam parasını vermiş sanane isterse motorunla kum cakıl tasır
    600rr diorsun peki altımda 600 rr olmus olsa sesin cıkmayacakmıydı sen insanların degerini maddiyatlamı ölcüyorsun ben aksine altındakine üstündekine bakmam sarf ettiği kelimeye cevap verenlerdenim
    mali gücüm var cok şükür istesem yarın 5 tane 600 rr cekerim fakat benim işime yaramaz tipim deil insan n isterse onu alır ama yinede belli olmaz bazılarını konusturmamak için alabilirimde
    benim kadar hayat tecrüben olması elbetteki imkansız sen benim yasımdakilerinin n hissettğini bilemezsin fakat ben senin yasındakileri cok iyi bilirim vede o günlerime üzlüyorum cok yanlıslar yapmısım haftanın 2 gününü nezarethanede geciriyorduk yanlıs anlasılmasın uyusturucu gasp falan deil yan bakanların kafasını kırmaktan dolayı

yüzümü gördüler diyorsun ben senden baska bu forumda kiminle ters düsüpte kalbini kırmısım göster bana
    lakin seni saymamı istermisin enjeksiyonmu karburötörmü tartısmasında enjeksiyonu gereksiz gösterip karbürötör polemiği yapmıssın ve anında geri vitese almıssın enson TOROMAN rumuzlu arkadasla sürtüşme yasamıssın
    istersen bunların linklerinide sana verebilirim okuyanlar kimin n oldugunu cok iyi anlamıslardır
    Ben söylediklerimin her zaman arkasındayım.Eğerki diğer taraftakileri düzgün okursanız tüp ve su taşıma meselesini ben yazmadım bu bir.Pc kasası taşımasını dedim çünkü bazen icap ediyor otobüslerle uğraşılmıyor.Bazen arkadaşlara topluyorum, bazen teknik servise götürdüğüm oluyor.Mesela yazın dylanla xbox götürmüştüm ki canım çıktı düştü düşecek diye fena tırsmıştım.Ama siz tüp, su taşıyoruz diyince nedense kasa da taşınır diye düşündüm.Sonuçta ben size hiçbir zaman siz eziksiniz tüp, su taşıyorsunuz demedim. Kıyaslamaya bunları kattığınızda bana değil bir çok kişiye alay konusu olmuştunuz.Tekrar söylüyorum diğer tarafı yeniden okuyun ve bakın ben demiş miyim öyle birşey veya dalga geçmiş miyim

600RR dememin nedenini de hemen açıklayayım.Siz kendi motorunuz için ulaşılmaz da alamıyorsunuz da falan demişsiniz.Şu an istesem sıfırını alacak imkanım var merak etmeyin.Eğerki bi 600rr için demiş olsaydınız bu lafı saygı duyardım.Neden? Çünkü şu anda 600RR alacak gücüm yok ve de olana da imrenirim.Alamıyorsun sen diyene de boynum bükük kalır.Lütfen lafı başka taraflara çekmeyelim.Hele hele size şahsınız adına saygısızlık da yapmadım.Benim motor senin motoru döver hesabı biraz polemiğe girdik o kadar.Tekrar söyleyeyim diğer taraftaki pc kasası taşıma olayının kapanmış, küllenmiş konuları açmak olarak algılamanız yanlış. Tamamen kendi ihtiyacıma yönelik bir şeydir bu.

Ayrıca ps'i beğenmiyorum diye yine söylüyorum ama 2. el satan bir vatandaşla da anlaşırsam alacağım.Siz buna da inanmıyor dalga geçiyorum sanıyorsunuzdur ama buncacık şey için oyun oynayacak halim yok.Yarına finalim var ama ben burada size cevap veriyorum...

Bu arada motorla hayat tecrübesi arasında bir bağ da kuramadım ama ona da lafım yok.Tamam büyüksünüzdür, daha çok şey görmüşsünüzdür, saygısızlık ettiysek kusura bakmayın.Gençliğinizle ilgili şeylere zaten yorum yapmak lüzumsuz.Ama çok şükür şimdiye kadar polislik, nezaretlik bir işim olmadı.

Toraman beyle aramızda sizinki gibi bir sürtüşme geçmedi.Bir yanlış anlaşılma oldu ve özrümü diledim, sonuçta sanal ortamdayız ve söylenenler çoğunlukla yanlışa gidebiliyor.

Genelde alttan alan bir insanım zaten.Yıllardır kimseyle kavga etmedim, pek sorunum olmadı.Suçsuz da olsam düzeni sağlamak için bir özür dilemenin gerektiğine inanırım. Sizinle bir türlü anlaşamıyorsak bunun bir nedeni başkasının sözlerini benim dememmiş gibi göstermek ve de bana laf atmak.
    En büyüğü ise beni tanımamanıza rağmen şahsıma "KÜFÜR ETMENİZ"..Bir aralar çok uzun süreli forumda takılıyordum ve cidden çok mesaj yazıyordum.Bu arada Toraman bey gibi bir abiyle ters düşmüş olabilirim ama hiçbir zaman kimseye "KÜFÜR ETMEDİM"..

Sözlerimi yanlış anlayan ps motor sahipleri varsa hepsinden özür dilerim vakti zamanında ileri geri konuştuysam.Bu konuları daha fazla uzatmanın gereği yok.Yarın öbür gün ben de ya dylan ya da ps alacağım sonuçta.

Yukarıda tarafınıza ait herhangi bir taş atma olmadı Nedim bey.Sonuçta kimsenin kimseyi kırmasına gerek yok basit bir sebepten ötürü.Fakat öncelikle siz bana bir özür borçlusunuz
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    nedym..

su tasima konusunu diger baslikta ben yazdim..
    tamamen sanirim tarkoo isimli uyenin yaptigi bi kiyastan yola cikarak yaptim bunu..
    kendisi dylanla su tup tasinmayacagini solemisti ps in bu yonden avantajli oldugunu anlatmisti..

bende dylan topicinde bunu hatirlattim kendisine,ps alirsa su tup alabilecegini kisacasi..

daha once yazilmis bi tavsiyeyi yinelemis oldum sadece..
    bunu istedigin yontemle istedigin yone cekip istedigin sekle sokabilirsin..
    mhyen benim ne demek istedigimi anladi,beni ilgilendiren de bu..

bi anda fol yok yumurta yok,o basliga bu basliga yazi yazarak olmuyo..
    iyi geceler..
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Ben de onu demek istiyorum kimsenin kimseyle dalga geçtiği yok ama dışarıdan öyle mi görünüyor cidden merak ettim.Senin de ne demek istediğini ben biliyorum da praetorian, demin de dediğim gibi dışarıdan çok farklı görünüyoruz heralde...
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı pocemonmutlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu gune kadar korumasız cıksaydım heralde 2 sene once vefat etmiş olurdum arkadaşlar yemin ederimki cok goruyorum kask takmıyorlar mont giymiyorlar tamam bende bazen mont giymeden cıktıgım oldu ama kask okadar onemliki 2sene once kazada kask olmasaydı kafamda ben orda can vermiştim ama kask sayesinde kulak zinciri hasar aldı herkez kask taksın 30ytllik olmasında 90ytl olsun 2005 ten beri 125ytl ye aldıgım held kaskımı boyuyorum bakıyorum kullanıyorum...

resimlere bir bakın yaa cokmu kotu oldu dunya kadar para tutacak şimdi

[/URL]
    [/URL]
    [/URL]
    [/URL]
    [/URL]
    [/URL]

bunların haricinde motoru yatırdıgım icin ust kısımlarda hicbirşey yok

topiği bastan şöle okuyordum da görünmce acıdım hacı..

ama sana bişi diyimmi ne alırsan al gelip bu mt ye gosterme anlatma nazara gelıyor tecrübe ile sabittir :D
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

nedym - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Alıcım
    olay bitmiştir

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    olayın tatlıya bağlanmasına cidden sevindim çünkü iki bilinçli insanın ( kişisel olarak tanımıyorum yazdıklarından anladıgım kadarıyla ) bole surtusmesi bir yanlıs anlama yüzünden üzülmüştüm hepimiz hondacıyız sonucta birbirmize dusmemiz en son yapcagımız sey olmalı destek vermek varken benimde bundan sonraki motorum yada arabam her zaman honda olacaktır

nedym - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Alıcım

mevlutgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xmax250abs Er6f650ABS ninja250R Cbr125R Today50
    cidden güzel alet ya ps 150 össden sonra bende cbr 125 ps 150 arasında gidip geliyorum ama sizlerin sayesinde buna nokta koyacağım gerçekten hangisini alayım bilmiyorum

Biri race biri scooter önce sen seçimini yap ben olsam ps 150 yi hemen alırdım ama sen kararını ver.

Motosikleti
    bende 150 istiom ama şey yedek parça filan bakım paraları ne kadar bide 120 vuruyor çok az

Sen hız istiyorsan elbette cbr sonuçta bu scooter.

Motosikleti
    ama neden yaa dylan filan tokatlıyormuş cbr 125 i

hem benim için rahatlık ve parça ucuzluğuda önemli

mevlut ikisini arasında çok aabartı bi hız farkı yok ben söyleyim sana
    hzı için alcaksan moralin bozulur arada ppek bi fark yok.sağlam kaçan bi dylan cbr ı geçiyo dediğin doğru

sero35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda TRANSALP 07
    cbr alacagına er5 al derım.en azından 500luk makına
    MOTOR bence bır hastalıktır.

Motosikleti
    Alıntı sero35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbr alacagına er5 al derım.en azından 500luk makına
    hoca doğru diyorsun ama parası ne kadar.D kawa bu? 2.el alcam alırsam ama kesindir yani ya cbr yada ps150 işte çok iyi bi araştırmam lazım yaza kadar valla cbr alsam ince pahalı diyorlar parçaları hakkında ama birazda şekli var;) e hadi gelelim ps150 ye ondada enjeksiyon var diyorlar süper paneuropan scooter oda ii özellikleri cbr e göre gelişmiş ikisininde albenisi var işte zor karar olacak benim için:(:( ve ben bol bol uzun yol yapıcam birde o var

kardeş uzun yol yapacaksan bence ps al daha rahat edersin
    cbr la sağın solun ağrır bence ben hiç cbr'a binmedim ama tahmin ediyorum yani.

Motosikleti
    doğru abi race makina çünkü am bi sürme şansım olsaydı ikisinide işte:( kalkış hızı son hız benim için 140 süper hız 130 140 ama bakdım alan arkadaşlar 120 yapıyor diyorlar ps150 için enjeksiyon devreye giriyor diyorlar çok oldu ya bu CBA kardeş size soruyorum bir dylancı olarak ps 150 dylan olsun seri makinamıdır bn istiyorum ki canım istesin burdan çanakkaleye erzincana şileye istanbuldan gidebilirmiyim ve sağlamlık en ön planda todayim 6016 km de bugun itibari ile hiç stop etmedini bilmem yaz kış sığuk havalarda hertürlü çalışıyor gidiyor birazda today gibi alet lazım ps150 aldım todayi bana aratmasın ama gerçekten benimde gönlüm psden yana yaza kadar 10 bin km ye kadar 4000 4500 e bulursam istanbuldan hemen alıcam

valla psle dylanın makinaları aynı
    herhalde psde seridir dylan gibi.
    ayırca todayden daha bile dayanıklıdır bence.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)