Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Yok madem tanıyorsun harbiturk un selamını söyle diyoki de
Yzf r125 le XTZ 660Z Tenere de 2008 yılında gelmeyecek diye internet sitesinden yayınlamışsınız. Ama ne hikmetse bayilerde tenere satışı başlamış.
Bende internetten harbitürke artizlik yaptım suratıma yapıştırdı bu lafları de
Bakalım ne diyecekler.
Tımammıııı
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
abi bu fazerin her türlüsüne bayılıyorum ya bitiyorummmm bir gün fz1 im olacak
150 cc 22 hp ise bu alet motoru çok uzun ömürlü değildir en az 12000 rpm çevirmesi lazım 22 hp vermesi için oda pek sağlıklı değil malesef nekadar ekmek okadar köfte ama başka bi teknoloji bulmuışlarsa 8000rpm e çıkmadan 22 hp yi vericek boynum kıldan ince
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
motor cok yakısıklı bu motor gelsin fiyatta 6000 olsun ben cbf yi satar bunu alırım
motooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrr
Hocam 4 senelik konuyu hortlatmışsın.:D
TR ye gelse bile fazla satılacağını zannetmem kanuni bile phantom a 4800 fiyat çekiyorsa yamaha buna kaç çeker düşünmek istemem.
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
face de ki gruplarında çok fazla üyeleri var güzel paylaşımlar yapıyolar fotojenik olarak
ne imzası beaaa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)