Piaggio, Beverly 250 ı.e Ilk Izlenimlerim
Reklamlar
-
safako adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun motorunuz, kazasız belasız keyifle binmenizi dilerim,
iyi bir seçim yapmışsınız bencede, ilk motorum silverwing 600 den sonra vitesli motora geçiş yaptım, sonrasında yine scooter almayı düşünüp bende beverly 200 aldım ve çok fazla kullanamayıp garajda bekletsemde şimdilik motorumu, şu yağışlı havaların geçtikten sonra motora bineceğim günü iple çekiyorum, benimde izlenimlerim olumlu yönde beverly için özellikle jantların büyük oluşundan dolayı çok memnunum beverly seçmemdeki ilk önemli özelliklerden biride jant büyüklüğü oldu, yakıt konusunda kış ayında bindiğim süre zarfında 20-25 ytl arasında benzin ile 200 km yapabildim, yalnız olumsuz yönde bir aksesuar izlenimim oldu onuda aktarayım sizlere, motorumu aldıktan sonra kappa marka beverly 200 için üretilmiş uzun cam taktırdım kış için motoruma ve rüzgarı aşırı tutup hızı düşürdüğünden yakıt çok yaktığı izlenimim oluştu, ilkbaharda ilk fırsatta çıkarmayı düşünüyorum camı, arkaya topcase olarak kappa 46 lt çanta taktırdım orjinal aparatı ile çok iyi oldu oldukça büyük çoğu eşyanızı koyabileceğiniz ölçülerde yeterli geldi bana ayrıca motora büyükde gelmedi oldukça ideal ölçülerde çokta yakıştı.
Resmi verilerde top case'in max yuk kapasitesinin 7Kg oldugu belirtiliyor ancak dogal olarak cogumuz bu rakamlara sadik kalmiyoruz. Sizin kullanmis oldugunuz 46lt kappa cantanin dogru ve saglam bir montaji yapilmis ise cok daha yuksek kapasitelere sorunsuzca ulasacaktir.
Cam'in yakit tuketimine olumsuz bir etkisini simdilik gozlemlemedim ancak olursa dahi makul sinirlar dahilinde olacaksa sorun olmaz benim icin. Ancak yuksek degerlerde gercekelsecek olursa (ki sanmiyorum) Beverly S, (Sport) modelinde kullanilan kisa tip cam takilabilir...
Reklamlar
-
pininfarina adlı üyeden alıntı
Resmi verilerde top case'in max yuk kapasitesinin 7Kg oldugu belirtiliyor ancak dogal olarak cogumuz bu rakamlara sadik kalmiyoruz. Sizin kullanmis oldugunuz 46lt kappa cantanin dogru ve saglam bir montaji yapilmis ise cok daha yuksek kapasitelere sorunsuzca ulasacaktir.
Cam'in yakit tuketimine olumsuz bir etkisini simdilik gozlemlemedim ancak olursa dahi makul sinirlar dahilinde olacaksa sorun olmaz benim icin. Ancak yuksek degerlerde gercekelsecek olursa (ki sanmiyorum) Beverly S, (Sport) modelinde kullanilan kisa tip cam takilabilir...
evet topcase için haklısınız kimse o belirtilen veriler dahilinde kullanamıyordur zaten yeterli yük taşıma yeri yok motorlarda mecburen ne alırsa dolduruyoruz çantalara, cam konusunda yanlış anlamışsınız bendeki motor beverly 200 ve orjinal camı bahsettiğiniz kısa camdan ondan benimde şikayetim yok çok iyi ama yazın kışın benim motorda sizin motordaki uzunlukta cam yok daha uzun ve geniş olduğundan sorun oldu kappa cam
-
scooter budur ya!2 kelimeyle!!! bu motorun 250 si 500 ü fark etmez.çok asortik çooooook.saygı ve itibar uyandırıyor
-
srhtsglm adlı üyeden alıntı
scooter budur ya!2 kelimeyle!!! bu motorun 250 si 500 ü fark etmez.çok asortik çooooook.saygı ve itibar uyandırıyor
Hocam "asortik" ne demek? Arasira duyarim bu kelimeyi ama cidden anlamini bilmiyorum?
-
Scooterda İtalyan derim başkada bişey demem tam anlamıyla teknoloji harikası motorlar.İnsan italyan kullanınca kendini çok farklı hissediyor canım,tavsiye ederim
-
Hocam "asortik" ne demek? Arasira duyarim bu kelimeyi ama cidden anlamini bilmiyorum?
aslında tam sözlük anlamı bizim günlük dilimizde kullandıgımızdan farklı
yani giysilerini birbirine uygun giyemeyen demek aslında.ayrıca sosyetik anlamıda taşır.ama bizim kullandığımız esas anlamı sosyetik,şık manasında.
-
-
harbiturk adlı üyeden alıntı
Resimleri eklemenle birlikte çok güzel bir paylaşım olmuş
Ayrıca motorun çok güzel
Tekrar hayırlı olsun
TEsekkur ederim dostum, daha iyileri senin olur insallah. KAzasiz, belsaiz guvenli surusler dilerim
-
çook güzel seçim çok şık bi motosiklet,hayırlı olsun kazasız belasız
-
Hocam hayırlı olsun iyi günlerde kullan gerçekten güzel motor şu yunusların kullandığından galiba
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
kıllıtarkan adlı üyeden alıntı
Hocam hayırlı olsun iyi günlerde kullan gerçekten güzel motor şu yunusların kullandığından galiba
Bildigim kadariyla yunuslar X8 200 kullaniyorlar hocam (cok gordum trafikte) Ancak beverly 250 i.e kullanan yunusa hic rastlamadim acikcasi?
-
Beverly 200 nsl ; 2002-3-4 modelleri var 2.el olarak 4000 ytl civarı satılıyorlar ; yok mu koca sitede bunlar hakkında bilgisi olan
-
szr adlı üyeden alıntı
Beverly 200 nsl ; 2002-3-4 modelleri var 2.el olarak 4000 ytl civarı satılıyorlar ; yok mu koca sitede bunlar hakkında bilgisi olan
Sordugun modellerin en basta uretim kalitesi, yuruyen aksami, frenleri ve saseleri 2008 modeller ile hemen hemen ayni. Ancak agirliklari, lastik ebatlari (arka lastikler daha ince 120'ye 16") motorlari ve gucu (200cc, karburatorlu, yuksek oktani sevmeyen, tahminen euro 1 veya euro 2 normlarinda bir motor kullanilmis sanirim) ve bazi tasarim detaylari ile 2008'lerden farklidir.
-
pininfarina; sağol dostum , pek tutulmamış bi model bence , koca sahibinden de 4 ilanı var ve internette hakkında fazla bi bilgi bulamadım ; nerden takıldım ben bu motora ya , tam cinsim işte...
-
szr adlı üyeden alıntı
pininfarina; sağol dostum , pek tutulmamış bi model bence , koca sahibinden de 4 ilanı var ve internette hakkında fazla bi bilgi bulamadım ; nerden takıldım ben bu motora ya , tam cinsim işte...
Benim ilk goz agrim 2005, piaggio, skipper'i satiyorum. Kapali garaj motoru, 5000km cok temiz. Dusunursen detaylar icin pm'den ulasabilirsin...
-
hayırlı olsun hocam. yanlış hatırlamıorsam bu motorlardan paris de çok vardı. her cadde de bunlardan vardı
-
sedat2020 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun hocam. yanlış hatırlamıorsam bu motorlardan paris de çok vardı. her cadde de bunlardan vardı
Paris'e ne zaman gittin
-
2007 mayıs da gitmiştim 15 günlüğüne
-
sedat2020 adlı üyeden alıntı
2007 mayıs da gitmiştim 15 günlüğüne
Paris'ten ziyade basta italya olmak uzere atina, ispanya ve tum akdeniz ulkelerinde heryer bunlarla dolu. Ne yazikki en az bizim memlekette mevcut cunku az gelismis ulke ve zihinler motosiklet'i bir statu sembolu olarak gorurler ulasim araci olarak degil. Tipki cep telefonunun hala bir statu sembolu olarak gorulmesi gibi...
Oysa biz onlarin dort tekerlekli araclarini pekala kullanabiliriz peki onlar bizim iki tekerlekli bu kizlarimizi kullanabilirlermi iste orasi tartisilir? Cogu medeni cesaretten uzak ve urkekce tavirlarla kizlarimizin yaninda dahi yaklasamazlar eminim!
-
Paris'ten ziyade basta italya olmak uzere atina, ispanya ve tum akdeniz ulkelerinde heryer bunlarla dolu. Ne yazikki en az bizim memlekette mevcut cunku az gelismis ulke ve zihinler motosiklet'i bir statu sembolu olarak gorurler ulasim araci olarak degil. Tipki cep telefonunun hala bir statu sembolu olarak gorulmesi gibi...
Oysa biz onlarin dort tekerlekli araclarini pekala kullanabiliriz peki onlar bizim iki tekerlekli bu kizlarimizi kullanabilirlermi iste orasi tartisilir? Cogu medeni cesaretten uzak ve urkekce tavirlarla kizlarimizin yaninda dahi yaklasamazlar eminim!
İyi bir motosiklet yazarı ,araştırmacısı,kullanıcısı,sevdalısı geliyor...Arkadaşların bilgisine......Teşekkür ediyorum...pininfarina
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)