Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Honda Ses Dylan 150 kullanıcıları bilgi paylaşım başlığı.
DYLAN TEKNİK ÖZELLİKLER
Satış Fiyatı 5.550 YTL
------------------------------------
HONDA DYLAN KULLANICILARI....
------------------------------------
1-yusufika-yusuf-22/12/2005-İSTANBUL-msn:gencalyusuf@hotmail.com 0 Rh(+)
2-the oshman chingiy-osman-16/02/2006-ANTALYA-msn:by_breakneck@hotmail.com 0 Rh(+)
5-altan-altan-01/04/2006-İSTANBUL-msn:kullanmıyor B Rh(+) alerjik astım nedeniyle kan VEREMİYOR!
6-mkmemory-mehmet-19/04/2006-Tekirdağ/ÇORLU-msn:mkmemory@yahoo.com 0 Rh(+)
7-izel-izel-26/05/2006-İSTANBUL/Göztepe-msn:izel2003@hotmail.com A Rh(+)
8-freenautilus-emrah-29/05/2006-ANKARA-msn:kullanmıyor A Rh(+)
9-erodesign-erhan-15/06/2006-İSTANBUL/Çamlıca-msn:erhancubukcu@hotmail.com A Rh(+)
10-semuteyo-kemal-16/07/2006-İSTANBUL-msn:kemalgul01@hotmail.com 0 Rh(+)
11-cosqun
12-saviola83
13-balkan
14-PYX
15-wes
16-dandini
17-eser537
18-owunch
Reklamlar
-
-
11.6 kw'mış yani, 15.8 HP ve 120 kg. cidden güçlü bir motosiklet, bu motoru CBR 125'e koysalardı ya fiyatı pahalı geldi bana, yani CBR 125'den daha pahalı???
Teknik Özellikleri (İtalyanca ama idare edin artık):
Motore: Monocilindrico 4 tempi (SOHC), raffreddato a liquido
Alesaggio x Corsa: 58 x 57,8 mm
Cilindrata: 152,7 cm3
Rapporto di compressione: 11 : 1
Alimentazione: Carburatore - Da 26 mm (tipo VK)
Potenza massima: 11,6 Kw a 8.500 giri/min.
Coppia massima: 14,2 Nm a 7.000 giri/min.
Accensione: Digitale transistorizzata con anticipo elettronico
Avviamento: Elettrico
Cambio: V-Matic
Dimensioni (LxLxA): 1.940 x 700 x 1.170 mm
Interasse: 1.330 mm
Altezza sella: 795 mm
Altezza da terra: 130 mm
Capacitá serbatoio carburante: 9 litri (compresi 2 litri di riserva)
Ruota anteriore: 13 x MT2,75 in lega d`alluminio pressofuso
Ruota posteriore: 13 x MT3,50 in lega d`alluminio pressofuso
Pneumatico anteriore: 110/90-13 57L
Pneumatico posteriore: 130/70-10 57L
Sospensione anteriore: Forcella telescopica idraulica con steli da 33 mm escursione 88mm
Sospensione posteriore: Motore oscillante con doppio ammortizzatore, escursione 75 mm
Freno anteriore: Disco idraulico da 220 mm con pinza a doppio pistoncino e pastiglie in metallo sinterizzato
Freno posteriore: Tamburo da 130 mm
Peso a secco: 120 kg
-
Moderatör (forrap)
ben hondanın türkiye sayfasında bulamadım bu motoru türkiyeye geliceği veya gelmeyeceği hakkında bi bilgisi olan var mı Eğer gelmiyorsa bizim için bi değeri yok sonuçta çıkardığı motorun...
-
forrap, önce yazımı iyi oku sonra da fiyat listesi kısmına bak
-
Moderatör (forrap)
ilnapoli, eywallah birader ne kızıyon kusura bakma...
-
ayıp ettin forrap ne kızması, hepimiz kardeşiz
-
fiyat pahalı ama güsel motor.On frenler disk,çelik jantlı,Honda Beat!ın biraz daha gelişmişi gbi geldi bana.Bence güsel ama dedigim gbi fiyat biraz tuzlu.3500 ytl civarı olsa daha cazip olurdu...
-
pahalı kardeşler pahalı
-
ÇOK PAHALIIII
-
Güzel bir Scooter sehir içinde tutar ama fiyatı biraz çok bence sonucta da kalite alıyorsun
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
Ama o motor dahada pahalı olur tahminimce..Çünkü sanırım italya'da motor..Biliyosunuz Türkiye'ye gelirken ne kadar vergi ödüyoruz...
-
arkadaşlar iyi okumuyosunuz siz yazılanları herhalde, motorun türkiye'deki satış fiyatını yazdım, italya falan değil. sadece fotoğrafları ve teknik özellikleri italyan sitesinden aldım. Motor şuan Tükiye'de satılıyoooooorrrrrr....
-
-
Evet sonuçta Honda ama,bana boy ve en ölçüleri küçük gibi geldi.Biz iki kişi çok rahat ediyoruz çünkü Mondi de
Herkes hakettiğini yaşar.
-
JaNTi, Honda Beat ve Activa tenekedir arkadaşım ne daha gelişmişi bu scooterla Honda resmen yeni bir çığır açmış en başta çıkartması gerekirdi bu modeli boşuna adını lekeledi Honda Beat ve Activa modelleriyle ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
bir de bu var, geçenlerde çıkardığı. atağa kalktı honda (:
-
bence honda sonunda çıkardı kalitesine yakışır scooterı
fiyat uygun bence diğer arkadaşlarında dediği gibi kanuni bobcat ve deer aynı değerde
150cc of çok zevkli olurdu
-
hondada bir tanıgım var ve bana "scooter alıcam ne alayım?" dedigimde bekle 150 lik 250 lik honda modelleri gelecek demisti! iyi hos ben bu modelleri beklemek icin mtor almamis degilim ama en yakın zamanda kesin gidip incelerim! umarim su sogutmalidir arkadaslar!
-
ezme, italyanca bilmem ama "Motore: Monocilindrico 4 tempi (SOHC), raffreddato a liquido " sanırım bu cümlenin sonunda motorun sıvı soğutmalı olduğu yazıyor. raffreddato, refrigerate yani soğutma anlamına liquido da liquid yani sıvı anlamına geliyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler