Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
28 Mayıs 2007, 21:33
Reklamlar
-
28 Mayıs 2007, 23:26
Abi biz o yola yanlış girmişiz normalde insanların anlata anlata bitiremedikleri güzel biryermiş..
... Ama tekne ile denizden yapılacak bir geziye katılanlar denizle rüzgarın oydukları ilginç kayaları gürürler. Bunların en ünlüsü de görüntüsü ve rengi ile duvaklı bir geline benzeyen Gelin Kayası. Mağara ve adacıklar kayalara eşlik ediyor. Karadan, Dilbucaklı köyü üzerinden de gidilebilen Kilimli koyu ince kumlu plajı ile güzel bir mola yeri olabilir tekne gezisinde...
Birde şurası var, buraya yazın kampa gitmeliyiz.
http://www.woody-ville.net/
Çadır ile kamp kuracak olursak tesis imkanları oldukça güzel ve hesaplı. (Tabi geçen senenin bilgileriyle bu sene sezonda ne olur bilemem )
-
29 Mayıs 2007, 01:13
[B][COLOR="Blue"]efSane gEri DönDü...Gilera Runner 200 VXR...[/COLOR][/B]:bounce:
-
29 Mayıs 2007, 01:45
yok bee yolda dikkat ettim gece far öyle güçlü ki çakarları engelliyor. Yani çakarlar farın yanında çok zayıf kalıyor. Ona bi formul bulmak lazım. Yoksa taktırmanın alemi yok gece çakarı kimse farketmiyor..
Bilecik yolculuğum öncesinde derin bir araştırma içerisindeyim. Normalde 3-4 saatte alınabilcek bir yol ama ben yol üzerinde pek çok yere uğrayıp gezerek gitmeyi planlıyorum. Zamanımı yol üzerinde nerelere gidilir, nerede ne var onu araştırmakla geçiriyorum. Bu arada birşey buldum mobil yol haritası ve rota planlayıcı. Ücretsiz mobil yazılım pek çok telefon ile uyumlu. Ayrıca masaüstü versiyonu da var. Gerçi google daha iyi ama google mobil versiyonunu üretene dek bu ürün fena değil gibi geldi bana.
http://www.tr.map24.com/
siteye girip inceleyin üye olun telefonunuza programı yükleyin faydalı bir araç. Gezi raporum belgesel tadında olacak, şimdiden bunu hissediyorum.
-
29 Mayıs 2007, 13:19
Yusuf hayrola neden dylan arıyosun neo yoksa runner yürümüyomu.
-
29 Mayıs 2007, 13:58
Hevesi kursağında kaldı garibimin ne yapsın.. Tam tadını çıkaracakken satıp runner aldı daha iyi olcak diye ama olmamış anlaşılan..
Yoksa runnere kuma mı getircen Dylanı!
-
29 Mayıs 2007, 17:42
gezi çok güzelmiş, kıskanmamak elde değil
-
29 Mayıs 2007, 22:19
-
29 Mayıs 2007, 22:57
yusuf kardeşim bana fiyat yazabilirsen iki takım sevinirim ben alabilirim.. sagol
-
29 Mayıs 2007, 23:05
Modifiye konusunu hortlatmayalım. Burda taktırabilen var taktıramayan.. sularımızı akıtmayalım lütfen.
-
30 Mayıs 2007, 01:03
-
30 Mayıs 2007, 10:16
izel abi senin motorun nasıl gittigini bile daha bilmiyoruzegsoz da sende varyatörde bir göstersen yoldaki performansını
-
30 Mayıs 2007, 11:36
izel abi senin motorun nasıl gittigini bile daha bilmiyoruz egsoz da sende varyatörde bir göstersen yoldaki performansını
Ben biliyorum hepimizden yavaş, hatta beatten bile. Çünkü basmıyor. Hala modifiyeyi neresine yaptırcaksa..
Evet benimki 20bini çoktan devirdiği için hızlı ama daha hala 200 ü göremedim. Hep 140, hep 140. Arasıra yokuş aşağı 150 yapıyor o kadar.. Göstergeleri de değiştircem hayabusa göstergesi taktırcam, belki o zaman görür . 200'ü göstermiyorsa kesin bizim göstergelerde bi bozukluk var koskoca hayabusa da bozuk gösterge olcak değil ya
Servet bugün iyi haberlerini bekliyorum yoksa halim duman
-
30 Mayıs 2007, 12:51
HALLEDİCEM ERDOĞAN BU GÜN olmazsa yarın kesin hallederim yok sa yollarda resim nasıl çekeceksin ve bizi imrendireceksin
bu arada dün korlasa modifiyeye mi gittin sen izel abi bu kadara hızı ne yapacaksın sen ya boşuna dememişler para var huzur var diye korlastan geldilerde arkası pati çekiyormuş kalkarken
-
30 Mayıs 2007, 13:04
ben serviste garanti mevzusunu konuştum. çakarı başka yerde taktırırsan garanti dışı kalmıyormuş sadece motor bölümüyle oynadığımız zaman garanti dışı oluyor dediler. bu durumda daha modifiye için 1,5 senem var benim
-
30 Mayıs 2007, 13:42
Servetcim zaten bugün yarın hallolmazsa cuma artık işi gücü bırakıp kendim de biraz tırmalayacalım bi kaç yere saldırcam, halledicem. Aslında sen bana şimdi sunu yapsana, sana verdiğim numune parçaların detaylı fotosunu çekip yaklaşık iç çap ölçülerini çıkarıp bana bi yollasana. Bende bu parçayı imal eden adamlara göndereyim belki ordan güzel birşey çıkar.
-
30 Mayıs 2007, 13:56
Yav Dylan'ci arkadaslar,
Ben de motor kullanmaya niyet ettim, daha once hic kullanmamistim. Istanbulda ise gidip gelmek icin kullanmak istiyorum. Forumu epey bi okudum ve bir scooter almak istiyorum. Cin malina hic bulasmamayip beni uzun sure idare etsin diye Dylan dusunuyorum. Ama bir yandanda ilk motorum olacagi icin o kadar para vermeye deger mi diyorum? Dusersem ve dagilirsa mis gibi honda ziyan olmus olacak.
Ya da hic Dylan'a girmeyip Beat alsam daha mi iyi olur acaba diye suphedeyim. Sonucta arada cok fiyat farki var.
Bir de haftasonlari yine gezinti icin iki kisi binmeyi dusunuyorum. Dylan, beat ve
activa'yi karsilastiracak olursak hangi uygun olur ve neden ?
Tecrubeli arkadaslar, bu konuda bi fikir verir misiniz bana ?
Tşk.
-
30 Mayıs 2007, 14:02
protesto merhabalar,
şimdi tabiki bu 3 motor içinde en iyisi dylan bir de 2 kişi binilicekse diğerlerini düşünmeyin derim. motoru almadan önce bence mutlaka eğitim alın. Dylanın diğerlerine göre tekerlek çapı büyük olduğu için güven veriyor motoru aldığım honda servisi bile beatlar için pek güvenli değil demişti tekerlek çapı yüzünden...
-
30 Mayıs 2007, 14:13
limp65 adlı üyeden alıntı
protesto merhabalar,
şimdi tabiki bu 3 motor içinde en iyisi dylan bir de 2 kişi binilicekse diğerlerini düşünmeyin derim. motoru almadan önce bence mutlaka eğitim alın. Dylanın diğerlerine göre tekerlek çapı büyük olduğu için güven veriyor motoru aldığım honda servisi bile beatlar için pek güvenli değil demişti tekerlek çapı yüzünden...
Gidecegim kursun ciddi bir direksiyon egitimi var. O egitimden sonra motorumu alacagim.
Ben de tamamen ayni nedenden dolayı (tekerlek capi) Dylan'da karar kıldım. Okudugum kadariyla cukurlarda falan daha guvenli.
-
30 Mayıs 2007, 14:26
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler