Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    extaron kardeş,
    sen Runner ı satıp Beat almadığın sürece işin zor. Ataklara cevap veremiyo senin makine, torku zayıf bikere, sürekli seni beklemek zorunda kalmak bizi yoran şey oldu. yoğusam yol falan fındık çekirdek gibiydi
    Olmaz, runner ı bana ver ben bi açayım onun moturunu

ilk yorgunluk geçti, hakketten acaip iyi bir deneyim oldu. Aynını bir daha planlayalım. bu sefer hazırlıklı geliriz. Şu gitmeye kıyamadığımız koya da inelim ama, iyi bir offroad denemesi olur

Herkese bir daha teşekkürler. Nereye gitseniz ensenizdeyiz artık, kurtuluşunuz yok
    Poturdak

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Abi biz o yola yanlış girmişiz normalde insanların anlata anlata bitiremedikleri güzel biryermiş..
    ... Ama tekne ile denizden yapılacak bir geziye katılanlar denizle rüzgarın oydukları ilginç kayaları gürürler. Bunların en ünlüsü de görüntüsü ve rengi ile duvaklı bir geline benzeyen Gelin Kayası. Mağara ve adacıklar kayalara eşlik ediyor. Karadan, Dilbucaklı köyü üzerinden de gidilebilen Kilimli koyu ince kumlu plajı ile güzel bir mola yeri olabilir tekne gezisinde...

Birde şurası var, buraya yazın kampa gitmeliyiz.
    http://www.woody-ville.net/

Çadır ile kamp kuracak olursak tesis imkanları oldukça güzel ve hesaplı. (Tabi geçen senenin bilgileriyle bu sene sezonda ne olur bilemem )
    Hayatonda

Motosikleti
    Runner 200VXR
    Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    extaron kardeş,
    sen Runner ı satıp Beat almadığın sürece işin zor. Ataklara cevap veremiyo senin makine, torku zayıf bikere, sürekli seni beklemek zorunda kalmak bizi yoran şey oldu. yoğusam yol falan fındık çekirdek gibiydi
    Olmaz, runner ı bana ver ben bi açayım onun moturunu

ilk yorgunluk geçti, hakketten acaip iyi bir deneyim oldu. Aynını bir daha planlayalım. bu sefer hazırlıklı geliriz. Şu gitmeye kıyamadığımız koya da inelim ama, iyi bir offroad denemesi olur

Herkese bir daha teşekkürler. Nereye gitseniz ensenizdeyiz artık, kurtuluşunuz yok
    walla muzaffer abi ben hondacılara ayak uydurmaya calıstım yoksa cooookktan ağvaya gelmiştim yok yok saka üstüme gelmeyin runnerım daha cok toy cok yollar bekliyor onu ellerimde büyüyecek kimselere yar etmem iki gezi daha tamamdır onun motor
    ben Serkanı beklemekten bi hal oldum benzini yakmıycam diye bütün ekibi yavaslattı valla ama o çakarlardan bende istiyorum
    [B][COLOR="Blue"]efSane gEri DönDü...Gilera Runner 200 VXR...[/COLOR][/B]:bounce:

Motosikleti
    BMW F650 GS
    yok bee yolda dikkat ettim gece far öyle güçlü ki çakarları engelliyor. Yani çakarlar farın yanında çok zayıf kalıyor. Ona bi formul bulmak lazım. Yoksa taktırmanın alemi yok gece çakarı kimse farketmiyor..

Bilecik yolculuğum öncesinde derin bir araştırma içerisindeyim. Normalde 3-4 saatte alınabilcek bir yol ama ben yol üzerinde pek çok yere uğrayıp gezerek gitmeyi planlıyorum. Zamanımı yol üzerinde nerelere gidilir, nerede ne var onu araştırmakla geçiriyorum. Bu arada birşey buldum mobil yol haritası ve rota planlayıcı. Ücretsiz mobil yazılım pek çok telefon ile uyumlu. Ayrıca masaüstü versiyonu da var. Gerçi google daha iyi ama google mobil versiyonunu üretene dek bu ürün fena değil gibi geldi bana.
    http://www.tr.map24.com/

siteye girip inceleyin üye olun telefonunuza programı yükleyin faydalı bir araç. Gezi raporum belgesel tadında olacak, şimdiden bunu hissediyorum.
    Hayatonda

kadiRR_delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yusuf hayrola neden dylan arıyosun neo yoksa runner yürümüyomu.

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Hevesi kursağında kaldı garibimin ne yapsın.. Tam tadını çıkaracakken satıp runner aldı daha iyi olcak diye ama olmamış anlaşılan..
    Yoksa runnere kuma mı getircen Dylanı!
    Hayatonda

izel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    gezi çok güzelmiş, kıskanmamak elde değil
    34 BC 8561
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi

yusufika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda ps 150i
    evet beyler abıme arıyorum eskı dylancı olarak bınılebılecek en guzel scooter dylandır. bu arada beyler runnera varıyator kayıs takıyorum cok fena olacak dylana herturlu varıyator kayıs slındır pıston getırılır.arkadasım bu ısı yapıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    yusuf kardeşim bana fiyat yazabilirsen iki takım sevinirim ben alabilirim.. sagol

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Modifiye konusunu hortlatmayalım. Burda taktırabilen var taktıramayan.. sularımızı akıtmayalım lütfen.
    Hayatonda

Motosikleti
    Honda Dylan
    yusufika,
    bi fiyat verirsen güzel olur bilelim ne kadardır.
    Iridium buji taktırdım bakalım fark görücez mi

Erdoğan Abey,
    Sana modifiye gerekmiyo ki, senin motor herkesinkinden hızlı zaten

Korlas fiyatları şöyle;
    Silindir 360€
    Egzantrik 215€
    Dişli 128€
    Kayış 81€
    Varyatör 205€
    Debriyaj 205€
    Toplam 1.194€
    Bilginize
    34 BC 8561

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    izel abi senin motorun nasıl gittigini bile daha bilmiyoruzegsoz da sende varyatörde bir göstersen yoldaki performansını

Motosikleti
    BMW F650 GS
    izel abi senin motorun nasıl gittigini bile daha bilmiyoruz egsoz da sende varyatörde bir göstersen yoldaki performansını
    Ben biliyorum hepimizden yavaş, hatta beatten bile. Çünkü basmıyor. Hala modifiyeyi neresine yaptırcaksa..

Evet benimki 20bini çoktan devirdiği için hızlı ama daha hala 200 ü göremedim. Hep 140, hep 140. Arasıra yokuş aşağı 150 yapıyor o kadar.. Göstergeleri de değiştircem hayabusa göstergesi taktırcam, belki o zaman görür . 200'ü göstermiyorsa kesin bizim göstergelerde bi bozukluk var koskoca hayabusa da bozuk gösterge olcak değil ya

Servet bugün iyi haberlerini bekliyorum yoksa halim duman
    Hayatonda

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    HALLEDİCEM ERDOĞAN BU GÜN olmazsa yarın kesin hallederim yok sa yollarda resim nasıl çekeceksin ve bizi imrendireceksin
    bu arada dün korlasa modifiyeye mi gittin sen izel abi bu kadara hızı ne yapacaksın sen ya boşuna dememişler para var huzur var diye korlastan geldilerde arkası pati çekiyormuş kalkarken

limp65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben serviste garanti mevzusunu konuştum. çakarı başka yerde taktırırsan garanti dışı kalmıyormuş sadece motor bölümüyle oynadığımız zaman garanti dışı oluyor dediler. bu durumda daha modifiye için 1,5 senem var benim

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Servetcim zaten bugün yarın hallolmazsa cuma artık işi gücü bırakıp kendim de biraz tırmalayacalım bi kaç yere saldırcam, halledicem. Aslında sen bana şimdi sunu yapsana, sana verdiğim numune parçaların detaylı fotosunu çekip yaklaşık iç çap ölçülerini çıkarıp bana bi yollasana. Bende bu parçayı imal eden adamlara göndereyim belki ordan güzel birşey çıkar.
    Hayatonda

protesto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Medley 155
    Yav Dylan'ci arkadaslar,

Ben de motor kullanmaya niyet ettim, daha once hic kullanmamistim. Istanbulda ise gidip gelmek icin kullanmak istiyorum. Forumu epey bi okudum ve bir scooter almak istiyorum. Cin malina hic bulasmamayip beni uzun sure idare etsin diye Dylan dusunuyorum. Ama bir yandanda ilk motorum olacagi icin o kadar para vermeye deger mi diyorum? Dusersem ve dagilirsa mis gibi honda ziyan olmus olacak.
    Ya da hic Dylan'a girmeyip Beat alsam daha mi iyi olur acaba diye suphedeyim. Sonucta arada cok fiyat farki var.
    Bir de haftasonlari yine gezinti icin iki kisi binmeyi dusunuyorum. Dylan, beat ve
    activa'yi karsilastiracak olursak hangi uygun olur ve neden ?
    Tecrubeli arkadaslar, bu konuda bi fikir verir misiniz bana ?
    Tşk.

limp65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    protesto merhabalar,
    şimdi tabiki bu 3 motor içinde en iyisi dylan bir de 2 kişi binilicekse diğerlerini düşünmeyin derim. motoru almadan önce bence mutlaka eğitim alın. Dylanın diğerlerine göre tekerlek çapı büyük olduğu için güven veriyor motoru aldığım honda servisi bile beatlar için pek güvenli değil demişti tekerlek çapı yüzünden...

protesto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Medley 155
    Alıntı limp65 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    protesto merhabalar,
    şimdi tabiki bu 3 motor içinde en iyisi dylan bir de 2 kişi binilicekse diğerlerini düşünmeyin derim. motoru almadan önce bence mutlaka eğitim alın. Dylanın diğerlerine göre tekerlek çapı büyük olduğu için güven veriyor motoru aldığım honda servisi bile beatlar için pek güvenli değil demişti tekerlek çapı yüzünden...
    Gidecegim kursun ciddi bir direksiyon egitimi var. O egitimden sonra motorumu alacagim.

Ben de tamamen ayni nedenden dolayı (tekerlek capi) Dylan'da karar kıldım. Okudugum kadariyla cukurlarda falan daha guvenli.

Motosikleti
    Honda Dylan
    Servet,
    Fiyatları sordum sen ilgileniyosun diye

Erdoğan abey,
    Haklısın basamıyorum ve hakkını veremiyorum motorun değil 140 ben 120yi görünce korkuyorum.

Protesto,
    Al 2. el dylan 3-5bin km de (4bin ytl civarı dönüyo fiyatları) rahat et. Beat veya Activayı 2 kişi ile kullanman zor olur.

Limp65,
    yanlışın olmasın ? elektrik aksamıyla başka bi yerde bişiler taktırıyosun. ilerde elektriksel sorun çıkarsa garinti dışı kaldığını öğrenirsin.
    Çünkü usta yanlış bi bağlantı yapar allah vermeye motora bişi olursa ne diicen servise?
    hani garanti dışı kalmıyodu kem küm mü diicen?
    Çakar yaptıracaksan bence serviste yaptır, kafan rahat olur.
    Egzoz takmak istersen mototal de garanti dışı kalmıyor. Leo Vince distribitörü olduğundan
    34 BC 8561

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler